22°C

Beograd

PRIŠAO SAM JOJ I POLJUBIO JE: Zavukla mi je ruku u gaće i tako je počela noć za pamćenje!

Išao sam do jedne autoperionice nakratko, jer sam svom prijatelju jos trebao donijeti neku karticu koju je kod mene zaboravio. Ta autopraonica je u bloku zgrada smještena do kojih je najbrze doci setalistem pored rijeke. Često, još u ovo doba je to setaliste prazno i samo ponegdje na klupama sjedi dvoje mladih koji se ljube i vataju. Ali onda sam vidio tu onu malu kučku s kojom sam jučer trebao u krevet, ali ona je žurila kući jer ju je nazvao otac na mobitel. Planirala je da ostane tu čitavu noć jer su joj roditelji negdje otišli, ali su se prije vremena vratili.
Sjedila je na klupi i pušila. Dok sam bio u tom kafiću, ona je plesala sa svojom nekom prijateljicom za stolom. Odmah je svima bilo jasno koje su cure došle po kurac u taj kafić.

Prišao sam joj i poljubio je. Ona je rekla da joj je baš bilo žao što nije mogla sinoć ostati sa mnom i da ćemo to nekada što smo započeli i dovršiti, dala mi je svoj broj tlefona. Nastavili smo još malo da se ljubimo. Tačnije da kažem da se žvaljimo. Bila je to dobra maca, plavuša, visoka sa dobrom guzom. Nažalost u licu nije bila neka ljepotica ali je imala debele pušačke usne. Kao stvorene za pušenje kurca.

Počeo sam joj dirati guz i ona se nije bunila. Stavila mi je čak ruku u gaće, a meni je se digao onda skroz. Ionako nisam ništa guzio već sedmicama. Počela je da ga dira. Bila je izgleda i ona napaljena. Kad sam joj stavio ruku pod hlače i dirao joj pičku preko gaćica, počela je uzdisati. Oboje smo stajali pored te klupe, dok sam joj gurao jezik u grlo i dirao joj pičku. Bila je vlažna. Naguzio sam je i žvaljio joj vrat, dok sam se lagano preko njene guze grebao. Imao sam toliku želju da joj ga stavim, ali nismo nigdje mogli otići taj trenutak da se jebemo.

Onda sam je odveo iza jednog drveta, odmah kod rijeke. Tu nije bilo gotovo nikoga, a povremeni prolaznici nisu nas ni primjećivali. Ona je zadigla svoju bluzu i ispale su dvije velike sise. Skinuo sam svoju trenerku i bokserice do koljena i navlažio još malo svoju karu. Zatim sam navlažio i njen dekolte gdje sam je planirao upravo jebati.
Stavio sam svoj kurac između njene dvije dojke i stisnuo ih oko njega tako da sam je mogao jebati među sise. Bila joje fenomenalno. Tako su bile meke i tople. Ubrzo nakon toga sam i svršio. Izbacio sam nekoliko mlazova sperme, jedan joj je odletio do usana čak. Još mi ga je dobro polizala, i oboje smo se obukli.

Izvor: Erotske priče
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar