13°C

Beograd

VRELI DAN ZA PAKLENU AKCIJU Jezikom sam je doveo do vrhunca a onda je divljački vrištala

Ahhh, taj vreli, sunčani dan...

Stižem sa plaže u vilu i prolazeći pored tvoje sobe primetim poluotvorena vrata. To me ispuni velikom radošću jer mi od samog početka smene svaki pogled i razmenjena reč sa tobom izaziva talase uzbuđenja koje teško sakrivam, a osećam da i ti u ogromnoj meri uživaš u tome, a sada mi se pružila prilika da ostvarim konkretniji i intimniji kontakt.

Sama pomisao na to mi pokreće talase želje u stomaku i tako uzbuđen otvaram vrata i iznenađen vidim tebe kako okrenuta leđima stojiš pored kreveta u gaćicama i majici na bretele i češljaš svoju dugu kosu.

Okrećeš glavu ka meni, pogledi nam se sreću i u trenutku nas preplavljuje ogromna želja. Prilazim otpozadi, pomeram kosu, spuštam i klizim poluotvorenim usnama i jezikom po vratu ka ramenima, pa te gricnem za koren vrata i krenem da ti poljupima obasipam lopatice i gornji deo leđa dok se vrhovima prstiju spuštam njiz njih.

Mazim ti bokove, pa ti zavlačim šake pod majicu i pomeram ih na stomak penjući se ka grudima i stegnem ih.

Ovlaš ti dodirujem ukrućene bradavice, pa ponovo skliznem na stomak, uhvatim i skinem majicu pa krenem da ti obasipam polju*ima donji deo leđa spuštajući se ka guzi dok te vrhovima prstiju mazim po unutrašnjosti kolena i klizim uz unutrašnjost tvojih butina...

Stižem do tvog međunožja, prelazim prstima preko njega dok mi se ukrućeni i izdignuti srednji prst tare o tvoje usmine preko gaćica...

Stavljam te na krevet i požudno spuštam poluotvorene usne na tvoj vrat, klizim njihovim vrhovima i jezikom po njemu, prelazim zubima, grickam spuštajući se ka grudima...

Hvatam ih i stežem šakama i prelazim usnama preko njih! zmem ukrućenu bradavicu, usisavam, obuhvatam i vrtim zubima po njenom korenu a vrhom jezika dodiriujem i palacam po njenom vrhu dok ti šakom gnječim drugu dojku a vrhom prsta kružim po ukrućenoj bradavici. Polako se spuštam i prelazim poluotvorenim usnama po stomaku i bokovima prekrivajući ih poljupima i povremenim strasnim ugrizima, kružim jezikom po pupku spuštajući se ka međunožju.

Zavlačim ti jezik duboko u gaćice, povlačim ih zubima i skidam dok vrhomima prstiju dodirujem i klizim tvojim požudno raširenim butinama. Spuštam usne na njih, ljubim, dodirujem i milujem jezikom, prevlačim i grickam zubima dok silazim ka pici čiji me sokovi željno isčekuju da ih pokupim. Stižem i prelazim jezikom celom dužinom tvoje pice, vrhom jezika dodirujem klitoris, kružim oko njega, dodirujem mu vrh, palacam po njemu, obuhvatam ga usnama, uvlačim i prelazim vrhovima zubiju preko njega dok mu milujem vrh vrhom svog jezika.

Spuštam se jezikom ka otvoru, dodirujem ga i kružim po njemu. Ukrućujem jezik i ulazim unutra kružeći po zidovima. Izvlačim ga, kružim i palacam po otvoru pa ponovo ulazim i vrtim ukrug dok ti stomak preplavljuju talasi zadovoljstva. Okrećem te na stomak, oslanjaaš se rukama i kolenima na krevet uzdižući i vrteći guzom u želji da me primiš.

Prilazim otpozadi držeći ukrućeni kurac u jednoj ruci dok te drugom hvatam za guzu, stežem je i razmičem, pa vrhom glavića uronim u usmine, pritisnem klitoris i pređem celom dužinom tvoje vlažne pice dok glavićem razmičem usmine. Pa, ga vraćam i stavljam na otvor i vrtim polako ukrug dok mu samo vršak razmiče zidove i trlja se o njih. Ti počinješ da stenješ, izdižeš guzu i gurneš se ka meni u želji da ga primiš. Pomerim se unazad dozvoljavajući da glavić uđe samo malo više, ti se snažno protreseš i glasno zastenješ u strahovitoj želji.

Čvrsto te hvatam za bokove i naglo nabijem svoj tvrdi kurac do kraja pribivši te snažno uz sebe! Vrisneš u naletu ogromnog zadovoljstva dok ja kurcem do korena nabijenim u tebe počinjem da vrtim ukrug a ti se snažno guzom nabijaš na mene i pratiš ritam. Izvlačim ga do kraja, vrtim glavićem po otvoru, zarijem prste u kukove i snažno ga zabijem istvoremeno te pribijajući uz sebe!

Počinješ sve glasnije da stenješ, snažno vrtiš guzom dok se nabijaš na mene a ja ga istovremeno nabijam u tebe snažno, direktno, pa onda vrteći ukrug. Počinješ da vrištiš i ludački vrtiš guzom dok se divljački guraš u susret meni a talasi zadovoljstva pomućuju razum. Sve se brže i brže nabijam u tebe, počinješ da se grčiš u naletima ludačke strasti, zabiješ poslednji put i počinješ žestoko da se treseš dok tako pribijeni svršavamo ne znajuči za sebe.

Padam preko tebe, okrećemo se na bok, obuhvatim te rukama i mazim po stomaku, okreneš glavu ka meni i mazno i zadovoljno pogledaš dok nam se usne spajaju u predivan poljubac...

Ispunili smo našu želju i napravili najslađu, samo našu tajnu.

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto:

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar