32°C

Beograd

NJEGOV POGLED JE GOREO OD ŽELJE: Svaki dodir je sve više i više palio!

Dolazeće leto nije obećavalo puno. Nakon završetka školske godine dosađivala sam se u malom gradu u kojem živim, kao i većina mojih vršnjaka. Vreme sam uglavnom provodila kod kuće, u gradu ili na društvenim mrežama. S vremena na vreme znala sam poslati fb zahtev za prijateljstvo ljudima koje nisam poznavala, a koji su mi se činili interesantni.

Tog junskog dana poslala sam zahtev NJEMU, na fb-u smo imali zajedničku prijateljicu. Zahtev je prihvatio posle pa*ati i kulturno se zahvalio, uzvratila sam sa smajlićem i na tome se završilo.

Iznenadila sam se kada mi je posle par dana naša zajednička prijateljica rekla da sam tema njihovog dopisivanja bila ja, i da želi da me upozna. Imponovalo mi je što se duplo stariji muškarac zanima za mene. I ne sluteći gde to vodi, pristala sam da se vidimo.

Naš prvi susret bio je u drugom gradu. Vozili smo se, šetali kejom i razgovarali o svim temama. Iako sam glumila nedodirljivu, svideo mi se na prvi pogled. Ta noć se završila samo na šetnji i priči, bez ikakvog kontakta.

Nastavili smo naše dopisivanje i svakodnevno viđanje. Videla sam u njegovom pogledu da me želi, mada je želja bila obostrana, uspela sam da se kontrolišem.

Nije mi to baš polazilo za rukom, usledio je prvi dodir, prvi poljubac i obostrani drhtaj tela. Jedan vikend otišli smo u kuću njegovog rođaka, koja se takođe nalazi u gradu. Na putu do kuće predpostavljala sam šta će se desiti, a iskreno i priželjkivala sam to.

Kada smo ušli u kuću, odmah smo otišli u sobu. U čaše nam je sipao Jeger, valjda da bih se opustila, mada sam osećala da je i on bio pomalo nervozan. Počeli smo se ljubiti. Jezici su nam se ispreplitali, a njegove ruke su polako istraživale moje telo. Svaki njegov dodir, poljubac sve me je više palio.

Preko pantalona sam osetila da se i on napalio, i da jedva čeka da mi ga stavi. Legla sam na krevet, a on me je polako skidao istovremeno skidajući i sebe. Poljubio me je u usta i počeo da se spušta niže. Ljubo me je po vratu, a rukama mi je stiskao sise. Kada mi je polizao bradavicu mislila sam da ću se onesvestiti. Dovodio me je do ludila.

Njegove jake ruke savršeno su mi mesile sise dok ih je ljubio i lizao. Počela sam nekontrolisano da dišem i da se uvijam pod njegovim telom. Polako je spustio ruke niže ka mojim bedrima, a usnama je klizio prema mom pupku.

Rukama mi je mazio noge, a jezikom kružio oko pupka. Svaki njegov dodir me je dovodio do ludila, bila sam neverovatno vlažna i jedva sam čekala da ga osetim. Kada se njegova ruka našla blizu moje uske pičkice, prestala sam da dišem.

Poljubio me je u usta, a njegove ruke su polako kružile po mojoj pičkici. Njegove veoma spretne ruke tačno su znale šta rade i kako da me još više napali. Usne su nam bile skroz blizu, ali nismo se ljubili, krali smo jedno drugom uzdahe.

Prvo je počeo da mi trlja klitoris. Ubrzao bi, pa usporio i tako naizmenično. Odjednom se njegov prst našao u meni. Dok me jebo prstom spustio je svoju glavu do moje pičkice i počeo da je liže. Kada je dodirnuo pičkicu jezikom bila sam gotova, od toga trenutka sam znala da ću biti samo njegova. Njegov topli jezik je kružio po mojoj pičkici, dok su njegovi prsti bili u njoj. Ubrzao bi, pa usporio i sve tako. Tačno je znao šta radi i kako da me još više napali. U jedno trenutku sam osećala da mi se pičkica trza i da svršavam. Nisam mogla da vjerujem, moje prvo svršavanje. Nisam mogla doći sebi deset minuta, sva sam se tresla, mislila sam da ću se onesvestiti.

Kada sam se malo smirila, počela sam da mu drkam njegovu veliku kurčinu. Bože, tako je velik i debeo, da sam se pomalo uplašila kako će to da uđe u mene. Spustila sam glavu, bio je nekoliko milimetara udaljen od mojih usta, onda je počeo nekontrolisano da diše i da me moli da ga uzem u usta.

Nije me trebalo puno nagovarati, odmah sam ga stavila u usta. Mmm, kako je imao lep ukus. Jezikom sam napravila pun krug oko glavića a potom se spustila do jaja. Osećala sam da se trza, uhvatio me je za glavu i nabio mi kurac u usta. Njegova debela kurčina bila mi je u grlu, nisam mogla da vjerujem koliko je velik i debeo. Počela sam da ga pušim, ližem, ljubim, grickam, uvlačim duboko u grlo. Imala sam osjećaj da sve više i više raste. Počeo je da ispušta zvukove i da uzdiše. Primetila sam da mu se posebno sviđa kada mi ga zabije duboko u grlo.

Izvadila sam ga iz usta, a on je odmah stavio kondom. Legla sam na leđa, a on na mene. Bila sam voma uzbuđena kao i on. Jedva sam čekala da ga stavi, da me razvali svojom kurčinom. Prvo me je mazio glavićem, a potom ga je nabio do jaja. Kriknula sam, što od bola, što od zadovoljstva. Nisam mogla da verujem da je u meni i da me razvaljuje. Prvo se zbijao polako, a onda sve jače i jače. Skoro sam počela plakati, kako me je dobro jebao. Jebao me je veoma dugo, a potom je svršio po mojim sisama. Srušio se na mene i tako smo ostali neko vreme. Bila sam izjebana i veoma srećna.

Neko smo vrijeme ležali i pričali, a potom smo se obukli i otišli kući.

Viđamo se već dva meseca i skoro svaki dan imamo odnose. Mogu samo reći da sam ludo zaljubljena u njega i opsednuta njegovim kurcem. Ovo je moja istinita priča, ako vam se sviđa opisaću svoju prvu provedenu noć s njim u drugom gradu, vođenje ljubavi na fudbalskom terenu, naš sex ispred škole, prvi put kod njega na poslu, moj prvi sex u guzu... Verovatno se pitate zašto OLUJA, jednostavno oluja je u mom, ali i u njegovom srcu.

Izvor: klubzaodrasle.com
Foto: Arhiva

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar