2°C

Beograd

I NAS PETORICA SMO UŽIVALI U NJENOJ RUPICI Bila je opkoljena, ali joj je i te kako prijao GRUPNI SEKS

Ušli smo u sobu… Ona i ja.

Rekao sam joj da se istušira jer samo joj bio pripremio iznenađenje. To iznenađenje je trebalo biti na Dan zsljubljrnih jer živimo daleko. Morali smo odložiti za nedelju dana naš susret. I otišla je da se tušira.

Navukao sam zavese na prozorima, zapalio sveće i posuo ružine latice po krevetu. Na krevet sam stavio i poklon koji sam joj kupio. Bio sam jako uzbuđen. Osećao sam kako mi vrela krv teče venama. Jedva sam čekao da izađe iz kupatila. Kada je završila sa tuširanjem doveo sam je u sobu. Stavio sam joj ruku na oči tako da ne vidi odmah iznenađenje. Kada sam spustio ruku bila je ful iznenađena i jako srećna. Otvorili smo poklone. Jako su mi se svideli njeni pokloni a mislim da su i njoj moji. Rekao sam joj da nam pusti neku muziku tako da ugođaj bude još potpuniji.

Bacio sam je na krevet i počeli smo se ljubiti. Onako strasno. Počeo sam je jebati… Ali onako preko odeće… Od pomisli da ulazim u nju kurac je počeo da raste. Počeo sam je ljubiti po vratu, išao sam nize. Podigao sam joj majicu i počeo ljubiti po stomaku. Uživala je. Ljubio sam joj sise... Onak preko grudnjaka. Želeo sam videti te prelepe čvrste sise. Videti i lizati…grickati. Mmmmmm… tako joj volim da jo grickam bradavice.

Polako sam joj skinuo majicu. Ljubio sam je po vratu… po sisama... i išao prema dole. Ljubio sam je po stomaku i lagano krenuo prema pičkici. Ljubio sam je preko tangica. Ponovo sam krenuo prema gore. Uživao sam dok sam je ljubio i lizao po stomaku. Skinula je grudnjak. Imao sam šta i videti. Predivne grudi. Odmah sam se bacio na posao.

Počeo sam da ih ližem, grickam i cuclam… Mmmmmm... kako samo imaju dobar ukus. U glavi mi je prolazila pomisao kako ližem njenu macu. Postao sam još više napaljen. Srce mi je jače kucalo. Osećao sam svaku kap krvi kako struji mojim telom. Krenuo sam prema pički. Skinuo sam joj tange i počeo ljubiti noge. Došao sam do mace. Još su samo gaćice ostale. Ljubio sam je preko gaćica. Tako sam žarko želeo zariti svoj jezik u njenu pičkicu. Skinuo sam joj na brzinu gaćice i stavio svoj jezik na macu.

Tako je bila vrela… tako socna… mmmmmmm i sad me prođu žmarci kad se setim tog ukusa. Lizao sam je a ona se uvijala pod naletima moga jezika. Stenjala je i gurala moju glavu prema pički. Uživao sam je gledati kako stenje. Lizao sam i ljubio tu vrelu pičkicu… Probao sam te sokove. Bližila se vrhuncu. Nastavio sam je lizati. Svršila je i samo rekla:

- Želim te u sebi... jebi me.

To me još više napalilo. Digao sam se sa kreveta i rekao da mi ga počne pušiti. Čim ga je stavila u usta odma se ukrutio. Pušila ga je tako dobro... prelazila jezikom po glaviću... uvlačila ga u usta... duboko. Kurac je bio spreman da uđe u njenu mokru i vrelu mačkicu. Rekao sam joj da legne na krevet. Došao sam na nju. Digao sam joj noge na svoja ramena. Kurcem sam joj prelazio preko mace… gore... pa dole.

Bila je tako mokra… tako vrela… tako spremna da oseti kurac u sebi… tako spremna da je dobro izjebem. Video sam u njenim očima tu pohotu… tu želju da ga primi… da oseti tvrdu kurčinu u sebi. Polako sam ga namestio... i ušao u nju. Počeo sam da je polako jebem. Uživala je dok sam je jebao sve jače i jače.

Stenjala je... grebala me po grudima. Ulazio sam u nju sve jače i jače… osećao sam kako je vrela. Miris dobre jebačine širio se sobom. Jebao sam je sve brže sve snažnije. Bližio mi se trenutak da svršim... ali nisam hteo da se sve tako brzo završi. Želio sam u nju ući otpozadi.

Okrenuo sam je i naguzila mi se… mmmmm koja guza… pomislio sam u sebi. Bila je savršena… taman po mom ukusu. Namestio sam ga i jako ušao u nju. Jebao sam je jako… svaki tren sve jače i jače... na trenutak se zaustavim... izvadim ga ali glavić ostaje unutra. Nabijem joj ga jako. Znao sam da u tome uživa… znao sam da voli osetiti slatku bol dok je jebem. Gurao sam ga skroz do kraja... uvijala se. Imao sam još jedno iznenađenje za nju.

Rekao sam joj da bi ju voleo vezati za krevet. Nije se puno bunila... brzo sam je nagovorio… nije ni slutila sta sam joj spremio. Jednu ruku sam joj zavezao za jedan kraj kreveta... a drugu za drugi kraj. Ostala je onako nagužena. Rekao sam joj da idem do WC-a i da se brzo vraćam. Otišao sam do ulaznih vrata i otvorio ih. Tamo su čekali moji prijatelji da ih pustim.

Bilo ih je četvorica. Ušli su. Bila je u šoku. Želela se odvezati ali nije uspevala. Vikala je. Brzo sam joj stavio neku majicu u usta. Udarala je nogama ali joj nije uspevalo da se odveze. Redom su se skidali prijatelji. Već je svakom kurac bio dignut. Počeli su je dirati. Istraživati njeno telo. Uspeli smo je ukrotiti… nismo joj dali da mlati nogama. Jedan je došao iza nje i nabio joj kurčinu. Drugi su je mazili po telu…i drkali. Jebao ju je sve jače… razarao je njenu pičkicu.

Izredali smo se svi na njoj... ali nismo svršavali... već je bila umorna... nije imala više snage... ali to nije bio kraj. Jedan drug se podvukao ispod nje i počeo da ju jebe. Znao sam da ga još nije nikad primila u guzu. Jako sam želeo da uđem tamo. Počeo sam joj lizati guzu i užu rupicu. Kad sam je dobro navlažio stavio sam prste u usta i ušao u guzu sa jednim prstom.

Bolilo ju je… drala se iako se nije čulo od majice. Prijatelj je ulazio u njenu macu dok sam joj ja obrađivao guzu. Stavio sam i drugi prst. Još jače se drala. Rupica se polako širila. Bila je spremna da je jebem u guzu. Pljunuo sam na kurac da ga navlažim i stavio ga na otvor guze. Polako sam gurao unutra.

Ušao je glavić…jebao sam je samo sa glavićem… a ona je zarila nokte u plahte. Ulazio sam sve dublje unutra. Napokon sam ušao do kraja. I počeo je jebati sve brže i brže. Bila je u sendviču. Nakon nekog vremena svršio sam... svršio sam joj u guzi. Izvadio sam ga i rekao ostalim prijateljima da je jebu u guzu. Jedva su dočekali. Jedan po jedan razarali smo joj dupe… Svi smo joj svršili u guzu. Bila je puna sperme. Ona je bila izjebana i umorna... bila je umorna toliko da nije mogla držati guzu u vazduhu. Obukli smo se…oni su izašli. Ostali smo ona i ja. Prijalo joj je

Odvezao sam je i izašao iz sobe. Ostala je onako izjebana ležati na krevetu.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar