12°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

MUŽ ME OSTAVIO 20 GODINA MLAĐEM KLINCU Mali je nabijao, dovodio me do vrhunca, a njegovi drugovi su navijali

Nekoliko godina zaredom odlazili smo na more na isto mesto. Uvek smo iznajmljivali apartman na prvom spratu kuće na kraju mesta s pogledom na borovu šumu. Kupali smo se na raznim plažama, ali nekako najviše smo voleli jednu stenovitu plažu u blizini na kojoj smo se mogli sunčati i kupati sasvim goli.

Nije to bila službena nudistička plaža, ali je skoro polovina kupača bila gola, a preostali su bili u kostimima, neke žene u toplesu. Kupača je znalo biti dosta, ali prostora je bilo dovoljno tako da nismo nikad bili stišljeni. Imali smo svoje mesto na ivici plaže gde je bilo i malo hlada. Ja se sasvim slobodno ponašam na plaži, jednako tako kao da imam kostim. Često primećujem poglede mladića na svojem telu, posebno ne vodim računa da mi noge budu skupljene ili kad se saginjem da mi maca proviri među guzovima. Moram priznati da mi prijaju ti pogledi, a prolaze me trnci ako vidim kako dobivaju erekciju na mene. Primetila sam da i moj muž gleda rado takva napaljivanja na mene i da se i njemu diže od toga što me gledaju golu i maštaju o tome kako bi me pojebali.

Razni bi se ljudi smeštali oko nas, neki su bili goli, a neki odeveni. Primetila sam jednog mladog dečka da me dosta napadno gleda. Jasno se videla nabreklina u njegovim kupaćim gaćicama. Nakon nekoliko dana očito se ohrabrio i pitao može li staviti svoj peškir do nas. Kad se smestio skinuo je kupaće gaćice. Imala sam što videti. Mali je bio dobro opremljen. Imao je dugački kurac, ali prilično je bio tanak. Takvoga još nisam videla. Nisam mogla odvojiti pogled od tog kurca. Namerno sam, kao slučajno, raširila noge prema njemu i počešala se po maci. Kako mu se odmah digao, mmmmmmm, bila sam skroz mokra. Muž me značajno pogledao, vidio je vlažni klitoris. Napalila sam se ko šiparica.

POKLON NA BOŽIĆ, NAJMODERNIJE NA TRŽIŠTU SRBIJE! Nova aplikacija HAPPY BSC!

Ni sama ne znam kako, ali započeli smo razgovor. Bio je na letovanju s roditeljima. Oni su se kupali na drugoj plaži, a on bi dolazio ovamo, kad bi mogao, jer se tu mogao skinuti. Nakon malo pritiska priznao je da su glavni razlog dolaska gole žene kojih je bilo u izobilju. Nakon ručka, koji smo poneli sa sobom, popilo se malo vina pa su razgovori bili sve vatreniji, rekla bi sasvim otvoreni. Rekao je da ima devojku, ali da mu ne dopušta seks, no nevinost je izgubio sa jednom komšinicom od oko 45 godina s kojom se povremeno nalazi radi zajedničkog uživanja.

Ja sam mu rekla da mog muža pali kad se ja ševim s potentnima i mlađim muškarcima. Ovo je delovalo kao bomba na njegov kurac. Koža na njemu postala je premalena koliko se bio povećao. Jako ga je zanimala ova tema i zanimao se za kao fiktivnu mogućnost da on i ja završimo u krevetu. Moram priznati da je to delovalo i na mene. Imala sam neopisivu želju da se pojebem s tim dečkom.

Morala sam se ohladiti pa sam krenula u more. Dečko me pratio pa smo se zajedno bućnuli u dosta toplo more

Nisam mogla više izdržati. Uhvatila sam ga za dignuti kurac pod vodom da se ne vidi šta radim. Kao da je to očekivao, spretno mi je ubacio prste u pičku. Predivno me milovao. Došlo je do erupcije orgazma kod mene, teškom mukom sam prikrivala svoju ekstazu. U moru se videlo da je i mali svršio. Uhvatio me za guzu pod morem i rekao:

- Hvala! Divni ste.

Preostalo vreme na plaži nije bilo dodira među nama, ali osetila se neka napetost u vazduhu. Poželela sam tog mladića. Užasno me seksualno napalio. Zamišljala sam kako bi to bilo kad bi celi ušao u mene, kad bi me jebao sa svojim dugačkim tankim kurcem. Želela sam se jebati s tim dečkom - definitivno.

Nakon povratka s kupanja teme razgovora nisu dodirivale više seks, ali seks je bio u zraku. On me je i dalje požudno gledao, a ja sam maštala o tome što bi mu sve radila u seksu. Nije se doimao jako neiskusnim. Nisam znala kako dalje. Završiće kupanje, vratićemo se u apartman i jedino što sam mogla očekivati bilo je dobro, ali ne tako strastveno jebanje sa mojim mužem. Muž me čitao kao otvorenu knjigu. Pa dvadeset godina smo u braku. Odlučio je prekinuti tu neizvesnost.

- Čuj Vlado! Kako bi bilo da dođeš k nama predveče, u naš apartman na piće. Možemo onda slobodnije popričati o ovim temama nego ovde - govorio je moj muž.

- Vrlo rado. Kad da dođem?

- Pa između 8 i 9. Jel OK?

- Izvrsno, doneću domaćega crnog vina. Gazda kod kojih smo odseli ima stvarno dobro vino.

I sve je bilo dogovoreno. Imala sam osećaj da će me Vlado, to mu je bilo ime, jebati večeras. Samo kako da to izvedem. Nikad se još nisam jebala s drugim muškarcem u prisutnosti muža. Ne mogu to. Neprijatno mi je. Ne mogu zamisliti da se skinem gola, raširim noge prema tom dečku i da ga pozovem da me jebe. Ne, pred mužem - nikako. Kako to izvesti, mučilo me, a želela sam ga jako, ali ne toliko da bi se jebala pred mužem. Nisam znala što da radim.

Uredila sam se, namirisala, obukla jednu dosta providnu haljinu, usku i kratku. Nisam stavila grudnjak, moj muž voli kad su mi cice slobodne. Imala sam samo tange ispod i sandale s visokom potpeticom - naravno. U njima mi se jako sexy njišu guzovi dok hodam.

MAĆEHA JE DOHVATILA NJIH TROJICU: Ležala je na zadnjem sedištu, raširenih nogu, a oni su snažno zabijali

Oglasilo se zvono. Zaista je tačan, pomislih. Muž mu je otvorio i uveo ga u apartman. Oči su mu skoro ispale kad me vidio.

- Jako ste sexy - izustio je.

- Hvala - rekoh i okrenuh se oko sebe pa me mogao dobro promotriti.

- Uuuh - moglo se čuti.

- Da nazdravimo našem mladom gostu - prekinuo je ćutanje moj muž.

Gucnuli smo malo domaće loze. Vlado se malo nakašljao, valjda nije bio naviknut na žestinu. Nije skidao pogled s mene. Seli smo za sto na kojem su bili naresci koje sam pripremila. Muž je seo preko puta mene, tako da je Vlado morao zauzeti položaj do mene.

Haljina mi se nekako jako podigla, kad sam sela, ali namerno je nisam povukla na dole što obično radim u takvim situacijama

Vidjela sam Vladin pogled na moja do tričetvrt razgolićena bedra. Kako je tek gledao kad sam malo razmakla noge. Vlado je doneo neko opako vino. Hvatalo nas je prilično brzo, ali pomoglo je da se oslobodimo. Moj muž je navlačio razgovor na seks.

- Što misliš Vlado, da li je moja žena jebozovna?

- Pa znate, malo mi je neprijatno to reći, ali jako me je uzbuđivala na plaži onako gola, a ponašala se sasvim normalno i spontano. A i sad jako uzbudljivo izgleda. Hrabro je ovako izazovno se obući.

JOJ MAJSTORE KAKO TO LEPO RADIŠ U meni je bio i moler i vibrator, sve je curelo niz butine

Vidim da se Vlado prilično oslobodio i da ga je alkohol ohrabrio. Osetila sam vlagu među nogama. Stresla sam se kad sam osetila njegovu ruku na svojim bedrima. Pa taj me mladić pipka u prisustvu mojeg muža. Gorela sam. Napipao mi je već sasvim mokre tangice. Pička mi je bridela. Uh kako sam se htela jebati sa tim dečkom. Nikad nisam imala ljubavnika preko 20 godina mlađeg od mene. Vlado je imao samo 21 godinu, tako je bar rekao. Muž se pravio da ništa ne primjećuje, a ja sam jako teško izgovarala i najjednostavnije reči. Dopustila sam da me poljubi. Ruka mu je kliznula pod majicu i stisla moju cicu. Nisam više znala za sebe.

- Idem ja u šetnju malo - čula sam muža.

- Možda dođem kasnije ako ću odigrati partiju karata u lokalnom kafiću.

Divan je moj muž. Video je da ludujem za kurcem od malog. Znao je da ne mogu pred njim. Ostavio me da se jebem koliko hoću. I mali se ohrabrio, skinuo mi je majicu i sumanuto počeo ljubiti cice. Nisam mu ostala dužna, ruka mi je kliznula u njegove pantalone. Izvadila sam onaj tanki i dugački kurac u kojeg sam se odmah zaljubila na plaži.

Ne znam kako, ali odjednom sam se našla kako ležim na leđima na našem stolu za jelo, sasvim gola

Vlado me tako znalački lizao po klitorisu, gurao jezik u macu pa sam prvi put tako svršila. Podigao mi je noge. Znala sam da će sad prodrijeti u moju picu. Željno sam očekivala da osetim prvo njegov glavić, a onda celi kurac kako ulazi u mene. Grom me udario kad sam osetila glavić. Klizio je celu vječnost u mene, nikako da stane. Polako me jebao, nežno, a ruke su mu bile na mojim cicama. Ma jebala sam se ko bludnica, zamislite, ležeći na stolu s nogama u vazduhu. Uh, koja scena.

Kad je počeo povećavati tempo nisam više izdržala, počela sam jecati, stenjati, ne znam što još. Kako sam samo uživala u tom seksu. Toliko sam želela tog dečka, a mama bi mu mogla biti. Čula sam kako me tiho pita „Gde smem svršiti?“ Oduševio me, nije me bezobzirno jebao ne misleći na posledice. Mislio je na moje zdravlje. Ja sam na kondom totalno zaboravila.

- Napuni me, želim osetiti kad se budeš izlevao - rekla sam.

Onda se počeo zabijati svom žestinom u moju utrobu. Svršili smo zajedno u veličanstvenoj ekstazi i jako bučno. Morali su nas čuti susedi, jer vrata od balkona su bila otvorena zbog vrućine. Onako goli, zagrlili smo se i nežno ljubili. Njegov malo omekšali kurac uzela sam u usta i počela ga nežno sisati. Mrmljao je od zadovoljstva kad sam mu rukama mešala jaja. Sisala sam sve jače, a kurac je već sad bio u punoj veličini, tvrd. Samo polovinu dužine uspela sam strpati u usta, ali osetila sam da mu je neopisivi užitak kad mi glavićem dotakne grlo i kad se počnem gušiti. Kod jednoga dubokog prodora u moje grlo štrcnuo je topli mlaz sperme u moje grlo. Zagrcnula sam se. Malo ga je povukao i usta su mi za trenutak bila puna sperme. Nisam mogla progutati, previše je bilo toga. Odjurila sam u kupatilo i ispljunula. Kad sam htela oprati usta videla sam Vladu, s kurcem u punoj erekciji, kako mi prilazi.

- Nemoj - čula sam.

Privio me k sebi i poljubio. Gurnuo je jezik u moja usta, u kojima je još bilo njegove sperme. Kurac mu se propinjao. Nisam izdržala, uhvatila sam mu kurac rukom. Kako je bio tvrd, osetila sam pulsiranje krvi u njemu. Povukla sam kožicu i izronio je prekrasni crveni glavić.

- Želim da me još jebeš - rekla sam tiho.

- Kako želiš da te jebem mila?

- Želim onako, životinjski.

Dok sam to izgovarala, nagnula sam se nad kadu. Došao je iza mene, uhvatio me za bokove, malo se spustio, kao da je naciljao, svom silinom se sjurio u mene.

- Aaaaaaaaah - otelo mi se iz usta.

Jebao me baš onako životinjski, divljački. Sva sam se pretvorila u pičku

Čvrsto me držao za bokove i nabijao se u mene. To se zove jebačina, mislila sam si u sebi. Ne mogu opisati taj predivni osećaj u ženi kad se pari sa potentnim muškarcem. To je nešto najdivnije na ovome svetu. Svršili smo zajedno i to jako bučno, oboje smo si dali oduška i glasom.

Kad smo se malo smirili otišli smo pod tuš. Bili smo oboje znojavi, a ja i puna sperme. Seli smo na fotelje i natočili crnog vina da bi se okrepili.

- Reci, mila, tvoj muž ti dopušta da tako uživaš s mladim muškarcima? Vidim da se pokupio kako nam ne bi smetao.

- To je na početku bila njegova želja i inicijativa. On jako uživa u tomu da me seksualno zadovolji drugi muškarac. Jako se uzbudi kad mu pričam kako sam bila jebena.

- Hoćeš mu ispričati i ovo sve što smo mi radili?

- Naravno da hoću. Pa ne bi bilo fer da ja samo uživam, iako ja zapravo uživam dvaput, pa i više puta. Prvi put kad se jebem s tobom, a drugi put kad o tome mužu detaljno pričam. Znaš, ta priča nas oboje tako napali da se fantastično pojebemo. Nekad ponavljam priču i svaki put je seks fenomenalan.

- Ovo zadnje je bio seks po tvojoj želji, a da li bi mogli još jedanput onako kako bi ja hteo? Ali ako imaš kakvu neugodu reci, neću se naljutiti ako me odbiješ.

Kurac mu se opet dignuo. Propeo se u svoj svojoj dužini. Lepo se to videlo iako je sedio u fotelji. Razmišljala sam na koji položaj misli, kako bi htio da se pojebemo.

- Ma svakako mili, samo reci. Tako sam do sad uživala u tebi i u seksu s tobom, pa ne znam što ne bi napravila za tebe da uživaš. Uverena sam da će ta jebačina i meni pričiniti veliko zadovoljstvo. Reci kako bi hteo?

- Pa položaj za seks nije nešto novo, to smo već radili, ali hteo bi te jebati negde drugde nego do sad.

- Gde želiš, reci slobodno.

- Na terasi.

- Kako? - nisam mogla sakriti iznenađenje.

OK, već se spustio mrak, apartman je bio na prvom spratu dvospratnice. Terasa nije bila okrenuta prema putu nego prema slobodnom terenu pokrivenom grmljem, makijom i ponekim stablom. Balkon se, međutim, dobro video iz prizemlja, sa terase na drugom spratu gde je bio drugi apartman, a i iz susednih kuća.

- Jako bi volio da izađemo ovako goli na terasu, da se nagneš preko ograde, da ti sise slobodno vise, a ja ću te nežno jebati s guza, kao malopre, samo nežno da ne budemo bučni.

- Pa zašto ne. Zvuči jako uzbudljivo. Hoćemo odmah?

Kimnuo je glavom. Prvi je krenuo prema terasi. Kurac mu se klatio dok je hodao, a ja sam ga sledila. Proverio je da nema nekoga i mahnuo mi da dođem. Tresla sam se od uzbuđenja. Bila sam sasvim gola na terasi s napaljenim mladićem. Uh, što ako nas neko gleda. Čula sam da ima aparata koji mogu slikati i po mraku. Nisam stigla dugo razmišljati o tome da se pokazujem gola. Poveo me do ivice terasa, lagano me nageo.

Cice su mi slobodno visele preko ograde za koju sam se držala. Prišao je i uveo svoj kurac u mene. Bio je opet sasvim tvrd.

Jebao me zaista lagano i nežno. Stalno sam se gledala ne bi li videla da neko gleda. Nikog nisam videla

Nešto se pomaklo u grmlju ispod terase. Sigurno neka mačka, pomislila sam. Nije se baš videlo, jer je bilo u senci pa taj deo mesečina nije obasjavala. Baš ta mesečina na terasi davala je posebnu draž ovoj jebačini. Osećala sam svaku žilicu njegovog kurca. Kako sam tek svršila, rajski, istovremeno osetila sam izlivanje vruće tekućine u pički. Teškom mukom sam suzdržavala jecaje i vrisak. Mislim da je ovo jebanje bilo najbolje večeras. Definitivno najbolje. Prošla nas je euforija prvog seksa zajedno i mogli smo se opustiti i uživati. Vlado nije krio svoje zadovoljstvo.

Sredili smo se, popili još jednu čašicu i poljubili za pozdrav.

Pozvala sam muža na mobilni. Goreo je od želje da čuje kako je bilo. Iskapio je čašu vina kad sam došla do trećeg svršavanja. Kad sam došla do jebačine na balkonu pitao je:

- Ko vas je gledao kako se bestidno jebete?

- Misliš da je neko gledao. Ja nisam nikoga videla. Doduše šušnulo je dole nešto u grmlju, ali mislila sam da je mačka, ali nikog nisam primetila.

- Ti si stvarno naivna. Dečko nije mogao doći k sebi da će imati tako rasnu pičku. Hteo se pred svojim prijateljima pohvaliti kakvu pičku jebe. Pozvao ih je da se sakriju pod terasu kad padne mrak, a on će izvesti komada golog i jebati je pred njima. To je i uradio.

- Misliš da su nas klinci gledali kako se jebemo? Ako jesu onda su imali šta videti.

- Siguran sam u to. Znaš kad sam odlazio od kuće u susret su mi išla tri dečka njegovih godina. Kad su prolazili uspeo sam samo čuti … "rekao je da će ju tucati pred nama".

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti