10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TRI KOPLJA U MENI, SVE POPUNJENO Bili su besomučni, sve je bolelo ali ja sam uživala

Posle nekoliko godina braka došlo je do malog zasićenja ali je sve koliko toliko potaman. U seks smo uveli i vibratorto nisam bila oduševljena ali sam prihvatila da se igramo ponekad.

Obično smo u pozi 69, gde me muž liže dok mi je vibrator u maci dok ja njemu ližem. Tada me tera da zamišljam seks sa dva muškarca što je meni bilo bljak. Skoro smo bili u spa centru gde smo koristili saune i jakuzi. Bila sam zblanuta kada smo ušli u svet gde svi skoro šetaju goli. Kada sam videla htela sam da odem ali me je nekako nagovorio te smo ostali. Polako sam se opustila. Nemam blam od golog tela, ne izgledam loše ali mi je sve to bilo bezveze.

TOPALKOVA MALA ZALUDELA ARAPE: Pogledajte Helenu u mini kupaćem! (GALERIJA)

Koristili smo saune gde su svi bili goli, dok smo se brćkali u bazenu goli kao od majke rođeni, šaputao mi je kako ga pali što me drugi gledaju, kako verovatno momci koji su bili sami misle kako bi me kresnuli. Sve me je to nerviralo ali njegov kurac na ulazu u moju ribicu je činio da se opustim. Lagano je pokušavao da uđe. Ne verujem da su drugi videli šta radimo ali me je ipak palila misao da možemo da imamo seks dok drugi naslućuju šta radimo. Nakon bazena i sauna smo imali seks gde me je podsećao na neke momke koje smo videli. To mi je sve bilo bezveze.

Posebno me je nervirala njegova želja da me kreše sa još jednim momkom u sendvicč ali me je potresao orgazam dok mi ga je lepo zabijao te sam posle toga utonula u san

Igrom slučaja skoro sam imala proslavu godišnjice apsolventske večeri koja je bila organizovana kao vikend u drugom gradu te smo imali zakupljene i sobe u blizini kluba gde je sve organizovano. Nas tri drugarice smo otišle mojim kolima u subotu ujutru i smestile se u sobu. Usput smo se dosta ispričali jer je veče bilo rezervisano za klub gde sigurno od glasne muzike neće biti mogućnosti.

Za uveče sam se doterala po muževom nagovoru. Crnu haljinu koja je bila tik iznad kolena sa izrezom na grudima tako da mi je dekolte bio u prvom planu. Obukla sam crne samodržeće čarape sa čipkanim radom, tangice naravno koje su ustvari bile samo tanka traka sa čipkom napred i crne cipele na visoku štiklu. Dan pre sam se kompletno depilirala osim male crte koja je ostala dole. Pogledala sam se u ogledalo, dobro sam izgledala. Plava kosa koja pada preko bretela, izrez taman da malo otkriva, guza na koju pada haljina, baš zavodno. Dragi bi prokomentarisao da će sigurno biti mnogih koji bi me odvukli u krevet.

Ni moje drugarice nisu zaostale u spremanju. Sanja mi je prišla i uhvatila me za grudi uz komentar:

- Uh kakve mačke.

UPOZORENJE! NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM Ana Nikolić raširila noge! (GALERIJA)

Malo me prenula svojim postupkom ali iskreno mi je prijalo. Stajala je iza mene u beloj haljini koja je isticala njene obline. Ana se smešila iz pozadine. U tom me je sačekala poruka da „pazim“ šta radim, skinem gaćice i da „podnesem“ izveštaj. Malo me iznervirao te sam ga ipak u inat poslušala i skinula gaćice. Sad ćeš videti pomislila sam u sebi. Sanja je videla šta radim uz komentar:

– Opa draga i ti si spremna ko i ja. Moj muž me je naterao da idem ovako i posle nekog vremena počela sam da uživam u tome.

Nasmejala sam se, stavila još koju kap parfema te smo krenuli ka klubu. Dok smo išli videla sam da se mnogi okreću za nama što mi je godilo. Ušli smo u klub gde je bilo mračno uz glasnu muziku i osvetljenje. Poznato društvo od pre. Seli smo u separe sa Markom i njegovim društvom – četvorica momaka sa kojima je nastavio da se druži posle faksa. Marko je inače na apsolventskoj eskurziji pokušao na svaki način da me odvuče u krevet ali nije uspeo. Tada sam imala dečka i nisam želela da ga varam. Pljuštali su komentari na naš izlged. Uskoro je stigla i tura pića.

Rešila sam da se potpuno opustim uz martini. Uz kucanje prva tura se eksirala Sanja i Ana su izgleda bile u treningu, a ja sam nekako uspevala da pratim. Odmah je došla i druga tura. Uskoro su čaše opet bile prazne. Meni je počelo da se malo manta u glavi. Sanja i Ana su krenule ka podijumu. Na telefonu mi je u tom stigla poruka od dragog. Opet me pitao da li se zabavljam, ima li šta za ulov i slično. Odgovorila sam mu: čućeš kad se vratim, ustala i otišla ka podijumu. Snimila sam Sanju i Anu kako igraju između Marka i njegovih drugova. Tek tad na ovom svetlu sam snimila Maju i njenu haljinu koja je više otkrivala no skrivala. Guza joj je bila savršena. Ana je imala roze pantalone. Od svetla se videla super guza i čipkane tangice.

Petar je igrao iza Sanje a ona se okretala kao čigra. Ana je igrala između Jovana i Ivana. Krenula sam ka njima. Marko se odmah stvorio pored mene. Igrali smo uz stare hitove i zabavljali. Marko je u jednom trenutku krenuo da igra iza mene te sam osetila na butini kako je napaljen. Gledala sam u Anu i Sanju i pretpostavljala da su u sličnoj situaciji. Počele su malo laganije stvari. Maja mi je prišla i tražila ples. Naslonila se na mene i uhvatila me za guzu. Nisam znala šta da radim. Bilo me je blam pred svim ljudima. Sa druge strane prijalo mi je.

Momci su bili oduševljeni. Popila je dosta i začudila me jer znam je kao smernu devojku. Sada je u braku ali iz priče sam saznala da je počela da uživala u seksu. U tom su se stvorili Marko i Petar i odvojili nas. Igrala sam sa Markom koji se trudio da osetim koliko je napaljen. Njegova ruka je klizila niz moja leđa ka guzi. Šapnuo mi je kako me želi večeras na šta sam se samo nasmejala i okrenula ka Jovanu koji je igrao sa Anom.

Kada me je stisnuo osetila sam i da je on napaljen i da ima dobar komad

Počela sam da se palim i razmišljam kako bi bilo da se kresnem večeras sa nekim. Noge su polako počele da me izdaju te smo se vratili u separe. Došla je još jedna tura pića posle koje su nas momci pozvali kod sebe u sobu da nastavimo. Ana se izvukla mada sam znala da joj je muž ljubomoran tako da sam otišla sa Sanjom.

U sobi su nam natočili još po jedno piće. Počela je priča o starim vremenima, eskurziji, ženama, muževima. Kako sam sedela u fotelji haljina mi se povukla gore te su se videli krajevi čarapa. Marko je gledao kao opčinjen. Bila je neka lagana muzika te je Ivan pozvao Sanju na ples. Igrali su na sred sobe dok smo svi gledali. Ples je sve više i više ličio na prljav ples. Sanja se uvijala oko Ivana a njegove ruke su bile svuda. U jednom trenutku je Jovan stiskao njenu guzu. Sanja je uhvatila njegove ruke ali nije sklonila. Mene je sitacija nervirala ali sa druge strane sam osećala kako se palim. Znala sam da ne nosi gaćice i da je Jovan to sigurno osetio.

Prišao im je Petar tako da je Sanja igrala između njih dvojce. Njene ruke su bile u vazduhu a njihove su pretraživale Majino telo. Cela situacija me je palila iako je jedan deo mene želeo da odem nisam mogla da se pomerim. U tom razmišljanju osetila sam da me Marko vuče ka sredini sobe. Kao opčinjena ustala sam i zagrlila ga. Počeli smo da plešemo a njegove ruke su počele da istražuju moje telo. Prepustila sam se milovanju kada sam osetila nekog iza mene. Bio je to Jovan. Njegovo koplje se oslanjalo o moju guzu.

Igrali smo a osećala sam da je moja ribica potpuno mokra. Setila sam se mog dragog i želje da me krešu dvojca u sendviču što me je još više napalilo. Iz razmišljanja su me prenuli tihi uzdasi i mumlanje. Okrenula sam se i videla Sanju, bila je na krevetu samo u čarapama dok joj je Ivan zabijao od pozadi. Petar je bio ispred i pokušavao da joj zapuši usta. Videlo se da uživa i da bi bila glasna da nema Petra. U tom je moja haljina odletela na gore. Htela sam nešto da kažem ali mi je Marko zapušio usta svojim. Jovan me lagano podigao i namestio na Markovo koplje koje je ušlo bez problema. Bila sam napaljena kao nikad.

Marko me je par puta spustio na svoj kurac a ja sam svršila skoro trenutno

Marko me i dalje držao, glava mi je pala na njegovo rame kada sam čula u pozadini tiho jecanje i stenjanje. Pogledala sam u Sanju koja je bila u sendviču. Ivan je ležao na krevetu dok joj je Petar besomučno rovario po guzi. Scena o kojoj je moj dragi maštao. Njena glava je letela levo desno. A mene je po prvi put počela da pali misao da budem u sendviču. Analni seks me nije privlačio ali gledajući Sanju koja je očigledno uživala bila sam maksimalno napaljena. Marko se izvukao i prišao Sanji i smestio joj svoje koplje puno mojih sokova u usta. Sanja ga je spremno usisala. Ovako napaljena okrenula sam se ka Jovanu i samo mu tiho šapnula:

– Rasturi me.

Nije mu trebalo mnogo. Polegao me na krevet pored Sanje i zabio svoje koplje koje je bilo veće od Markovog. Zabijao ga je u ritmu dok je pored mene Sanja očigledno uživala dok su je njih trojica kresali. Svršavala je u serijama. Momci više nisu mogli da izdrže te su krenuli da je pune. Petar joj je očigledno napunio guzu dok joj je Marko punio usta. Očigledno joj je to prijalo jer je sve progutala. Okrenula se prema meni i počela da me ljubi. Ne volim spermu ali cela ova situacija i Jovan koji me je super kresao učinila je da prihvatim njen jezik. Svršila sam još jednom. Jovan se pridigao i krenuo da mi zapuši usta svojim kopljem. Nisam želela ali je Sanja samo tiho šapnula:

- Opusti se draga, super je.

U sledećem trenutku u mojim ustima je bila poplava sperme. Slivalo se sa svih strana tako da sam htela ne htela morala da gutam – i preživela. Sanja mi je opet uvalila jezik i polizala što je ostalo. Sve ovo me još više napalilo što nisam mogla da verujem. Dok sam tako ležala potpuno vlažna, napaljena, ulepljena od sperme osetila sam još jedno koplje na ulazu u moju ribicu. Setila sam se da je to Ivan. Sanja mi je šaputala na uvo:

- Draga sada ćeš osetiti pravu stvaru.

Bila je potpuno u pravu. To nije bio kurac, to je bila kurčina. Ivan je ulazio lagano u moju vlažnu i napaljenu ribicu koja se širila.

Spustila sam ruku i osetila kurac koji je bio debeo i ogroman. Ivan je osvajao malo po malo prostor

Sanja mi je šapnula na uvo:

- Spremi se za ovo!

I u sledećem trenutku je Ivan zabio do kraja. Jednostavno mi se oteo krik. Ostao je tako neki tren u meni. Nikad pre me niko nije tucao sa tolikim kurcem. Nastavio je lagano da me kreše tako da je od početne nelagode stvarno bilo super. Setila sam se mog muža koji je govorio kako će mi dovesti nekog sa ogromnim da me rasturi i sad dok me jedan takav kreše shvatam da je bio u pravu. Ivan je znao šta radi a ja sam se prepustila i stenjala i uživala. Potresao me snažan orgazam. Ležala sam na krevetu. Nisam mogla da se pomerim. Ivan je ustao i počeo da prosipa spermu po meni. Bila je to velika količina tako da sam bila kompletno ulepljena. Osećala sam se iscrpljeno ali zadovoljno.

Momci su zapalili cigarete i ja sam uzela jednu iako ne pušim. Sanja me pitala kako je bilo. Mada moj pogled i izgled su govorili sve. Tada sam rekla nešto što nisam nikada pomislila da ću reći:

- Momci ja želim još.

Svi su spremno ustali. Njihova koplja su počela da se krute. Sanja i ja smo počeli redom da im pušimo. Miris svežeg seksa i ukus naših sokova su me dodatno palili. Kada sam došla do Ivana jedva sam uspela da stavim glavić u usta. Marko je hteo opet da me kresne ali nisam dala. Izvadila sam Ivanom palamar i rekla:

- Marko večeras Ivan ima prednost.

Ivan kao da je znao seo je na krevet a ja sam ga zajahala. Lagano, sama sam određivala ritam. Moja ribica je bila i dalje vlažna, osećala sam ga kako me kompletno ispunjava, njegova jaja sam osećala na guzi. Sanja je prišla i počela da mi liže čmar. Nisam želela to ali nekako sam počela da se opuštam, počela je da gura prvo jedan pa još jedan prstić. Pozvala je Marka koji je spreman došao da mi zabije svoje koplje u guzu.

Primirila sam se na Ivanu a on je lagano ulazio. Malo me bolelo ali me je stvarno napalila cela situacija. Kada je ušao do kraja bila sam oduševljena. Dva kurca u meni odjednom i ja uživam. Nisam nikad verovala da je to moguće ali kad su krenuli da me krešu orgazmi su se smenjivali, Marka je zamenio Jovan sa dosta velikim kurcem. Nabio ga je do kraja a ja sam počela da cvilim i jecim u orgazmu koji kao da nije prestajao. Petar mi je brzo zapušio usta da ne probudim ceo hotel. Njih trojica su radili kao uigran tim a ja sam uživala i bila na sedmom nebu.

Izvadila sam na trenutak Petrov kurac iz usta i rekla im: Jebi te me, rasturite me – napunite moje rupice

Ovo ih je još više napalilo tako da su se besomučno nabijali u mene. Prvi je popustio Jovan koji je počeo da mi puni guzu. Sledeći je bio Petar koji je istresao značajnu količinu u moja usta ostao je još Ivan koji je izgledao kao da može do ujutru. Ipak i on je posustao a ja sam ustala i uzela njegov kurac u usta. Počeo je da poliva i punio moja usta. Sve sam progutala. Prišla mi je Sanja i poljubila me strasno i olizala sve sa mog lica. Bila sam iscrpljena da nisam mogla da se pomerim. Iz guze se slivala sperma. Osećala sam se super i srećna što sam doživela ovu noć. Zamišljala sam kako da sve ovo saopštim mom dragom...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti