15°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

DAN ZADOVOLJSTVA I TRI ŽENE Neverovatno, nezaboravno, vrelo, mokro, strasno...

Budim me sunce koje mi kroz prozor bije pravo u glavu. U sobi je toplo, znojim se. Jelene nema u krevetu, a tek je 8.30 sati. Zovem, misleći da je u kupatilu, ali je nema. Na stolu činija sa oljuštenim orasima i uzimam punu šaku. Navikao sam ujutru med i orahe, ali sad nema meda. Usta punih oraha, ulazim u kupatilo da se tuširam. Ne znam koliko sam se tuširao, kad me prenu Jelenin glas na vratima.

- Ajde, izlazi. Imamo gošću.

- Donesi mi odeću. Go sam - kažem joj , a ona meni:

- Opaši se oko struka peškirom i izlazi.

SENDVIČ POSLE PLESA Samo su uzali u vlažnu, padala sam u nesvest, ali sam htela još, još...

Obrisao sam se, a drugim peškirom se opasao. Ulazim u sobu i pogled mi pada na ženu ranih 40-ih, smeđe kovrdžave kose. Prepoznajem po opisu Danku.

- Ovo je moja intimna drugaca i prijateljica Danka, a ovo je moj majstor Igor - upoznaje nas Jelena. 

Žena ustaje i primećujem ispod tesne teksas košulje čvrste, ne baš velike grudi, i lepe noge u tesnim farmerkama. Sedam na krevet, tako da sam između njih, koje sede nasuprot meni na stolicama. Počinje priča. Bezveze, o običnim stvarima, kad će, iznenada, Danka:

- Šta si sinoć mislio onim "ima puna usta posla"?

- Pa baš to što sam rekao - pravdam se ja, a čujem Jelenu kako se cereka.

MARŠ NA DRINU UZ ŠAMPANJAC Ovako slave naši teniseri, pogledajte šta Novak pije (VIDEO)

Okrećem se njoj, a ona digla jednu nogu na stolicu, suknjica se podigla skroz i češe picu preko gaćica. Danka to ne vidi.

- Jelena mi rekla da ćeš mi ti objasniti.

Pokušavam da smislim odgovor, i primećujem na stolu činije sa brazilskim i indijskim orasima, koje obožavam. Ustajem da ih uzmem.

- Ovo moj vršnjak obožava - ote mi se iz usta.

Htedoh da se izvinim, ali Danka je to već čekala.

- Ko ti je to? Jel tu, da nas upoznaš? - oboje smo shvatili igru.

Ustajem, odbacujem peškir i otkrivam kurac koji je već dobrano podignut.

- Evo mog vršnjaka! Da se upoznate. Jelena se sinoć već upoznala sa njim.

UPOZORENJE! KROKODIL OPET U SRBIJI! Devojci (16) iz Vranja pomogli lekari, drugoj nije bilo spasa (VIDEO)

- Ispričala mi je i sviđa joj se, nadam se da će i meni - već me je jednom rukom uhvatila za jaja, a drugom ga lagano drka.

Pogledam Jelenu, ona je već skinula majicu, sise su podignute sa blago nabreklim bradavicama, i polako skida suknjicu sa sve gaćicama. Danka je već moj kurac strpala u usta i polako ga obrađuje. Osećam da mi se Jelena naslonila na ruku. Skoz je gola i vuče mi levu ruku na njenu pičku da je mazim. Prepuštam joj se, a drugom rukom joj masiram sisu. Ona samo posmatra kako mi Danka puši i blago mi mazi golo dupe.

- Ajde ti mu ga malo liži, da ja skinem košulju - govori joj Danka, a ona spremno se saginje i počinje da mi liže kurac i jaja.

Danka ustaje i bržim pokretom otkopča košulju, iz kojih ispadoše jedre, čvrde grudi. Bile su manje nego Jelenine, ali čvšće, iako je starija. Ruka mi sama kreće prema njima, a ona je vodi do sise. Prvo jednu, pa drugu ruku na drugu sisu. Tako čvrste sise odavno nisam imao u rukama.

- Daj zajedno - spušta se Danka dole i počinju obe da mi obrađuju, jedna kurac, druga jaja, pa se promene.

U tom naletu zadovoljstva, nisam ni znao kad koja šta rade, zatvorenih očiju sam uživao, a kad sam otvorio oči i spustio pogled na njih dve. Video sam da je Danka uvukla kurac u usta do jaja. Uzbuđenje prizorom je učinilo svoje.

- Svvvršavam - ote mi se iz usta.

Danka ga naglo izvadi iz usta a Jelenina glava se stvori pored njene. Obe su otvorenih usta i isplaženih jezika, čekale moju spermu da ih poprska. Svršavam u naletima, a one hvataju svaku kap. Bore se za nju, tako dobro da su svu spermu pokupile u progutale. A Danka ga je, kad se ispraznio, opet strpala i isisala zadnje kapi. Nisam više mogao da stojim, stropoštao sam se na krevet.

VERNI NAROD ODLUČAN: Crna Gora brani svetinje (VIDEO)

- Dođite da vas poljubim - prišle su, a ja počeh da ih ljubim i ližem po licu jednu pa drugu.

Jelena sede pored mene, a Danka ustade.

- Sad ce Danka da ti priredi iznenađenje - priča Jelena i namešta se iza mene, sa rukama kojima me obuhvata oko tela i spušta ih na moj mlitavi kurac, koji polako mazi.

Danka počinje da se skida. Otkopčava farmerke, koje padaju, a ona nam okreće dupe, i u tom okretu meni se učini isuviše veliki Venerin breg. Učinilo mi se - pravdam se u sebi. Danka već polako svlači gaćice i pojavljuje se predivna, čvsta guza.

- Jel da da ima dobo dupe? Vidi kako je čvrsta. Pa naravno kad je profesor fizičkog, uvek u formi - priča mi Jelena, a ja ne mogu da odvojim oči od prizora koji mi se ukazao, kad se Danka okrenula.

Zabezeknut, gledao sam u taj prizor. A, otpozadi sam osećao Jelenu koja se kikotala i tresla od zadovoljstva.

- To je moja drugačija intimna drugarica. Da li si nekad ovo video? - pita me ona.

- Nikad video a kamoli doživeo da je pipnem. Samo u mašti - bio sam iskren.

Danka leže na leđa i široko raširi noge.

- Pokaži mu Jelena kako volim da me dvoje zadovolje - kaže nam ona i počinje da štipa nabrekle bradavice.

Jelena leže pored nje i uhvati da ga drka. Spremno sam počeo da joj ližem usnice, polako zavlačeći jezik u picu. Znao sam da ima plitku pičku, ali ja Danki jezikom nisam napipao kraj, a imam poduži jezik. Jelena mi je pušila i uvlačila ga do kraja, u usta, dok sam joj ja lizao pičku.

Osetio sam da je Danka uzdahnula.Ubrzo, čuh Danku:

– Svvvvrrršššššaaaaaaavvvammm!

Jelena mi se približi i Danka poče da nas prska. Svršavala je u talasima. Gutali smo i ja i Jelena. Celi smo bili umazani. Kad se Danka smirila, povukla nas ka njoj.

- Fenomenalan si. Ti si drugi koji mi je ovo uradio. I taj prvi je bio tvojih godina. Ovi mlađi... - smejemo se kad će Jelena:

- Vas dvoje ste imali zadovoljstvo, a ja?

- Sad ću te ja obraditi, a ti Igore gledaj.

To muškarac samo može da poželeti. Jelena je legla na leđa, široko raširila noge i počela da drka klitoris, a Danka ližući je od kolena ka preponama, blago joj zavlačila prste u pićku. Već je ubrzano disala, a ja nesvesno, ponesen prizorom, počeo da drkam kurac, koji se ubrzano podiže. Sagao sam se, našao moje farmerke i izvukao prsten. Brzo ga navukao na kurac , i nastavio sa gledanjem i drkanjem. Sad je Danka već klecala između njenih nogu, jezikom joj ližući klitoris i sa prstima duboko u pički. Jelene je sve ubrzanije disala. I ja. Utom, osetih Jeleninu ruku na kurcu. Tihim glasom me moli:

- Zavuci mi ga. Do jaja.

Danka se već pomakla i pravi mi prostor. Na kolenima sam joj između nogu a Danka mi uvodi kurac u njenu pičku. Neverovatan osećaj. Zavukla mi je ruku Danka ispod dupeta i masira mi jaja, dok ja uterujem Jeleni do kraja.

Danka je digla ruku sa jaja i počela da mi masira čmar. Kako to prija. Žmurim i uživam, a Jelena je sve glasnija. Ubrzava, ja je pratim, Danka jednom rukom meni masira dupe a drugom Jeleni gnječi sise

- Svrrrršavvam - Jelene vrišti.

Primećujem da joj Danka sad masira klitoris i sise, i ja ubrzavam, a Jelena ludi na kurcu. Uvija se, grči, zabija nokte u moje noge. Ja nastavljam, ali osećam da nadolazi.

- Svršiću - kažem okrenut Danki.- Pomozi, svuci mi ga.

Vadim kurac iz Jelene, Danka spretnim pokretom ga skida i odma hvata kurac i uvlaci u njenu pičku.

- Nastavi. Napuni je - nije trebalo dva puta da mi kaže.

Opet me je držala za dupe i gurala na nju. Punum je, ona se još grči. Izbacio sam i zadnju kap u njenu pičku i pao pored nje.

- Ajde udarnici, odmorite se. Doneću vam nešto da se osvežite - kaže Danka i ustaje po sok.

Ležali smo tako goli svi troje dosta dugo, kad ce Jelena:

- Ljudi mi nismo ni jeli. Gladna sam!

Pogledamo 11.30.

- Ajmo malo po gradu pa ćemo negde jesti - predložih ja.

Brzo se istuširasmo i obukosmo se i napolje. Lutali smo malo i vozili se. Njih dve u Dankinim kolima, a ja iza njih na motoru. Odvedoše me u neku kafanu na klopu. Naručili smo klope za petoro i u klopi i priči proveli dobrih dva i po sata.

- Morao bih do kuće. Kera da nahranim - kažem im ja i pogledam na sat 15.30.

Više mi je trebala samoća da razmislim o događajima. Vozim se polako kući i mislim i ne znam ni sam kako sam stigao pred kuću. Ker mi se obradovao kako nikad. Sipam mu hranu a ja uzeo pivo i legnem u lažaljku u hladu, da pijuckam i sabiram utiske. Zaspao sam i nisam ni primetio, kad me iz sna probudi mobilni.

- Pa gde si čoveče? Jelena je! Dolazi nam moja Vesna u 8. Da si kod mene tad - spustila je slušalicu, pre nego sam išta rekao.

Pogledam sat 18.35. E, al sam spavao. Ulazim u kupatilo da se istuširam i presvučem i oko 19.15 krećem put Beograda. Kad sam spustao telefon u džep jakne, napipam nešto i prepoznam tabletu VIJAGRE, što mi je dao drugar. Lomim polovinu i ispijam je sa vodom. Šta znam, možda će trebati. Vozim i razmišljam šta me večeras čeka. Stižem pred zgradu, 8 tačno, ulazim i zvonim na vrata. Otvara mi Jelena u prozirnoj haljini, sa dubokim izrezom, ispod koje se vide samo njene tange. Ljubim je i ulazim. Sa leve strane sedi Danka, i nju ljubim, a sa desne žena mojih godina u svilenoj lepršavoj šarenoj bluzi i suknji malo iznad kolena. Kratka crna kosa je ošišana po poslednjoj modi. Negovana žena i lepa.

- Ovo je Vesna - predstavlje mi je Jelena.

Pružam ruku i predstavljam se.

- Drago mi je! Vesna. Njih dve si poljubio, a mene? - pući pune usne, a sise vibriraju ispod bluze.

Ljubim je u usta, bez jezika. Sedamo. Jelena nam sipa vino, i počinje priča o običnim stvarima. Malo, malo pa Vesna nabaci, kako nju nisam poljubio kao njih dve. Vadim se a već nazirem igru, i gledam Jelenu, kojoj su bradavice već ocrtane na providnoj bluzi.

- Pa dobro. Ajde i tebe da poljubim tako - kazem ja, ustajem i prilazim Vesni, koja sedi, ljubim je u usta.

Ovaj put uvlačim joj i jezik, a ona ga spremno uvlači , dok joj je ruka već na mom kurcu, kojeg mazi preko farmerki .

- Pa bogami, u pravu ste. Nije los - kaže Vesna i dalje trljajući mi kurac.

Pogledam njih dve, a Jeleni je haljina već spala sa remena, sise joj ljubi Danka, a ona njoj mazi klitoris preko farmerki. Vesna polako otkopčava bluzu i skida je. Ostaje u crnom čipkastom brusu i njega skida.

- Skini majcu, ja ću ti farmerke skinuti - govori mi a nije ni svesna koliko me to pali.

Dok ja skidam majcu, ona je već skinula suknju sa sve tangama. Jelena i Danka su već gole, samo ja u farmerkama. Osetim da Vesna mi otkopčava šlic, odvezuje kaiš i svlači farmerke sa gaćama. Čim je ispao moj kurac iz gaća, onako poludignut, Vesna ga je spremno stavila u usta. Osećam kako raste u njenim ustima. Bojao sam se da li ću moći posle onakvog pre podneva, ali je VIJAGRA učinila svoje. Jelena je već legla na krevet i Danka sa svojim prstima ulazi u pičku. Jelena radosna, drhi od uzbuđenja. Vesna se namešta na krevetu, dajući mi do znanja da hoće otpozadi, a ja brzim pokretom skidam farmerke sa nogu, vadim prsten iz džepa i navlačim, jedva na već nabrekli kurac.

Jelena se podvlači pod Vesnu da može da joj ljubi sise, a ja joj se uvlačim kurcem u pičku. Tako vrelu i vlažnu picku , odavno nisam jebao

Kurac sam klizi u nju, kao da ga usisava. Uvlačim ga do kraja i polako izvlačim. A imam osećaj, kao da mi vakum u pički ne da da ga izvučem. Opet do prstena i jaja je u njoj. Odjednom osetih Dankinu ruku na ramenu, kako me vuče i krlja mi jezik u usta. Uvlačim joj i ja moj, krljamo se jezicima i oboje jebemo Jelenu i Vesnu.

- Hoćeš da se promenimo? - pita me Danka i vadi prste iz Jelene.

Vadim ga ja polako iz Vesnine pičke. Danka se pomera i malo grublje zavlači prste u Vesnu. Ona jauknu ali ih primi i poče da meša. Ja sam već u Jeleninoj predivnoj pički i nabijam i pri tome mešam. Meša i ona i usklađujemo ritam. Pogled mi pada na prizor, gde Vesna sad lubi Jelenine sise, a Jelena rukama gnjeci njene. Meni se ruka podiže prema Dankinim sisama, i počinje da je masiram.

- To mi je trebalo. Što nisi ranije to. Ne prestaj - jedva čujnim glasom čujem je.- Sad cu svršiiiiiti!

Danka počinje da stenje, a i Vesna sa njom. Dok jebem Jelenu poznatram prizor, koji je raj za sva cula. Njih dve svršavaju istovremeno u talasima, a Vesna jedva čujno:

- Danka , nemoj da vadis.

Osećam da je i Jelene blizu, što od kurca, što od uzbuđenja, kome prisustvuje.

- Gggggggggggggooootttooovvvaaaaa ssaammmmm - nadilaze talasi Jeleninog zadovoljstva.

Grči mi se na kurcu, meša jače, nabija se na njega, i na kraju klone. Ja sam još u njoj i ne mogu da svršim. Ubacujem ga još malo, kad me ona polako odgurnu.

- Jebi ga sve ste svršile, a ja? - pitam ih.

Zove me Vesna da joj dođem, a Danka se sklanja. Veštim pokretom mi skida prsten i počinje da ga brzo drka.

- Sad će teta Vesna da zadovolju tebe bradatog ćelavca - ubacuje kurac u usta a rukom mi masira jaja.

Osećam njene zube na glaviću, tako ga stručno gricka da nama bola, samo zadovoljstvo. Danka mi prilazi otpozadi i počinje opet, da mi masira čmar. To me pali do besvesti. Uvlači mi prst u dupe i kruži. Osećam da ću svršiti i pokušavam da ga izvadim. Vesna me oseća i vadi ga.

- Vraćam ga unutra. Hoću da mi svršiš u usta i sve da progutam. Vas dve nemate ništa protiv? - pita i vraća ga u usta, a pritisak na jaja se povećava.

Njih dve ćute i smeju se. A Danka počinje da me jebe prstom. Svršavam tako jako, da mi blaženstvo ide duž nogu. Čini mi se toliko sperme štrcam, da ću je ugušiti. Vesna ga puši i uvlači, cedi spermu iz kurca i sve guta. Kad je sve progutala, izvadila ga je iz usta , liznula dve puta glavić i podigla se da je poljubim. Žestoko sam je poljubio, zavukao joj jezik duboko da osetim ukus moje sperme.

- Ovo sam htela, i sad si me kupio za sva vremena. Hvala ti - kaže mi Vesna, a ja malo zbunjen, jer to mi je normalo da kad mi žena popuši ja je poljubim.

Legli smo jedno pored drugoga, dok je gorela samo stona lampa i bio polumrak. Sat na televizoru je pokazivao 23, a nismo ni primetili kako je vreme prošlo.

- Deco, sutra kod mene u 10 na doručak - viče Vesna i skače , hvata odeću i oblači se.

- Igore ti spavaš i večeras ovde? - pita Jelena.

- Važi , ako vas dve budete mirne - šalim se ja.

- Ja idem u stan. Umorna sam. Do sutra - Danka se već obukla i kreće, za njom i Vesna.

Jelena i ja, ustajemo goli da ih ispratimo do vrata, ljubimo se. Ostajemo sami.

- Hoćeš po čašu vina pa na spavanje? - pita me a pune joj čaše već u ruci.

- Može spavanje. Ali noćas ako opet sama budeš drkala u kupatilu naljutiću se. Probudime.

- Ne verujem da ću to raditi, ali ako mi se bude prijalo, budim te.

Ispijamo vino, i osećam da me san hvata. Zaspao sam...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti