22°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

SOKOVI SU CURILI NA SVE STRANE: Uzeo mi je ženu i razvaljivao njenu ružičastu dubinu

Sve do kobnog avgusta 1998. sa njima je bilo sve u najboljem redu.Brak je harmonično tekao, strast je plamtela jer su oboje davali sve od sebe. Ljubavni žar nije jenjavao iako su se bili zajedno osam godina. Znali su kako će ono drugo reagovati u svakom momentu, iako je iza njih ostalo brdo sperme prosuto diljem njihovog doma, ali i u eksterijeru jer su obožavali da se naslađuju jedno drugim van kuće. Oboje su voleli da se iskradu iz kuće, pronađu neko mesto koje ne posećuju prolaznici, pa se onda delimično razgolite i jedno drugom pružaju svakojaka zadovoljstva.

Ali sve do avgusta 2019. godine? Tada su krenuli svojim "audijem" na odmor. Leto, kao stvoreno za nove užitke, učinilo im se pogodno da se na desetak dana skrase kod prijatelja u kući, na severnom Crnogorskom Jadranu. Trebalo je to da bude kućica u Herceg Novom. Letnja vrelina pržila je asfalt, a njihova limuzina natovarena namirnicama i potrebnim krpicama jezdila je Ibarskom magistralom. Za taj put njih dvoje su se lagano obukli kako bi i u toku vožnje mogli jedno drugo da miluju i pojačavaju strast.

PRVA IZJAVA MILETA KITIĆA POSLE BATINA: Rekao sam mu "sačekaj, buraz", a onda je krenuo HAOS (VIDEO)

U jednom trenutku, kada je put postao vijugav i na pojedinim delovima opasan šumom, prekinuli su vožnju, sakrili se među žbunje i odradili strastan seks, pun uzdaha, vriskanja, a na kraju krunisan bujicom njegove semene tečnosti posute po njenim usnama i grudima. "Audi" je dalje jezdio, kilometri su se nizali, a onda, negde posle Bijelog Polja, tamo gde je asfalt inače klizav, bilo je dovoljno nekoliko kapi kiše i prosutog ulja, da "audi" poludi, da ne posluša komandu volanom, i udari u veliki kamen pored puta. Oštećenje automobila nije bilo veliko, ali je Marko zadobio teške povrede. Dunja, samo lakše ogrebotine. Policija na uviđaju se čudila kako je moguće da vozač zadobija takve povrede, a suvozač ostane gotovo nepovređen. Ipak, sudbina se poigrala, kičma je oštećena i Marko je morao u kolica!?

U početku joj je bilo važno da on ostane živ, pa makar i nepokretan, ali kasnije, kako je vreme odmicalo, započeli su, kada mu se zdravlje popravilo, razgovor i o seksualnom životu. Doktor im je saopštio da će Marko ostati trajno seksualno neposoban. Odmah po saznanju tužne činjenice Dunja je imala više snage da otrpi tu groznu istinu. Marko je u očaju govorio kako će se ubiti, da je to preteško za njegovu dušu. Do duše, pokušavali su više puta, kada se vratio kući, da ožive strast, da mu se ukruti kurac, ali nije išlo. Drugim rečima, hteli su snagom volje da demantuju zvaničnu medicinu?!

SAOPŠTENJE MINISTARSTVA PROSVETE: Nema više prijemnog za fakultete, matura pomerena

Ipak, uspeha nije bilo. S obzirom da ih je vezivala velika ljubav primenjivali su alternativne metode? Oralni seks je u početku davao rezultate. Dunja se osećala posle strasnog lizanja rasterećena, ali joj je vremenom nedostajala istinska penetracija čvrstog muškog mesa. Kupili su i vibratore, nekoliko komada, različitih dimenzija i oblika. Kombinovali su lizanje sa vibratorima. Opet je u početku bilo sve u redu, ali je vremenom nedostajalo kruto muško meso?!

- Slušaj Dunja, znam da više ovako ne možeš! Nije to tebi dovoljno! Eto, ja ti dajem odrešene ruke. Nađi ljubavnika! Znam, ti si strasna žena, navikla si na redovan seks, a sada vidim, pomalo si nervozna. I meni nedostaje, ali je, čini mi se i u mozgu u meni uništena seksualna želja. Ili, ako hoćeš ostavi me, nađi nekoga sa kim ćeš imati i seks. Ja ću ti ostati i dalje dobar prijatelj - započeo je razgovor do nedavno vitalni muškarac, a sada oronuo u invalidskim kolicima.

- Ma ti nisi normalan! Pa ko ti je rekao da ću naći drugug, ili da ću se udati? Navići ću se i ja na ovakav način života. Zar da zaboravim sve ono što si mi do sada pružio u seksu? Meni to ne pada na pamet - odgovorila mu je Dunja, ležeći gola u njegovom krilu.

MALA MAŠA JE OTETA PRE 5 GODINA: Njeni otmičari su sada prebačeni u Francusku i čeka ih duga robija!

Ali,  znao je Marko da je ženska strast neutoljiva. Da će joj kadtad pući film i da će poželeti nekog drugog kuronju među nogama. Noćima, dok je ona spavala, pored njega, razmišljao je kako da se pripremi za tu novinu u njihovom životu ili kako da je predupredi?!

Sinulo mu je na pamet, ali je dugo odlagao momenat da joj saopšti. Čekao je dan kada je uhvati nervoza i kada bude očigledno da joj je sve teže bez kurca. Došao je trenutak, jedne subote. Bio je to uobičajen dan kada su oboje, dok je on bio zdrav, bili slobodni. Obično bi u ranim večernjim satima prošetali, svratili negde na večeru, a onda bi se uputili svome domu i tamo predavali jedno drugom, čineći sve ono što njihova raspaljena mašta nametne. Ali, ova subota, proticala je kao i mnoge druge posle saobraćajne nesreće. Marko je u kolicima sedeo, zurio u beskraj zida, a ona je zavaljena u fotelji, gledala u mali ekran, a ni sama nije znala šta gleda. U mislima su joj bili planovi kojih su imali mnogo u životu. Trebalo je stvoriti porodicu, praviti decu, gajiti, brinuti o njima, stvarati materijalne vrednosti?!

LICE TAJSONKE: Ovo je žena koja je nokautirala milicajku! (VIDEO)

Trebalo je, i trebalo bi, ali Marko je bio u kolicima, a sav teret je pao na Dunju. Iako joj se na početku takvog načina života činilo da će imati snage da sve iznese, ali vremenom je posustala. Nervoza je činila svoje. Iako čvrsto rešena da ostane uz njega, do kraja života, sve češće je mašta pokretala adrenalin. Zamišljala se u zagrljaju drugog muškarca.

- Dunja, slušaj me pažljivo!? Vidim, nećeš da me ostaviš, a teško ti je. Imam predlog! Udahni duboko, zažmuri, samo slušaj! Ne govori dok ja ne završim - prekinuo je Marko mučnu tišinu.

- I ti poznaješ moga školskog druga i prijatelja Dalibora. On je stvarno dobar čovek. Znamo se mnogo godina. Znam i da si mu se dopadala dok smo se nas dvoje zabavljali. Nekoliko puta u šali mi je "zapretio" da će mi oteti "ribu", odnosno tebe. Bila je to šala, ali dobro znam da nije bio prema tebi ravnodušan. Da sam zdrav kao nekada, i da mogu da ti pružim ono što sam pre mogao, nikada o ovome što sada govorim ne bih ni razmišljao?! Ali, sada u ovoj situaciji mislim da je to dobar predlog. Pozvaću Dalibora, i ispričaću mu ovo što sam smislio. Ponudiću mu. Znaš i sama da je još uvek samac, da dođe da živi sa nama. Vas dvoje ćete uz moje znanje i ako hoćeš prisustvo, voditi ljubav. Biće to na neki način trougao u kome ću ja na neki način biti uz tebe, a ti ćeš imati muškarca u koga i ja imam poverenja?! Razmisli, koliko god ti vremena treba i odgovori mi – završio je Marko govor.

OSLOBOĐEN ZA SMRT SEDAM MLADIĆA Pogibije pod šleperom bez presude (VIDEO)

U sobi je zavladala tišina. Nije mogla da se pokrene. I dalje je sedela u njegovom naručju, ali je osetila nekakav hladan omotač oko nagog tela. Osetila je kao da ju nevidljive sile odvajaju od njega. A, znala je i sama da je to možda najbolje rešenje. Jer, tako neće činiti neverstvo prema čoveku koji joj je bio prvi i koji ju je u stvari i naučio ljubavi. Koji je porušio sve barijere kada je seks u pitanju.

Ustala je, protegla se ispred njega pokazujući mu po ko zna koji put svu raskoš rasne ženke željne silovite jebačine. Zurio je u oble sise, bujno rastinje među nogama. Potapšao je njenu guzu, štipnuo za stomak i opet se nalaktio u kolicima, duboko zamišljen. Dunja je otišla u kupatilo, čuo je šuštanje tople vode koja je spirala neugašenu strast sa golog tela jedre crnke. Očekivao je odgovor i nadao se da će ga dobiti još večeras.

Izašla je i dalje gola iz kupatila. Otišla u kuhinju. Čuo je zveket šoljica, a za desetak minuta koračala je sitnim hodom, noseći u rukama dve šoljice kafe. Iako je mnogo puta do tada, posmatrao sličan prizor, sada su njene duge noge, kruškolike sise, obla ramena i duga crna kosa, nekako drugačije izgledali. Nadajući se njenom pristanku, osećao je kako će deo po deo nje, polako postati posed drugog muškarca. A, on će samo pasivno posmatrati divlju strast?! Ali drugačije nije moglo biti, razmišljao je dok mu je pružala napitak opojnog mirisa.

ČUDO U JUTARNJEM PROGRAMU HEPI TELEVIZIJE: Marić ima natprirodne moći?

- Znaš, Marko, razmišljala sam. Možda bi trebalo da još razmislim, ali ionako odgovor ne bi bio drugačiji. Pristajem da živim sa tobom i Daliborom. Ali insistiram da svakom seksualnom odnosu i ti prisustvuješ! Biće mi teško, posebno prvi put, da dozvolim da drugi muškarac vlada mojim osećanjima, ali ti si tako predložio i mislim da je to pravo rešenje - izgovorila je u rafalu gledajući ga pravo u oči.

Znao je Marko da joj je pomalo neprijatno, ali u isto vreme bio je siguran da je strast prevladala razum. Pozvao je Dunju da mu priđe, onda ju je snažno obuhvatio oko struka, naslonio lice na mekoću bujnih sisa, a usnama dodirivao levu bradavicu. Nakon ovog razgovora, usledio je poziv Daliboru da svrati kod njih. I on je došao nakon tri-četiri dana. Marko se sa njim srdačno pozdravio, ispričali su jedan drugom šta se od poslednjeg susreta dešavalo, a kada je sat na zidu otkucao dvadeset treći sat dana, Marko ga je zamolio za pažnju jer "treba da mu ispriča nešto važno".

- Dalibore, ti si moj dobar prijatelj! Ja sam sada u teškoj situaciji - govorio je Marko, a Daliboru se činilo da na trenutak ostaje bez vazduha.

Da li se to njemu čini, kakve sile su se ušunjale u kuću, zar je moguće da će imati Dunju kao na dlanu, da li su to samo snovi - navirala su pitanja iz svakog zida, iz parketa, a odgovora niotkuda?!

- Ne znam Marko, i ti Dunja, da li je to u redu? Zatekli ste me, nisam očekivao takav razgovor. Ali, možda bi trebalo da razmislim o svemu. Eto, zanima me, da li sa Dunjom mogu da imam dete, na primer, a da se Marko ne ljuti? I da li Dunja pristaje? Iskreno, moram priznati da mi se Dunja odavno dopada. Pristajem na tvoj predlog -izustio je Dunjin budući seksualni partner.

Realizacija je usledile iste noći. Razgovor je završen posle ponoći, a njih dvoje su počeli sa realizacijom Markovog predloga oko jedan sat posle ponoći. Marko je bio prisutan, nemo je posmatrao scenu svlačenja. Dunja se sama razodevala, pomalo grubo, ne krijući od njih dvojice zanosne obline. Jedino je ostavila Daliboru da je oslobodi grudnjaka i crvenih čipkanih gaćica. Kao da su već godinama zajedno, ni Dalibor nije gubio vreme. Brzo se oslobađao odeće, a kada je ostao potpuno go, ud mu se već izdužio i bio je spreman za penetraciju. Dunja je plamtela u licu, činilo se kao da će joj krv briznuti iz obraza. Već dugo nije videla muški polni organ u takvoj erekciji. Prišao joj je, obgrlio rukama nago telo, a bujne dojke prislonio uz svoje grudi. Na trenutak su oboje zaboravili Marka koji je sve to nemo posmatrao, oči su mu caklile.

EKSKLUZIVNO Fotografija ubistva Marina Bobana

Ni sam nije znao da li od tuge ili vizuelnog uzbuđenja?! Na sredini sobe odigravala se scena strasnog preplitanja udova gole žene i napaljenog mužjaka koji nestrpljivo želi da uđe u nju. Desetak minuta su se milovali, nije bilo oralnog seksa, ipak je to bio prvi put. A, onda je Dalibor podigao Dunju u naručje i spustio je na ležaj pored Marka. Raširila je noge i prstima gladila vlažnu mačkicu koja je takođe nestrpljivo očekivala ubod strasti. Očekivala je da među nogama oseti čvrstoću muškog uda koji će je najpre dobro prodrmati, a zatim obilno okupati belom semenom tečnošću. Iako je nameravala da ovaj, prvi put bude uzdržana, kada je da Dalibor spustio usne na njeno međunožje, kočnice su popustila, počela je da vrišti, čupala ga je za kosu i pritiscima njegovog lica povećala svoje uzbuđenje.

Izmigoljila se ispod njega, dohvatila ukrućenu kiturinu i ususala je među usne. Počela je silovito da mu puši karu isisavajući iz njegovih usta duboke uzdahe. Na vrhu glavića pojavile su se kapi sluzave tečnosti. Znali su dobro prisutni u sobi da je na delurealizacija višegodišnjeg sna Daliborovog. Znali su takođe da drugačije nije moglo biti.

Dunja je povremeno ličila na krvoločnu tigricu dok se poigrava sa Daliborovim kurcem.Uvlačila ga je do glasnih žica, krkljajući vretela usne u krug oko glavića, a prstima je stezala nabrekla jaja

Kada je uzbuđenje dosezalo krajnje granice i kada je pretila realna opasnost da Dalibor svrši direktno u usta, Dunja ga je istrgla, prodrkala kožicu još nekoliko puta, a onda se naguzila tako da je i Marko kao na dlanu mogao da vidi ružičasto pičje meso kako čežnjivo mami uzbuđenog kužjaka da je pojebe, da svojom kiturinom prokrvi zakržljale krvne sudove jer draženje vibratorom nije joj bilo dovoljno. Marko je, zatvorenih očiju, vođen mirisom znoja i ljubavnih sokova, primakao krupni glavić na ulaz, a zatim snažno sjurio dvadesetak cantimetara čvrstog mesa među guzove. Od siline uboda, Dunja je gornjim delom tela pala na tepih. Zanemela je! Čak ni uzdahe nije ispuštala. Tek nakon dvadesetog ili tridesetog uboda oteo joj se pisak, nešto slično kao ranjenoj ptici. A posle toga počela je glasno da stenje, na momente da dahće! Strast se nije mogla sakriti. Dalibor je kopao po beskrajnim prostranstvima pizde o kojoj je sanjao godinama.

Dohvatio je Dunju za kukove i silovito nabijao koplje među zanosne guzove. Jaja i prepone presijavali su se od ljubavnih sokova. Osetio je izvesnu monotoniju u toj pozi, pa je izvukao kitu, Dunju položio na trpezarijski sto, potrbuške, a zatim je glavićem prelazio preko vaginalnog i analnog otvora, naizmenično. Dunju je to izluđivalo. Molila ga je da uđe, bilo gde samo neka uđe u nju!

OBJAVLJENA LISTA KANDIDATA ZA "OSKARA": "Džokeru" čak 11 nominacija, na spisku7 i film iz regiona

Dva tri puta ga je zavukao u pičku, a onda je pljuvačkom ovlažio anus strasne žene, i milimetar po milimetar, uvlačio kurčinu u njeno dupe. Marko je zinuo od čuda. Zar će mu i to dozvoliti, odmah prvi put, pitao se u sebi? Njemu je trebalo dugo vremena dok ga je Dunja pustila u taj otvor. Ali, ionako je bilo svejedno. Njegova muškost je bila mrtva. Čak ni pred ovom strasnom igrom nije pokazivao znake uzbuđenja. Marko ga je prodrmao nekoliko puta ne bi li se probudio, ali nije bilo vajde.

Zato je mirno posmatrao strasnu seksualnu predstavu, gledao je svoju ženu koja se besomučno naticala na tvrdu kurčinu njegovog prijatelja. Takve uzdahe iz njenih usta nije skoro čuo. Dunja je uz glasno vriskanje prihvatala Daliborovog glavonju među guzove, a on se opet trudio da joj udovlji, jer pred njima je ostatak života. Probijao je do jaja debelo crevo, gurajući kitu u guzu strasne ždrebice. Grabio je rukama obla ramena, gnječio sisurine, izvlačeći iz njenih usta kratke ali veoma glasne krike. Kada je došao kraj ovoj igri, Dunja se praćila na krevet, široko razmaknuvši noge, pustila je Dalibora da se snažno zabija u njenu utrobu. Kada je osetila ko zna koji po redu, ali najsnažniji organizam po intenzitetu, snažno je vrisnula,i opustila se pored njega, a on je takođe pao kao pokošen.

Od tada je život tekao onako kako je moralo, po Marku, a onako kako su njih dvoje, ostatak trojke želeli. Marko im nije dugo smetao. Nekakva bolest ga je pokosila tri godine nakon ovog događaja a njih dvoje su nastavili da žive život uz puno uvažavanje njegove ličnosti, odnosno njegovih tekovina.

Izrodili su sina i ćerku, a njemu su dali ime Marko.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti