21°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

MUŽ JOJ JE DAVAO JEDNOM MESEČNO, PA SAM JA ULETEO: Bila je čupava matorka, a odrađivala me kao tinejdžerka

Ispričaću šta se meni dogodilo pre nekih pet meseci...

Moja majka je izašla u neki restoran da proslavi sa nekoliko prijateljica sa posla. Sedeo sam kući, gledao neki bezvezni film kada me, negde oko 1 sat, moja majka zove da pokupim nju i njene prijateljice i da ih odbacim kući. Stigao sam pred restoran i imao sam šta videti. Četvoro žena, sa oko 40 i nešto malo više godina, malo je popilo i smeju se na sav glas. Ušli su u auto i počeo sam izigravati poštar. Ostavio sam Marijanu, pa onda Snežanu, a u kolima su ostali moja mama i Gordana.

HUMANI GEST NIŠKOG KARDIOLOGA: Moniki poklonio novac od važnog priznanja!

Znao sam da Gordana živi na drugom kraju grada, suprotno od nas, tačnije negde kod Autokomande. I onda, nastaje prvi korak. Gordana. inače žena od 44 godine, dugogodišnja koleginica moje majke, kaže mojoj kevi:

- A što prvo Bojan ne odbaci prvo tebe? idi spavaj. Vidim da si umorna, pa ako mu nije teško odbaciće meni onda.

Moja keva se saglasila. Ostavio sam je pred kućom i krenuo da odvezem Gordanu. Dok smo se vozili pričali smo o svemu. Kako su se dobro provele, kao jedino sad. Kaže mi da izađe iz kuće samo na svadbe i za rođendane. Ne može da se proveseli jer je njen muž uvek na putu i to po mesec dana, pa se vrati na kratko i opet ode. Muž joj je, inače, vozač kamiona.

- Nedostaje mi društvo. Izlasci, ali ic da popričam sa nekim - žalila se Gordana.

NESTALA ANDREA (16) IZ OBRENOVCA: Lociran telefon u drugom gradu!

Rekla mi je kao "mi mladi uvek se zabavljamo kako je nama lepo". Pitala me je da li imam devojku... I pred njenom kućom usledi i drugi korak - šah mat. Kaže ona meni:

- Oduvek sam mislila da si jako simpatičan i kulturan momak, koji je zreliji od ostalih vršnjaka. Vidiš kako smo dobro popričali. Bilo mi je jako lepo pričati s tobom. Ako nemaš neku obavezu i naravno, ako želiš, možeš ostati kod mene sada da produžimo razgovor i tako mi je muž na putu a znaš da nemam deca jer mi je muž sterilan.

Nisam ovo očekivao od Gordane. Pa znam je dugo vreme, dolazila je kod nas uvek, bila je nekako povučenija. A sad ovakve njenen reakcije. Ukočio sam se neki 30 sekunda i kazem u sebi:

- Pa ti ne želiš da pričaš samnom nego želiš da se pojebemo.

Došao sam malo sebi i odgovorio:

- Naravno iovako je dosadno. Nemama šta da radim osim da gledam glupe filmove. Biće mi zadovoljstvo.

PROSTITUTKAMA DAVALI NADIMKE, PA OBJAVLJIVALI OGLASE Evo kako je funkcionisala najveća grupa makroa u Srbiji

Stigli smo kod nje. Ponudila mi je piće i sela pored mene na trosed.

- Znam te dugo vreme. Nisam te pozvala jer mi fali da se popričam sa tobom nego zbog nešto drugo, što mislim da si ukapirao - rekla je.

Samo sam se nasmejao, nagnuo pivo koje mi je dala i rekao:

- Ma jeste da sam mlad al nisam glup. Ništa ti ne brini niko neće saznati, a oboje ćemo biti zadovoljni.

Poljubio sam je. Ljubila me je jezikom kao neka napaljena tinejdžerka za 16 godina dok sam ja počeo otkopčavati njenu košulju. Moram priznati da iako sam znao da ima velike sise opak sam se iznenadio. Nije nosila brushalter i kad sam joj otkopčao košulju, njene prelepe i velike sise su mi ostale u rukama. Počeo sam da joj ližem bradavice, malo grickao dok je ona već počela padati u trans dok odjednom čujem ustani i stoji pored mene.

INSTAGRAM UDARA NA STARLETE: Sve fotošopirane fotografije postaju "netačne informacije"!

Naravno da sam ustao a ona u sekundu mi je svukla farmerke i dohvatila se mog kurca koji je bio već u punoj erekciju. Počela je da mi liže glavić, da ga drka kad odjednom, progutala ga celog dok mi je sa obe ruke masirala jaja. Mislio sam da ću svršiti. Ali, u tom trenutku, ona mi reče:

- Ne bi bilo fer a da i ti mene ne poližeš pičketinu. Vlažna sam od kad smo ostali sami u autu, gaćoce su mi mokre.

Kleknuo sam na kolena, digao njene noge na mog vratu, skinuo joj gaćice... To je bila slika za pamćenje. Tako dobru, dlakavu vlažnu pičku nisam u životu video! Makazama možeš da joj sečeš vulvu. Imao dosta sex avantura ali takve vulve, mislim, nema ni na pornićima. Počeo sam je lizati. Stavljao sam joj prste u pičketinu. Mislim da nisam ni vazduh uzimao dok sam joj ližao klitoris, usmine, gurao jezik u rupicu...

Prosto su se njene sokovi slivali u moju ustu. Lizao sam ko lud njenu pičketinu, pomislio sam i da cu dehidrirati u ovoj oazi sa dlakavom vulvom

Ustao sam, legao na trosed i u roku od nekoliko sekundi Gordana je počela da naskače na kitu. Mešala je tako dobro da nisam mogao izdržati. I sada, dok se sećam ove jebačine, mislim da će mi kurac eksplodirati. Mešala je najrazličitijim ritmovima, malo sporije, pa onda naglo ubrza, dok su se sve vreme njene velike sise ljuljale nad mojom glavom a ja sam ih mešio kao lud. Dok je skakala, kao da nikad u životu nije videla kurac, rekao sam joj:

- A šta kažeš za malo iza leđa? Da ti ga zavučem otpozadi?

Dala mi je jako dobar odgovor:

- Ma odakle god želiš! Gde god želiš! Samo nemoj prestajati da mi nabijaš kitu.

UŽAS U NOVOM SADU: Mladić pao sa zgrade, svedoci ga videli par minuta ranije kako bez majice sedi na ivici krova!

Počeo sam joj jebati otpozadi. Istovremeno sam stavljao prste u njen, kao što ona kaže, do tada nevini čmarčić. Uživao sam u pogledu a njeno stenjanje je bilo kao da je neko ubija a ne jebe. Imala je tako dobru guzu za njene godine. Malo celulita. Ali to me je još više palio. Tresla se kao grana na vetru dok sam sve više i više stimulirao njen čmarčić. U jednom trenutku ja sam prestao. Izvadio sam ga napolje a ona meni kaže:

- Ma nemoj stati kad je najbolje! Jel si svršio?

Našta sam ja odgovorio:

- Ma nije da ne znam kako sam izdržao, ali ne brini neću stati. Samo želim malo u guzu.

- Naravno, dosta je pričanja. Jebi me gde god želiš  - odgovorila je.

Malo sam se mučio jer je nje njen čmarčić bio još tesan. Nekako sam uspeo da joj ga stavim celog. Samo sam čuo jako vrištanje. Nisam više mogao da izdržim. Jebao sam je još nekih par minuta kad sam počeo da svršavamo. Izvadio sam ga, okrenuo sam Gordanu na leđa i poprskao njene velike sise. Nisam imao više vazduh. Bio sam jako umoran kao da sam trčao maraton. Seli smo na trosed tako goli dok je sperma još tekla po njenom telu. Zapalili smo po cigaretu i ništa nismo pričali neki 5 minuta. Posle toga, samo je rekla:

- Ja sam 20 godina u braku i ovo mi je jako falilo. Moram biti iskrena, nije ti kurac nešto prevelik ali u poređenju sa mojim mužem, tvoj je kao kod crnac. A nas dvoje se jebemo jednom u mesec dana, a ti si me pojebao za svih 20 godina. Moramo ovo ponoviti ako želiš, samo niko o ovome ne sme da sazna. Možeš me jebati kad ti se god digne, a muž mi bude na putu.

Odgovorio sam "naravno ne brini i meni ovo odgovara, oboje ćemo biti zadovoljni, naravno da ćemo ponoviti samo mi reci jel mogu da se istuširati pre nego odem".

Dobio sam odgovor:

- Naravno pod uslovom da se tuširamo oboje.

Ušli smo u tuš kabinu i tuširali se nekih 20 minuta. Sve vreme smo se ljubili, mazili čak mi je još jednom popušila. Ovog puta, kako ona kaže, nije želela spermu da se prolije uzalud, već je sve progutala. Obukao sam se, razmenili brojeve telefona, poljubili i dogovorili da ćemo se čuti. Opet je ponovila nikome o ovome ne pričam, posebno ne mojoj majci.

Ovo se ponovilo još nekih 20 puta. Međutim, do pre neki dana, kada sam je pozvao rekla mi je:

- Izvini, ali muž mi je povredio nogu. Kući je na bolovanju. Kada ode opet na put ne brini ja ću te nazvati.

Stvarno se nadam da će se naše tucanje nastaviti jer takvu matorku niste videli. Ona je jebe kao napaljena tinejdžerka a opet bez obaveza. Nema ništa bolje.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti