10°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

MRŠAVKO JE BIO NAJBOLJI U REDALJCI: Bila su četvorica, ali su od mršavog nosonje ostale modrice i otekline

Desilo se pre 5-6 godina. Tada mi je bilo oko 32 godine. Bila sam veoma zgodna i poželjna pička crnka duge kose alI sam tada bila ofarbana u plavo i često se farbam u plavo jedino što imam male sisice...

Moja prijateljica me je pozvala na svadbu njenoga brata u jedno selo okolina mesta Kragujevca. Bila je jesen i padala je kiša svaki dan. Iako je vreme bilo loše obukla sam se veoma jebozovno - kratka uska suknjica, male bele pamučne gaćice, neka lagana bluza i samostojeće crne čarape čiji se čipkani kraj ruba nazirao odmah ispod suknjice. Obukla sam cipelice manjih petpetica jer ne mogu da vozim sa visokim potpeticama. Kupila sam neki poklon i sela u kola i krenula ranije da stignem na vreme. Kad sam stigla kod prijateljice bila sam u kući njenih roditelja gde se uveliko pripremalo za svadbeno slavlje. Već su otišli po mladu a ja sam se ponudila da šta pomognem prijateljici. Naravno nije mi dala ništa i rekla da sam pozvana kao gost i da ne treba ništa da radim.

REŠENA MISTERIJA NESTALE ANDREE Tinejdžerka iz Obrenovca nađena kod Požarevca!

Do kuće svojih roditelja njen brat je sagradio veoma lepu i modernu veliku kuću da u nju dovede mladu. Bila je to lepa dvospratnica sa više balkona i lepim potkrovljem. U novoj kući je spremljeno sve za slavlje venčanja za odabrane goste i prijatelje i familiju. Sve je bilo spremno i servirano da dočeka svatove sa mladom. Prijateljica mi je stavila svatovsku maramicu skoro na levu sisicu da se zna da sam deo svatova. U tom su počela pristizati automobili trubeći i pucalo se iz pištolja sa zastavama. Bilo ih je mnogo. Počeli su napolju da igraju uz muziku ispred kuce ali je padala kiša i ubrzo su se smestili u novoj velikoj kući.

U uglu su bili smešteni muzičari sa svojim instrumentima i jakim zvučnicima i počelo je da tresti čim je mlada uneta preko praga uz ostale ritualne običaje. Smestili smo se za stolove i počeli su da sipaju piće i postavljaju jela - pečenj,  meze i svadbena velika torta. Bilo je svega veoma mnogo. Do mene je sedeo jedan veoma lep momak oko 27-28 godina. Bio je lepo obučen i izbrijan do kože. Ponudio se da mi sipa piće i ušao u razgovora mnom, mada smo se jedva čuli od jake muzike. Svatovi su počeli da se dižu i da plešu pa sam i ja odmah skočila pošto volim da igram i plešem. Jebozovno obučena, sva skockana, našminkana, lepo sam izgledala i počela sam vrteti, mešati guzom uz muziku i podvriskivati. Onda bih se vratila za sto popila koju rakiju i opet nastavila da igram, a oko mene se vrteo momak koji je sedeo do mene.

TRIVAN O ZAGAĐENOSTI Ministarstvo sve uradilo, na redu su lokalne samouprave

Kad sam se umorila malo sam sela i on stvorio i odjednom sam ispod stola osetila njegovu ruku kako klizi po mojim butinama prema ivici suknjice. Malo sam ga opomenula da prestane i odustao je. Nisam htela da primeti da sam navlažila gaćice od njegovih dodira. Posle nekog vremena ponovo sam osetila da mu ruka klizi između mojih butina ali i ispod suknjice je bila. Kretala se lagano prema mojim gaćicama. Ja sam već bila napaljena i opuštena od pića i popustila sam da vidim dokle je namerio i mogu priznati jako me uzbuđivalo. Njegovi prsti su već prelazili po mojim vlažnim gaćicama kroz koje je počeo da mi trlja pičkicu na šta sam se veoma jako uzbudila i još više ovlažila. Gledala sam goste, slušala muziku i prepustila se maženju, piću i pijuckala pomalo da sakrijem uzbuđene na licu da neko ne primeti. Bila sam se baš napalila.

U neko doba predložio mi je da odemo u potkrovlje u sobu da malo budemo sami i da ja krenem posle njega da će me on gore sačekati. On je već bio otišao a ja uzavrele pičkice neopaženo prvo sam bila u WC-u pa se onda popela u potkrovlje gde me je čekao pored otvorenih vrata jedne sobice. Rekao je da je dobar prijatelj sa sa Milankinim bratom i da ništa ne brinem. Ušla sam u sobu i sela na krevet on mi se odmah pridružio, kleknuo među moje noge i počeo me vatati za sisice i po kukovima i gladeći butine. Ljubio me strasno kao i ja njega iz nas se osećao alkohol bili smo pripiti oboje. Povalio me je na krevet i počeo da mi mazi pičkicu kroz gaćice i onda ih skinuo i počeo rovariti prstima po mojoj gustoj šumici i sve dok nije uterao dva prsta u moju vlažnu pičkicu. Ja sam samo zažmurila i prepustila se uživanju.

Gurao mi je prste u pičkicu, koji su olako klizili u nju i bila sam tako vlažna i mokra

Skinuo mi je bluzu i malu potkošulju tako da sam samo ostala u čarapama i suknjici koju nisam dala da mi skine. Izvadio je kurac već ukrućen i malo ga prodrkavao i skinuo pantalone i uvalio se između mojih butina. Trljao ga je po vlažnim usnicama i onda uklizio u mene bez poteškoća odjednom ceo, do kraja, samo sam zastenjala i u sebi osetila tvrdi kurac. Nije bio veliki, oko 15 cm, zato mi je lako odjednom samo kliznuo u već vlažnu i balavu moju pičkicu.

Raširenih nogu i podignutih kolena ležala sam dok me je ubadao i stenjao i u tom trenu sam čula da se otvaraju vrata i ušla su trojica momaka od oko 25-30god i jedan je zaključao vrata. Odmah sam skontala da me je navukao gore da me svi pojebu i razmišljala da se počnem otimati, vrištati ili da pustim da me svi pojebu. Rekla sam mu:

- Šta ovo znači?

PROSTITUTKAMA DAVALI NADIMKE, PA OBJAVLJIVALI OGLASE Evo kako je funkcionisala najveća grupa makroa u Srbiji

On je samo ćutao i nastavio da me ubada. Čvrsto me držao, nisam mogla mrdnuti zaglavljen među mojim nogama i u mojoj pičkici dalje me ubadao. Momci koji su ušli skinuli su pantolone i počeli nadrkavati kurčeve samo se jedan od njih izdvaja o bio je pomršav visok povećeg nosa al veoma dobroga povećeg mesnatog kurca ostali nisu nista bili veći od ovoga koji je bio u meni i ćutala sam i znala sam šta će da usledi. Nisam se bunila i u sebi sam rekla nije mi prvi put da me jebu na redaljku pa nek me pojebu i ovi svi momci. Nisu me zanimali ovi mali kurčici samo sam iščekivala da ovaj što je trenutno na meni svrši i skloni se za mene da pozovem odmah onoga sa najvećim kurcem jer sam ga žarko želela u sebi. Počeo je ubrzavati i uz neartikulisane zvukove izvadio ga i prosuo seme po mojoj dlakavoj pičkici i stomačiću. Digao se sa mene i rekao sledeći. U tom trenu je dvojicu drugih zadržao je onaj mršavi obdareni i rekao:

- Ja ću sad da je jebem!

Prišao mi a i ja sam poželela u sebi da me on jebe sledeći. Došao je do kreveta dignutog kurca i povukao me za noge do ruba kreveta tako da mi je guza bila do ruba kreveta i zadigao mi noge, provukao svoje duge ruke ispod mojih kolena, a moja šumica mu je došla na izvolite. Kleknuo je i počeo da svojim debelim pendrekom pogađa moju pičkicu ne bi li sam ušao u nju bez pomaganja. Rukama dosta puta je proklizao uzduž pičkice dok me nije presekla bol kad ga je napokon potrefio i uletio skoro ceo. 

ciknula sam i počela stenjati, izdižući se i vrteći guzom dok me ispunjavala velika debela kurčina, a onda ga je počeo uterivati do kraja

Ja sam hvatala njegov ritam. Malo me bolelo al sam svršila i stisnula mu kurac svojom pičkom i onda mu rekla:

- Jebi me još. Nikad nisam imala veći i bolji kurac od tvoga.

I to je imalo efekat da me je počeo zakivati za krevet. Namerno sam cicala i kukala da ga sto više napalim znala sam dobro da odglumim i on se malo pridigao i počeo da mi zadaje veoma jake silovite ubode mogla sam iz svog položaja da gledam tu kurčinu kako ulazi i izlazi iz moje pičkice što me je nateralo da jos jednom svršim. Sve više sam ga podsticala govoreći mu da me niko ovako dobro nije jebao sa vecim kurcem, našta je on ubrzao i divljački me počeo ubadati. Zažmurila sam i uživala izgovarajući mu:

- Jebi, jebi me, niko me bolje nije jebao.

NEDA ARNERIĆ IMALA JE POSLEDNJU ŽELJU: SRCE će vam se SLOMITI

Tako je ubrzao divljčki što sam i želela jaukajući dok mi nije ispalio u pičkicu veliku količinu sperme dok sam u ruci držala i balila usnama manji kurac sledećeg koji je jedva čekao da mi ga utera. Kad se digao sa mene prišao je treći kojeg sam već spremala vlažila u ustima i malo sisala. Kako sam već bila puna sperme njegov kurčić sam jedva i osetila da je uletio u moju pičkicu koju je odmah počeo ubadati kratkim ubodima. Ispao mu je iz mene nekoliko puta te ga je ponovo morao uterivati. Nisam ga puno osećala, bila sam puna sperme i moj treci kurčić je svršio veoma brzo prskajući po mojoj šumici.

Prišao je i četvrti i on je imao onako osrednji kurčić i prodro je naglo u mene što veoma volim. Počelo je i njegovo ubadanje dok mi je onaj najlepši koji me je i pozvao gore počeo dojiti sisice i grickati male bradavice što mi je više godilo nego što mi je onaj cetvrti kurčićem čačkao po pičkici. Nedugo i četvrti mi je svršio na stomak i dlakavu pičkicu isprskao. Svi su brzo svršavali osim nosonje mršavog sa najvećim kurcem. On me je ubadao tako dugo koliko njih sva trojica zajedno.

Posto su se svi izređali po jednom jedva su čekali drugi krug. Jedan me je okrenuo zguza i kolena su mi bila na samom rubu kreveta a oslonjena na ruke ispod moje glave legao je onaj visoki sa najvecim i kurcem, uhvatio me za glavu i nabio mi ga u usta. Opet mi je prvi koji mi je sve ovo priredio rovio kurcem pičkicu al sam ostalima rekla da želim da mi maze sisice i da želim da me poslednji jebe mršavi sa najvecim kurcem i da on nabolje jebe da ga želim poslednjeg dok sam uživala sisajući njegovu veliku kurčinu. Davila sam se sa njim.

Zadignute suknjice preko leđa prvi me je ubadao ne baš jako malim kurčićem i svršio napunivši mi pičkicu. Sperma mi je curela niz butine i po čarapama

Drugi je prišao i trljao kurcem spermu koja je curela iz moje pičkice i pokušao da mi ga utera u guzu skočila sam i rekla da to ne želim i da ako žele da nastavimo to ne pokušava. I odustao je od moje guze uteravši mi ga u pičku punu sperme. Ubadao me je jedno desetak puta i svršio. Nisam svesna kako je mogao tako brzo da svrši. Sperma je i dalje curela iz pičke niz butine i čarape.

Onda me je preuzeo treći uhvativši me jako za kukove. Ubadao je žestoko i brzo ciknula sam kroz nos svršavajući, dok su mi usta bila puna velike kurčine. Ubadao me je još kratko i onda me je i on napunio. Nikad više sperme nije bilo u meni. Istresao je svaku kap iz kurca i iscedio po guzi.

Mršavko se pridigao i ja sam ga zamolila da malo sačeka i doda mi torbu. Izvadila sam maramice obrisala se i i stiskala pičkicu isterujući spermu što sam više mogla i obrisala se od sperme. Obrisala sam se zato da budem suvlja i manje sperme u meni bude da što bolje osetim kako me trpa velika kurčina.

Nakon toga sam se ponovo naguzila i rekla mršavku sad me pojebi što može žešće i jače. Prišao je uhvatio me za kukove i tako mi ga silovito uterao da sam cicala i govorila:

- Tooo samo jebi, jebi, najbolji si od svih - znam da ga je to palilo dok me je počeo stiskati za kukove i krvnički nabijati mesnatu veliku kurčinu tako me je jako natezao za kukove i ubadao da sam pomislila provaliće mi kurac u stomak i malo me je i bolelo.

Vadio ga je i gurao lagano i onda opet ubrzavao dajući mi još jedan orgazam da sam grizla usne i cicala i napokon tako jako počeo da me ubada da mi je svaki ubod izvukao jauk iz usta i ubrzao i eksplodirao obilno puneći moju pičkicu toplim mlazevima sperme. Bio je dugo tako zabijen u meni sve dok nije počeo da gubi veličinu i tvrdoću i na kraju ga izvadio i gurnuo mi ga u usta. Oblizivala sam i usisavala kurčinu pomešanu sa sokovima moje pičkice i sperme. Oblizala sam ga celoga sa jajima komplet i onda su se ostali počeli oblačiti i izlazeći po jedan neprimetno iz sobe, svi su izašli. Ostala sam samo ja brišući se od sperme ko poslednja kurva. Iz torbe sam izvadila druge gaćice i čarape, obukla se, malo doterala šminku, jedino mi je pičkica trnula, pulsirala i treperela i bila malo nateklih i modrih usnica.

Kad sam se doterala sisla sam i sela na svoje mesto kao da se ništa nije dogodilo. Jedino su mi momci koji su me pojebali upućivali koji pogled i osmeh. Bilo me je stid ako bi moja prijateljica saznala za redaljku ali nije mi bila ni prva ni zadnja redaljka i više tamo nisam nikad ni išla a i jedino me poznaje prijateljica. Ovo je bila baš jedna spontana redaljka koja mi se dopala samo radi mršavka koji me je baš dobro i žestoko naguzio. Tako da sam se kući vratila dobro izjebana i zadovoljna. Eto...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti