5°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

KAKO SU ME PALILE NJEGOVE PRLJAVE PSOVKE Imao je specijalnu želju koju sam mu sa zadovoljstvom ispunila

Ovaj seks se dogodio nepunih 20 dana posle redaljke. Tada sam još bila pod utiskom toga i koliko se god osećala bedno i iskorišćeno ovlažila bi na svaku pomisao o tom danu.

I onda, neposredno posle toga, dešava mi se flashback. Naime jedan dan oko 8 sati uveče sam krenula da se vidim sa drugaricom i dok sam čekala autobus na stanici zaustavio se automobil. Čula sam kako me neko iz automobila doziva:

- Tijana pile!

Kada sam pogledala unutra, imala sam šta i da vidim. To je bio Zoran, čovek koji se pre samo dvadeset dana izlivao u mene. Sada je bio tako fin i učtiv. Pitao me je kuda idem i insistirao da me odveze. Moram priznati da kada sam ga ugledala osetila sam kako mi se gaće i hulahopke natapaju kao da sam želela reprizu onog dana i ne znam ni sama zašto, ali ušla sam u auto a znala sam šta me čeka.

VELIČINA JE VAŽNA: OVO je bio jedan od najboljih ULOVA!

Kada sam ušla Zoran je pogledao u moje butine i prokomentarisao da mi čarape divno stoje. Ja sam se osmehnula namerno da on to vidi jer sam računala da će na to gledati kao na znak i nisam ni pogrešila kada je to video stavio je ruku na moje koleno i krenuo je polako na gore prelazio je rukom preko moje butine našta sam ja ostala mirna, ali moja ribica nije mogla. Počela je nenormalno da vlaži već sam osetila da mi natapa hulahopke, i onda u pravom trenutku, nailazimo na jedno mesto, malo zavučeno daleko od očiju svih. Zaustavio je auto i otkopčao pantalone.

Nije trebao ništa da mi kaže a ja sam se već presavila preko menjača i polako počinjala da pušim njegov kurac koji je bio debeo, ali ne posebno dugačak. Počela sam da se igram sa njim, da mu grickam kožicu i oblizujem glavić, našta je on ispustao tihe uzdahe i govorio mi: 

- To mala, tako se puši - moram priznati da sam bila srećna jer sam osećala da izluđujem muškarca i to mi je bio dodatni motiv da krenem još lepše.

Trpala sam kurac u usta koliko sam god mogla, ljubila sam ga i kao neka lujka pričala sam kurcu kako se zovem Tijana i da želim da me razvali

Njegova muda su bila spremna za eksploziju ali sam videla da se suzdržava pa sam počela još nežnije da ga pušim i da neizmenično stavljam u usta malo kurac malo jaja. I, više nije mogao da izdrži. Podigao mi je glavu i krenuo da mi svršava po usnama i bradi. Bio je napaljen kao životinja kada sam krenula da se obrišem. Zaustavio me je i rekao mi da hoće da me jebe tako prljavu i umazanu i na haubi od auta. Poslušala sam ga i izašla napolje. Sperma mi se slivala niz usne i bradu ali nisam brisala. Prišao mi je, podigao me i stavio na haubu. Raširio mi noge, a kada sam htela da skinem čarape rekao mi je da želi da mi ih cepa kao prošli put i da će mi usput kupiti druge.

Nisam se bunila. Prišao je i počeo da mi steže ribicu preko čarapa i gaćica. Poludela sam i jauknula. Jako da me jebe već jednom, jezikom je krenuo od mojih nožnih zglobova sve do ribice i tu na snagu stupaju zubi. Hvata mi čarape između nogu i divljački ih cepa. Sklanja mi gaćice u stranu, zatim mi podiže bluzu tako da mi vidi sise i jako i iznenada se zabija u mene. Do kraja! Njegova jaja sam osetila na guzi. Ja počinjem da ludim a on kreće ludački da me jebe i da mi govori prljavštine koje nisam mogla ni da zamislim do tada. Jebe me i u isto vreme mi govori da sam kurva, drolja, da jedino služim da muškarci tresu svoje kurčeve u mene. Kako mi je mesto u bordelu, a ne u školi, pa jadan onaj ko oženi ovakvu drolju... I još mnoge stvari ali najgore od svega je što je to mene izluđivalo.

MRŠAVKO JE BIO NAJBOLJI U REDALJCI: Bila su četvorica, ali su od mršavog nosonje ostale modrice i otekline

Počela sam da svršavam i da ispustam nekontrolisane zvukove. Počela sam da stenjem i ispustila bi i poneki vrisak što je njega dodatno palilo i posle svakog jauka se zabijao jače. Ponašao se prema meni kao prema kurvi kojoj je dao 10 evra za seks. Mene je dodatno palio zvuk haube koja je pucala ispod mene. Bilo je divno iako sam gledala matorca kako me dere od kurca. Bilo je odlično. Jebao me je tako jedno petnestak minuta i odjednom ga je izvadio i rekao mi:

- Gledaj kurvo!

I počeo je da izbacuje spermu po mojim butinama i stomaku. Rekao mi tad:

- Sad slobodno poliži to sa usana.

Onako napaljena sam to uradila tako da ispadnem što veća kurva.

Polako sam jezikom skidala spermu i gutala a ono što jezik nije mogao da dohvati sam obrisala prstima i polako jedan po jedan olizala

Gledao me je i naredio:

- Priđi i klekni!

Jedva sam skupila noge onako izjebana i klekla ispred njega i pogledala ga čednim pogledom na šta je on rekao:

- Šta je kurvo? Šta gledaš? Puši taj kurac i ćuti!

I nije mi nešto teško palo. Počela sam ponovo da mu pušim ulepljeni i polu spušteni kurac i trudila se da to što lepše radim jer sam osećala zahvalnost prema njemu. Ali, uzalud sam se trudila. Više nije mogao. Odgurnuo mi je glavu i rekao:

- Nema veze, samo ga očisti i oliži od jedne prljave kurve koju sam jebao.

SENDVIČ POSLE PLESA Samo su uzali u vlažnu, padala sam u nesvest, ali sam htela još, još...

Olizala sam kurac i jaja i ustala da pođemo. Ušli smo u auto i onako pocepanu, ulepljenu od sperme i odranu od kurca me je dovezao ispred jedne radnje. Ušao je unutra i kupio mi najskuplje crne najlon hulahopke koje su imali i reko mi:

- Evo ti, obuci ih na brzinu.

Skinula sam one pocepane najlonke i sa njima obrisala stomak i ribicu, kada sam obukla nove rekao mi je da sam zaslužila još skuplje ali nisu imali. Pošto se to desilo odustala sam od viđenja sa drugaricom i rekla mu da hoću kući. Kaže mi nema problema ali da ima jednu molbu za mene u vezi svog sina, odmah sam znala šta je u pitanju i on mi je rekao da hoće da ga časti za rođendan, da mu namesti da nešto odvali od kite. Rrekla sam da ću razmisliti i dala mu broj telefona i tako počinila grešku.


PROČITAJTE I OVO

POSLEDNJI OPROŠTAJ OD NAŠE NEDE: Minut ćutanja i reči koje kidaju dušu!

KRUŠEVAC POD BLOKADOM Specijalci na ulicama grada!

DELFINI POTOPILI I RUMUNE: Lale spremite se, vi ste sledeći!

MINISTAR ŠARČEVIĆ: Nastava neće biti skraćivana ili otkazivana! Pratimo pomno situaciju sa zagađenjem!

MASKI PROTIV ZAGAĐENJA NEMA U APOTEKAMA VEĆ U FARBARAMA: Evo koliko koštaju i koje su efikasne!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti