3°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

KUMA JE RASKREČENA POKAZALA SVO BLAŽENSTVO Njeno telo je sve odavalo, pa smo je u sendviču smirivali

U šest sati ujutru stigao sam ispred kumove kuće opremljen štapovima, udicama i mamcima. Pozvao me da popijemo kafu iako sam ja insistirao da što pre krenemo, jer sam se uželeo reke, tišine i pijuckanja rakijice dok posmatramo plovak na površini.

Ušao sam unutra, a u hodniku me upozorio da budem tiši, jer kuma spava u dnevnom boravku (tu su imali klima uređaj, pa su se zbog vrućina prebacili tu da spavaju). Dok sam prolazio prema trpezariji, bacih pogled prema trosedu na kome je spavala kuma. Bljesnulo je njeno golišavo telo, pokriveno do pola, čaršavom.

Sačekao sam da kum izađe do kupatila, a onda na miru snimim usnulu kumu. Bila je potpuno gola. Ležala je na stomaku, a čaršaf jedva da je pokrivao jednu nogu i pola guze. Imala je jako seks dupe koje me odavno palilo, sad sam imao priliku da ga vidim golo i izbliza. Čula se voda iz kupatila, tako da sam znao da kum neće odmah. Ustao sam i tiho se primakao krevetu. Noge su joj bile poluraširene, tako da sam imao solidan pogled na njenu glatko izbrijanu picu. Kurac mi je poskočio, a ja sam dobio želju da zabijem jezik u njen pičic i guzu. Brzo sam se vratio za sto, jer sam čuo da kum stiže.

ŠEFOVA ŽENA JE NEZADOVOLJENA KURVICA Biraj rupicu, bodi, ali moraćeš i mene da zadovoljiš

- Vidi ovu moju, gologuza spava - smeškao mi se kum.

Trudio sam se da ne gledam u njenom pravcu, pa sam samo promrmljao da je toliko vruće da bi i kozu skinuo sa sebe. Kasnije, na pecanju čak ni reka nije uspela da skrene moje misli sa golog dupeta moje kume. Zamišljao sam sebe kako razvaljujem njenu pičku, ližem njen čmarić, guram prste u njega… Uhhhh. Da zlo bude veće, kum je sve vreme potencirao priču o seksu.

Nismo se baš proslavili sa ulovom, ali smo zato napali na flašu domaće rakije. Kad smo bili ispod polovine, kum je već počeo da opisuje konkretne doživljaje iz njihovog bračnog kreveta. Tako sam saznao da kuma obožava oralni seks, da praktikuju i analni, ali nju ponekad boli, da se tucaju skoro svaki dan, a nekad i više puta dnevno…

Obojica smo se prisetili studentskih dana i male frckave Tanjice i seksa sa njom, pojedinačnog, a i u trojci. Tada smo tucali Tanjicu čitavu noć i radili sve što smo do tad videli u pornićima. Tucali je u usta, picu, guzu, stavljali u sendvič. Svrsavali svuda po njoj. Obojici je to bilo jedno od najboljih seksualnih iskustava u životu.

KAKVA PERVEZNA UTEGNUTA MATORKINJA Tražila je da je cepam, a da njen muž gleda dok se izlivam u nju

Kum je pripitao da li sam ikada posle toga bio u nekom grupnjaku. Rekao sam mu da jesam i da ću mu ispricati to nekad. Nastavio je da insistira, ali sam ipak uspeo da se odbranim. Dok smo se vraćali kući, opet je tema bio seks, opet je pričao o kumici i hvalio njena seksualna umeća. Kurac mi se nije spustao jer sam u glavi mešao sliku od jutros i njegovu priču. Kada smo stigli kod njega kući, insistirao je da ostanem na ručku jer je moja žena sa decom bila na moru. Pokušao sam da se opravdam obavezama, ali se onda kuma pojavila na vratima.

Imala je kratku belu haljinicu na sebi, skoro prozirnu. Ispod su se ocrtavale čipkaste gaćice i brus. Nisam mogao da odvojim pogleda od nje… Seo sam na krevet tako da sam mogao da je vidim kako radi u kuhinji, kako se saginje ili previja oko stola. Nekoliko puta sam uspeo da ulovim blesak njenih gaćica.

Nastavili smo da pijuckamo (kuma je sebi nasula belo vino), a on je svo vreme blesavio na temu seksa. Posle ručka smo se zavalili na krevet, kuma je bila između nas. Dok samo ćaskali njegova ruka je mazila njeno golo koleno. Kuma nam je priznala da smo je naložili pričama i da će kum platiti čim ja odem, našta sam ja u šali odgovorio da ne moraju da čekaju na mene, jer ja ne žurim. Njegova ruka je sve češće zalazila ispod njene haljinice, a moja erekcija bila sve očiglednija.

ĆUTLJIVI DRVOSEČA MI OBRAĐUJE ŽENU Nije smela da ga primi celog, a onda se okrenula i nabila u sebe tu batinu

- Znas šta mala - obratio joj se.- Ja moram da te kresnem, neće kum zameriti!

- Ajde i to da vidim - rekoh uveliko ohrabren ispijenim alkoholom.

Ona je samo prokomentarisala da smo obojica ludi, ali nije se pomerila sa mesta. On je zadigao haljinicu i krenuo licem ka njenoj pičkici. Pokušavala je da spusti haljinu i da se odbrani, ali je kum bio uspešniji i njegov jezik je već bio na njenoj pici preko providnih gaćica. Srce mi je ludački lupalo, a kurac hteo da eksplodira. Kad joj je gurnuo prst u pičkicu, uzdahnula je i zavalila se nazad. Njena odbrana je pala(ako je uopšte i htela da se odbrani).

Pomerio je gaćice u stranu i lizao pičkicu dok je njegov prst bio u njoj. Bojažljivo sam spustio ruku na njeno rame i počeo da je mazim po ruci. Pružala mi se prilika koju nisam hteo da propustim. Krenuh rukom prema grudima ali ona skloni moju ruku i promrlja:

- Nemoj... molim te...

DIVLJA REDALJKA NA PARKINGU Žestoko su mi zabijali, mlazevima su šibali po meni, a ostali su navijali

Nastavio sam da mazim golo rame, nisam hteo da odustanem. On se uspravio i krenuo ka njenim grudima i licu. Ljubili su se strasno neko vreme, a onda je on izvukao svoj poveći kurac iz šortca. Seo je pored nje, a ona se savila da bi ga uzela u usta. U tom momentu sam podigao njenu nogu i onako poluležeći krenuo da je ližem. Već je bila dobro navlažena. On je držao za glavu i davao ritam pušenju. Kada je osetila moj jezik dole, pokušala je da se izvuče i odgurne me, ali je on sprečio u tome.

- Kume, znaš šta treba da radiš - ohrabrio me.

Strgao sam joj gaćice i konačno mi se njena pica i guza ukazala u svoj svoj lepoti. Lizao sam naizmenično pičkicu i guzu, povremeno gurajući prste u njih. Mumlala je sa uživanjem dok je njegovih dvadesetak santima nestajalo u njenom grlu. U meni je sve ključalo. Povukao sam svoju jebozovnu kumu za ruku i postavio je na kolena. Strgla je moj šortc i odmah progutala kitu. Izgledala je jako seksi, njeno telo je odavalo je da je napaljena i željna žestokog seksa. Klecala je između nas, u jednoj ruci držala njegov kurac, a u drugoj moj. Naizmenično ih je sisala, grickala, lizala naša jaja.

- Daj je na sto - komandovao je kum.

Položili smo je na stočić u dnevnom boravku, tako da joj glava visi preko ivice. Prišao sam joj i ugurao kitu pravo u grlo, tako da je počela da se guši. Na sekund bih je pustio da se izbori za vazduh, a onda opet nabio čitavog.

KOMŠIJA I NJEGOV DRUG POD MASKOM SU ME NAPUNILI Prvo mi je razradio rupice, a onda se pojavio NOVI! Nastao je HAOS!

- Takooo. To ona voli… Jebi je jako! - skoro da je urlao kum dok nas je gledao, spremajući se da joj zabije svoju batinu u pičku.

Menjali smo se na svakih par minuta, jedan u grlo drugi u pičkicu. Ona je jecala, mumlala od zadovoljstvo dok smo mi sve jače i jače nasrtali na nju. Prvi put je svršila dok je on bio u njenoj pičkici. Kum je otišao ka sobi, a ja sam kumicu naguzio otpozadi preko stola. Uhvatio sam je za bokove i ludački joj ga zabijao odpozadi. Njena pičkica je glasno mljackala, a sto škripao pod nama.

Ponovo je svršila uz glasno vrištanje. Kum se vratio noseći neki lubrikant. Prišao joj je spreda, dok je još bila nagužena preko stola. Dodao mi je lubrikant i rekao da joj podmažem guzu. Gurnuo joj je kitu usta, a rukama raširio njene guzove. Podmazao sam čmarić i moj kurac i dok je on i dalje širio guzove stavio glavić na njenu rupicu. Polako sam ga ugurao do pola, uz njen glasan urlik za koji nisam bio siguran je li od bola ili uživanja. Nastavio sam da je lagano tucam u guzu. Čmarić se opuštao i sve lakše me puštao unutra. Kum je svo vreme rukama držao njene guzove raskrečene i uživao u pogledu dok je ona lizala njegovu kitu i glasno uzdisala. Onda smo prešli na krevet. Ja sam seo prvi, a ona me uzjahala, a kum prišao iza nje. Onako goli i znojavi smo se spojili u jednu celinu. Sisao sam njen jezik, grickao bradavice, pokušavajaći što bolje da joj zabijem kurac dole. Kum je nasrtao na njenu guzu držeći je za kosu. U toj pozi je opet divljački svršila, a ja sam osetio sokove kako se slivaju po mojim mudima. Osetio sam da se približavam vrhuncu.

- Svršiću… - rekao sam.

Za čas je ona opet bila na kolenima, a naši mokri kurčevi u njenim rukama.

MOJA NEVENICA, DEVOJČICA NEVINOG POGLEDA Tražila je da ga stavim u kolutić da bi se na kraju i upiškila

- Napuni svojoj kumi usta, ne daj ni kap da se prolije.

Svršili smo gotovo istovremeno. Usta su joj bila puna naše sperme koja se slivala niz bradu i kapala po čvrstim sisama. Gutala je sve, dok smo mi glavićima vraćali prosute kapi. Još nekoliko sekundi je oblizivala naše glaviće.

- VI ste obojica stvarno ludi! - bile su njene prve razgovetne reči koje je rekla od kad smo počeli da se tucamo.

Ustala je i otišla prema kupatilu, a nas dvojica se zavalili u fotelje. Zapalio je cigaretu, povukao dim i rekao:

- Jel znaš otkad maštam o ovome… Oboje…

- Pa što niste rekli… i ja maštam o kumi godinama - odgovorih.

- Moraćemo da nadoknadimo propušteno. Ostani na spavanju večeras, ionako su tvoji na letovanju.

Nisam se opirao, samo sam prokomentarisao da će ovo biti duga noć…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti