3°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

MUŽ JE BRZINSKI IZAŠAO, A ON JE ODMAH SKOČIO Bio je ogroman, međutim, mene nije zatovoljio

Iako sam ga poznavala iz viđenja i znala da je dosta dobar prijatelj s mojim mužem, Marko nikada do danas nije bio naš gost. Možda zato što je bio još neoženjen momak, a mi kao bračni par većinom smo u goste išli drugima i u goste zvali druge bračne parove.

Danas je opet na programu ta prokleta fudbalska utakmica. Najradije bih zbrisala iz stana, ali mi je opet nekako bilo neugodno, jer ipak je Marko naš gost i to prvi put. Po zahtevu mog supruga, koji je bio nešto niži i dosta krhkije građe od Marka, spremila sam im nešto hrane uz pivo s kojim se moj muž snebivao već u jutarnjim satima.

Soba u kojoj smo sedili imala je dvosed i trosed koji su priljubljeni jedan uz drugog činili slovo L. Marko je sedeo na trosedu, direktno okrenut prema televizoru, dok smo ja i muž sedeli na dvosedu jedno do drugog, pa smo TV gledali malo iskosa. Utakmica je počela i ja sam, koliko god mi to bilo mrsko, pokušala praviti im društvo u gledanju utakmice.

Obučena u kratku crnu suknjicu i istu takvu majicu kratkih rukava pokušavala sam se prisiliti da sa zanimanjem posmatram utakmicu.

Majica je bila dosta tanka pa je cvena boja mog grudnjaka malo „probijala“ kroz crnilo

Prošlo je nekih 10-tak minuta od početka utakmice. Marko i moj muž su pili pivo, nazdravljali, mezetili i naravno komentarisali dešavanja na terenu. Ja sam sve manje imala strpljenja za buljenje u ekran pa sam nervozno pušila cigaretu, s vremena na vreme prebacujući nogu preko noge.

Kada sam pripaljivala sledeću cigaretu, kroz onaj prvi dim sam, spazila sam Markov pogled koji je bio fiksiran ka, u tom trenutku, mojim blago razmaknutim kolenima. Odmah sam skupila kolena jedno uz drugo. Čim je primetio da je otkriven, Marko je ponovo uperio svoj pogled u televizor. Naravno moj muž nije ništa primetio jer je bez treptanja posmatrao utakmicu. Povukla sam još koji dim, i pravils se da i sama posmatram utakmicu, pokušala uhvatiti Markov pogled. Možda je ono bilo... slučajno. Ne, nije. Čim je pomislio da sam udubljena u gledanje TV-a Marko je ponovo skliznuo pogledom niz moje lice, majicu, da bi ga ponovo „zakovao“ na mojim kolenima. Svesno ili ne, blago sam ih razmaknula pogleda uperenog prema televizoru. Marko je sve više bacao pogled ka meni, mnogo više nego prema TV ekranu. Mislim da ga je utakmica sve manje zanimala. Za razliku od mog muža koji bukvalno nije odvajao pogled od televizora.

Naravno da mi je, kao udatoj ženi od 36 godina, imponovalo to što me barem 10-tak godina mlađi muškarac prosto guta pogledom, kada god misli da ja to ne primećujem. A primećivala sam i te kako.

MAĆEHA JE DOHVATILA NJIH TROJICU: Ležala je na zadnjem sedištu, raširenih nogu, a oni su snažno zabijali

Jos malo sam, naravno „nehotično“ razmakla kolena dopuštajući Marku da istražuje unutrašnjost mojih bedara. Inače sam osoba koja voli tako malo flertovati sa muškarcima, zavoditi ih rečima ili pokretima tela, ali nikada nisam išla dalje od toga i ponosila sam se s tim da nikada u životu nisam prevarila svog muža, pa čak nisam ni pomislila na to.

Kada god sam primetila da se Marko malo više zadubio između mojih razmaknutih kolena ja sam ih ponovo skupljala, pa posle minut-dva ponovo blago razmaknula. Igra mi se zaista sviđala. Pitala sam se da li Marko sa položaja na kojem je sedeo može pogledom „dotaći“ moje crvene tangice ili ipak samo može naslućivati šta se krije ispod crne kratke suknjice. No da ga je to zanimalo i raspaljivalo mu maštu bilo je sve očitije na njegovim farmerkama. Mada je on to pokušavao sakriti prebacujući noge jednu preko druge.

Iznenada je telefon mog muža zazvonio… Nakon 5-6 minuta razgovora sa nekim on je ustao, uz izvinjenje rekao Marku da mora hitno otići da obavi neki posao, ali da se sasvim sigurno vraća do početka drugog poluvremena. Naravno Marku je predložio da ostane tu, nastavi gledati utakmicu, koja se izgleda taman rasplamsala, popije još koje pivo i sačeka ga.

CVILELA JE KOLIKO SAM ZABIJAO Uhvatio sam svoj tajni ritam koji je nju vodio do vrhunca

Ustala sam i ispratila ga do ulaznih vrata. Nezno sam ga poljubila u obraz i poručila „Požuri“, a zatim sam se vratila u sobu i sela ponovo na svoje mesto. Sada sam zaista gledala samo u televizor jer sam se osećala nekako neugodno zbog onih igrica sa Markom od pre par minuta. Marko je takođe ćutao. Nekako mi je bilo glupo da tako sedimo, buljimo u televizor ne progovorišvi nijednu reč sve dok se muž ne vrati... Srećom, videh da su flaše piva koje su bile na stolu već ispražnjene, ustadoh i upitah:

- Još jedno pivo?

- Moze, ako ima - rekao je Marko.

Činilo mi se da je i njemu isto tako neugodno kao i meni. Vešto sam pokupila ispražnjene flaše sa stola i krenula prema kuhinji da ih odložim na radni stol. Vratila sam se u sobu i tek kada sam došla do stola setila sam se:

- Uh, pa ja nisam donela pivo.

Baš kada sam se krenula nazad prema kuhinji Marko me uhvati za ruku.

- Pusti pivo, dođi sedi malo…

Sela sam do njega, malo zbunjena ali ne predosećajući nikakvu opasnost. Marko je prislonio lice na moj vrat i rekao:

- Lepo mirišeš.

Malo sam se odmaknula.

- Ti nemaš gaćiće ispod, zar ne? - upitao je malo nesigurnim glasom.

Pitanje me iznenadilo, ali sam začuđujuće brzo odgovorila:

- Naravno da imam.

- Mislim da, ipak, nemaš - rekao je Marko, spustio ruku na moje golo koleno i tren posle munjevito mi je gurnuo pod suknju.

UHHHHH, RAJ U CARSTVU DLAČICA Moja vrele ženica i njena cimerka bile su zveri - željne mene

Zgrozila sam se njegovim potezom i baš kada je vrhovima prstiju dotakao crvenu tkaninu ispod moje suknjice skočila sam tako naglo, kao kada roniocu ponestane daha i naglo izroni iz vode u potragu za istim. Ljutito sam ga pogledala. Mladoliko nežno Markovo lice. Nisam ništa rekla… osim...

- Idem po pivo!

Otvorila sam frižider i pokušala iz najnižeg dela dohvatiti flaše piva koje je muž gurnuo što dublje. Vrata između sobe u kojoj je sedeo Marko i kuhinje su bila širom otvorena. Da li zbog iznenađenja koje mi je malo pre Marko priredio ili kreštavog glasa komentatora utakmice nisam čula kada mi je Marko prišao. Taman sam se pridigla, potražila na radnom stolu otvarač, kada sam istovremeno ojetila i njegov dah na svom potiljku, i njegove ruke na svojim kukovima.

- Pusti sad pivo… - prošaptao mi je mazno.

- Markoo! - pokušala sam se okrenuti prema njemu, ali mi nije dozvoljavao.- Šta to radiš?

Spustila sam flašu na radni sto.

- Jovana, ti si jako zgodna žena. Kakvo samo dupence imaš. Kao stvorena si da te zajašem, a ja sam mlad zdrebac željan dobre rasne ždrebice… - šaputao mi je skoro nežno.

GLEDAO SAM MOJU ŽENU NA KUMU On je bio amater, ali kada sam se priključio, njoj nije bilo spasa...

- Pa ti nisi normalan! Šta to pričaš? - ponovo sam se pokušala okrenuti prema njemu, ali me je dosta čvrsto držao za kukove, uz to još pritiskajući me svojim telom uz ivicu radnog stola.

- Misliš da se možeš samo tako igrati sa muškarcima? - njegov glas je postajao sve oštriji-

- Kakva igra, o čemu pričaš?

- Znaš ti jako dobro. Pričam o igri s kojom si me mamila malopre dok ti je muž bio tu…i…

- Goooool! - začuo se izneda onaj kreštavi glas sa TV-a i Marko kao da je na trenutak zastao.

Iskoristila sam to da se koliko toliko okrenem prema njemu, tako da su mi sada bokovi bili priklješteni između njegovih i ivice stola. Desni me je opasno počeo žuljati.

- Idi gledaj utakmicu, sad će se i on vratiti... Pusti te igre… - pokušala sam zvučati razumno.

- Ma jebeš utakmicu, jebeš i njega… Trenutno me samo ti zanimaš...-  rekao je sklanjajući ruke s kojima sam pokušavala da ga odgurnem od sebe.

- Mene, zašto mene? Marko ti možeš imati devojku kakvu želiš. Mlad si, lep, zgodan…

- Znam Jovanice da ti se sviđam. I ti meni. Nemaš pojma koliko - rekao je i ponovo me grubo vratio u „početni“ položaj.

Sada je vec toliko bio prislonjen uz moju guzu da sam osetila nabreklinu kojom je uguravao moju suknjicu među moje noge

Gurnuo me je napred što je više mogao tako da sam rukom oborila tek načeto pivo… Tečnost je počela curiti po radnom stolu i slivati se na pločice… Levom rukom mi je zadigao malo majicu istrgnuvši je iz suknje. Desni dlan je stavio tako da mu se pivo umesto na pločice slivalo u njega. A zatim je zavukao taj dlan pod moju majicu, zureći prema mojim grudima… Dok je još tečnosti u njemu.

Hladne kapljice piva koje su padale po mom stomaku i naposletku koje je „nasuo“ u razdeljak između mojih grudi su učinile da se stresem od jeze, što je izgleda njemu još više godilo jer sam mu napeti deo farmerki skoro prikliještila svojim butinama.

- Da, prava rasna ždrebica - čula sam njegov komentar.

Vratio je dlanobe unazad i dohvativši prstima ivicu moje suknjice samo je povukao ka dole… Povukao ju je odmah do listova na mojim nogama, tako da su mi noge sad bile takoreći zarobljene vlastitom suknjom. Stavio je dlanove na moja ramena i grubo ih gurao prema napred ne dozvoljavajući mi da se pomerim.

- Idiote - jedva čekam da mi se muž vrati.- Jao tebi kada čuje za ovo…

On se malo odmaknuo licem unazad, još uvek me svojim krupnim dlanovima gurajući prema napred, a zatim je ponovo prislonio svoje usne uz moje uvo i prošaptao...

- Jovaniceeeeee…

DVA DANA UŽIVANJA SA DVOJICOM NEZASITIH Nisam mogla da hodam, ali tek tada je došao i treći - KAPITALAC

Mislila sam po tonu njegovog glasa da se ipak malo urazumio. Bila sam zaista spremna preći preko ovoga i ništa ne govoriti mužu. Ako bi sve ovog trenutka i ovako završilo.

- Molim - rekla sam krajnje ljubazno s obzirom u kakvu situaciju me je ta budala dovela.

- Tangice ti tako lepo stoje da mi ih prosto žao da ih skinem. Još da su bele… možda bi se tvoja guza još bolje isticala...

- Ma mrs! - dreknula sam i još jednom neuspešno se pokušala izmigoljiti.

- Da, žao mi ih je skinuti... ali… jebiga, moram… - a onda je uhvatio moje tangice u šaku i naglo ih povukao ka dole…

Istovremeno ih i skidajući i kidajući… Još ih je malo tkanine držalo oko mojh nogu pa su opet završile gde su i bile - ispod suknjice. Samo što suknjica više nije bila gde i nekad, nego se poput lasa omotala oko članaka na mojim nogama. Ponovio je isti manevar kao i kad me je oslobodio suknje. Malo udaljio glavu kako bi mogao uživatu u pogledu.

- UUUh, lutko… sad mi više i nije zao… Koji pičić!

- I to je 2:0! - začulo se iz sobe.

Marko me sada držao samo jednom rukom, dok je drugom otkopčavao dugmad na svojim farmerkama.

LEPOTICA SE VRATILA PO NOVU TURU Ližem te po butinama, nabrekloj, a ti se uvijaš i tražiš - DAJ!

- Eno, čuješ... domaćin vodi 2:0. Ali sada će gost da smanji rezultat…

Naježila sam se od straha kada je njegova tvrda batina počela da se klati između mojih bedara, odbijajući se čas o jedno čas o drugo.

- Samo se opusti ždrebice moja. Sada ce Bekam lepo da ga smesti gde treba - nasmejao se svojoj dosetki.

Prvo mi je sa obe ruke pritisnuo kičmu, tako da su mi grudi, a i lice, bili priljubljeni uz površinu radnog stola.

Zatim je videvši da ne uspevam pružiti žešći otpor ostavio samo levu ruku na mojim leđima, a desnu umočio u baricu koja se stvorila na stolu od prosutog piva i pogladio me tim mokrim dlanom po preplašenoj pici

Obuhvatio je dlanom svoj nabekli kurac, navukao mu kožicu unazad do maksimuma, i pre nego je krenuo da s tvrdim glavićem razmiče moje ustreptale usmine rekao:

- Mislim da je sve spremno za izvođenje slobodnog udarca…

Uz malo zapinjanje uklizao je relativno nežno. Kao da vodimo ljubav... Jednom, dvaput, triput… A onda je, kao da je uhvatio zalet, tolikom žestinom se nabio u mene da sam mislila da će mu kurac proleteti kroz čitavu moju karlicu... i izaći negde na pupak…

- Majku ti jebem! - opsovala sam.

- Hajde zdrebice maši tom svojom grivom - rekao je, sada već mnogo oštrijim glasom, šćepao je moju dugu smeđu kosu u šaku i naglo je povukao unazad.

- Kretenčinoooooooo - vrisnula sam od bola.

Boleo me je koren kose, žuljali me kukovi koje je pribijao uz ivicu radnog stola svaki put kada je sve intenzivnije i snažnije uvaljivao svoj, osecala sam to, golemi kurac u moju mačkicu.

- Možda jesam kreten, ali barem dobro jebem, za razliku od onog tvog!

- Kako ti znaš kako on… Aaaah jebeee… Mora da ti je… mamu jebavaooo… - vrištala sam, stenjala, psovala…

- Da te jebe uuuh kako uuuh zaslužuješ… za toliko godina braka… ne bi ti pica bila uuuh… ovako uskaaa…droljoo!

- Molim tee… Ma...rkoooo, nemoj toooooooo... da radiš… - pokušala sam ga urazumiti poslednji put, a onda sam briznula u plač.

On naravno nije mario za to nego se bespoštedno nabijao u moju pičku kao da mu je i prva i poslednja u životu.

ŽESTOKA VRTEŠKA U VIKENDICI Želela sam svu trojicu odjednom, i BAŠ SU ME ISPUNILI

- UUUh kako si dobra mačkoo… kako mi prija ova tvoja nedovoljno iskorićena pička… Takooooooo… Mrdaj tom svojom lepom guzom… prija ti kad je duboko u tebi, zar ne?

Plakala sam, skoro na glas… a suze su klizile niz moje obraze kao lude…

- 2:1! 5 minuta do odlaska na odmor gosti su uspeli smanjiti rezultat - čulo se iz susedne sobe.

Marko nije prestajao sa svojim nasrtajima... samo je, teško dišući kroz nos, izustio:

- Izjednačiću ja, izjednačiti!

Propeo se u meni, tako da me je bukvalno kurcem, duboko zavaljenom u mojoj pici, digao par centimeta od poda… Zatim je njegov veliki kurac napustio moju unuštrasnjost.

- Dođi, izdrkaj mi ga... brzo… dok nije onaj tvoj došao!

Naterao me je da se okrenem prema njemu i uhvativši mi ramena grubo me prislio da kleknem. Kada sam se našla „oči u oči“ sa Markovim penisom razgoračila sam oči od iznenađenja... Zaista je bio veliki…

Bio je veliki, skoro za pola dužine deblji od onog na koji je moja mala pica navikla, i znatno deblji

Uhvatila sam prstima to čvrsto meso i počela ga natezati napred-nazad… Poluraširenih nogu stajao je iznad mene, raširenim prstima mi je stiskao potiljak i kao malopre u pici sada je ubacivao kurac u moju šaku… Onda se počeo tresti…

- Aaaaaah svršavammmmmm… znaš ti… Aaaah svoj posao… droljice jednaaa… aaaaaaaah!

Počeo je prskati po podnim pločicama, po mojim grudima, po fijokama na radnom stolu… Svršavao je sigurno dve minute… dok konačno više ništa nije ostalo u njegovim ogromnim jajima… Brzo sam ustala, oprala ruke, dohvatila sunđer i obrisala njegovu spermu, usput i prosuto pivo…

On je dohvatio savletu i obrisao ono malo sperme što je ostalo na njegovom glaviću… Bez reci je otišaa i seo u sobu. Tada sam začula zvono na vratima. Popravila sam suknju i otvorila. Bio je to moj muž.

Ušao je u sobu, zadovoljno se osmehnuo videvši Marka, a odmah zatim se zavalio na dvosed i usmerio pogled prema televizoru. Igrači su upravo izlazili sa terena, jer je poluvreme bilo završeno.

- 2:2? - upitno je pogledao Marka.

- Da, gost izednačio malopre. U zadnjoj minuti.

- Jovana - čula sam glas svog muža.- Ima li još tog piva?

- Mislim da se tušira. Evo otićiću ja po pivo - rekao je Marko i krenuo prema kuhinji.

- Pa znaš li gde je? - upitao je moj muž.

- Ma ne brini. U tvojoj kuhinji se odlično snalazim.

ČUPAVI KOMŠIJA JE NAVLAČIO MOJU BOGINJU Sve je pucalo, krevet se raspadao, a ona je uživala na kolenima

Tuširanje sam iskoristila da završim ono što je onaj kreten započeo. Usmerila sam jak mlaz vode ka svojoj uzdrhtaloj mačkici i u saradnji sa svojim prstima uskoro počela svršavati. Činilo mi se kao nikada do tada.

Kada sam završila sa tuširanjem, otišla sam u kuhinju praviti rucak... Nisam ulazila u sobu sve dok Marko nije otišao. Više ga nikada nisam videla. Ne znam zašto ali nedugo posle njih dvojica su prekinuli svoje prijateljstvo. Nikada se nisam usudila pitati muža zašto.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti