3°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

JA BLUDNICA, MESNATA, I ZAOBLJENA, SAMO SAM PROCVILELA Tako je bio žestok, da više ni šamaranje nisam osećala, samo sam bridela

Još uvek su mi u ušima odzvanjali komentari tate i njegovih prijatelja.

Stalno su mi prolazile te reči kroz misli, pomešane sa scenama onog simpatičnog deke na plaži, luda noć sa tatom posle proslave, kupanje sa dedom i maženje u garaži… Gledala sam sebe u ogledalu golu, ruke su mi same polazile i stiskale moje krupne grudi, dok su mi poput flashback-ova prolazile te scene pred očima. Nisam izgledala zategnuto kao neke devojke iz kraja i devojke sa modnih pisti.

Osim tih povećih grudi, dugačke smeđe ravne kose, šire i mesnate guze, malo stomačića, i jačih butina, i bludnog lica kako mi je deda govorio, šta god to značilo, ne znam zašto sam toliko odskakivala od drugih cura. Ali je bilo u tome nešto, što ih je neverovatno uzbuđivalo! Tih desetak kilograma je kažu bilo lepo nekako raspoređeno na meni. Sela sam i raširila noge pred ogledalom. Nisam imala dlačice dole, a “moja mala” je bila tanka linijica, jarko roze boje. Osecala sam kako počinje da pulsira čim bi stavila prste dole na nju, još ako bih zamišljala, muško onako nabreklo dole, odmah je počelo da mi se muti pred očima i da vlažim. Nisam nikako mogla da se otarasim te mahnite ideje da i ja osetim tu veliku i tvrdu stvar u sebi. Počela je da me svrbi češće nego inače, čak i kad vozim biciklu duže vreme je znalo da mi prija mnogo. Dosta puta sam zaticala sebe kako čvrsto stiskam i držim taj deo sedla na bicikli. Postepeno ga mazeći, a potom čvrsto držeći u rukama.

OBOŽAVAM SVE SEKSI IGRAČKICE KOJE MI DAJE Njegove perverzije me pale, gorim, a on me dovodi do vrhunca

Bilo je oktobarsko jesenje vreme, vratila sam se ranije iz škole, ušla u kuću, ali na prvi pogled nikog nije bilo, ali sam zato malo kasnije mogla da čujem neki zamor gore na spratu. Popela sam se tiho i taj zamor je postajao stenjanje i teško disanje. Desilo se da prvi put vidim na svetlosti dana mamu i tatu tokom seksa.

Ovog puta nije bilo gledanje na jedno oko, ili u polusvetlosti, već jasno kao dan. Tata se popeo iznad nje, držeći je snažno, vukući je za kosu, dok su se mamine nenormalno velike grudi njihale kao mahnite. Nisu se štedeli ni malo. Tata je bio još grublji prema njoj, a mama se činilo da uživa u tome više nego inače. Onda su promenili pozu u stajaću, mama se blago savila napred dok ju je tata šamarao po guzi ili je povlačio njene ruke skroz pozadi. Oni su i ranije imali tako grublji seks, ali u zadnje vreme je još žešći postajao. Počela sam da razmišljam nije li to zato što je možda tata želeo i mene da kresne, pa je tako žestok prema njoj?

Gurnula sam ruku u helankice i pošela da je trljam, skoro istog trenutka sam počela da vlažim, imala sam osećaj da mi se “moja mala” nekako raširila i rastegla

Jedva trudeći se da držim oči otvorene, uspela sam da prizovem onu snažnu drhtavicu i jezu kroz moje telo, nogice i kolena su mi igrali veoma brzo… Kad sam videla da je tata počeo da joj prska po grudima i licu, znala sam da je gotovo, sisla sam u kuhinju i kao praveći se da ništa ne znam uzela da pravim limunadu. Posle nekog minuta sišao je tata u boksericama koje su bile napregnute, još mu je bio tvrd. Pozdravio me je i pitao kako je bilo u školi, ja sam nekako uspela da kažem šta i kako, kad sam već počela da osećam kako se prislonio jako tesno iza mene, da bi dohvatio kafu. Mogla sam celom dužinom njegovom da ga osetim po mojoj guzi, preko helankica, jer se nastavila moja praksa da ne nosim gacice.

A pritom su mi već još iz škole bile non-stop uvučene u guzu. U zadnjem trenutku sam uhvatila čašu da mi ne ispadne kako sam počela da se tresem. Pitao me je jel sam dobro, ja sam nekako prostenjala i zamucala da jesam. Ostao je tako nekoliko sekundi, nabijen uz mene, kao da mi ne veruje. Mogla sam da osetim njegovo pulsiranje dole i kako postaje još tvrdji. Ako bude ostao još koji sekund duže ima da se srušim. U poslednjem momentu se okrenuo i otišao gore, kafa je bila skuvana. A moje helankice mokre duž celih butina. Uzela sam sok odjurila u sobu, uz put javivši se mami.

DVA DANA UŽIVANJA SA DVOJICOM NEZASITIH Nisam mogla da hodam, ali tek tada je došao i treći - KAPITALAC

Drugarice nisu mogle da veruju kad sam im ispričala na bazenu narednog dana. Utrkivale su se da pitaju sve moguće. Najbolje drugarice smo bile, i nijedna nije nikad otkrivala tajne. Osećala sam da postajem sve više omiljenija među njima, i iskusnija. Dopalo mi se tako nešto. Naš razgovor prekinuo je trener i krenuli smo da plivamo.

Tog dana bio je vikend, i mogli smo da ostanemo duže nego inače, ali i pored toga drugarice su otišle kući, ja sam rekla da ću da ostanem još malo, da bi izbacila tu napetu energiju iz mene. Bio je noćni termin, a mojima sam javila da ću da ostanem duže navodno sa drugaricama na bazenu. Ostali smo na kraju samo ja i spasilac, koji je skoro ceo život tu. Dobro sam ga posmatrala i ukapirala da i on mene gleda iz tog ugla gde su već pogašena svetla bila.

ČUPAVI KOMŠIJA JE NAVLAČIO MOJU BOGINJU Sve je pucalo, krevet se raspadao, a ona je uživala na kolenima

Iz priče koje sam slušala, imao je 55 godina, bio je oženjen ali ga je žena napustila. Stalno je dovodio klinke kući. Bio je krupan i snažan, videlo se da je nekad izgledao veoma nabildovano. Bio je maljav, ali mu je nekako to pristajalo. Od kako sam upisala plivanje, stalno je imao neki pik na mene, stalno me je čudno gledao, nekako kao da bi me pojeo da može. Posedela sam malo na pločicama i krenula u svlačionicu. Drugarice su uvek zavidile mom kupaćem, pošto je bio bele boje, kroz koju se moglo lako videti moje krupne bradavice pa čak i moja ribica kako je tata nazivao maminu pisu.

Bio je iz dva dela, jer jednodelne su odavno van mode. Svlačionice su bile relativno male, tojest ti odeljci, nekih dva metra sa metar. Nisu radile brave, pa smo se nekako snalazile da jedna drugarica drži vrata, druga da se presvlači. Taman što sam se skinula cela, nisam se još ni obrisala, vrata su se polako otvorila i pojavio se on. Samo sam stajala kao kip i posmatrala ga, što od iščekivanja što od nekog pritajenog straha. Zatvorio je vrata i počeo da skida bokserice.

Tako mu je bio naduven i napregnut da sam u čudu gledala. Shvatila sam bila zašto te sve devojčice idu kod njega kući

Prišao mi je i govorio kako već duže vreme gleda da me kresne. Kako ga palim da non-stop misli na mene. Počeo je da mi stiska grudi i da me pribija uz njega, držeći me za guzu… U tom trenutku i narednom vreme je stalo za mene. Nisam znala gde se nalazim. Samo sam ćutala jer nisam imala snage da bilo šta kažem. Neprestano mi je govorio kako će da me tuca. Naglo me je okrenuo i navalio na zid, snažno uhvatio za kukove s tim što su mu prsti dopirali sve do moje ribice.

Prvo je oliznuo prste i protrljao me je tako dobro da sam ja zažmurila od užitka. Znala sam da je to to. Znala sam da ću ga po prvi put osetiti u sebi. Nista me drugo nije interesovalo. Želela sam ga odmah! Dok su mi te misli prolazile kroz glavu, primetila sam da on halapljivo mene liže dole, krupnim jezikom je prelazio tačno od guze do ribice. Počela sam da se preznojavam i da se tresem. Trajalo je to dobrih 15 minuta, kidisao je jezikom neverovatno.

Mislila sam da neću više moći da izdržim na nogama, kad je on zastao, i gurnuo mi ga je

Stisla sam zube i procvilela, mada nisam mogla da znam da li me je čuo od njegovog teškog i dubokog uzdisanja. Nisam osetila ni koliko me je puta šamarao po guzi, nisam osećala ni kako mi je stiskao grudi i razvlačio i uvrtao bradavice. Adrenalin mi je jurio kroz telo. Više nisam ni morala da stojim, tako me je priljubio uz zid i činilo mi se kao da lebdim u vazduhu. Nabadao me je silovito.

Od silnog lupanja sam uspela da čujem kako mi govori da ga dobro primam, kako mu lepo sisam prste, kako mi je pica vrela i tesna. A potom me je munjevito spustio na pod, poput psa, popeo iznad mene i nastavio tamo gde je stao. Glavu sam zabila u ruke. Ni sama ne znam koliko sam bila vlažna. Nabijao ga je celog i duboko.

GLEDAO SAM MOJU ŽENU NA KUMU On je bio amater, ali kada sam se priključio, njoj nije bilo spasa...

Počela sam još glasnije da stenjem i da se borim za vazduh od užitka. Guza mi se ucrvenela od pljeskanja. Mislila sam da ću da se srušim po drugi put, bila sam strahovito iscrpljena i umorna, i bilo mi je krivo što sam trošila snagu na plivanje. Ali kao da mi je čitao misli, izvukao ga je, uhvatio me za kosu i ugurao mi ga je usta. Borila sam se da savladam onoliko čudo u ustima, ali sam se nekako snašla. Nije trazio da ga diram rukama, on me je držao za kosu i sam gurao unutra, a onda je tako silovito svršio da nisam imala vremena da bilo šta drugo uradim.

Opet sam instinktivno progutala prvi mlaz, drugi je bio isuviše veliki da bi ga progutala, pa je počelo da mi se sliva niz grudi, što se njemu neverovatno dopalo... Izvukao ga je i nastavio da ga trese preko mene. Zadobila sam silne komplimente, da nikad nije više uživao nego sad. Otišao je da se sredi i pomilovao me po kosi i poljubio. U ogledalu sam bila sva raščupana, a guza mi je još bridila od pljeskanja.

Narednih dva dana sam konstantno imala osećaj da je i dalje u meni. Bila mi je raširena i otvorena da sam mogla tri prsta da ubacim u nju i da je jedva okružim. Te noći nisam spavala. Toliko sam bila srećna da sam se jedva kontrolisala. Jedva sam čekala da ispričam drugaricama. Jedva sam čekala da ga ponovo osetim u sebi. To mi je bila jedina preokupacija. Poželela sam da isprobam sve što mogu. I onda sam se pre nego što sam se uspavala setila da spasioc ima i još jednog prijatelja sa kojim radi u tandemu…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti