16°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

TROJKA SA DADILJOM Pervezna klinka bujnih grudi zavladala je našim bračnim krevetom

Na izričiti nagovor supruga pristala sam da u našu spavaću sobu stavimo kameru; naravno, seksali smo se u svim mogućim pozama i posle uživali u snimcima. Posebno nam je, ipak, bilo važno kad bi jedno od nas otišlo na put; bilo je lako samozadovoljavati se gledajući je. No, jednog jutra kamera je ostala uključena. Devojka koja nam je čuvala decu ušla je u našu sobu i tu počinje priča. 

- Dođi lutkice da te tata poliže. Gde je moja lizalica? - suprug me bacio na krevet, podižući mi spavaćicu.

- Tvoj jezik ne može pronaći put. Mora krenuti okolo - navodila sam ga, gurajući mu glavu među svoje dojke. 

TAKSISTA JE DEBELIM UDOM CEPAO MOJU ŽENICU Lizala ga je i grickala, i stalno je gledala u mene koji sam bio NAPALJEN

Po navici, on je stavio kasetu u video i pustio snimak da vidi gde je treba premotati na početak. Međutim, na ekranu se pojavila dadilja naših klinaca, kako upravo seda na ”francuski“ krevet. 

- Šta je ovo? Zaboravila si je isključiti? Kad je to snimljeno? - čudio se moj suprug. 

- Ostavi, da vidimo što radi - rekla sam i namestila se na jastuke. 

STENJALA JE SVE VIŠE I GLASNIJE: Nastavi samo, treba mi to, želim ga u sebi!

Legao je kraj mene i spustio ruku na moju picu. Buljili smo u ekran ne verujući. Naša dadilja, za koju nikada ne bismo rekli da se uopšte tuca, legla je na krevet i počela prste uvlačiti u usta. Sisala ih je i zatim onako vlažne spuštala prema grudima. Milovala se preko napete haljine i uzdisala. 

- O bože! Pa ona se misli pomaziti stvarno - gunđao je moj suprug, zdušno mi trljajući klitoris. 

Naša dadilja već je otkopčavala dugmiće i pokazala nam svoje grudi. Ko bi rekao da ne nosi grudnjak! Onako velike grudi zahtevale bi čvrstu potporu, ali tu smo pogrešili

Dojke, bele poput mleka, ispale su oslobođene napolje i pokazale se u punom sjaju. Napete, s ogromnim tamnim kolutovima i isto takvim bradavicama. Kontrast je bio neverojatan. Dlanovima je trljala bradavice i vrtela bokovima. 

- Nije loša… daj mi svoju sisicu da je osetim - supruga je snimak očito uzbudio. 

Nisam se bunila, jer i meni je bilo veliko zadovoljstvo gledati tako prekrasnu ženu. Kao opčinjena buljila sam u njene grudi i osetila strahovitu želju da ih primim u ruke. Dok je suprug sisao moju bradavicu, okrenuvši glavu tako da vidi ekran televizora, ja sam ustreptala od želje da se ona skine i pokaže svoju picu. Krenula je nežno.

NISAM MOGLA VIŠE DA SE KONTROLIŠEM: Uhvato me je za kukove, namestio me u naguženi položaj i nabio ga celog do kraja!

Za to vreme nije ispuštala jednu dojku iz svoje stisnute šake. Vrhunac mog zadovoljstva postignut je kad je prste izvukla iz gaćica, uvukla ih u usta, oblizala i ponovo vratila na isto mesto. Ne razmišljajući, sledila sam njen primer. Vlažnim prstima napipala sam svoj klitoris i gledajući nju oponašala je u ritmu. Moj suprug sve je jače lizao moje dojke i buljio u njenu igru. Ono što smo verojatno oboje čekali desilo se u trenu. 

Svukla je haljinu i gaćice i raskrečila se upravo tu gde sam ja sada ležala. Kao da je znala, pičku je uperila prema kameri, i jasno nam pokazala svu njenu lepotu. Neverojatno tamna, ali na opšte čudenje ošišana na irokezicu, bila je svakako delikatesa za svakoga ko ju je mogao posedovati. 

- Ovo je super! Gde je tvoja pičica? Kako bi bilo da se i ti ošišaš? 

NABIO ME JE UZA ZID I PRIVIO SE UZ MENE: Zadigao mi je haljinu i silovito prodro u mene!

Nasmejala sam se suprugovom predlogu, začudo nimalo ljubomorna, ali u sebi sam znala da bi to svakako bila dobro došla promena. Dok je ona uvlačila prste u već potpuno mokru pičku, moj suprug, pod uticajem ovog mekog pornića, jednostavno nije mogao izdržati. Spustio se na moj klitoris i željno ga počeo sisati. Prstima me dirao po usminama, a tada sledio njen primer i, gledajući nju, počeo uvlačiti prste u moju picu. 

Podizala sam guzu, uzdrhtala pred samim vratima orgazma. Sve jače sam milovala svoje dojke, a tada supruga nekontrolisano povukla na sebe. Nije uspeo ući u mene, jer mi je bio dovoljan pritisak njegova kurca i već sam svršavala, čvrsto držeći njegovu guzu. I naša dadilja bila je na najboljem putu prema klimaksu jer se počela bacakati po krevetu i sve bržim tempom uvlačila i izvlačila prste iz svoje pice. Primila sam u sebe suprugov kurac, potpuno opčinjena njenim orgazmom. Bacala se po krevetu poput besne životinje i uprkos orgazmu nije prestajala gurati prste u sebe. Dok je suprug sve jače prodirao u mene, tražeći moje usne, ja sam poljubac izbegavala, nameštajući se prema ekranu. Nisam želela izgubiti ni trenutka od ove uzbudljive snimke. 

- Razbit ću ti pičkicu, ostat ću unutra zauvek… Ahh… - mrmljao je suprug. 

OTKOPČALA MI JE ŠLIC I IZVADILA NABREKLOG: A onda smo krenuli u AKCIJU!

Osećala sam njegova jaja kako lupaju po mojim nogama i zamišljala kako bi bilo divno da je sad ona ovde. Možda i da se jebe s mojim mužem, dok joj se bele grudi u ritmu njišu, a ja je ljubim i slinim po njima. Nikada još nisam osetila takvu želju i, koliko god htela okrenuti glavu, nisam mogla. Upravo se smirila i suprotno mojim očekivanjima nije se počela oblačiti. Kao da dira kućnog ljubimca, nežno je mazila svoju picu, valjda kao zahvalu za orgazam. Sve brži udarci kurca značili su skoro izlivanje sperme u mene.

Počela sam stiskati pičkine mišiće i rukama potražila jaja. Uz uzvik zasuo me spermom i ostao da leži na meni. Nisam ga pomerila

Milovala sam ga po talasastoj kosi, gledajući kako se dadilja polagano diže s kreveta i navlači gaćice. Čak je nosila divan čipkasti veš, što prema njenom staromodnom oblačenju nikada ne bih rekla. Ali iznenađenjima nema kraja. Pre nego što je navukla haljinu stala je ispred ogledala i mazila rukama dojke, a tada se priljubila uz ogledalo i počela ljubiti svoj odraz. Rukama je mazila guzu i, unatoč orgazmu, osetila sam kako me ponovno obuzima uzbuđenje. 

- Maco, izgleda da nam ona fali u krevetu. Kako bi bilo da je nekako pridobijemo za grupni seks? - predložio je moj suprug vrlo otvoreno, iako o tome nikada pre nismo razgovarali. 

Ali situacija je bila drugačija, i bilo bi glupo da oboje glumimo kako nam se ideja nije svidela. 

- Ti ćeš joj predložiti? - pitala sam, znajući da će odbiti.

- Nemoj me zezati! Pa znaš da si ti ove nedelje kući i da je možeš nekako razgovorom navesti na pristanak. Pokaži joj kasetu, možda i nas dvoje u krevetu. Ako je ona tako delovala na nas, možda ćemo i mi na nju.

TETKICA JE GORALA U KADI Dohvatila je mog mačora i tražila da je žestoko protresem

Morala sam se složiti, žalosna što se naša dadilja upravo odmakla od ogledala i obukla se. Popravila je krevet, pogledala još jednom je li sve u redu i izašla iz sobe. Ko zna gdje se sve zadovoljavala? Često je ostajala sama kod kuće, jer su decu deda i baka odvodili u šetnju ili zološki vrt. U takvim trenucima bilo je dogovoreno da će spremati dečju sobu i voditi računa o njihovoj odeći. Očigledno, imala je vremena. 

Već drugog dana pokušala sam je navesti na razmišljanje o seksu s nama. Suprug je bio u blizini na nekom sastanku i molio da ga nazovem ukoliko naš plan uspe. 

- Tako ste zgodna i poželjna žena! Da sam bar ja takva… imate predivne grudi, očito jedre i željne dodira. Moj suprug je oduševljen s vama, ali vam se to nikada nije usudio priznati. Naravno, ja za to znam i mogu vam reći da mi nimalo ne bi smetalo. 

- Nemojte molim vas. Pa nisam baš tako zgodna - mucala je od neugodnosti. 

- Varate se! I ja kao žena poželim poljubiti vaše predivne pune usne, pomaziti vaše dojke i čvrsto vas držati u zagrljaju, a kako neće moj suprug. Istina, nemam baš iskustva sa ženama, ali nikad ne reci nikad.

- Nisam znala da vam se sviđam - promucala je, sedajući na fotelju. 

MATORI TATICA MI JE IZBUŠIO SVE RUPICE Razvalio me ko raspalu matorkinju

- I te kako! Smem vam pokazati svoje grudi? Male su i nisu lepe… sigurno ne kao vaše. Ali, recite mi, mogu li uzbuditi muškarca… ili možda ženu?

Dok sam govorila podigla sam majicu i pokazala svoje dojke, ukrućenih bradavica. 

- Predivne su. Tako malene i nežne - rekla je nešto sigurnijim glasom. 

- Mogu li slobodno opipati vaše? Molim vas! 

Gledala me jedan trenutak, a tada otkopčala haljinu do pupka.

Nije govorila ništa, samo je bez reči privukla moju ruku i spustila je na svoju dojku. Poželjno sam je obuhvatila, osećajući njenu čvrstinu

- Kako si seksi - kleknula sam na pod i spustila usne na njenu bradavicu, dok sam joj rukama gnječila obe dojke. 

Na tren je ustuknula, ali se tada naslonila oslobođena. Nisam mogla prestati. Sisala sam je uzdrhtala, dok su mi gole grudi udarale po njenim nogama. 

- Oprosti, tako si lepa… – ponavljala sam, sve dok nije prignula glavu i privukla me k sebi. 

Poljubac koji sam tada dobila bio je jedan od uzbudljivijih u mom životu. Nežno se igrajući jezikom upoznavala je moju usnu šupljinu. Uzbuđenje je raslo s obe strane i ubrzo smo se našle na podu. Između poljupaca saa uspela sam promrmljati: 

- Znaš kako bi moj suprug bio srećan da je ovde s nama?! 

- Za to ima vremena. Možemo se i nas dve prvo upoznati - govoreći, već se spuštala među moje noge i razmakla rukom gaćice. 

DEBELI JE UKUCAVAO MOJU DRAGU: Ona je bila pohotna devojčica, željna svega, samo je HTELA JOŠ!

Iznenađena, raskrečila sam se, očekujući njen jezik. I stvarno, počela me lizati i udarati jezikom po klitorisu, obilno slineći po pici. Odjednom, okrenula se i zajašila me, stavljajući svoju picu ispred mog lica. Spremno sam uvukla svoj jezik, nimalo se ne začudivši da nema na sebi gaćice. Lizale smo se istovremeno, slobodne i požudne. Vazduh se pomešao s ukusom pice i postao svojevrstan afrodizijak. S malom razlikom svršile smo i ostale ležati zagrljene. 

- Predivna si! Jesi ikada do sad bila sa ženom? - pitala sam, igrajući se s njenim dlačicama. 

- Jesam, naravno. Čudiš se tome? Ja jesam povučena, ali kad se oslobodim, ni čega se ne stidim - rekla je, milujući mi dojku. 

- Sutra ću dogovoriti da deca ostanu kod bake, a ti, ako hoćeš, možeš oko deset doći do nas. Suprug i ja željno ćemo te čekati. 

SAMO SU SE REĐALE NA MOJOJ BATINI Dok se jedan nabijala, drugu sam lizao, a onda EKSPLOZIJA

- Sigurna si? I suprug to želi? A tvoja ljubomora? 

- Od njega je sve i poteklo, a meni se ideja dopala. Jedva čekam. 

Taj dan protekao je u stalnom zadirkivanju. Čim bi prolazila kraj mene, izmenile bismo nežnosti: poljubac, malo maženja ili brzo uvlačenje ruku pod haljine. Kako je to bilo slatko; čim je suprug stigao opisala sam što se tog dana dešavalo.

I sama moja priča izazvala je kod njega nezapamćeno brzu erekciju, grubo me pritisnuo na zid, podigao u naručje i životinjski pojebao. Bilo je super

Sledećeg jutra, puni iščekivanja, tuširali smo se i pripremali za važan događaj. Seks u troje, o kojem pre nismo ni razgovarali, ispunio je sva naša razmišljanja. Minuti su sporo prolazile. Napokon, bilo je deset. Ustreptali, čekali smo zvono, ali ono se nije dogodilo. 

U pola jedanaest utvrdili smo da neće doći i počeli se polako skidati. Bilo bi šteta propustiti slobodno vreme, kad smo sami kod kuće i sigurni da nas niko neće prekidati. U tom trenu je zazvonilo. Otvorila sam i bez reči je zažvalila na samom ulazu. 

- Pribojavala sam se da nećeš doći - rekao je moj suprug, dok joj se sporo približavao. 

Prvo je meni utisnuo poljubac, a onda prišao njoj. Bez puno reči počeo je podizati njenu majicu, ni ja nisam stajala besposlena, otkopčala sam joj pantalone i počela je skidati. Potpuno gola stajala je kao Venera i smešila se. Suprug ju je odveo do spavaće sobe, ne spominjući kasetu. U međuvremenu smo odlučili da će to ostati naša tajna. Legli smo svi na krevet, a ona je ostala u sredini. 

GRUPNJAK U KOME SAM HTELA SVE Nisam mogla da se suzdržim, morala sam da probam!

Počela sam je ljubiti, a moj suprug se primio sisanja njenih bradavica. Ni dadilja nije ležala besposlena, rukama je potražila njegov kurac i počela ga drkati. Čim sam se odvojila i počela spuštati prema njenoj pičkici, suprug se podigao i gurnuo kurac u njena usta. Uvukla ga je, potpuno spremna. Kako je on imao slobodne ruke, prstima je počeo obrađivati moju picu, dok sam ja zdušno lizala njenu, okrenuvši guzu prema njenom licu. Naravno, kamera je bila uključena. 

On raskrečen iznad nje, dok ga ona sisa, ja ležim na njoj, okrenuta na stomak  i ližem je, a moj suprug prstima obrađuje moju picu. Prizor iz snova. Osećala sam kako se počela nameštati i ubrzavati me pokretima. Očigledno, odgovaralo joj je brže i grublje lizanje. Nastavila sam čvrstim i jednoličnim pokretima jezikom i izgleda da sam pogodila ritam. Počela je podizati picu kao da prima kurac u sebe. Moj suprug je to primetio i odvojio se od nje. Prišao je i rukom uveo u nju svoj već ekstremno nabrekli kurac. 

NISAM MOGAO DA DOĐEM DO DAHA! Toliko je bila dobra da me je dovela do LUDILA!

Pod njenu guzu uspeo je ugurati jastuk i tako je povisiti. Sad sam i ja bez brige lizala dalje njen klitoris; dok je on sve jače udarao u njenu picu, ni ja nisam prestajala. Svršila je, vrišteći od slasti. Odvojila sam se i potražila njene usne. Legla sam na nju i omogućila svom suprugu da kurac preseli u mene, što je on žurno i učinio. Jebao me “zguza”, dok sam svoj klitoris pritiskala na njen, a svoje grudi upila sam u njene i uživala. 

Suprug je izvadio kurac i svršio po mojoj guzi. Iako je bio gotov, legao je i nastavio me obrađivati jezikom.

Dok sam doživljavala orgazam neverovatne jačine, ona me milovala po guzi, gurajući prste u moj anus. Kako je bilo dobro. Ma što dobro - fenomenalno!!! 

- Ovo moramo ponoviti. Devojke, vrhunske ste pičke - rekao je moj suprug, progurao se između nas i legao u sredinu. 

Samo smo se pogledale i počele ga milovati. Ležao je potpuno blažen, prepuštajući se našim prstima. Ljubile smo se iznad njegovih prsiju. Gledao nas je zadovoljan i vidno sretan. 

MOJU JE ŽENU JE IZLUDEO NABREKLINOM: Nije mogla da mu se predal, ali je meni pokazala sve ČARI

- Jesmo li ispunili tvoja očekivanja? - pitala sam je između poljubaca. 

- Oboje ste super. Nadam se da neću dobiti otkaz - rekla je kroz smeh. 

- Što se mene tiče, ja te mogu zaposliti doživotno - izjavio je moj suprug, a ja sam se morala i htela s time složiti. 

Od tada su prošli već meseci. I dalje uživamo zajedno; nekada češće, nekada ređe, nije nam nimalo dosadilo. Život nam je u potpunosti ispunjen.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti