15°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

KAKVA FAMILIJA Pumpao sam prvo kevu, pa ćerku, a otac je sve gledao i uživao!

Imam 30 godina i već sam sedam u kombinacijama sa bračnim parovima. Klasična prica, probao, dopalo mi se, i još uvek sam u tome. Bilo je tu dosta kombinacija sa mlađim i malo zrelijim parovima. Ovo je ipak još uvek Balkan, i swing i grupni seks je još uvek taboo… Ali, već se oseća i primećuje da swing počinje sve više da ruši barijere i ljudi uživaju u slobodi i razmeni partnera….

Najneobičniju kombinaciju i najluđe iskustvo doživeo sam u Grčkoj na letovanju. Dopisivao sam se sa jednim bračnim parom iz Nemačeke (ona 40, a on 46 godina), zezali se, gledali preko kamera i da vas ne davim pričom i uvodom, dogovorimo se da se vidimo u Grčkoj, da letujemo zajedno (ja sam bio zbog posla samo šest dana). Dali su mi adresu hotela u kom su odseli (došli su dva dana pre mene, uzeli apartman, jer smo se dogovorili da budemo zajedno, u istoj sobi). Stignem ja kod njih, upoznamo se zvanično, pijuckamo i ja skontam da je apartman sa tri kreveta. Iz zezanja pitam:

- Zar ćemo svo troje spavati odvojeno?

TAKSISTA JE DEBELIM UDOM CEPAO MOJU ŽENICU Lizala ga je i grickala, i stalno je gledala u mene koji sam bio NAPALJEN

Oni se pogledali, nasmesili i dama odgovori da je sa njima došla i njihova starija ćerka. Ja onako obesim pogled, razočaran, mislim ovo će sad da bude ono, ajmo na brzaka dok je mala napolju ili na plaži, predstaviće me kao tatinog prijatelja… Jebem ti ja to… Ja naravno pitam direktno, kako ćemo kad će i ona biti u apartmanu sa nama, a oni me odgovore:

- Ne brini ništa…

Ja onako zbunjen, dama spusti času, sedne mi u krilo i zalepi žvaku… I krenulo je… Seks za čistu desetku! Ona jako zgodna, on više voli da posmatra, pa se pridruži… Sve u svemu bilo super, sredili smo se, posle pola sata stiže mala… Slatka crnka, male grudi, lepa guza. Ali me predstavljaju po imenu, niti ono, tatin prijatelj ili slično. Ja tu malo zbunjen. I opet dama preuzima inicijativu, objašnjava mi kako mala već dve godine zna da su oni u swing kombinacijama, a da je kod njih to najnormalnije. Da nemam potrebe za ustručavanjem da je dodirnem dok je mala tu i slično.

STENJALA JE SVE VIŠE I GLASNIJE: Nastavi samo, treba mi to, želim ga u sebi!

Ja bukvalno šokiran, a oni totalno cool. Mala otišla na tuširanje, a dama mi nastavlja priču da je to za njih OK i da svako živi svoj život. Mala nije nevina od svoje 16. godine i pričaju o svemu otvoreno. Nudisti su, malu vode sa njima od njene osme godine i često su goli i po kući… Da vas ne davim pričom, Nemci su posebno opušteni po tom pitanju. Pitao ih da li su ikad probali nešto sa njom i odmah dobio odgovor:

- Ne i mi smo potpuno protiv toga.

Ja dobacim da ima lepu guzu, a dama uzvrati:

- Da, ima. Ako mala hoće i dopadneš joj se, možda je i probaš.

NISAM MOGLA VIŠE DA SE KONTROLIŠEM: Uhvato me je za kukove, namestio me u naguženi položaj i nabio ga celog do kraja!

Pitali su me da li bi mi smetalo njeno prisustvo dok smo u akciji, ja naravno odgovorio sa NE. Uveče, seli zajedno, opušteno ćaskanje (ne o seksu, već o situaciji na Balkanu, o Bundesligi, totalno neobavezna priča). Opet sličan scenario: dama preuzima inicijativu s tim što je sad i mala tu… Moja reakcija u gaćama EXTREMNO NAPALJEN!!!!

Ljubljenje, zatim mi vadi kitu napolje, lagano je drka i ljubimo se dok ono dvoje gledaju… Hvata me za ruku, ustajem sa stolice, sedimo na krevetu, počinje pušenje… On se skida, mala još uvek ne. Skidamo se i nas dvoje, mala sve to znatiželjno posmatra. Kreće akcija, ja svo vreme posmatram malu i njenu reakciju… Ja tucam damu otpozadi, a suprug joj ga stavio u usta. Ona dobacuje maloj da se opusti i da se mazi slobodno. Mala se skida potpuno gola, počinje da se mazi i uživa u live porniću. Pitam damu na uvce jel mogu malo da pomazim malu? Ona odgovara sa ne, jer je ovo njeno prvo iskustvo dok ih gleda u kombinaciji.

NABIO ME JE UZA ZID I PRIVIO SE UZ MENE: Zadigao mi je haljinu i silovito prodro u mene!

Da ne dužim, seks sa njima je bio totalno uživanje (vole sve osim grubosti i gadosti), mala je sve to gledala i mazila svoju malu, glatku ribicu. Odspavao sam, ujutru me probudila ona, dobio pušenje onako tek što sam se probudio. Isti scenario ponovo tog dana. Treći dan me pitala dama jel bih voleo da probam malu? Odgovor znate unapred.

Prvo smo ja i mala bili sami u njenoj sobi… Bio sam nežan prema njoj, više je ličilo kao na seks sa devojkom sa kojom si u pravoj ljubavnoj vezi… Nežni pokreti i milion poljubaca. Mala slatka, preuska pičkica, prosto ne znaš da li da je lickaš ili da je tucaš. Kasnije su njih dve pričale na nemačkom, verovatno joj mala prepričavala detalje. Sutradan opet isti scenario, nas troje, mala gleda… Posle svršavanja, kratka pauza. Dama mi lagano nadrkava kitu, kita se budi…

- Da vas vidimo, šta mislis - ti i mala?

- OK.

OTKOPČALA MI JE ŠLIC I IZVADILA NABREKLOG: A onda smo krenuli u AKCIJU!

Prilazim maloj i počnem bez poljubaca da joj ližem macu. Prešli smo na krevet, oni pored nas gledaju dok mu dama nadrkava kitu. Verovali ili ne, čim sam ga gurnuo maloj, odmah imao potrebu da svršim (ja imam jako debelu kitu, mala preuska, a sve to je bilo manje više razlog za takvu reakciju, najviše me napalilo što oni sve to gledaju). Skontali su i dama mi dobaci:

- Svrši slobodno, po stomaku.

SAMO SU SE REĐALE NA MOJOJ BATINI Dok se jedan nabijala, drugu sam lizao, a onda EKSPLOZIJA

Skinem kondom i krenem u mlazevima da zalivam malu po stomaku, grudima, vratu… Opet su malo pričale na nemačkom, mala otišla na kupanje, a dama se okrenula i on joj ga zveknuo otpozadi žestoko. Došla je i mala posle 10 minuta iz kupatila i sela pored mene, ali nije dugo uživala u predstavi, nije ni on dugo izdrzao – 15 minuta i napunio joj ribicu. Otišli su na tuširanje, ja se ljubim sa malom. Kita opet skočila, mala mi ga lagano nadrkava. Dama nam prilazi i daje maloj neku tubicu. Mala ustaje, ide u kupatilo, ja pričam sa damom. Mala posle 10 minuta dolazi. Mama je pita opet nešto na švabskom, i konačno mi kaže:

- Predebeo je za njenu macu, probaj da joj ga stavis u guzu.

Ja onako šokiran pitam:

- U guzu?

- Da, u guzu, dođi! 

TETKICA JE GORALA U KADI Dohvatila je mog mačora i tražila da je žestoko protresem

Počne da me ljubi, nadrkava mi kurac, okrenem se i vidim malu na sve 4. Ustajemo sa kreveta i dama kaže:

- Stavi joj u guzu ali budi jako pažljiv i nežan.

Prislanjam glavić na mali otvor, guram lagano ali ne ide… To traje par minuta i ja kažem da nema teorije da uđe unutra, jer joj jedva malo više od pola uđe u pičkicu (da me ne shvatite pogrešno, nije meni mnogo veliki, oko 19,5 santimetra, ali je jako debeo od polovine ka korenu). Mala mi kaže “polako”. Razmaknula je guzove još više, opet prislanjam glavić. Osećam da sfinkter lagano popušta i kita počinje da klizi unutra. Mic po mic… Mala me malo odgunula. Zastenjala.

MATORI TATICA MI JE IZBUŠIO SVE RUPICE Razvalio me ko raspalu matorkinju

- Nastavi ali polako – kaže.

Dama sve to gleda i mazi ribicu… Na kraju, mic po mic, cela kita joj je ušla do jaja… Svršio sam već dva puta i svršavanje ja bilo daleko. Prvo lagani pokreti, ceo unutra i skoro ceo van… Pa brže… I brže… Na kraju sam počeo bukvalno da razbijam malu od jebanja, navlačio sam je žestoko… Posle skoro celog sata karanja konačno sam svršio… Ostala su još dva dana posle toga. Bilo je svih kombinacija: tucao je pred njima, oni se tucali pred nama, ja malu on damu, ali što me oduševilo, nikakv potez koji bi nagovestio da će ikad nešto probati sa njom… Nerado sam seo u autobus za povratak…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti