10°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

DIVLJAKUŠA KOJA JE SVE POLIZALA Dočekalo me je izvajano telo, vešte ruke i duboko grlo

Tog dana zvao sam frizerski salon u koji uobičajeno idem. Javila mi se zgodnija frizerka te smo dogovorili šišanje u 15 do 8 sati. Kada sam poklopio slušalicu razmišljao sam, što baš 15 minuta joj je dovoljno za šišanje? Ali, ajde dobro, ako joj je dovoljno, dovoljno je. Glavno da ovu grivu sa glave skinem sada kada je zatoplilo.

Nešto pre nego li sam zakazao došao sam tamo. Još se neki mladić dovršavao pod njenim rukama, pa sam seo i gledao je kako radi. Imala je okruglu i prćastu guzu, vitke noge, grudi veličine trojka i vitke ruke. Njena plava kosa vijorila se kao na vetru dok je letela s jedne na drugu stranu mladića, te s veštim rukama ga šišala. Kada se okrenula prema meni nasmešila se i rekla:

- O, došao si!

MUŽ ME OSTAVIO 20 GODINA MLAĐEM KLINCU Mali je nabijao, dovodio me do vrhunca, a njegovi drugovi su navijali

Započeli smo razgovor kao da mladića nema u salonu, kao neki stari prijatelji. A iz njenih očiju je izvirala neka čudna toplina, što je još više ulepšavalo njeno jako privlačno lice. Kroz razgovor je par minuta brzo prošlo, dok je završila mladića i na brzinu ga ispratila iz salona.

- A sada ti. Sedi!

Zavalio sam se u stolicu, dok ju je podešavala i stavljala mi onu plahtu/pončo preko mene. Nekako sam imao osećaj kako malo nežnije stavlja taj okovratnik. Pitala je:

- Standardno?

- Da, samo malo kraće. Stiže lepše i toplije vreme.

Krenula je sa provlačenjem svoje ruke kroz kosu i bio je to strašno senzualan pokret. Svi žmarci na telu su mi se aktivirali i imao sam osećaj kako ću iskočiti iz stice i pojebati je tu i odmah. Ali počela je razgovarati o desetoj temi, pa sam se smirio ili mi se barem tako pričinjavalo. Brzo je prošlo šišanje i kada mi je skidala zaliske nije kao i obično upotrebila četkicu, već je senzualno dunula u vrat. Gledajući je u ogledalu, jedva sam se suzdržavao ali sam shvatio čemu je to bilo „15 do 8“. Raskopčala mi je okovratnik, i skinula pončo. Moj kurac se digao u visine i jasno se ocrtavao na pantalonama. Ustao sam se i krenuo do nje, dok je ona odlagala nešto onako nagužena sa slatkom guzom. Kao slučajno sam se zabio u nju tako da je jasno osetila moj tvrdi kurac, podigla se, okrenula i primila ga rukom kroz pantalone.

MAĆEHA JE DOHVATILA NJIH TROJICU: Ležala je na zadnjem sedištu, raširenih nogu, a oni su snažno zabijali

- O, pa nekome se sviđam. A i meni se sviđa tvoj! - i čvršće ga je primila kroz pantalone.

Sagnuo sam se nad njom i senzualno je poljubio u njene pune i sočne usne. Taj osećaj ljubljenja punijih ženskih usana je nešto posebno seksualno.

- Stani! - rekla je i otišla do vrata, okrenula znak na ZATVORENO, zaključala vrata, ugasila svetlo u salonu i došla do mene.

Samo je stalaja ispred mene očekujući moj prvi korak.

- Sada kada ne vidim, moraću više da te ispipam! - rekao sam i lagano joj kružio desnom rukom po ramenu spuštajući se po njenim leđima.

- Aaaaaah, samo tako nastavi - rekla je i prepustila se novim poljupcima.

Ljubili smo se kao srednjoškolci i skidali odeću jedno sa drugog. U trenutku je bila gola, njene grudi pod rukama bile su poput mekih breskvi sa placa (samo sa manje dlaka). Njena leđa su se svaki puta izvijala kada sam joj prolazio rukama od vrata do dupeta. A njena guza bila je okrugla i polutvrda, baš onakva kakvu volim.

- Daj mi da ga probam - rekla je, sagnula se i stavila ga u usta.

Njene meke usna na glaviću zasigurno su seksipilno izgledale, kada bi ih video u mraku. Ali su delovale neverojatno i morao sam se suzdržavati kako ne bih svršio

Prelazila je od glavića do jaja i nazad, te ga onda uzimala u usta sisajući ga duboko. Stvarno je znala što radi i uživala u tome, mumljajući sa vremena na vreme. Podigao sam ubrzo, jer sam imao osećaj kako ću joj napuniti usta. Čini mi se kako nevoljno ustala, ali se prepustila nakon što sam je poljubio u znak zahvalnosti. Okrenuo sam je i seo na stolić.

- A sada si ti na redu… - rekao sam joj o krenuo ka dole.

Uživala je dok sam prelazio joj preko vrata, spuštao se po rebrima i palio po sisama oko aureole, sve dok joj nisam bradavicu odjednom usisao, sisajući je kao gladan vuk. Silazeći dole ljubio sam je po stomaku, gurajući joj jezik u pupak i oblizujući njeno slano i vlažno telo. Od ugrejanje atmosfere sva je gorela pod rukama. Kada sam došao do mačkice, sve je mirisalo po njoj. Bila je već sva vlažna dole, a desnu nogu je podigla na stolić i tamo mi omogućila lakši pristup mačkici.

CVILELA JE KOLIKO SAM ZABIJAO Uhvatio sam svoj tajni ritam koji je nju vodio do vrhunca

Poljubio sam je prvo u desno bedro, dajući sebi na vremenu, a njoj povećavao sam iščekivanje. Kada sam došao do mačkice lagano sam je prvo licnuo, pa onda malo više, dok nisam celim jezikom je liznuo onako debelo jezikom kao najfiniji sladoled. Dahtala je i uživala dok sam joj to radio, mazeći me po kosi i gurajući mi glavu prema njenoj mačkici. Lizao sam je tako neko vreme, dok nisam odlučio kako je spremna. Kada sam krenuo prema klitorisu bila je već pred vrhuncem, pa me samo primila dok sam joj napadao klitoris. Na momente se htela izvući, jer nisam prestajao a ona je samo dahtala i dahtala. Kada se nakon trećeg vrištanja vratila sebi rekla je:

- Sada si tek gotov! - i gurnula me na pod.

Iz fioke je uzela nešto, za što sam vrlo brzo shvatio kako je kondom. Sagnula se kao da će mi ga ponovno pušiti i navukla mi kondom na kurac. Malo ga još navlažila, digla se. U jednom pokretu se nasadila na kurac pri čemu je malo vrisnula i izdigla se.

MAJKA MOG NAJBOLJEG DRUGA JE BILA VRELA MATORKA Samo se nabijala i tražila da je GRIZEM!

- Imaš većeg od mog dragog! - rekla je, dok se lagano opuštala i nasađivala na svoj novi kurac.

Trebalo joj je par minuta dok se nije opustila i dok ga nije prihvatila do kraja. Ševila se kao divlja, kao da sutradan ne postoji. S jednom rukom sam joj mesio sise, a s drugom joj pomagao izdižući je i spuštajući sa kurca.

Ječala je toliko da sam mislio kako će nas komšije prijaviti i da će se policijska kola pojaviti pred vratima salona

Kako mi se bližio vrhunac, predložio sam promenu poze (a pauza mi je dobro došla). Nagnula se na stolić pred ogledalom i izdignula guzu, pozivajući me tako k sebi. Onako u polumraku stavio sam joj ga i vidio naše senje na staklu. S jednom rukom na bokovima navlačeći je na kurac, a s drugom rukom na sisi uživao sam u ševi. Ona se samo prepustila i žestoko mi pomagala nabijajući se na kurac. Između ječanja rekla mi je samo:

- Daćeš mi da ga popušim! - na što sam joj potvrdno odgovorio i nastavio je ševiti.

Ta misao ju je totalno napalila, pa je svršila na mom kurcu, žestoko stežući svoje vaginalne mišiće do granice bola. Kada se smirila, izvadio sam ga i rekao:

- Sada sledi šlag za tebe.

Samo se sagnula, skinula kondom i počela ga sisati, žestoko drkajući mi kurac rukom. Dolazilo mi je i kada zam započeo, čuo sam gugutanje od nje. Čini mi se kako joj je i malo iscurilo, što je pokupila drugom rukom i sve oblizala, te kurac temeljno očistila.

- Ovoliko nisam očekivala! - rekla je.

- Pa te moram počastiti nečime. Sledeće nedelje dođi njega da šišamo, taman do tada će narasti dlačice.

CRN, DEBEO I DUGAČAK Nisam mogla da ga obuhvatim rukom, imala sam osećaj da su dvojica u meni

Podigao sam je na stolić i poljubio, opet smo se našli kako se ljubimo kao srednjoškolci. A nekako se i moj kurac našao u njoj, pa sam samo nastavio je ševiti dok je ona dahtala i držala se za moj vrat kao da visi sa zgrade. Nakon što je još par puta žestoko svršila u toj pozi, izvadio sam ga. A ona se odmah sagnula i ugurala u sebe skroz do grla. Nisam imao pojma kako je ona to mogla, ali bilo je lepo podsetiti se tom osećaju. Pušila mi je kurac, uživajući u tome i natežući kožicu. Kada je osećala kako sam pri kraju, gurnula ga je skroz do grla i istresao sam se njoj niz grlo…

Podigla se i poljubili smo se još jednom. Sada smo bili totalno potrošeni, te je zazvonio njen mobilni. Ućutao sam se dok je razgovarala i govorila dečku kako joj je prijateljica navratila u salon i kako su se zapričale. nakon razgovora rekla je:

- Ovo moramo pre sledeće nedelje ponoviti!

- 8 i 15 sutra - pitao sam, na što je samo kimnula glavom.

Obukli smo se, poljubili i krenuli svako svojim putem. Do sutradan, uveče u 8...


PROČITAJTE JOŠ

VUČIĆ JASNO PORUČIO: Protiv sam zabrane rada nedeljom!

KOLIKO SRBI ZARAĐUJU U NEMAČKOJ: Koji poslovi su najisplativiji, koliki je minimalac!

OBDUKCIJA POTVRDILA: Žena u Loznici je ubijena, traga se za zločincem

OVO JE VASPITAČICA MARINA Nju je bombom razneo žandarm (FOTO)

JEZIVA SCENA: Suprug nožem iskasapio suprugu po licu i grudima!

PRVI REZULTATI HORORA U NOVOM PAZARU:Mladić ubijen posle tuče, vlasnik kafane potegao pištolj!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti