3°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

PERVERZIJA SA MOJOM ŽENOM U DŽAKUZIJU: Crnac i poznanik su je popunili, satima su je punili, a ja sam uživao

Nakon ovog letovanja više ništa nije bilo isto, pale su maske, a život je jednostavno postao maštovitiji, luđi..postao je stvarnost…

Supruga i ja smo što u vezi, što u braku već devet godina. Tina, plavuša sa strašnom guzom, dugim nogama i jako lepim grudima, plavih očiju... Odavala je utisak poslovne žene, uvek prikladno obučena, porodična... Ali ispod svega i jako, jako seksi..

Nas dvoje smo imali strašan seks, maštovit, jako perverzan. Mada, postojale su stvari za koje sam mislio da su nedostupne. Kažem - mislio!!!

ŽESTOKA VRTEŠKA U VIKENDICI Želela sam svu trojicu odjednom, i BAŠ SU ME ISPUNILI

Te godine, kao i obično, letovali smo u Crnoj Gori u zalivu. Prvi dan smo proveli, na jednoj mirnoj plaži, na kojoj je bilo jako malo kupača. Dok smo uživali primetio sam da je do nas pečkir stavio jedan momak, 34-35 godina, lepo građen, crn, kroz priču vidi se jako kul tip. Ma jednom rečju dasa. Mislim da je i moja Tina isto mislila, pogotovo spustajući pogled niže, gde se od oka nazirala strasna alatka. Video sam da je Tina bas ušla u priču, često se smejala, udarala ga, prskala. Namerno sam ih često ostavljao same, i mislim da je vredelo. Nakon mog povratka iz prodavnice, nasmejano su mi konstatovali da smo komšije i da ga je pozvala večeras na balkon na pivo. Uz njeno pitanje, rekao sam naravno da se ne ljutim.

Tina je bila nervozna. Željno ga je očekivala, primetio sam.

GLEDAO SAM MOJU ŽENU NA KUMU On je bio amater, ali kada sam se priključio, njoj nije bilo spasa...

Nisam ni sumnjao, ruža za damu, Čivas za sve. I veče je moglo početi. Nakon podosta pića predložio sam da odem po neku klopu, na šta su oduševljeno pristali. Krenuo sam, ali posle par stepenika vratio sam se u nadi da ću dobiti ono što želim. Bio sam jako napaljen.

- Gotovo je nestvarno koliko te želim - bio je direktan.

- Znam, i ja tebe isto. Ali ne mogu, previše ga volim, uživamo, ne želim da ga izgubim.

UŽIVALA SAM KAO KUČKA KRAJ MLADOG PASTUVA: Podivljao je, cepao me kao ISKUSNA zver!

Previše je bio iskusan da bi propustio ovakav trenutak, pokušao je naravno da je pala na njegov poljubac koji je bio strastven. Izvadio joj je sisu i grickao bradavice, osećali su se njeni uzdasi. Pomazio joj je macu koja je bila vrela. A onda ga je izvadio, imao je strašnu kitu.

Halapljivo ga je stavila u usta, gutala celog, lizala jaja, čmar. Htela je da ga proguta

A onda ju je zgrabio, podigao na sto. I jako ubacio, uzdahnula je jako. A onda je počelo klasično razbijanje. Nisam verovao šta gledam, i u čemu uživam… Jednostavno ušao sam, i pojavio se pred njima. BILI SU ZALEĐENI.

- Previše dugo čekam ovaj trenutak, da bi mi ga sad uskratili.

VEZAO ME KAIŠEM, PA OPKORAČIO Njegovi naleti bili su siloviti i duboki, UŽARENO KOPLJE

Izvadio je kitu i začepio joj usta. On joj je razbijao macu, a ja guzu. Nakon par sati svršili smo u neograničenim količinama. Osećaj je bio neverovatan. Uz cigaru i viski nas dvojica smo dobili još po jedno pušenje.

- Želim da sutra uveče budete moji gosti, uz nadu da ćete prihvatiti moje iznenađenje.

Naravno da nismo kasnili, u jako lepom apartmanu, sa velikim balkonom, i đakuzijem na njemu. Čekao nas je Ivan, nas novi životni prijatelj.

TOOOO ČIKO, JAČE, SAMO JAČE Bila sam u sendviču, ali stari vuk je bio tako dobar i čvrst

Uz piće predložio je Tini da se istušira. Dok je Tina bila u kupatilu, neko je zazvonio, nisam verovao. Ušao je tip oko dva metra, stotinak i više kila, strašne građe. CRNAC! Bio sam šokiran.

- Prihvataš li igru?

- Naravno…!!!

Skinuli su se i seli u đakuzi, kada je izašla ogrnuta peškirom odveo sam je na balkon. Kada ih je ugledala, zamalo nije pala. Noge su joj klecnule. Ali je ipak izmamila osmeh. Uzeo sam piće, seo u foteljicu i prestava za mene je mogla početi…

Uzela je odmah da im sisa kite, koje su bile strahovite, debele… Bilo je imopozantno gledati kako ih dudla, guta, davi se u njima, balavi ih. Onda joj je crnac malo polizao macu, seo je na ivicu đakuzija a ona se lagano nasadila na njegov kurac. Lagano je stenjala i gutala celog. Krenuo je sve jače, i jače dok je pušila Ivanu kitu nasumice je ispuštala krike. Teško su je karali u guzu, ali je ulazio. Sve lakše i lakše. Menjali su se, razbijali je. Napokon su joj ubacili u obe rupe, i ritmički jebali. Vrištala je, gušila se. Želela je samo još i još. Nakon dva sata rasturanja Ivan joj je svršio u guzu, i dok joj je crnac još uvek razbijao macu. Doživela je nešto neviđeno. Ivan joj je počeo piškiti u guzu iz koje nije vadio kitu. Nju je obuzelo ludilo, tresla se od zadovoljstva. Iz guze, mace curili su pomešani sokici. Kada je crnac izvadio iz mace je siknuo mlaz mokraće, i sokica. Upiškila se jednostavno od zadovoljstva.

CRN, DEBEO I DUGAČAK Nisam mogla da ga obuhvatim rukom, imala sam osećaj da su dvojica

Pogledi su se preplitali, osmesi zadovoljstva. Ja sam sedeo još uvek šokiran. Prišli su, pozdravili me, poljubili Tinu uz reči: UŽIVAJ KAKVOG MUŽA IMAŠ, U ŽIVOTU MU JE NAJBITNIJE DA BUDES SREĆNA... i napustili su apartman.

- Šta bi? - upitala me i nasmejala se.

- Uživanje!!

Prišla je i zgrabila mi kitu, divlje sam je prislonio na ivicu đakuzija i gurnuo joj u guzu. Razbijao sam je. Jaja su mi bila prepuna. Želela je da napunim času spermom da popije, načisto je bila odlepila. Sva se tresla od svršavanja i uživanja. Dok je pila spermu počela je da piški u đakuziju. Sago sam se i lizao joj klitoris. Sve je bilo ludo, perverzno. Neverovatno.

Zaspali smo u apartmanu. Kad smo se probudili Ivan je bio tu, čekala nas je kafa…


PROČITAJTE I OVO

ZLOČIN U SREMU Muškarac ubijen kod Gajićeve bare

10 OPASNIH PORUKA U TRGOVINI LJUDIMA: Deca su najugroženija!

UZNEMIRAVAJUĆI SNIMCI! Pogledajte kako Korona obara ljude! (VIDEO)

PROŠIRILI POSAO I NA FLORIDU Glumački par napustio Srbiju i uspeo u biznisu (GALERIJA, VIDEO)

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti