3°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

ŠVEĐANKA JE BILA ULEPLJENA OD SOKOVA, SAMO SE TRESLA Nikada mi nije bio krući, a ona ga je stisla i zarobila

Dogodilo se to prošle godine na jednom egejskom ostrvu u Grcčkoj. Priroda posla mi je da često putujem jer sam menadžer jedne italijanske turističke kompanije, tako da sam se zadesio na istom mestu u isto vreme sa Helenom. Ona je žena u “zlatnim” godinama. Starija od mene skoro dve decenije. Na odmoru je bila sa svojim mužem i odsela je u istom hotelu gde i ja. Izgledala je jako elegantno i za njene godine fantastično. Odmah se moglo prepoznati da brine o svom izgledu i da joj dobar finansijski status pomaže da bi mogla ići na zatezanje lica, ugradnju implatana…

Nemoguće je proći pored nje i ostati ravnodušan. Plava i uređena duga kosa, kao i većina Šveđanki. Međutim ono što je njen zaštitni znak su grudi. Bujne i velike i za njene godine uz pomoć implatanata neverovatno lepe. Oblačila se provokativno jer je bila ponosna na svoj seksipil i znala je tačno kako da privuče pažnju muških (i ženskih) pogleda. Prvi put smo došli u kontakt kada smo se zajedno spustali liftom prema recepciji hotela. Primetio sam je odmah, međutim, nisam ni pomislio da ću imati nešto više sa ženom koja može majka da mi bude. Moram priznati da je zračila seksipilom. Pored nje je uvek bio i muž. Kada smo se sledeći put sreli u hotelskom lobiju inicirao sam kontakt kurtoaznim pozdravom.

TRI KOPLJA U MENI, SVE POPUNJENO Bili su besomučni, sve je bolelo ali ja sam uživala

Kultruno su mi se javili i otišlo svojim smerom. Zauzet poslom, a i time što ih nisam ni video dva, tri dana, već sam je i zaboravio. Međutim jedne večeri sam gledao neku utakmicu sa jednim kolegom u lobiju hotela koji je bio odmah pored hotelskog bara. U jednom trenutku se pojavila ona sa mužem i sela za barom. Pozicija na kojoj je sedela je bila baš nasuprot meni i osetio sam neku jezu u stomaku. Bila je obučena u nekoj tesnoj haljino do kolena sa izraženim dekolteom. Primetila me je i kulturno se javila. Međutim pogledi su nam se ovog puta susreli i zadržali duže. To me je uzbudilo i odlučio sam da ću sve uraditi kako bi je osvojio.

Zaboravio sam i na fudbal i samo sam očekivao kada ću joj uhvatiti pogled. Desilo se to nekoliko puta, onako da niko ne primeti i znao sam da i ona želi istu stvar. Problem je, ipak, bio muž koji ništa nije primećivao ali je bio tu da pokvari situaciju. Otišli su pre mene posle popijenog pića i posle sam cele večeri razmišljao da li sam normalan da se palim na matorku. Odlučio sam da je zaboravim, međutim, došao je i taj dan kada će neka viša sila izrezirati srž ove priče.

UVELI SMO NOVU IGRICU - NAS TRI NA NJIH TROJICU: Smenjivale smo se, vrtele, skakale...

Imao sam malo slobodnog vremena i otišao do plaže. Na prvom slobodnom ležaju sam se ispružio i prepustio se vrelom suncu. Posle nekoliko minuta sam podigao glavu da osmotrim okolinu i ugledao nju sa moje desne strane. Kao da je jedva čekala da je vidim. Nasmejala mi se i klimnula glavom. Muž je ležao pored nje na stomaku i čitao neku knjigu ne obazirajući se mnogo na dešavanja oko njega.

Srce je počelo lupati jače. Video sam u tom njenom pogledu želju, strast… Gledali smo se bez prestanka. Znali smo da niko ne primećuje i da smo sami u našim glavama. ”Gutali” smo se očima. Bila je u toplesu. Sise su joj malo visile ali je to normalno pošto su bile jako velike. Izgledale su kao da je u tridesetim a ne u pedesetim godinama svog zivota. To nase gledanje je već prouzrokovalo i moju neverovatnu erekciju. Osetio sam da mi kupaći postaje sve više tesan. To je već bio problem jer je okolo nas bilo puno ljudi i neko je mogao primetiti. Izgledalo je kao da sam stavio neki klip kukuruza u kupaći koji se lepo ocrtava ispod i preti da pokida sve prepreke i izađe na slobodu. To je i ona videla i namerno je oblizivajući se, malo gledala u moje međunožje a malo mene u oči. To me je izluđivalo.

CRN, DEBEO I DUGAČAK Nisam mogla da ga obuhvatim rukom, imala sam osećaj da su dvojica

Moram sam prebaciti majicu preko kupaćeg da ne primeti ostali turisti ali sam odlučio da malo ja nju izluđujem. Gurnuo sam ruku ispod majice koja je bila preko kupaćeg, i počeo masirati kurčinu koja je bila u neverovatnoj erekciji. To je samo ona mogla videti i primetio sam kako se topi. Gledali smo se i vodili ljubav očima. Međutim želeo sam je odmah. Pala mi je ideja da uđem u vodu i pozovem je očima da me sledi. Ako dođe onda šta bude, a ako ne bar ću se rashladiti. Ustao sam i nekako rukama skrivao nabrekli kupaći a očima je pozvao u more. Otplivao sam na nekih tridesetak metara od mora, gde je dubina vode bila do ramena. To sam isplanirao ako dođe da bar niko ne primeti šta se događa ispod nivoa mora. Kada sam se okrenuo, video sam da nešto govori mužu i kreće u vodu.

Muž je i dalje ležao na stomaku čitajuci knjigu sa glavom usmerenom u suprotnom pravcu od mora. To je bilo idealna situacija. Ona je uskoro doplivala do mene. Stajala je na pola metra od mene i osmehivala se. Odmah sam je privukao bliže i uhvatio sam je za sise. Oprostite ako sada počnem upotrebljavati malo perverznije izraze ali je to jedini način da vam dočaram situaciju. Drugom rukom sam počeo maziti njeno međunozje preko kupaćeg. I ona se oslobodila i počela masirati moj kurac preko tog prokletog kupaćeg. Uskoro ga je izvadila i počela drkati. Taj osećaj je nemoguće opisati.

Ona mi ga je drkala a ja joj gurao prste u pičku što niko nije mogao primetiti iako je na nekoliko metara od nas bilo kupača

Trajalo je to nekoliko minuta dok nije počela tiho stenjati i uvijati se. Približavala se pokušavajući da namesti pičku na moju kurčinu i da trlja glavić o njoj. Ipak da bi to uradila morala se približiti do mene što bi mogao neko primetiti. Ipak sada nije bilo povratka. Uhvatio sam je oko struka, ona je raširila noge i obavila ih oko mog struka. Legla je na vodu a ja sam je držao oko struka da ne potone. Pička joj je došla na visinu mog kurca i nije bilo teško uci u nju. Da ne poveruje čovek.

Ja jebem ženu stariju od mene dvadesetak godina u moru dok svuda oko nas kao u košnici vrvi od kupača. Mislim da mi kurac nikad nije bio veći (nisam neki kurat tip, 17-18 santimetara, prosek) međutim tada sam imao osećaj da sam u njoj do grla. Pošto se nismo smeli kretati, bili smo statični, da ne bi neko primetio da se tucamo. Osecao sam kako mi steže kurac svojom pičkom. Puslirao sam duboko u njoj, kao da sam zarobljen i osećao sam otkucaje njenog srca prenesene u pičkine mišice.

Rekla mi je da ne može više izdrzati i da je bolje da svršim a da se posle nađemo kod mene u sobu. Nije mi trebalo dva puta reći. Počeo sam da je punim u mlazevima. Osećao sam da špricam seme po njenoj materici u velikim količinama. Jedva sam se suzdržao da ne izbacim krik. Nekako smo se otpleli i ja sam prvi pošao ka obali. Posle nekoliko trenutaka i ona izašla. Sela je pored muža koji nije imao pojma (inače je dosta stariji od nje i ne tuca je godinama) i ponovo se okrenula kako bi imala optički kontakt sa mnom. U jednom trenutku je raširila noge i pokazala mi kako joj je kupaći ulepljen između nogu od moje sperme koja je curela iz njene pičke.

UVIJALA SAM SE, GRČILA, PA ŠIRILA Dočekala sam ga vrela i vlažna, a on je tonuo u transu

Za pola sata smo bili kod mene u sobi i nastavili posle toga sa neverovatnim danima seksa, međutim, ovaj prvi seks je nešto što ću se sećati celog života. To se jednom desi i više nikada…

Pošto su žvaljavenje i masiranje erogenih zona preko tela doveli da se oseća neverovatna strast u vazduhu, krenuli smo ka krevetu. Imao sam osećaj da će mi pući kurac u tesnom kupaćem i sorcu preko njega. Međutim to je onaj neverovatan osećaj kada osećaš pritisak ali želiš da to traje dugo.

Ona je to primetila da uživam i masirala ga je preko šorca prelazeći rukom preko cele dužine. Uživao sam i jednom rukom joj pomerio kupaći i gurnuo prste u pičku. Još uvek je bila lepljiva od sperme kojom sam je napunio nepunih dvadesetak minuta pre. Počela je tiho stenjati i počela mi je zavlačiti ruku u šorc. Kakav je to divan osećaj bio kada ga je izvadila i oslobodila. Sada je bio uspravan a ne prilepljen uz telo. Halapljivo ga je stavila u usta i počela žvalaviti i sisati. Osećao sam kao da želi da ga usisa u sebe. Uživao sam. Ležao sam na leđima a ona mi ga je pušila. Trajalo je to nekoliko minuta dok nije počela da ga toliko halapljivo sisa da sam osećao da ću svršiti. Nisam želeo to odmah uraditi iako sam imao osećaj da je želela da joj napunim usta semenom.

Zaustavio sam je i rekao da legne na leđa i da želim da je tucam jezikom. Raširila je noge i zaronio sam glavu u njeno međunožje

Kao što sam već rekao još uvek je mirisala njena pička na moju spermu od prošle jebačine što me je još više palilo. Taj miris kada dođe do mešanja sekreta dve osobe je nešto što me izluđuje. Počeo sam joj lizati pičku a ona je tiho zastenjala. Zario sam jezik u njenu ribicu i pokušavao što više mogu ući sa istim u nju. Osećao sam kako joj ližem unutrašnje zidove njene pičke a ona je počela sve više i više izbacivati sokice iz ribice. Posle nekoliko trenutaka sam osećao da je počela glasnije disati i da mi zarivao prste u glavu kao da želi i glavu da stavi u sebe. Bio je to znak da joj se bliži vrhunac. Počela se grčiti u stomaku i ne dugo zatim sam osetio kako izbacuje taj slatki sekret u talasima. Stenjala je kao izbezumljena a moje lice i usta su postali lepljivi od njenog soka…

Posle fantastičnog orala koji sam joj uradio, sa onako lepljivim ustima sam legao preko nje i počeo strasno da je žvalavim. Uživala je osećajući sok svoje ribice u svojim ustima. Gurnula je ruku dole i pokušavala da stavi moj kurac u sebe. Bila je spremna da bude ponovo jebana od muškarca mlađeg dvadeset godina od nje. Ja sam ustao na kolena i počeo masirati ulaz u njenu ribicu glavićem svoga kurca. Pička joj je bila sva ulepljena od orgazma koji je doživela kada sam je lizao.

VEZALA SAM SE LISICAMA ZA KREVET I ČEKALA MUŽA: Prvo me je palio a na kraju sam shvatila da je divljak u krevetu komšija TINEJDŽER

Prelazio sam po usnama gore-dole što je dovelo da ponovo počne otežano disati i pokušavajući me navući na sebe kako bi ušao u nju. Pomerala se i nameštala kako bi usisala kurac u sebe ali ja sam je samo palio time što bih pomerao kurac.

- Please, fuck my pussy baby - tiho je progovorila.

Uslišio sam njenu molbu i ušao u njenu breskvicu. Bila je sva mokra i ulepljena. Počelo je da se čuje šljap, šljap pri svakom ulazu u nju. Počeo sam je tucati jako. Uhvatila me je rukama za zadnjicu kako bi ušao do jaja u nju. Želela je da me oseti u dubini svoje utrobe. Tamo sam i bio. Osećao sam da joj dodirujem matericu glavićem. Ponovo je počela da stenje, glasnije i glasnije. Gurnuo sam joj jezik u usta kako bi bila tiša, što je ona neizmerno prihvatila pokušavajući da usisa i moj jezik u svoja usta. Malo sam usporio jer sam osetio da će ponovo svršiti. Gurnuo sam joj ga celom dužinom unutra i ležao na njoj nepomičan. Malo se smirila i osetio sam kako mi steže kurac unutrašnjim mišićima svoje pičke. To je radila jako dobro. Kao da je želela da mi iscedi kurac u sebe.

Osećao sam kako pulsiram u dubini njene utrobe. Rekla mi je da želi da ona bude odozgo i ja sam legao na leđa

Opkoračila me je i sela mi na kurac ali ga nije stavila u u sebe već ga je masirala po dužini usnama svoje pičke. Onako lepljiva i mokra klizila je preko moje kurčine kao podmazana. Baš se dobro jebala. Nedugo zatim, stavila ga je u sebe i počela usisavati svojom pičkom. Uh, kako je to dobro radila. Žena u ranim pedesetim se jebe kao neka klinka u dvadesetim.

Gledao sam je u oči i mesio njene velike sise koje su bile dosta tvrde za njene godine. Bradavice su joj toliko bilo nabubrele da su izgledale kao da ce eksplodirati. Pratio sam njene grimase koje je pravila svakog puta kada bi usisala celom dužinom moj kurac u sebe. Topila se od strasti. Mešala je i stenjala.

DEBELI JE UKUCAVAO MOJU DRAGU: Ona je bila pohotna devojčica, željna svega, samo je HTELA JOŠ!

Počeo sam i ja teže disati. Osećao sam da mi dolazi, međtim, odlagao sam svršavanje jer sam želeo da to traje. Ona je počela ubrzavati svoje pokrete. Više se nije dizala i spuštala na kurac, već je samo sedela i mešala. Rekla mi je da želi da svršimo zajedno i da mogu slobodno da je napunim unutra. Orgazam se približavao. Počela je stenjati sve glasnije. I ja sam osećao da mi se bliži. Više nije bilo kočnica. Počela se tresti od orgazma što je i mene dovelo do delirijuma. Oni neartikulisani pokreti u stomaku kada svršava žena doveli su do toga da mi je stezala kurac pičkom da sam osetio kako mi kroz kurac izleće velika količina semena. Kakav je to bio orgazam.

Tresli smo se oboje. Sedela je na mom kurcu i cedila svojom ribicom i poslednju kap sperme u sebe. Legla je preko mene i gurnula jezik u usta. Žvalavili smo se kao klinci u pubertetu. Kurac mi je još bio zarobljen u njenoj pički.

MATORI TATICA MI JE IZBUŠIO SVE RUPICE Razvalio me ko raspalu matorkinju

Posle nekoliko minuta odmaranja od seksa, otišlo smo pod tuš… Ovoga puta je oprala picku da ne bi bila lepljiva kao kada sam je prvi put tucao u moru. Međutim sada je problem bio što nije imala čist kupaći. Onaj u kojem je bila je bio ulepljen spermom od prvog seksa. Oprala ga je i onako mokrog obukla kao da se vraća sa plaže.

Rastali smo se dogovorom da se tucamo svakom prilikom kada je to moguće. Rekla mi je da je muž ne tuca i da se lako može izvuci na sat, dva…

Moram vam reći da ovo nije bio poslednji seks sa Helenom (tako se zove) i da smo baš uzivali u tih nekoliko dana odmora u Grckoj. Tucali smo se u svakoj prilici. U sobi, na plaži, u WC-u, diskoteci...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti