14°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

SEDELJKA PUNA IZNENAĐENJA Lik je pumpao, ali je ona primila i mene

To veče me je pozvala drugarica da svratim kod nje na neku neobaveznu sedeljku. Nisam imao nikakvih planova to veče i pristao sam. Ona se zove Ivana i bili smo dobri drugari.

Izlazili smo često zajedno po klubovima, dobro se provodili, lepo se družili. Živela je sa cimerkom u dvosobnom stanu. Stigao sam nešto kasnije kod nje u stan i tu je već bilo okupljeno manje društvance. Njena cimerka je dovela dva drugara i bila je još jedna Ivanina drugarica. Atmosfera je bila opuštena, pilo se lepo, i baš je bila dobra ekipa. Kako je već odmicalo sve se više pilo i u jednom trenutku mi se malo i slošilo. I svi ostali su bili već prilicno opušteni od alkohola.

Bilo je već oko dva-tri ujutru i ja sam otišao kod cimerke u sobu da legnem. Često sam spavao kod njih kad bi me mrzelo da idem u svoj stan. A i bilo je dva slobodna kreveta. Ostali su i dalje nastavili da se cirkaju a ja sam ubrzo zaspao…

MOJA ŽENA JE BILA NEZASITA ŽDREBICA Prvo je satim bila sa kumom, pa sam je onda preuzeo!

U neko doba noći probudilo me neko mumlanje. Isprva nisam znao gde se nalazim bio je mrak, a ulična svetiljka je tek pomalo bacala svetlost po sobi. Posle par trenutaka sam vratio film u nazad i setio se gde sam zaspao. Onda pogledah na krevetu do mene se neko lepo dohvatio. Nisam mogao da razaznam koje to bio, bili su okrenuti leđima ka meni, a i bio je mrak. Ona je već duboko disala i videh da je prebacila nogu preko njegovog boka i pribijala se uz njega.

Oči su mii se privikavale na mrak, a napolju polako počelo i da sviće. Svidela mi se situacija u kojoj sam se našao. Sad me je interesovalo ko su oni? Prvo sam pomislio da je cimerka sa nekim njenim drugarom. Ili možda Ivanina drugarica. Od tog prizora i neizvesnosti kurac je počeo da mi raste u pantalonama. Trudili su da budu što tiši da me ne bi probudili, ali već bili dobro napaljeni. Ona se okrenula preko njega i sad je ona bila licem okrenuta prema meni a njemu je okrenula leđa.

ŽESTOKA VRTEŠKA U VIKENDICI Želela sam svu trojicu odjednom, i BAŠ SU ME ISPUNILI

Kad sam bolje pogledao prepoznao sam Ivanu koju uopšte nisam očekivao. Dobro sam je poznavao i znao sam da ne voli seks na jedno veče i zato mi je bilo neočekivano da se povatala sa nekim likom kog je jedva poznavala, a pritom sam ja bio u sobi, doduše mislili su da neću primetiti. Ivana je tiho uzdisala, zatvorenih očiju, a spazih da je lik zavukao ruku u gaćice, dok joj drgom ruku zavukao ispod majice. Imala je Ivana lepu sisu, bila je to fina trojka, s obzrom da je bila visoka oko 160, fino joj je stajala. Nikad se nije oblačila preterano izazovno, ali bila je baš slatka, imala je krupne tamne oči, smeđu kosu što joj je padala na ramena, a pored toga što je imala pristojnu sisu, imala je prilicno fino dupe.

TOOOO ČIKO, JAČE, SAMO JAČE Bila sam u sendviču, ali stari vuk je bio tako dobar i čvrst

Nikad nisam seksualno razmišljao o njoj, ali prizor pred mojim očima mi je polako menjao mišljenje. Nisam znao šta da radim, primetio sam da je taj lik već poceo da je jebe otpozadi. Bilo mi je glupo da samo izađem, a kurac mi se digao i bio je kao kamen. Lagano sam počeo da ga drkam ispod ćebeta, da ne bi Ivana primetila da sam budan. Pomišljao sam da im se pridružim, ali nisam znao kako bi oni reagovali, da li bi prihvatili?

PREPUSTILA SAM SE TROJICI KLINACA Muž me je držao za ruku, a oni su se samo ređali

U jednom trenutku primetih da je Ivana otvorila oči i gledala mene ravno u oči. U sobi se sad jasnije razaznavalo. Ja sam se zbunio, kurac mi se još više udrvenio. Fiksirala me je pogledom, a lik je već dobro jebao. Posle nekoliko trenutaka našeg gledanja, ona je ustala, okrenula lika na leđa i zajašila ga, mešala je lepo na njegovom kurcu. Skinula je bluzicu i ostala samo u brusu, bila je licem okrenuta ka prozoru i već jasno obasjana jutarnjim svetlom. Namerno je to uradila zato što je znala da sam budan.

TETKA BEZ GAĆICA JE KLEČALA I MOLILA: Daj mi, hoću da sve projuri kroz moje grlo

Izazivala me, čekala da vidim da li ću da nekako odreagujem. Nisam više mogao da izdržim, ustao sam, prišao sam im, uhvatio Ivanu za obraze i poljubio je. Lik sa zbunio, zastali su za trenutak, međutim Ivana se nije zbunila i ugurala mi jezik u usta. Lik je posle par trenutak lagano i zbunjeno nastavio da jebe Ivanu dok se ona žvalavila sa mnom. I to je radila odlično, jezik joj nije mirovao, počeo sam lagano noktima da je golicam po leđima, stenjala je glasnije, verovatno je već svršavala.

MIĆO I NJEGOVA PREDEBELA VELIČINA Izazivao je nas dve, nije nam dao odmah al onda je usledila EKSPLOZIJA

Otkopčao sam joj brus i sise su sevnula, bile su baš skladne, idealne. Počeo sam da je ližem po vratu i jednom rukam sam joj opipavao dupe, ona nije gubila vreme i počela je da mi masira kurac preko pantalona, a lik je i jebao sve brže i jače. Spustio sam usne na njene sise, lizao ih, grickao bradavice, ostavljao vlažne tragove jezika po sisama. Ona je izvadila moj kurac iz pantalona i lagano ga drkala svojom malenom ručicom. Kad sam joj cele sise polizao i kad su već bile vlažne od mog jezika, ustao sam, skinuo pantalone i stao ispred Ivane, još malo je drkala i onda ga uzela u usta.

CRN, DEBEO I DUGAČAK Nisam mogla da ga obuhvatim rukom, imala sam osećaj da su dvojica

Odlično je pušila, znala je sa tim jezikom, vlažila ga je pjuvačkom konstantno, malo joj i curila po sisama, što me je još više napalilo. Bio sam pri kraju a i lik je počeo da ubrzava, a Ivana je već svršila par puta. Nisam više mogao da izdrzim, lik je već punio Ivaninu pičku, ja sam koju sekundu posle njega počeo da svršavam Ivani u usta, izvadila ga je pa sam počeo da joj prskam i po usnama i po obrazu. Bilo je baš mnogo sperme. Ivana ga je i dalje cedila, malo sperme joj je kapalo i po sisama, lik je već bio ispalio spermu u Ivanu i gledao je kako oblizuje moj kurac sva umazana spermom.. Nakon toga smo troje legli umorni i zaspali na istom krevetu...

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti