2°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

DLAKAVA MATORKA JE TRAŽILA SAMO JEDNO: Namiri moju vruću i vlažnu macu!

Kako nam firma već više godina niza dobre rezultata uprava nas nagrađuje dva puta godišnje odlaskom na Zlatibor na pet dana plaćenog druženja i preterana Japanka u neposlušne godine. Sve nam je plaćeno. Od dnevnica, hrane i smeštaja u hotelu.

Pošto je bio već kraj septembra gotovo svi gosti su napustili hotel. Možda gde koji zalutali penzioner koji se još mogao videt. A da bi se naše uživanje moglo realizovati veliku ulogu odradila je naša blagajnica. Inače dosta lepa gospođa u ranim 40-tim ali jako dobre građe. Guza joj je bila privlačnija nego nekim devojkama od 20 godina. Sise bi prošle sa čvrstom 3. To je bilo za očekivati jer je držala do sebe a trudila se ostati i u dobroj kondiciji.

U jutro bi pre doručka trčkarala oko hotela i po plaži. Nakon tri dana kartanja, ića i pića postalo mi je dosadno. Pošto sam sa roditeljima dolazio tamo upoznao sam krajolik. Obukao sam patike i trenerku i uputio se u šetnju. Putem sam sreo blagajnicu Anu kako se već vraća. Pitao sam je da li je bila do krsta na vrhu brda. Odgovorila je da ju je strah zmija te da pogotovo ne bi išla sama tamo. Rekao sam joj kako ja nameravam otići do gore pa ako hoće može sa mnom. Malo se nećkala ali prihvatila.

SENDVIČ POSLE PLESA Samo su uzali u vlažnu, padala sam u nesvest, ali sam htela još, još...

I tako smo s kamena na kamen stigli skoro do vrha. Pošto sam ja bio ispred odjednom sam začuo bolan jauk. Okrenuvši se video sam da se Ana drži za nogu. Rekla mi je da je promašila stenu i pritom oderala nogu. Do vrha smo imali nekih 10-15 metara. Nekako je šepajući došla do gore. Seli smo na veliku kamenu ploču iza jednog velikog grma da se skrijemo od direktnog udara vetra te je podigla trenerku. Dobrano se izgrebla.


PROČITAJTE JOŠ

ŠOK SNIMAK SA HORGOŠA Ovo je upad migranata iz Srbije u Mađarsku (VIDEO)

STIGLI TURISTI IZ VUHANA Svi Kinezi zdravi, krenuli ka Beogradu! (VIDEO)

DAČIĆ PORUČUJE: Srbija će se recipročno odnositi prema potezima CG!

STANOVNICI VUHANA SAMI SEBE HRABRE Sa terasa pevaju himnu


Sedeli smo na vrhu i godilo joj je da joj vetar duva po rani. Kako je zavrnula nogavicu do kolena primetio sam da je dosta dlakava, mada se to nije dalo primetit jer su joj noge uvek bile perfektno obrijane kad bi nosila suknje. Iz zezancije sam j pitao da li je svuda tako dlakava. Nisam ni pretpostavljao da bi se “nešto“ moglo dogoditi. Ona me pogledala onako ispod oka i kratko odgovorila:

- Pa proveri!

TRI KOPLJA U MENI, SVE POPUNJENO Bili su besomučni, sve je bolelo ali ja sam uživala

Lagano sam očima prošao od njene ranjene noge preko međunožja gde sam pogled zaustavio 2-3 sekunde, pa krenuo prema gore. Pogled sam, takođe, zaustavio na par sekundi na njenim lepo oblikovanim sisama i tako došao do lica, odnosno do očiju. Kad su nam se pogledi sreli upitala me je da li sam zadovoljan viđenim.

- Jako - odgovorio sam.

- Pa što onda čekaš, pogledaj to izbliza.

Primakao sam joj se i lagano joj počeo stiskat sise ali preko majice. Okrenula je glavu k meni i dala mi duboki poljubac, a zatim mi tiho rekla:

- Smeš zavući ruku i ispod majice i jače ih stisnuti.

MUŽ ME OSTAVIO 20 GODINA MLAĐEM KLINCU Mali je nabijao, dovodio me do vrhunca, a njegovi drugovi su navijali

Podigao sam joj majicu i oslobodio joj sise tesnog grudnjaka, te ih počeo lizati i lagano grickat bradavice. Uživali smo tako par minuta a zatim me je pomilovala po kosi i osetio sam da mi glavu gura od sisa prema dole. Lagano sam je lickao prema dole, zaustavivši se na pupku. Tamo sam napravio jedva dva kruga kad sam osetio kako još jače stiska moju glavu na niže, a pri tome mrda bokovima gore-dole. Odvezao sam joj trenerku i zajedno sa gaćicama nežno svukao sa nje. Bio sam prijatno iznenađen kad sam video samo jednu malu crticu na njenom brežuljku.

Pogledao sam je, a ona se samo nasmešila. Raširio sam joj već dobro ugrejanu picu i lagano joj lickao klitoris. Pomogla mi je pa ju je sama raširila svojom rukom, a ja sam joj polako ugurao kažiprst u pičku. Nakon par uboda kažiprsta pridružio sam mu i srednjaka. Ona je tiho jecala i stenjala te nakon 2-3min mi je sve jače nabijala pičku na usta te u jednom trenu samo duboko uzdahnula a zatim joj je iz usta izletio jedan dugački aaaaaaaaaaaaahhhhhhhhh.

RINGIŠPIL NA GRADILIŠTU Bio je samo jedan uslov - nabijanje uz "audi Q7"

Obilato je svršila. Otvorila je oči, pogledala me i nasmejala se pa mi rekla:

- Ovo je bilo božanstveno, dođi da ti se odužim.

Ustao sam a ona mi naglo svukla trenerku zajedno sa boksericama. Pred njenim licem klatio se moj već bolno uzdignut kurac. Pogledala me i tiho rekla:

- Mmmmmmmmmm, baš onakav kakav meni treba.

Par puta ga je povukla gore - dole a zatim ga prvo lagano i duboko gurnula u usta. Nakon što ga je navlažila svojom slinom počela ga je sve žešće trpati u svoja pohotna usta. Kad se izguštala pogledala me te mi saopštila mi:

- Želim da me rasturiš, jebi me grubo i snažno.

MOJ PALAMAR JE ULAZIO U NJU SVE JAČE: Dok je ona jecala pod njegovim udarima!

Naguzila mi se a njena prekrasna pička se još uvek presijavala koliko je bila mokra. Glavić sam prislonio na njen ulaz i naglim trzajem ušao do kraja u njenu vruću pičku. Samo se izvila i iz usta joj se prolomilo:

- Toooooooooooo, izjebi me pošteno.

Snažno sam je nabijao a ona je prela kao mala maca. Okrenula je glavu prema meni i zapovednim tonom mi rekla:

- Šamaraj mi guzove.

Uz strasno nabijanje svako malo sam je pljesnuo po predivno oblikovanim guzovima. Stvarno je uživala u svemu tome jer sam primetio da često svršava. Ponovo mi se okrenula i molila:

- U guzu, hoću ga u guzu odmah!

GRUPNJAK U KOME SAM HTELA SVE Nisam mogla da se suzdržim, morala sam da probam!

Izvadio sam ga iz vrele i užasno mokre pičke, navukao kožicu preko glavića te glavić smestio na otvorenu guzu. Čim je glavić ušao u njen šupak opet sam je nastavio žestoko nabijati a ona se izvijala i samo mrmljala:

- To, to mi je trebalo. Nemoj samo da staneš!

Osetio sam da neću još dugo izdržati pa sam joj rekao da svrši ako misli jer sam pri kraju. Provukla si je ruku između nogu i nabijala prvo dva a zatim i tri prsta u svoju pičku. Odjednom je stala i prestala disati. Samo je tiho progovorila:

- Nabij ga i stani!

Nabio sam joj ga što god sam više mogao i ostao tako. Osetio sam da mi kurac pulsira u njenom šupku, a šupak joj je u kratkim intervalima stiskao moj kurac. Sva znojava okrenula se prema meni.

- Dođi ovamo da te nagradim - kratko mi je rekla.

MAĆEHA JE DOHVATILA NJIH TROJICU: Ležala je na zadnjem sedištu, raširenih nogu, a oni su snažno zabijali

Noge su mi drhtale od jako nezgodnog stava pa sam joj rekao da moram da sednem. Seo sam na ploču i raširio noge, a ona je kleknula na svoju odeću i počela se ustima nabijati na kurac. Odmah sam je zaustavio u tome i rekao joj da hoću lagano i temeljno pušenje ako može. Nasmešila mi se.

- Naravno, zaslužio si.

I stvarno se trudila da mi ispuni želju. Predivno je to radila. Izvadila ga je iz usta i počela mi je lizati i cuclati jaja. To me je još više izluđivalo ali nisam želeo još svršiti jer sam bio svestan da se ovo možda neće više nikada ponoviti. Ali njoj tu nije bio kraj. Rekla mi je da legnem i još više raširim noge. Nisam u tom trenutku znao zašto, ali sam uradio kako je tražila. Sa mojih već bolnih jaja lagano je jezik spuštala prema mojem šupku. Ni sam nisam znao da li sam iznenađen ili šokiran jer mi niko pre nije bio blizu mog šupka.

PREPUSTILA SAM SE TROJICI KLINACA Muž me je držao za ruku, a oni su se samo ređali

Lagano je prvo lickala oko njega a zatim i po njemu. To je bila kap koja je prelila čašu. Naglo sam ustao i uhvati je za kosu te privukao joj usta prema kurcu iz kojeg je već jedan mlaz špricnuo. Glavić mi je bio na tri santimetra on njenih usta. Ni sam nikad nisam više sperme izbacio. Usta su joj u sekundi bila puna a niz bradu joj se cedila sperma po sisama. Kad sam bio siguran da sam sve izbacio glavićem sam je lupio nekoliko puta po bradi i obrazima.

Izmoren, seo sam a ona se obrisala papirnatim maramicama koje je izvadila iz trenerke. Sela je pored mene, zagrlila me i rekla:

- Ovako dobro nisam svršavala već sigurno 20 godina.

CRN, DEBEO I DUGAČAK Nisam mogla da ga obuhvatim rukom, imala sam osećaj da su dvojica

Pitao sam je da li je noga još uvek boli, na što se ona samo nasmešila:

- Jebeš nogu, važno da je maca namirena i zadovoljena.

Dugo nam je trebalo da siđemo i dođemo do hotela. Više se nikad nije ukazala prilika za nešto slično ovome.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti