28°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

DVE GARAVUŠE ZA VRHUNSKI UŽITAK Bile su prave gutačice, uvek spremne za grupno takmičenje

Istinita priča koja se dogodila u vreme kada sam bio mnogo mlađi. Bio sam u već ozbiljnoj vezi sa devojkom Cecom koja je bila dve godine mlađa od mene, a naša veza je već uveliko trajala. Zabavljali smo s već 4-5 godina i trebalo je da se venčamo. Seks nam je bio na prvom mestu, pa tek onda sve ostalo. Sa 19 godina sam od roditelja dobio namešten stan u Novom Beogradu, radio sam i prilično dobro zarađivao tako da nam ništa nije nedostajalo čak što više moglo se i ostaviti nešto sa strane. Pošto smo svakodnevno uživali u seksu, a ona je bila voljna da istražuje i prihvati savete kako i šta volim da upražnjavam, polako sam je pretvarao od nevine devojčice u seksu ubitačnu mašinu koja će eksplodirati u kasnijim godinama našega života.

Dan kao i svaki drugi u to vreme radio sam u turnusu 12/24/12/48 h tako da sam bio odsutan po čitav dan ili noć. Toga dana uživali smo dobro se preznojavši u krevetu, razbijao sam je od kurca ali se nije predavala, malena, zgodna sa punim usnama i malenim sisicama. Mmmm... Kasnije sam naučio da su takve najvatrenije u seksu… Razbijačice kita i muda. Dakle posle obaveznog seksa, popodnevnog odmora i tuša, krenuo sam da se spremim za noćno dežurstvo i polako krenuo na posao. Na poslu je bilo uobičajeno primopredaja dužnosti, upoznavanje sa zadacima, raspoređivanje i odlazak na teren.

MRŠAVKO JE BIO NAJBOLJI U REDALJCI: Bila su četvorica, ali su od mršavog nosonje ostale modrice i otekline

Te večeri sam radio u patroli sa Vukotom koji je bio najstariji od nas trojice, mislim da je tada imao oko 32 godine. Perom starim 28 godina i ja kao najmlađi sa 21. Noć je počela sasvim uobičajeno, ne sluteći da se može dogoditi neko čudo ali… Dogodilo se ipak nešto. Vukota je non-stop potencirao da odemo na Petlovo Brdo kod njegove devojke na kaficu i nešto toplo, pošto sam bio već dosta umoran od popodnevnog preznojavanja reših da pristanem i mi se tako nađosmo kod dotične u stanu. Tada mi se upali lampica u glavi i shvatim da on čovek ima odavno već suprugu i decu, pomislih da je to neka zezancija i podvala kolega, šala pa se pravih kao da mi ništa nije sumnjivo.

VELIČINA JE VAŽNA: OVO je bio jedan od najboljih ULOVA!

Popesmo se u stan kod te devojke, a tamo neko društvo za stolom ispija pivo i vucara je za ruku kao da bi je najradije odveli u drugu sobu i opeglali. Mi mladi puni sebe i snage, razjurismo ono društvance kućama i posedasmo u dnevnoj sobi gde je kome odgovaralo. Odoh do kupatila da operem ruke i primetim da je ovaj stan boli glava veliki, tek posle sam saznao da je 5-soban, divota od prostora. Pošto domaćica nikako da se pojavi, mi počesmo da se šalimo na svoj račun, tada ustaje Vukota i reče nam da ide po devojku da je upoznamo. Oni se približavaju i ona sa vrata pita šta ćete popiti, Pera reče može pivo, a ja nisam za alkohol i duvan tako da sam se nećkao između čaja i kafe. Prišavši mi na desetak cantimetara od glave reče:

- Ti lepi, šta bi želeo? 

Ipak se odlučih za kafu pa to i zamolih da dobijem.

- Ali ako može mala i slađa - rekoh.

- Naravno da može - reče mi uz široki osmeh.- Ja sam mala ali i Slađa.

TRI KOPLJA U MENI, SVE POPUNJENO Bili su besomučni, sve je bolelo ali ja sam uživala

Pruzila mi ruku i gleda me očima kao u srne, tako krupnim lepim, toplim i dubokim. Propadao sam kroz njen pogled gubeći se u njemu dok nisam osetio naboj elektriciteta kada me njena ruka dodirnula. Izgledala je tako zanosno i raskošno u dugačkom kućnom ogrtaču, duge crne kose, vitka, sa malim grudima, prava vrela garavuša koja će mi tek pokazati koliko su zapravo vrele i spremne za igrarije u krevetu. Počinje veče za pamćenje, pričamo se, smejemo se raznim dogodovštinama i u jednom trenutku Vukota reče:

- Momci raskomotite se ja odoh u sobu da popričam sa Slađom, a vi gde vam odgovara…

Pera se izgubio u nekoj od soba a ja uđoh u nečiju sobicu u kojoj je bio TV, akvarijum sa ribicama i udoban krevet, opružih se gledajući u akvarijum i upalivši stonu lampu da bih odmorio oči od svetla. Nadao sam se da ću malo dremnuti pa ćemo krenuti nazad na teren i to je to u stvari. Došli smo da bi Vukota isprašio malenu. Čujem smeh i tih razgovor u susednoj sobi ali ne znam šta se događa? Vukota kuca na vrata i pita me jel sam raspoložen da jebem njegovu devojku Slađu?

- Haha - nasmejah se.

MUŽ ME OSTAVIO 20 GODINA MLAĐEM KLINCU Mali je nabijao, dovodio me do vrhunca, a njegovi drugovi su navijali

- Pa naravno zašto da ne - izustih i u tom trenutku i pomislih kako mu šala nije uspela, prihvatio sam ujedno iščekivajući tok događaja ali sam ujedno i znao da sam iscrpljen i da su mi muda prazna od seksa nekoliko sati pre.

Čuje se tiho kucanje na vratima sobe, i ja onda ispružen na krevetu promrmljah da je slobodno. Prvo što osetih u tom trenutku je divan miris kupke i ženskog parfema, a onda ostajem skamenjen. Vukota nosi Slađu u naručju, a ona… u providnoj spavaćici, vidim joj nabrekle sisice i čirokanu među nogicama. Spušta je polako u krevet do mene i reče:

- Mali, kada završiš samo kucni na zid, ja sam u sobi do vas i doćiću po nju - onda nas pokrij ćebetom.

Pogled na njeno telo mi muti razum i vid mi se muti, mala garavušica je vrh vrhova, a ja imam top među nogama tako da nemam šta da se bojim, a u glavi mi tutnji pitanje kako ćeš majstore posle onakvog seksa danas? Nikada nisam uzmicao pred lepim devojkama, pa neću ni sada neka bude šta mora ili pobednik ili pokojnik, nema treće. Slađa me strasno ljubi palacajući jezikom po mojim ustima, stavlja mi jezik toliko duboko da ne mogu da dišem. Prelazim dlanovima preko njenih grudi i mesim ih lagano štipkajući njene bradavice koje štrče u vis, ječi od zadovoljstva. Polako spuštam ruke do njene mace, ono malo dlačica joj je tako meko i svileno, a zatim osećam kako vrelina izbija iz njenih nogu. Spušta glavu u moje krilo i počinje ples jezika i glavića. Traje njena igra, a ja počinjem da se nerviram jer je već uveliko trebao da joj se pokaže u punoj veličini ali… Šta je sada? Sve se više nerviram i odlučujem se za opciju malog predaha.

SENDVIČ POSLE PLESA Samo su ulazi u moju vlažnu, padala sam u nesvest, ali sam htela još, još...

Molim je da me pusti da odremam 15 minuta da se malo oporavim i kažem joj da ću razumeti ako ne želi da ostane pored mene. Ona me gleda tim njenim vrelim pogledom i kaže:

- Primećujem da si jebao danas, ajde odmori ali samo malo.

Sklapam oči i u trenutku zaspim dok me ona nežno mazi. Naučio sam zbog posla da mi je 15-20 minuta dremke dovoljno za odmor i punjenje baterija, posle toga se osećam kao da sam spavao pet sati koliko spavam i dan danas, više od toga ne mogu i ponekada mi bude žao jer meni dan traje kao nekima 35 sati.

Stvarno posle dvadesetak minuta Slađa me budi igrajući se sa jajcima, gnječeći ih i grickajući nadrkava mi kurac… Sada to nije više kurac, onaj moj top se podigao u punoj snazi, a onda je to kurčina za razvaljivanje a ne samo običan kurac. Slađa mumlja od zadovoljstva što ima u ustima ovakav komad, a uskoro će joj se zabiti i centar njene pohotne gladne pičkice.

BESOMUČNO JE PUMPAO MOJU KEVU Lik je dohvatio u seksi vešu, ona se njihala, i samo stenjala

Igra traje, polako joj razvlačim usmine pičkice i uvlačim prste igrajući se sa njenim klitorisom. Okrećem je u pozu 69 grickajući joj mačkicu i zabadam jezik u guzu. Mmmm... Tako je vlažna i njena rupica od pičkinih sokova. Pušta mi rukama kurac gurnuvši ga duboko u grlo, mislim da će povratiti koliko balavi niz njega. Hvata se rukama za guzove i širi ih koliko god može, traži da joj nabijem duboko jezik i guzu i koliko god mogu prste u pičkicu.

Što ga ona halapljivije puši toliko joj ja razbijam jezikom čmarčić, a niz ruke mi sada cure njeni pičkini sokovi. Ustaje i leže na leđa, polako me jednom rukom hvata za batinu, a drugom mi masira jaja. Stavlja glavić na ulaz u pičkicu i pokušava da se nabije ali joj ne polazi za rukom, previše je uska, a moj nikada veći, mislim da je presao tih 20 santimetara ako sam ga dobro i ranije premerio.

Osećam kako joj glavonja širi picu i napreduje sve dublje i dublje, uz napor ulazim malo pomalo sve dublje. Vrišti nesvesno, a oči joj dobijaju neki sjaj, sijaju nekom svetlošću sreće i radosti iščekivajući konačno zadovoljstvo. Nabijam ga i kroz kuću se prolama njen vrisak zadovoljstva, ne obazirem se na kolege koji su sve to čuli i počinjem da joj sada zadajem tako strašne ubode da pomeramo krevet, stvarno se ljuljaju kreveti, bam, bam, bam, bam šlepcu muda po njenoj pičkici i udaraju o guzu. Ova scena je baš za vrhunski pornić, a moj top najzad se pokazuje u punoj snazi onako moćan, tvrd i sa glavićem kao ruka omanjeg čoveka ili malo većeg deteta. Obrijan bez ijedne dlačice kao i muda ne dozvoljavaju slobodan prostor pri ulasku. Slađa traži da joj uđem sa strane od nazad i ja joj želju ispunjavam, nastavlja se naš ležeći tango. Hahaha sa svađu i za tango je potrebno samo dvoje a za sve ostalo je stvar ukusa ili trenutne situacije. Igra traje, baca me na leđa i ne vadeći ga seda na njega, jaše me kao pomahnitali voz, osećam mokra leđa i kako mi njeni sokovi cure niz bokove i po stomaku. Ko zna koliko puta je svršila ali nastavlja divlje jahanje.

SAMO JE VRIŠTALA DA JE BOLI: Nabijala je nokte u mene, grebala, ali je UŽIVALA

Pitam je gde da svršim - unutra ili da ga izvadim? Ona mi kaže:

- Svrši unutra ako želiš, htela bi da me napuniš da osetim tvoju vrelu spermu.

Svršavam kao da propadam u bezdan, a čujem da i ona opet svršava grebući me svojim dugačkim noktima po prsima. Napunjena je i klonula preko mene, a kurac mi još ne ispada iz njene tako razvaljene, vrele i lepljive pičkice. Mmmmmmm... Svršavanje za anale. Posle nekog vremena je legla pored mene ljubeći me i gledajući dugo u oči, video sam sve ono što je čini sretnom i zadovoljnom. Pita me:

- Ako nemaš ništa protiv želela bih joj malo pušiti taj ogroman kurac, u životu ovako nešto nisam osetila ni doživela.

Naravno da sam dozvolio i ona se sagnula oblizujući taj moćan glavić i cedeći poslednju kap sperme iz njega. Baš ga je jezikom lepo umila, zatim se spušta još niže, liže mi onaj prostor između jaja i čmara, rukom mi stežući kurac. Liže me dok ja ležim sa rukama pod glavu i uživam, a onda osećam njen jezik na ulazu u čmar kako palaca pa polako ulazi ne duboko već taman toliko da počinje da mi se diže kurac ponovo narastajući u kurčinu, kao kakav skriveni junak iz stripa. Tranformacija je pokrenuta i sada je niko više ne može zaustaviti. Njen jezik zamenjuje prstić, a zubima mi sada lagano gricka glavić i počinje sisanje i gutanje kurčine, takmičenje sa samom sobom. Ovoga puta će se potruditi da ga stavi celog, ali da li će uspeti videću. Trudi se nedostaje joj još par cantimetara i uz svu njenu dobru volju i trud ne uspeva ali je zadovoljna postignutim učinkom.

Kaže mi da ona ne može više svršiti i da je posle pet puta prestala da broji ali da hoće da joj svršim u ustima. Vreme prolazi i ja joj napominjem da sam blizu našta ona usisava glavić što dublje, steže mi pa opušta muda, a prstićem šara po čmaru. Počinjem da svršavam zabezeknut količinom vrele spermu koju prskam prvo duboko u njeno grlo, u usta, a zatim po licu, čujem je kako se zadovoljno smeje i oblizuje jezikom skupljajući spermu oko usana a zatim skuplja prstom preostalu spermu i gledajući me u oči vraća u usta. Kaže mi:

- Mmmm, slađu spermu nisam u životu probala, a ovoliko puta za redom nikada nisam svršila. Obožavam i tebe i tvoju kurčinu, volela bih da dođeš ponovo sa Vukotom ali gledaj da dođeš ponekad i sam.

MOJ PALAMAR JE ULAZIO U NJU SVE JAČE: Dok je ona jecala pod njegovim udarima!

Tek sada čujemo udaranje o zid i pitanje da li smo gotovi već je počelo da svice.

- Izvini Vukota - mislim se.- Od tvoga seksa nema ništa, malu Naj-Slađu sam razbio ali i ona mene.

Tuširam se na brzaka oblačim i krećemo sva trojica nazad. Na vratima me ljubi u obraz smeškajući se i namiguje mi i podseća me da ne zaboravim na obećanje, a onda ne mogu da verujem šta vidim, kolegu Peru koji je u međuvremenu hteo da tuca ljubi pravo u usta i kaže:

- Nema šanse momak, ovaj je od sada moj šećerko, gledajući mene, a ti Vukota svršite zajedno, a ako ti ja ne budem više davala pičkice, znaš da imam mlađu sestru Suzu pa ćemo nas četvoro već smisliti nešto.

Naravno da sam nastavio da posećujem Slađu, kako sam, tako i sa Vukotom, i naši susreti su dobili sasvim drugačiji pravac, bilo je tu mnogo seksa i grupnjaka ali o tome drugom prilikom.

Nikada mi brže nije prošlo noćno dežurstvo, a sa ovakvim “Vučicama” sam naučio na plešem, postao sam ekspert i dan danas plešem sa vukovima tj. vučicama, a imam mnogo zgoda i nezgoda koji me i danas obraduju i nasmeju kada ih se setim. Uvek ce ustati u mom sečanju dve “garavuše”.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti