14°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

IZ ŠATORA U VLAŽNU AKCIJU: Polizao sam je, i malo po malo zabijao, sve dok nije zaječala!

Sinoć sam bio na oproštajnoj kod druga, onako, bilo je solidno zezanje. Čim sam došao sa jednim drugom odmah mi je zapala jedna devojka za oko. Visoka oko 165, prelepe guze (nisam bolje sinoć video ni odavno) grudi trojka. Obukla je farmerke i neku majicu.

Seo sam tri mesta od nje, prekoputa nje je seo jedan lik koji je poznat po tome što dobro osvaja devojke i uglavnom dobije ono što trazi, tu je bio sa drugovima. Polako su pili. On je pokušavao da je startuje. U početku mu je dobro išlo, ali veoma brzo je se napio i ona kako se meni čini nije htela da bude sa pijanim likom, ali on je bio uporan, dok je on bio otsutan drugi su pokušavali oko nje ali neuspešno. Jednom prilikom sam primetio da gleda u mene, ponovio sam pogleda prema njoj još nekoliko puta da vidim da li je to bilo slučajno ili ne ali ona je skoro uvek mene pogledala u oči. Video sam joj u očima da me želi.

JOJ MAJSTORE KAKO TO LEPO RADIŠ U meni je bio i moler i vibrator, sve je curelo niz butine

Negde oko jedan sat posle ona mi je dala signal da me želi i ja sam posle nekoliko minuta otišao van šatora i čekao (u to vreme ovaj što ju je muvao je bio skoro pa u komi) veoma brzo je došla. Stidljivo smo se upoznali i polako pričali o nekim nevežanim temama i kretali smo se prema automobilu druga, seli smo u njega i ja sam nas odvezao nekih 100 metara odatle u jednu mračnu i meni se činilo pustu ulicu. Pri menjanju brzine sam ruku sa menjača prebacio na njenu nogu na šta me je ona pogledala u oči i slatko se nasmejala, isto je i ona meni uradila. Stigli smo na mesto koje sam izabrao. Ugasio sam automobil polako sam je pomilovao po vratu i leđima i približio sam svoje usne njenim. Počeli smo da se ljubimo.

Pomilovao sam je drugom rukom po grudima a ona je mene ščepala za moju nabreklu batinu

Nekako smo uspeli da pređemo na zadnje sedište. Skinuo sam joj majicu i počeo da joj ližem sise. Onda sam polako počeo da joj grickam i ližem bradavice. Polako je zastenjala od zadovoljstva, otkopčala je moje farmerke i izvadila moju batinu napolje i odmah ju je počela da drka svojim nežnim ručicama.

Sagela je se prema mom udu i počela da ga puši. Lizala mi je prvo glavić pa je sve više i više dok ga nije skoro celog progutala, ja sam joj za to vreme mesio sise.

Digao sam je i počeo da joj skidam pantalone kada sam to uradio imao sam pred sobom minijaturne roze tangice nisam ih skidao već sam ih naglo trgnuo tako da su pukle nije joj bilo baš drago, ali u tom zadovoljstvu koga je briga za to. Počeo sam da joj ližem vlažnu mačkicu, ona je polako stenjala. Nekako smo se okrenuli u pozu 69 i jedno drugog smo obrađivali oralno. Predivno sam se osećao ali čini mi se i ona barem po njenim reakcijama.

KLINKA JE BILA BOMBA, I PREUSKA Akcija iz snova, a ona je samo cvilela: POLAKO, OGROMAN JE!

Rekla je da želi da joj razvalim mačkicu. Okrenula je se i polako se nasadila na moje koplje. Počela je jače da stenje i polako je se nabijala, videlo se da je tek možda tri-četiri puta imala kitu u sebi. Kada je već malo razradila svoju picu počela je sama brzo i jako da se nabija. Dok se nabijala ja sam joj gurao polako jedan pa posle i drugi prst u njenu predivnu guzu. Jezikom sam je lizao po grudima i po stomaku koliko sam mogao (s obzirom da je se brzo nabijala nije ni bilo moguće baš umetnički). Rekao sam joj da je želim da karam u njeno predivno dupe, rekla je kako to nije do sada radila i boji se da će boleti, ja sam joj rekao da neće ništa biti strasno samo neka mi dobro svojim ustima ovlaži kurac, uradila je to.

Okrenuo sam je i postavio njenu prelepu guzu pred sebe - oborio sam prednje sedište i tako da je ruke držala na njemu

Poljubio sam je u oba prelepa guza i onda sam joj zabio jezik u čmar kako bi ga malo navlažio. Pljunuo sam u njega i sa dva prsta sam razmazao pljuvačku. Nakon toga sam prineo svoju batinu njenom anusu i polako sam ga pomilovao svojom kitom. Gurnuo sam samo glavić na šta je ona vrisnula i rekla da je boli, nisam odustajao već sam malo po malo gurao i došao sam do pola, polako sam ga počeo vaditi dok nije ostao samo glavić, i onda sam ga naglo zabio kao kolac u zemlju, ona je vrisnula, zaječala je i krenule su joj suze na oči rekla je da sam lud. To me je samo još više napalilo te sam počeo da je nabijam svom snagom.

Polako je prestala da plače i samo je stenjala. Posle desetak minuta “posla” osetio sam kako se bliži vrhuncu na šta sam ubrzao ritam i njemu se približavao kraj. Počeo sam svom silinom da je jebem. Svršio sam u nju pošto sam hteo da oseti moje seme u svom debelom crevu, svršili smo istovremeno, još neko vreme sam je nabijao nakon čega je sela na mene onako sa kurcem u sebi, rekao sam joj da se okrene i ponovo sam je nabio u bulju tako mi je sedela u krilu malo smo se još ljubili nakon čega smo počeli da se oblačimo. Bila je ljuta na mene što sam joj pocepao tange.


PROČITAJTE JOŠ

NOVE IZAZOVNE FOTKE RIJALITI ZVEZDE Pogledajte džepnu Veneru (GALERIJA)

IMUNOLOG UPOZORAVA GRAĐANE: Broj obolelih povećan

OVO JE BEBA DŽIN! Mali Aleksej je apsolutni REKORDER na jugu Srbije sa 5 kilograma i 290 grama!

PRVE SLIKE TEŠKE SAOBRAĆAJNE NESREĆE U ZEMUNU: Poginuo vozač gradskog autobusa,vozač auta pokušao da pobegne (GALERIJA)

OVO JE VOZAČ KOJI JE JUTROS NASTRADAO U ZEMUNU: Bojan (31) je poginuo na licu mesta , samo što je stigao na posao


Rekao sam ako je to problem evo da platim i izvadio sam pare ona je rekla:

- Nisam kurva pa da se jebem za pare.

Zazvonio joj je telefon bila je to njena majka koja je pitala gde je jer trebaju da idu kući, rekla joj je da odmah dođe pošto joj je otac veoma ljut. Odmah smo krenuli ona je prva ušla u šator (njeni matorci su bili na izlazu), ja sam ostao još neko vreme napolju čekajući da oni odu.

Prošli su pored mene, otac joj je nešto govorio gde je bila, nije ga slušala već je okrenula glavu prema meni i poslala mi poljubac. Kada sam došao ponovo na svoje mesto (ako ga je bilo jer su skoro svi bili na stolu), drug me je zapitao gde sam do sada, rekao sam mu.

- Ako si mi zaprljao auto prebicu te - rekao mi je.

MOJU JE ŽENU JE IZLUDEO NABREKLINOM: Nije mogla da mu se predal, ali je meni pokazala sve ČARI

Ja sam se samo nasmejao. Pitao me je:

- Znaš li ti koje je ova mala godište?!

- Nemam pojma.

Bila je klinka. Malo mi je bilo i krivo što sam bio sa tako mladom devojkom jer to ne praktikujem (imam rođaka koji to odradjuje za obojicu). Ipak je bilo u meni više zadovoljstva nego zalosti jer sam ipak za razliku od većine prisutnih ja bio taj koji je tu malu zadovoljio iako su nekoliko njih pokušavali to da urade.


PROČITAJTE JOŠ

NAJPOZNATIJI PEVAČ, A JOŠ I REPORTER HAPPY TV Marko Dolaš peva na uvce Vojislavu Šešelju (VIDEO)

STIŽU ODLIČNE VESTI: Još jedna država povlači priznanje Kosova

I ZVANIČNO POTVRĐENO Šarčević: Đaci u celoj Srbiji na raspustu do 24. februara

DANAS SU SVETA TRI JERAHA: Srbi se posebno plaše ovoga!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti