29°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

TETKICA JE PADALA U EKSTAZI Pod njenim naletima i mešanjem skroz me je slomila

Pre oko godinu dana, prošle jeseni, konačno sam dobio taj dugo očekivani posao u glavnom gradu. Mladom, 27-godišnjem inženjeru, dolazak u prestonicu je značio početak uspešne karijere, otvaranje novih mogućnosti, rešavanje mnogih životnih problema… Naravno, mnogi novi problemi su se pojavili, tamo gde ih ranije nije bilo…

Na primer, problem stanovanja… na kiriju za relativno pristojan stan trebalo je da ode skoro polovina moje plate! Da ne govorim o računima, troškovima za hranu, telefon… Srećom, kao spasonosno rešenje pojavila se tetka… Kada je saznala da dolazim u Beograd, nije htela ni da čuje za neko drugo rešenje osim da dodem da živim kod nje. Iskreno, ni ja nisam nešto preterano razmišljao o drugim rešenjima – pomisao da se na taj našin uštedi nekih 300 evra bila je više nego primamljiva. I tako sam se, negde početkom septembra, obreo u njenom stanu, u centru Beograda. Tetka Olja je jedna od onih dobrodržećih beogradskih gospođa, vedrog i nemirnog duha, iako je već dobro zašla u šestu deceniju života, doguravši do 55 godina.

Raspuštenica. Razvela se (ili kako ona voli uz smeh da kaže, raspustila) pre nekih 5-6 godina. Otada, pošto u braku nije imala dece, živi za sebe i svoje zadovoljstvo. Relativno dobrog materijalnog stanja, i sa velikim stanom u centru grada, to joj i ne pada naročito teško.

DVE GARAVUŠE ZA VRHUNSKI UŽITAK Bile su prave gutačice, uvek spremne za grupno takmičenje

Tetka je oduvek važila za zgodnu ženu. U mladosti je, kažu, bila prava lepotica, koju su saletali svi gradski udvarači. I sada, u zrelim godinama, njena lepota je ostala praktično neokrnjena, tako da su se i sada muškarci često okretali za njom na ulici. Tetka je krupna žena, visoka… bujne, u plavo ofarbane kose, plavih očiju, dugih, krupnih, raskošnih nogu… Naravno, godine su i na njoj morale ostaviti traga: bujne, velike grudi nisu više mogle čvrsto stajati bez pomoći brushaltera, guza je sigurno imala nekoliko kilograma više nego ranije, struk se nije mogao više uklopiti u njene kostime i suknje iz devojačkih dana.

Pa ipak, bila je još uvek seksi, pozeljna na neki čudan, uzbudujući, raskalašan način. Dok se nisam preselio kod nje, nikada o njoj nisam razmišljao kao o seksualnom biću, o ženi koja se, kao i druge žene, ponekad uzbudi, skine gola, tuca se i svršava. Uvek je za mene bila jednostavno – tetka. Prijatelj, rod, bezgrešno i aseksualno biće.

OSETILA SAM TOPLO PUNJENJE: Izvukao ga je, raširila sam noge i tražila mu da me poliže

Sećao sam se kako me je, još dok sam bio sasvim mali, šetala duž obale kada smo, čitava familija letovali na moru. Kada sam prešao kod nje međutim, postao sam svestan kako se moj odnos prema toj ženi naglo izmenio. Možda zato što sam sada konstantno bio u njenoj blizini, možda zato što smo živeli zajedno samo nas dvoje, sami. Svuda je bilo njenih stvari, cipela, haljina, kupatilo puno njenog veša, svuda je u vazduhu lebdeo miris njenog parfema, miris njenog velikog, lepog tela.

Težak, opojan, uzbudujući miris. Miris zrele žene. Ubrzo sam uhvatio sebe kako vrebam trenutke kada ce tetka sesti i prekrstiti noge, sagnuti se ili napraviti neki drugi pokret koji bi mi otkrio nešto od njenih draži. A takvih pokreta je bilo napretek.

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

Tetka je i dalje volela da se obuče izazovno, da pokaže nogu na ulici, otkrije grudi. Bila je svesna svoje zrele lepote. Volela je elegantne, seksi čarapice raznih vrsta i boja, skupe cipele; nikada nije izlazila iz kuće a da nije bila našminkana. Jednog vikenda, ustao sam ranije nego obično; tetka je bila u kupatilu, spremajući se da izađe.

Verovatno je mislila da još uvek spavam, vrata od kupatila su bila samo pritvorena. Prikrao sam se ne dišući vratima i bacio pogled kroz prorez. Olja je stajala ispred umivaonika, skoro gola. Na sebi je imala samo gaćice i crne hulahopke.

Levu ruku je držala podignutu i nehajno prebačenu iza vrata, dok je desnom brijala nasapunjani pazuh. Prizor tetka Olje, u kupatilu, u sasvim intimnoj situaciji, nenormalno me je uzbudio. Posmatrao sam njeno krupno, očuvano telo, belu kožu, stomak koji se seksi isticao. Grudi su joj bile stvarno velike, pomalo opuštene… tek sada sam stvarno uočio kolike su joj dojke.

Kurac mi se ukrutio kao letva! Posmatrao sam je neko vreme, dok se nije obrijala ispod ruke, umila i obrisala. Na prstima sam se vratio u sobu. Ostatak dana sam proveo boreći se protiv sebe da ne izdrkam misleći na nju. Bio mi je konstantno krut.

DLAKAVA MATORKA JE TRAŽILA SAMO JEDNO: Namiri moju vruću i vlažnu macu!

Spuštao sam ruku do gaća, a onda je u poslednji čas povlačio nagore, prekorevajući sebe. Kada sam otišao do kupatila, spazih na korpi za veš prebačene njene gaćice. Prišao sam i uzeo ih u ruku. Mirisale su na tetku.

Stajao sam par trenutaka napetih mišića, raširenih nozdrva, ukrućene batine, poput psa koji je namirisao kuju. U poslednji čas bacio sam gaćice nazad, opsovavši glasno.

- Idiote jedan, pa ne bih valjda rođenu tetku jebao… - šaputao sam.

U sebi sam znao da je bih, i to kako. Svaki sledeći dan bio je sve veće mučenje. Trudio sam se da ne primećujem Olju, da što manje vremena provodim u stanu. Međutim, već sledećeg vikenda… Kao i obično, izašao sam u subotu uveče, planirajući da se nađem sa društvom. Olja je ostala kod kuće, takođe uobičajeno, uz čaj i televizijski program.

KAKVO PONIŽENJE Dovela je bildera koji ju je rascepao, a ja sam morao da gladam

Međutim, zbog gužve u prevozu zakasnio sam na dogovoreno mesto, i društvo je već otišlo. Propao izlazak. Pomalo ljut, iznerviran, seo sam na autobus i uputio se nazad kući. Razmišljao sam kako ću veče provesti takođe gledajući TV.

Otključao sam vrata i ušao tiho u kuću; taman sam se spremao da viknem Olji da sam se ranije vratio kad začuh neobicne zvuke iz dnevne sobe. Primirio sam se i oslušnuo – ne, nije bilo sumnje; iz sobe su se čuli glasni, duboki, otegnuti uzdasi. Prišao sam poluotvorenim vratima i – umalo se srušio od iznenađenja. U sobi je bila tetka Olja, potpuno gola.

Sedela je na velikom kožnom trosedu, poluzavaljena, široko razmaknutih nogu. Primetio sam da sedi na belom frotirskom peškiru.

U ruci je držala veliki, debeli plastični penis i polako prelazila njime preko stomaka, butina, između nogu. Na licu joj se očitavao izraz zadovoljstva dok je sve dublje disala i lagano, duboko uzdisala

Kurac mi se krutio neverovatnom brzinom. Malo je reći da sam bio iznenaden. Do tada uopšte nisam imao ideju da li žene u njenim godinama još uvek imaju seksualne potrebe, da li se uzbude… nije mi padalo na pamet da masturbiraju. Tetka me je razuverila na najuzbudljiviji mogući način.

Počela je rukom da masira svoje velike, razlivene grudi. Nadraživala je bradavice, istežući ih i uvrcuci među prstima. Ispred nje na televizoru smenjivale su se žestoke scene iz nekog porno videa. Ali, šta je to bilo u odnosu na živu tetku u akciji! Stavila je dildo u usta i počela da ga sisa i oblizuje.

Izvadio sam kurac iz pantalona i počeo da ga drkam. Bio je krut kao kamen. Tetka je spustila šaku među noge i počela da se trlja. Prevlačila je prstima preko velikih, nabreklih usmina; s vremena na vreme bi zavukla prst duboko u sebe, glasno zastenjavši.

PERVERZIJA SA MOJOM ŽENOM U DŽAKUZIJU: Crnac i poznanik su je popunili, satima su je punili, a ja sam uživao

Izgledala je nenormalno seksi, uspaljivo, perverzno. Već je mnogo ovlažila; prsti su joj bili masni i presijavali se na svetlu. Spustila je dildo dole, stavila vrh na ulaz svoje razjapljene pičkice i pogurala. Ispustila je glasan, vruć uzdah dok je plastika nestajala u njenoj šumici.

Sada sam tek saznao da se tetka ne brije dole; dlake su joj bile već prilično ulepljene od picinih sokova koji su počinjali cureti na sve strane. Polako je ceo ud, više od dvadeset santimetara sigurno, nestao u njenoj utrobi. Onda je počela polako da radi njime, da ga izvlači skoro do kraja, a onda gura nazad. Uzdasi su postali glasniji, a lice joj se razvuklo u grč strasti.

Pokreti su joj postajali sve brži i snažniji. Raširila je jako noge, petama se oduprevši o kožnu ivicu troseda. Uporedo sa brzim ritmom, i glasovi koje je ispuštala postajali su viši, prodorniji, duboke otegnute uzdahe smenjivalo je ubrzano stenjanje i glasni, grleni uzvici, skoro jauci. Tada sam shvatio zašto joj je potreban peškir na kome je sedela.

Vlažila je nenormalno mnogo; beličasti, lepljivi mlazevi gustog pičkinog safta su se već uveliko slivali niz njene guzove, natapajući peškir na kome se već primećivala bledožućkasta fleka

U ritmu njenih uboda, i ja sam besomučno drkao svoj do bola ukrućeni kurac. Zaboravio sam na sve drugo na svetu osim na nju, predivnu, veliku ženu u ekstazi koja nije bila svesna da je posmatram. Na trosedu se tetka primicala svršetku svoje seanse: telo joj se uveliko treslo, uvijala se levo desno, a jauci su već bili tako glasni da se nisam plašio da bi me neki neoprezni pokret mogao odati.

Mogao sam jasno čuti šljapkavi zvuk koji je proizvodio plastični kurac pri svakom ubodu. Tetka se nije štedela: uhvatila je ono plastično čudo s obe ruke i počela svom snagom da ga zariva u pičku, jecajući na sav glas. Nikada nisam ni pomislio da žena može takvom silinom masturbirati. U jednom trenutku izvila se, podigavši obe noge uvis i dva prsta leve ruke naglo zavukla u čmar.

TROJKA SA DADILJOM Pervezna klinka bujnih grudi zavladala je našim bračnim krevetom

Počela je divlje da drka guzicu. Krik njenog svršavanja stopio se sa mojim prigušenim mumlanjem dok sam punio dlanove potocima vruće, lepljive sperme. Proveo sam besanu noć, budeći se svaki čas sav oznojan, zamišljajući seks sa tetkom u najrazličitijim pozama. Kad sam ustao i sreo je u kuhinji, odevenu u svoj uobičajeni kućni ogrtač, tako sam se zablenuo u njene grudi da me je upitala da li mi je dobro.

Trudio sam se da izbegavam da se duže zadržavam sa njom u prostoriji, ali uzalud; kurac mi je divlje pulsirao kad god bih bacio pogled na bilo koji deo njenog tela. Do večeri sam već bio u polugrozničavom stanju. Zavukao sam se u svoju sobu, ugasio svetlo i zaspao. Probudio sam se posle nekog vremena, iscrpljen snom u kome sam trpao tetku u sve rupe, u svim mogućim pozama, sa kitom koja me je bolela od ukrućenosti.

Promuvao sam se po stanu i shvatio da je Olja negde izašla. Istog trenutka sam odjurio u kupatilo, raskopčao pantalone i izvadio karu. Počeo sam da drkam kao nikad u životu. U glavi sam po stoti put premotavao film tetkine masturbacije od sinoć.

Drhteći od požude, prišao sam korpi za veš i odmakao poklopac. Dohvatio sam sa vrha jedne njene bele, čipkane gaćice, prineo ih licu i žudno pomirisao. Miris je bio težak, omamljujući, ženstven. Obuzelo me je životinjsko uzbuđenje; obmotao sam gaćice oko ukrućenog uda i počeo snažno da ga natezem, vičući njeno ime.

Zatvorio sam oči, izgubivši pojam o vremenu, o prostoru. Iz toga me je odjednom prenuo glas:

- A što ga uludo drkaš kad sam ja tu, živa i zdrava?

Okrenuo sam se ka vratima od kupatila i skamenio: na njima je stajala tetka, smeškala se i posmatrala me. Vratila se i ušla u stan a da ja to nisam ni primetio. Izgledala je jebozovno: besprekorna frizura i šminka, bele čarapice i cipele, dupe utegnuto u tesnu crvenu suknju i sise koje su se nadimale ispod poluprovidne bluze. Stajao sam nepomičan, ne usuđujući se da izgovorim i jednu reč, sa kopljem koje je uzdignuto strcalo pravo ka njoj. U ruci su mi još uvek bile njene gaćice. Tetka je krenula ka meni; čule su se samo njene štikle kako odzvanjaju po pločicama kupatila.

Zastala je, gledajući me pravo u oči.

- Zar misliš da ne znam ja? - reče.

Pogled joj tada pade na gaćice koje sam još uvek stiskao između prstiju. Istrgla mi ih je, viknuvši strogo, povišenim tonom:

- Sram te bilo!!

No odmah se nasmešila, i znatno blaže dodala:

- To ti više neće trebati, mali. Od sada sam ja tu!

Telo mi se zatreslo kada mi je uhvatila rukom kurac i počela da ga trlja između dlanova. Gledala me je pravo u oči. Onda se spustila dole, lice joj je bilo tačno ispred mog drhtavog glavonje. Podigla ga je, isplazila jezičinu i počela da liže, najpre jaja, pa celom dužinom sve do glavića.

Stavila ga je u usta i počela da dudla, mrljajući jezikom po njemu u svim pravcima. Mislio sam da ću se onesvestiti od uzbuđenja

Rukom ga je stegla dole, oko korena i počela da ga drka, lagano, pa sve brže. Drugu ruku mi je zavukla među noge i njome stezala muda, zavlačila mi prste između guzova i trljala me između, po anusu. Uhvatio sam je za kosu i glasno stenjao njeno ime.

- Oljaaaaa Najbolja si, tetka… uhhhhhh…nijedna mi ovo ne radi.

Na trenutak ga je izvadila i rekla:

- E dečko… ja sam ovo uveliko radila dok se ti još nisi ni rodio.

I odmah ga je potom ponovo zaglabala i počela još žešće da sisa. Rukom je brzo drkala koren dok se gornja polovina topila među njenim vrelim usnama. Osetio sam da mi dolazi. Jecao sam, držeći je za uši, propinjući se na prste. Vreli mlazevi su počeli da joj spricaju u grlo. Privukla se bliže uz moje noge, zagrlila me slobodnom rukom oko dupeta dok je drugom još žešće drkala, a ustima kupila svaku kap. Sperma joj se iz usta slivala niz obraze, bradu i dalje niz vrat. Međutim, iako je moj grč prestao, tetka nije prestajala ni za trenutak.

I dalje ga je, onako poluukrućenog i balavog sisala, drkala, lizala. Posle svega par minuta uspela je ponovo da ga digne. Tada je i ona ustala, uhvatila me za ruku i povela u spavaću sobu. Gledao sam je dok je raskopčavala dugmeta na bluzi. Zaljuljale su se njene sisetine, pokrivene tankim, čipkanim brushalterom. Tren kasnije, i suknja joj je skliznula na pod. Sela je na krevet, bezobrazno raširila noge i rekla:

- Sada si ti na redu.

Pao sam na kolena pred njene noge, i drhtavim rukama joj skinuo gaćice. Blesnula je njena velika, dlakava, mokra pička. Uhvatio sam je rukama oko čvrstih, mesnatih butina i spustio jezik na njene rascvetale, ružičaste usmine. Mirisala je jako. Počeo sam mahnito da je ližem, kao gladno kuče. Gurao sam jezik što dublje unutra, lizao joj nabrekle labije, sisao klitoris. Osećao sam kako njeno veliko telo potresaju sve češći trzaji. Disala je sumno, ubrzano, dahćući. Lice mi je ubrzo bilo skroz umazano od njenog safta.

Čuo sam kako jeca:

- Stavi mi… stavi mi kurac… tucaj meeee.

Ustao sam, razmaknuo joj batake i jednim trzajem zario se u njenu klizavu rupu. Tetka je zajecala. Privukla me je na sebe i zarila mi nokte u leđa.

Telo joj je bilo vrelo, znojavo, bradavice krute i bockale su me po prsima. Njeni uzdasi uskoro zamuknuše, kad sam joj zacepio usta jezikom i počeo divlje da je ljubim

Divlje mi je uzvracala, gurajuci svoj jezik, grizuci mi usne. Cim sam se odvojio, pocela je jos glasnije da stenje. Promenili smo pozu; legao sam na krevet, a tetka je čučnula iznad mene i nasadila se na kurac. Sa obe šake oslonila se na moje grudi i počela da meša. Trebalo je to izdržati! Postepeno je ubrzavala, pomerajući se čas levo desno, čas napred nazad, čas mešajući u krug. Pica joj je radila kao drobilica, dahtala je i brektala poput parne mašine, lomila me svojim teškim, zahuktalim telom.

Uhvatio sam je za dojke i stegao iz sve snage. Onda smo opet promenili pozu: tetka se postavila na sve četiri i istrćila guzicu, a ja sam joj prišao otpozadi i zario joj ga u lepljivu pećinu. Raspomamio sam se od miline, pljeskao je rukama po raskošnim guzovima, rastezao ih, naskakao na nju, ubadao. Heftao sam je što sam jače mogao.

Znoj mi je sa brade kapljao na njena široka leđa. Tetka je vikala u ekstazi, trzala se da sam jedva ostajao u sedlu. Izgledalo je kao da doživljava jedan snažan, neprekidan orgazam sve vreme otkako smo počeli da se jebemo. Osetio sam da i meni opet dolazi, još jače nego prvi put. Osetila je to i ona, po pulsiranju kurca u svojoj utrobi i povikala:

- U meneee!! Ne vadi ga, čuješ li… puni me…puniiiiii…

Uz glasan krik, ispalio sam prvi mlaz u tetku. Činilo mi se da se soba okreće u krug oko mene. Polegao sam po njoj, grizući je za oznojana ramena dok sam se uz grčeve praznio u nju. Ovo je bilo bolje od bilo čega što sam dosada doživeo, razmišljao sam dok sam se prevrtao na leđa kraj nje, dolazeći do daha.

Međutim… Olja nije mislila da je ovo kraj. Ponovo se spustila do mog kurca, uhvatila ga onako sluzavog i vrućeg i počela opet drkati. Bila je neumoljiva, poput mašine, dizala ga je opet na isti način: progutala je glavić i balavila po njemu jezikom, dok je jednom rukom snažno drkala koren a drugom gnječila jaja i trljala me između guzova. Dobitna kombinacija.

Posle par minuta ponovo mi je bio krut, bolno krut. Tetka se ponovo naguzila. Pružila je ruku među noge, prstima pokupila spermu koja joj se još uvek slivala iz pizde i onda je razmazala po anusu.

- Hajde sad ovde… u guzu.

Nisam mogao da verujem da ću je posle svega, još i u dupe tandariti. Ali, tamna, masna rupica njenog otvora bila je dovoljno uverljiva

Namestio sam se iza nje, prislonio glavić uz cmar i pogurao. Ulazio je relativno lako; teta Olja je očigledno, tokom svoje dugogodišnje “karijere”, dobro razradila i ovu rupu. Nikada ranije nisam imao analni odnos sa nekom devojkom; osećaj je bio drugačiji, a pritisak intenzivniji nego kada ga uteram u uobičajeno mesto. Odlučio sam da se ne osramotim, pa makar mi posle toga otpao. Stisnuo sam zube, uhvatio čvrsto tetku za bokove i počeo da joj ga uterujem, brzo, snažno, do kraja. Jaja su mi lupkala po njenim guzovima.

Kurac mi je skroz utrnuo, pred očima su mi igrale zvezdice, ali osećao sam da ću je ukrotiti. Tucao sam je, trpao, nabijao. Tetka je polegla po čaršavima natopljenim znojem i jecala dok sam je snažno zakivao. To mi je dalo dodatnu snagu; objahao sam je, uhvatio za kosu, čvrsto stegao butinama i sve do jaja zagurao joj ga u crevo.

Tetka je uz vrisak svršavala po ko zna koji put, a ja sam osećao da mi opet dolazi. Činilo mi se da gubim svest dok sam joj špricao u guzicu, grleći njeno vrelo, znojavo, uzdrhtalo telo. Srušio sam se kraj nje na krevet. Ona je ležala kraj mene, na stomaku, takođe na kraju snaga, sa osmehom na licu, zadovoljena.

U glavi mi je bucalo; nisam uspevao da razaznam njeno tiho šaputanje dok sam iscrpljen tonuo u san. Sutradan, probudio me je poljubac u obraz. Otvorio sam oči i video tetku, nasmejanu, procvetalu. Kraj kreveta je stajao poslužavnik sa doručkom.

- Bilo si super - rekla je.- Najbolji… zaista to mislim… mnoge sam probala, ali ti si jedan poseban mali…

Nagnula se nad mene i poljubila me u usta. Kao po komandi, ruka mi je otišla pod njenu bluzu. Uvukla se brzo pod pokrivač, da nastavimo tamo gde smo sinoć stali. Posle godinu dana, još uvek sam kod tetke. Tucamo se svakodnevno. Prošle nedelje proslavila je 56. rođendan. I, ne bih je menjao ni za tuce mladih devojaka.

Tetka je bolja od svih njih zajedno…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti