13°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

RAZDEVIČIO ME I ŠUTNUO: Bio je jako debeo, a dužina... pitala sam se da li ima kraja

Duboko sam udahnula i otvorila oči. Ispred mene je još uvek bio ON, prelepi stranac koji je tako malo govorio, istovremeno me svlačeći pogledom. Osećala sam se nemoćno, znala sam da bih zarad tog bezobraznog pogleda uradila bilo šta.

Obično ne radim ovakve stvari, ali večeras me je nekakav čudan nemir naterao da odem do najbližeg bara i pronađem jedno dobro parče muškog mesa. Ali ovakvom ulovu se nisam nadala.

Tačnije, nisam se nadala da ću ja postati nemoćna lovina, iz nekog razloga prestrašena, i uprkos tome, ili baš zbog toga, strasno napaljena u fotelji u njegovom stanu. I dalje ćutke skliznuo je na pod pored mojih nogu. Otkopčao je kaiš moje sandale i skinuo je. Za njom i drugu. Počeo je da masira moja bosa stopala, sve nežnije i nežnije, dok njegovi dodiri nisu postali milovanje, a onda je spustio prvi poljubac na moje stopalo.

Za njim je usledio još jedan, pa još… Počeo je da ih liže, da uzima moje prstiće u usta, jedan po jedan i da ih siša. Kako je prijalo… A i izbočina na njegovim pantalonama je postajala sve uočljivija. Bio je toliko nežan. Usnama i jezikom je polako krenuo uz moju nogu, ostavljajući vlažan trag za sobom. Zavukao je glavu ispod moje suknje i konačno došao do moje pice.

TROJKA SA DADILJOM Pervezna klinka bujnih grudi zavladala je našim bračnim krevetom

Tako sam želela da zarije jezik u nju, da beskrajno kruži oko mog klitorisa, da istraži svaki njen kutak. Ali, on je imao druge planove. Prišao je tik uz tanko platno mojih čipkanih crnih gaćica. Osetila sam njegov vreli dah preko njih, začula sam kako nešto šapuće, nešto što ja nisam mogla da čujem, ali moja pica jeste jer se sve više otvarala prema njemu, nudila mu obilje svojih sokova, da pije, da se naslađuje.

UPALA SAM U ZAMKU, ALI BAŠ SAM TO I HTELA Čerečili su me i to u ritmu koji sam ja davala

Počela sam da stenjem i da se nesvesno izvijam prema njemu, pružajući pičku prema njegovim usnama. U trenutku kad više nisam mogla da izdržim, on je podvukao ruke pod moju guzu i prislonio usne uz moje gaćice koje su već bile mokre. Nije žurio. Polako ih je natapao svojom pljuvačkom, istovremeno uživajući u ukusu moje pičke. Mene su njegovi dodiri palili, ali sam i dalje želela više, želela sam da ga osetim bez te prepreke. U tom trenutku moj pogled je susreo njegov i ja sam shvatila da on u tome uživa, da voli kad njegove žene pate za njim.

I ta doza perverzije u njegovim očima me je još gore izludela. Moje stenjanje je postalo još glasnije i očajnije. Sledeće što sam osetila bio je samo dodir vlažne tkanine po mojoj pički. On je ustao i posmatrao me onako očajnu, mokru od znoja i beznadežno napaljenu.

Kurac u njegovim pantalonama je već toliko porastao da sam, iako nisam do kraja mogla da pojmim njegovu veličinu, počela da se plašim za svoju mačkicu

Odjednom me je zgrabio i preneo u susednu sobu i bacio na krevet. Pala sam na stomak i probala da se okrenem, ali sam osetila čvrst stisak njegovih ruku na svojim zglobovima. Zabolelo je. Jednom rukom je nastavio da me drži a drugom mi je zavrnuo haljinu i divljački pocepao gaćice.

Začula sam zvuk otkopčavanja rajsferslusa i već sledećeg trenutka me je ponovo držao sa obe ruke dok se njegov kurac gnezdio između mojih butina nadražujući mi klitoris. Dahtao mi je na uvo ne pomerajući se. Ja nisam mogla da izdržim i počela sam da pravim male kružne pokrete, onolike kolike mi je njegova težina dozvoljavala.

TAMNOPUTI STUDENT KAO MAŠINA Tek kada ga je sjurio, shvatila sam kolika je to batina

I tada saam začula njegov glas, po prvi put otkako smo ušli u stan:

- Jao kurvice mala… Zar te niko nije naučio da je opasno da se ovako igraš sa nepoznatim muškarcima… Sad ću ja da te naučim tako da nikad ne zaboraviš.

Ostacima mojih gaćica uspeo je da me zaveže za krevet i ostavio me tako par minuta da se sa mešavinom strana i nekog, meni do tad nepoznatog uzbuđenja pitam u šta sam se to uvalila. Guza i pička su mi bile potpuno otkrivene i prepuštene njemu na milost i nemilost. Iz pice je toliko curilo da sam se već pitala da li sam napravila fleku na čaršafu.

Iščekivala sam. Zamišljala sam šta sve može da mi uradi ovako prepuštenoj na milost i nemilost. A onda - šok. Obasuo je moju guzu i noge lahorastim poljupcima. Onda još jedan: njegov dlan se spustio na moju guzu. Pa opet. I opet. Kiša udaraca zamenila je poljupce. Vrisnula sam od bola i iznenađenja, a zatim je kroz moju guzu krenula se širi slast.

Osećala sam kako bridi i zamišljala kako je od mlečno bele postala jarko crvena

Curila sam još više, počela sam da uvijam kukovima i da se grčim:

- Mmmmhmmm… boliii… takoooo…. jače…

Mog mučitelja je to samo dodatno razbesnelo. Udarao je kao pomahnitao.

- To hoćeš, a? Sad ćeš da vidiš šta boli!

Izdigao mi je guzu. Osetila sam nešto tvrdo između svojih belih okruglih polutki, zatim njegov glavić kako ponušava da raširi moj još nerazdevičeni čmar. Bolelo je. Pokušala sam da ustuknem ali mi njegov čvrsti stisak to nije dozvolio. Još uvek nisam uspela da ga vidim, ali sam osećala da je bio jako debeo, a što se dužine tiče… pitala sam se da li ima kraja. I konačno, milimetar po milimetar, njegova jaja su se približila mojoj guzi.

KAKVA FAMILIJA Pumpao sam prvo kevu, pa ćerku, a otac je sve gledao i uživao!

Bila sam potpumo ispunjena tu, dok mi je pica vapila za komadom kurca. Više nisam pružala otpor i on je počeo da me jebe, isprva polako. Valjda sam bila tako uska da je i njega bolelo, i ta misao, ta malecka osveta učinila je da se osetim nekako čudno. Počela sam da osećam užitak, želela sam da me kara brže i snažnije. Zato namerno nisam puštala ni glasa, nisam htela da mu stavim do znanja da me povredio. To ga je izbezumilo:

- A to te ne boli, a? Nije ti preveliki? E pa videćeš…

Nova kiša udaraca me je obasula, dok ga je on izvlačio do samog izlaza i onda se ponovo neverovatnom žestinom nabijao duboko u moje crevo. To već nisam izdržala i počela sam glasno da jecam, istovremeno vrteći zadnjicom i izazivajući ga. I on je počeo da biva sve glasniji:

- Kurvo… Aaaahh… Kako ga primaš… a uska siiii… Rasturiću te!

Jednu ruku je obmotao mojom dugom plavom kosom i povukao. Nabijao se sve žešće i nekontrolisanije. Stvarno sam počela da se plašim da će mi pocepati guzu. I tada je počelo. Uz seriju animalnih krikova i rezanja nastupio je njegov orgazam. Trajao je duže nego i jedan muški orgazam kome sam prisustvovala, a bilo ih je. Ja sam osećala da bi mi jedan dodir po ribici bio dovoljan, ali nije ga bilo. I onda sam shvatila pravu kaznu koju mi je namenio: Napalio me do besvesti i ostavio nepojebanu. I tek tada su mi krenule suze. U međuvremenu ga on nije izvukao, već ga je ostavio da se smanjuje u meni i svom težinom legao na mene.

Posmatrao me sa trijumfalnim osmehom i krenuo usnama i jezikom da skuplja moje suze. Kada su konačno presušile izvukao je kurac iz mog čmara i vratio ga u pantalone, nasuo sebi piće i seo u fotelju pored kreveta.

VEZALI SMO JE I POČELI SA ROĐENDANSKOM ŽURKOM: Izluđivali smo je nas trojica a samo je želela da bude ulepljena

Posmatrao me vezanu, uplakanu, rasturenog čmara, a napaljenu do granice mogućeg. Molila sam ga da me pusti, da me pojebe, da mi uradi bilo šta samo da me ne ostavlja tako. Samo se sadistički smejao. Posle nekog vremena uočila sam da platno gaćica kojima sam bila vezana popusta i uspela da se oslobodim. Umesto da pobegnem glavom bez obzira ja sam na kolenima došla do mog lepog neznanca i zamolila ga da me zadovolji.

Ćutao je. Ja sam to shvatila kao zeleno svetlo, otkopčala mu pantalone i konačno ugledala njegovu kurčinu. I onako spušten bio je jedan od najogromnijih koje sam ikada videla. Uhvatila sam ga rukom i samo trenutak pošto sam ugledala osmeh na njegovom licu mlaz zlatne tečnosti počeo je da prska po meni. Usmeravala sam je svuda, po licu, kosi, u usta. Bila sam načisto polivena. Procedio je:

- Da vidimo šta znaš!

I nabio mi ga uz usta. Ispustila sam uzdah zadovoljstva, na šta je on ponovo pokušao da mi nabije glavu na svoju budžu, ali sada je uspevao da uđe samo do trećine. Odmakla sam se i skinula haljinu preko glave, omogućavajući mu pogled na moje savršeno telo. Koplje mu je stajalo sasvim uzdignuto i čekalo me.

Gutala sam ga, oblizivala, terala da raste. Ubrzo je dostigao punu veličinu. Glavić mu je bio sjajno crven, ogroman. Nisam verovala da je to čudo razdevičlo moju guzu

Lagano sam mu prišla i opkoračila ga. Kurac mu je kliznuo između mojih nogu. Lagano sam se pomerala nadražujući svoj klitoris o njegovu karu. Uživala sam, a on je postajao sve nestrpljiviji. Ponudila sam mu svoje grudi što je on odmah prihvatio. Pregrubo ih je stiskao i uvrtao mi bradavice, grickao ih i sisao, ali to je meni sada samo prijalo.

Pokušavao je da mi ga gurne na sve načine ali mu ja nisam dopustila. Vrtela sam guzom i trljala ga pičkom, sve vreme ga gledajući u oči. Htela sam da ga nateram da moli za pičku. Ali on nije želeo da se igra sa mnom. Podigao me je kao od šale i bacio na krevet, ovaj put na leđa.

Uleteo je među moje noge, u moju raskvašenu picu tako naglo da mi se zavrtelo od bola. Kriknula sam, i on je opet bio na svom terenu. Zakucavao se u mene kao da mu je jedina želja da me povredi, a možda je i bila. Spustio je usne do mog uha, počeo da balavi u njega i da ga lize, u pauzama mrmljajući:

- Jao pičko kako si dobra… Uuuuuuhhh… Ni jedna me nije ovako primala, dole je vodopad… Taakoo, mešaj tom guzom… Znas koliki mi je? 23! I ti sve to primaš tako lako… Kurvice!

MAMICA U 39. GODINI, OČUVANA KAO KLINKA Eksplodirao je kad je ga je uhvatila i ukrutila

Bila sam van sebe od sreće. Ispunjavao me je taj gigantski prelepi kurac, terajući me da se i protiv svoje volje uvijam i grčim. Osećala sam ga kako se trlja o zidove moje pice i kako mi dotiče grlić materice. Sve to je bilo previše za mene. Uhvatila sam ga čvrsto za glavu, okrenula je prema sebi i zapovedila:

- Gledaj!

A onda je počelo. Trnci koji su do tada prožimali celo moje telo skoncentrisali su se u jednoj tački u mojoj pici, a onda je ona eksplodirala oslobađajući talas uživanja koji me je celu preplavio i naterao da se zgrčim, pa potom izvijem, zatvorim oči i počnem da se borim za vazduh. Krajičkom svesti primetila sam da mi se mom isprekidanom dahtanju pridružuju njegovi kratki ali učestali krici, osetila još jedno, najsnažnije i najdublje od svih, nabijanje. A zatim tišina. Odgurnula sam ga sa sebe. Legao je na leđa i pokušao da kaže:

- Malecka, izraz tvog lica mi je…

Ali ja sam ga iznenadila, sela mu na lice i naterala da poliže svu spermu koju je izručio u moju picu. Ustala sam, navukla haljinu na golo telo, obula sandale, izašla i više ga nikad nisam videla.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti