18°C

Beograd

Photo: Facebook

Izvor: HappyBSC

NISAM IZDRŽAO, VLAŽILA JE NA PLAŽI Samo se okrenula, i posle par trzaja ispunio sam je vrelinom

Koliko ja obožavam svoju ženu i ona mene. Uskrs 2017. godina, prekrasno vreme, dovezli smo se u Budvu. Žena i ja sami, ćerke su ostale s bakom i dedom u Beogradu, ma prava milina, sami nas dvoje. Šetnja po gradu, nema gužve, sami, stalno sami, lepo vreme i toplo je, a moj kurac poludeo, njena pičkica mokra i uskoro smo bili na tvrđavi.

Legli smo goli na zidić, lagano pričali i sunčali se. Jednostavno pogled mi je stalno klizio njenim predivnim telom, sise pravilne okrugle - čista trojka, baš onakve kakve volim, preko ravnog stomaka, pupka, te bajne rupice, sve do pičkice kompletno izbrijane, noge duge, prekrasna stopala negovana, pravilna. Noge savijene u kolenima i blago razmaknute, pičkica je polako bubrila, što od napaljenosti, što od sunca, širila se i usmine su počele izvirivati sve više, postajale su sve vlažnije i vlažnije, pa zatim mokre, curila je prema guzi prema tom fantastičnom čmaru koji je čekao dodir mog prsta, jezika, pa konačno i kurca, polako sam dolazio do one situacije kada u jajima osećam bol od napaljenosti, kurac mi je stajao kao kip u punoj veličini i tvrdoći, mmmmmmm da, naravno da je primetila pa moja je ženica.

Moja ženica je bila prava napaljena kujica, obožavala je moj obrijani kurac, volela ga je primati svuda, volela ga je milovati stopalima, ustima, jezikom, rukama, a o toj njenoj pičkici i čmaru da i ne govorim. Ma bila je luda, napaljena do boli baš kao i ja i tako uvijek kada je god trebalo

Obožavam tu ženu, obožavam tu njenu napaljenost do krajnjih granica, tu želju za seksom, perverznost, ma isti smo zato toliko i odgovaramo, volimo iste stvari i ništa si ne zameramo, jednostavno rečeno volimo se jebeno dobro pojebati, uživati u tom jebanju i obilno svršiti.

Hm…da, možda neki pomisle, pa ovi se jebu sa svime i svakime. Ali, nije tako! Naša se veza zasniva na neograničenom poverenju i nikada nismo prevarili jedno drugo, ali da pojebali smo se s drugima, ali mi smo bili ti koji su izabrali s kim ćemo to učiniti. Dovesti neku ženu u naš krevet pa muškarca, zatim par to je bio naš dogovor, naša želja, mi smo to hteli i jedno i drugo te smo to i učinili.

TROJKA SA DADILJOM Pervezna klinka bujnih grudi zavladala je našim bračnim krevetom

Jebali smo se gde god i kada god smo hteli, nismo imali glavobolje kada je ono drugo htelo užitak seksa, no vratimo se na onaj kameni zidić, gde mi je moja najdraža pička sisala kurac, uzimala ga je duboko u svoja usta, a znala je da me to pali do ludila pa čak i više od samog ludila.

Mogla je primiti moj prosečni kurac, ali malo deblji skoro celi u usta, primala je skoro svih 18 centimetara, ludeo sam, a onda je zatražila da joj obližem pičkicu. Nije mi dugo trebalo, jednostavno sam se bacio na posao u kojem sam uživao, obožavam lizati picku i čmar. To mi je poseban užitak. Dok sam lizao te prekrasne i požudne pupoljke moje žene, ona je mešala i milovala svoje predivne sisice, navlačila bradavice i uzdisala.

TAMNOPUTI STUDENT KAO MAŠINA Tek kada ga je sjurio, shvatila sam kolika je to batina

Promenili smo pozu i sada je sedila na tom zidiću, ispravila je leđa, isprsila se i nastavila obradivati svoje dojke, a ja sam je nastavio oblizivati dok je jedno njeno stopalo masiralo moju karu, smešila se i uživala, a stopalom je zahvaljivala na mojoj jakoj napaljenosti, bili smo napaljeni i srećni. Primio sam svakom rukom po jedno stopalo i prislonio sa svake strane moga kurca, te ga gurao kao da karam pičkicu i uživao.

Mogao bih tako svršiti, znam jer puno puta sam se na takav način istresao po  njenim stopalima, ali danas mi to nije bilo u planu, niti meni niti njoj, jer željela je da joj se pozabavim stopalima, da joj ližem stopala, pete, prstiće, činio sam to s posebnom predanošcu i napaljivao nju i sebe maksimalno.

Najviše je volela kada bi joj sisao prstiće, pogotovo palčeve i to istovremeno jednostavno bi tada pustila svoj glas malo glasnije

To mi to bio znak da se na njima zadržim još malo, a onda da joj umočim karu u pičkicu, prvo glavić, a onda odjednom celu kurčinu do jaja. I da je tako pumpam neko vreme, uživala je kada je ispunim celu, kada ima osećaj da će pući,, eksplodirati kao bomba, a onda polako malo po malo, samo malo više od glavića, uzastopno i bez prestanka. Pa sve dublje i dublje, ali polako povećavajuci prodor u njenu pičku koja je bila izuzetno podmazana, mokra. Jebao bi je tako, a ona je masirala svoj klitoris i stenjala, koji puta glasno, koji puta tiše, koji puta bi samo stenjala od užitaka, ali iza zatvorenih vrata bi bila daleko glasnija vrištala bi ili se drala:

KAKVA FAMILIJA Pumpao sam prvo kevu, pa ćerku, a otac je sve gledao i uživao!

- Jebi me jače, rasturi mi pičku, žešce, izjebi me divljački!

A ja sam joj na moju sreću sve to i činio. Stvarno uživamo u tome što radimo u tom neverovatnom seksu koji nas baca u trans i savršen užitak. Ali, ono što toj celoj jebačini daje onu posebnu draž je kada joj počnem obradivati čmar kada guzove razdvajam jezikom ploveći po toj predivnoj brazdi. I tako, dolazim do samog čmara i započinjem ples jezikom po toj mekanoj rupici koja nestrpljivo čeka prodor u unutrašnjost. Lizao sam joj malo pičkicu, zatim medicu, pa bi se ponovo vratio na guzni otvor i tako bi to činio dugo. Što duže. Ali, ona je bila ta koji je taj dan prekinula taj moj užitak lizanja i zatražila prodor kurca u taj predivni i vlažan čmar u koji je pre ušao moj jezik i blago ga rastvorio i podmazao za predstojeće pumpanje skroz do ekstaze.

VEZALI SMO JE I POČELI SA ROĐENDANSKOM ŽURKOM: Izluđivali smo je nas trojica a samo je želela da bude ulepljena

Postavila se. Četvoronoške je raširila noge, izbacila guzu, spustila glavu na naše stvari i rukama razdvojila guzove. Čmar se raširio, naslinio sam već dugo spremnu kurčinu i primakao ga toj bajnoj rupici. Dotakao sam  je glavićem, blago se je trznula i rekla:

- Uđi!

UPALA SAM U ZAMKU, ALI BAŠ SAM TO I HTELA Čerečili su me i to u ritmu koji sam ja davala

Nije trebala ponavljati. Polako sam ušao u već razrađeni i pripremljen otvor te njene savršene guze blagim trzajem. Prvo je ušao celi glavić, bilo je to nešto perfektno, a zatim još malo i započeo sam pumpanje tokom kojega sam malo po malo ulazio sve dublje i dublje. Uskoro sam bio unutra skroz do jaja, volela ga je osetiti duboko, bila je uvek srećna i vesela kada bi joj se guza širila sve više i više.

Osećala je kako se širi, kako joj moja kurčina ulazi duboko, kako je užitak sve veći i veći, kako se bliži vrhunac i samo svršavanje. Želela je osetiti vruću spermu u sebi ili po sebi, ali danas sam hteo istovariti svoje seme duboko u njen čmar, osetiti još veću vrućinu oko kurčine koja ju je parala. A volela je i ona osetiti kako je punim, kako se širim po njenoj unutrašnjosti, kako joj curi napolje i sliva se prema i preko pičkice.

MAMICA U 39. GODINI, OČUVANA KAO KLINKA Eksplodirao je kad je ga je uhvatila i ukrutila

Splasnuo je nakon tako divnog jebanja, njena guza ispljunula ga je napolje, potekao je potok semena, a ja sam joj polizao pičkicu onako punim jezikom, zatim se popeo do medice kojom sam se malo poigrao i onda joj kratko polizao celi čmar u koji mi je jezik upadao bez ikakvog otpora. Ispravila se i ja sam ustao, zagrlili smo se onako goli i poljubili. Izvadila je vlažne maramice, sredila me, a onda ja nju i tada sam joj u njene rupice udelio po poljubac i još po jedan kratak liz, navukli smo odeću na naša gola tela, a naše donji veš je ponela u ruci.

Krenuli smo prema hotelu, a u susret iz naše blizine krenula nam je, kako smo kasnije saznali, jedna Norvežanka koja nas je gledala u oči i samo nam se nasmešila uz srdačno obraćanje:

- Hello!

Mi smo se njoj takođe nasmešili, odgovorili isto i nastavili dalje. Ali, glave smo okrenuli svo troje i podarili jedni drugima po još jedan smešak i mahanje rukom…

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti