30°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KAKO SAM JE RAZVALIO! Otvorila se, ušao sam celom dužinom i prodirao u ljubičasto meso

Samo što je ušla video sam na njenom licu neki blagi osmeh, koji kao da je upućivao na to da će se večeras dogoditi nešto lepo, nešto izuzetno. Nekoliko dana nismo vodili ljubav zbog obostrane zauzetosti, i ja sam osećao strasnu napetost u mošnicama. Želeo sam je. Skuvao sam kafu, dok je ona iskokala kokice, pa smo se smestili u krevet i gledali TV.

- Mazi me - rekla je.

KLINKA JE BILA BOMBA, I PREUSKA Akcija iz snova, a ona je samo cvilela: POLAKO, OGROMAN JE!

Volela je blag dodir prstiju po telu. Milovao sam je po leđima, vratu, vrhovima guzova, unutrašnjoj strani butine, kolenu... Samo je sklopila oči i ravnomerno disala. Uzvratila mi je na milovanje, počeli smo nežno da se ljubimo, vrhovima jezika smo se lickali, sisala mi je donju usnu, milovala bradavice. Uzbudio sam se i počeo da svlačim u panici i nju i sebe. Ljubio sam joj grudi, sisao bradavice, jednu, drugu. Nisam želeo da se ni jedna oseti zapostavljenom. Polako sam se poljupcima spuštao niz njen stomak. Blago je jecala, a kada sam joj toplim dahom dodirnuo pukotinu, samo se stresla. Razotkrila je prstima klitoris i rekla:

CRNO-BELA TROJKA Osetila ih je u punoj veličini, prodirali su gde niko nije

- Blago ga liži, blago!

I bez toga sam znao šta želi, šta voli, kojim putem je dovodim do vrha. Bila je vlažna, skliska i skroz otvorena za mene. Nisam mogao više da izdržim i prineo sam kitu njenom otvoru. Ulazio sam joj lagano sa nekoliko kratkih uboda posle kojih je sledio jedan duboki. Jecala je kao kroz plač dok sam ja sve jače zabadao svoje koplje u njen otvor. Nije dugo izdržala. Osetio sam jaki grč njene piće, pa još jedan, još jedan, i nakon toga seriju blagih trzaja opuštanje. Izašao sam joj iz pice, ljubio par trenutaka po telu da bi došla do daha.

JA SAM PRAVA NIMFICA Utrnula sam od njegovih napada i svaki se završavao izlivanjem u moje rupice

- Digni noge visoko - rekao sam.

Shvatila je šta želim, uhvatila noge ispod kolena i povukla ih na grudi. Postavio sam kurac na otvor guze, već podmazan vaginalnim sokovima, lagano pritisnuo i osetio kako me pušta u sebe. Napravio sam nekoliko kratkih pokreta napred-nazad, da bi joj se guza opustila, a onda jednim laganim, ali odlučnim pokretom ušao do kraja. Ote joj se krik iz grla, ali ne boli već slasti. Legao sam pored nje i lagano je jebao u guzu.

- Volela bih da gledam kako mi ulaziš u guzu - rekla je mazno.

MORAO SAM DA IMAM TUĐU ŽENU: Toliko me je napalila, da sam morao da je pocepam

Mašta mi je podivijala. Skočio sam, trčao do kupatila i skinuo veliko ogledalo pored kade. Brzo sam se vratio i postavio ga tik uz krevet. Seo sam na krevet i polu se naslonio na naslonjač. Opkoračila me je i leđima okrenuta, polako počela da se natiče anusom na kitu. Prizor na ogledalu je bio neverovatan. Tupo sam prikovao pogled na spoj naših tela.

OSETILA SAM TOPLO PUNJENJE: Izvukao ga je, raširila sam noge i tražila mu da me poliže

Ušao sam celom dužinom u nju, tu je ona na trenutke zastala da bi ga setila celog a onda je počela sa ritmičkim pomeranjem gore-dole. Čmar joj se potpuno otvorio, razglavio, a ja sam odozdo još više raširio guzove i otvor pice. Ulazio sam kao u želatin. Sve joj se dole “razmljačkalo”. Boja otvorene pice je polako prelazila od ružičaste ka ljubičastoj i sve više krvi joj se sakupljalo u velikim i malim usminama.

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

lzvukao sam joj na trenutak kitu da bi video otvor guze. Ostao je raširen. Nije se stegao i željno je čekla da ponovo uđem u toplinu. Podigao sam pogled i na njenom licu video grc. Više nije gledala u ogledalo. Grudi su joj se nadimale i postajale sve veće. Disala je sve ubrzanije, a ja sam sve brže i brže odskakao od dušeka i nabijao kitu u nju. Zamutilo mi se u glavi. Osetio sam ću svršiti i ubrzao pokrete. Stezanje njenog čmara mi je stavilo do znanja da je počela da svršava.

DLAKAVA MATORKA JE TRAŽILA SAMO JEDNO: Namiri moju vruću i vlažnu macu!

Trenutak pre nego što ću i sam svršiti, pogledao sam prizor u ogledalu; vidno modru picu kako se steže i opušta usled svršavanja i moju kitu u njenom dupetu. To je bilo previše, ispustao sam seme u njen čmar u dugim trzajima. Počelo je da se sliva iz nje duž kite na jaja. Umor, opuštanje. Nakon nekog vremena smo se odvojili, srećni ljubili i smejali. Gledali smo erotski film u kome smo bili glavni akteri i svidelo nam se.

RASTURIO JE MOJU MACU: Stenjala sam jako dok sam bila u ekstazi!

- Ponovićemo ovo ponekad - rekla je.

- Ponekad? Kad god poželiš ljubavi - odgovorio sam i to zapečatio poljupcem.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti