10°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PERVERZNI GAZDA JE DOŠAO PO KIRUJU Svaka mu čast, uspeo je ceo da stane i dva dana nije vadio

Prošli petak mi je bio gazda za kiriju. Zamisli posle tri mesca on dolazi i traži mi kiriju. Jer on normalan, dvadeset peti ja nemam para za cigare a on oće tri kirije, do kurca tri kirije. I šta da radim?

Razbila sam se od kurca dva dana eto šta sam uradila. Jebem mu mater matoru i perverznu. Čini mi se da me je natakao u petak popodne a skinuo u nedelju ujutru sa onog njegovog debelog matorog kurca.

A vala i ima kurčinu svaka mu čast, pa debeo, pa dugačak milina jedna. Mora da nije video pičke mesecima. Malo ga pipnem on mrdne, malo ga drknem on skoči i ukruti se, stavim li ga u usta on se ukoči ko čelična šipka. A kad ga samo malo protrljam po vlažnoj mi pičkici on ga satera do balčaka i počne da koka.

CRVENA SONJA JE ZNALA POSAO Čizmice sa štiklom, halteri, bez gaćica, i morao sam da je nagradim

Joj kako je nezasit čudo jedno. Skoči odozgo pa buši li buši. Nabija i vadi dok mu moja mala odgovara šljapkanjem i coktanjem, on se još raspomami pa mi digne noge na ramena pa zakoka duboko, jebeš ga gde stane. Tu već i ja malo popizdim, znaš ni ja baš nemam jebača svaki dan a ovakav kurac nisam gutala nikada pa počnem da stenjem i mešam, da mu se nameštam da ga zarije dublje i jače. Počnem i da vrištim i otimam se dok me polako tuče orgazam iz pice se širi na noge i stomak pa opali u glavu tako jako da ti se sva obeznanim i izgubim. Rastrese me od glave do pete. A on ne staje, ne pada i ne posustaje, jebe dasa boli ga kurac što sam ja svršila.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo napazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Izvedem ti ja jedno okretanje, obalim ga na leđa pa se brzo skinem sa kurčine, malo da odmorim jadnicu ali ga odmah prihvatim u usta. Počnem sa oprobanim forama, oližem ga celog pa poljubim glavić i stanem. Duvam u njega nežno a on gura kukove, hoće pušenje fala bogu al ja ne dam, nego se spustim niže i počnem da mu ližem matora jaja, da ih ljubim, celivam pa stavljam unusta jedno pa drugo, a kurac držim čvrsto u korenu, pa ga prodrkam malo pa opet stegnem. On nešto bogorada, stenje, frkće ali ja se ne obazirem, oližem jaja pa se vratim glaviću.

TRI KOMADA IZ PODRUMA Povadili su alatke, ugurali ih u sve rupice i - razvalili me!

Sad ga stavim u usta, zatvorim usne preko njega i vlažim ga pljuvačkom, po malo jezikom oblizujem pa ga opet pustim napolje, stegnem rukom u korenu i pogledam matorog bludnika u oči. A njemu samo sevaju beonjače. Jebaću ti ja mater pomislih, ti ćeš da se najebeš piletine, pička ti materina perverzna, pa navalim da ga pušim onako idiotski, brzo, da cepam glavom gore dole i levo desno, da palacam jezikom po njemu. Matori sad stenje i vidim da se spremio da mi saspe dobru količinu sperme u usta a ja se ne dam, stanem i stisnem ga u korenu krvnički.

A on počne da se cima, prevrće očima, da balavi i stenje a ja nedam da mi svrši, ne dok ja ne dozvolim. Sačekam da se badža smiri i prizove malo sebi, da oladi pa ga ja uzjašem i polako se ponovo nataknem na kurčinu.

JOOOOOOJ, KAKO SAM GORELA Ogromna batina se obrušila na mene, na moju tesnu...

- Uhhhh, što je slatkoooo - prostenjem da ga napalim još malo.

Ma vole to muškarci, da ih hvališ i timariš.

- Joooj, što ti je dobra kurčinaaaaa, joooj, matoriiii!

Počnem da se nabijam i cvilim a moja mala se sva navlažila, potoci cure niz nju pa preko njegovih jaja. Nabijam se ja polako ali do kraja pa nazad skoro da ispadne čudovište pa opet, pa se nabijem do pola pa zamešam, da ga malo slomim, uvijam kukovima pa se nabijem do kraja i picu naslonim na njega pa trljam pomahnitali klitoris o njega.

POLAKO SNAJKA, NE ŽELIM DA TE POCEPAM: Uska, mala, uz fantastične obline, morala je da ga proba

Uhhhh, i sad se napalim kad se setim. Pa tako radim neko vreme dok ne počne novi orgazam da me trese a on perverznjak jedan, uhvati me za kukove i počne odozdole da bode i hefta, i bode i hefta i zamisli kad sam već počela da se tresem on stane da me puni salvama sperme duboko u mojoj unutrašnjosti, i takav me je orgazam spucao da sam se bukvalno onesvestila sa baljavim kurcem duboko u sebi. Strašno...


PROČITAJTE JOŠ

RAMADANI POD ISTRAGOM Menadžer većine srpskih reprezentativaca sumnjiv za pranje novca

PREMINULA DEVOJČICA ZBOG KOJE SMO SE UJEDINILI: Ovako ćemo pamtiti Nikolinu koja je izgubila bitku za život

SRAMOTA ME JE, UBIO JE ŽENU KOJA GA JE RODILA: Otac mladića osumnjičenog da je tukao majku do smrti

TRAGIČAN KRAJ POSLE TRI NEDELJE Dragan se obesio zbog duga zelenašima

VUČIĆ NEDVOSMISLENO: Pancir je možda skup, ali je vredan! Srbija je sada mnogo jača!

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti