18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

PREDAO SAM ŽENU MLADOM UDVARAČU: Nije se skidao, njegova ogromna batina razorila je sve njene rupice

Zovem se Miloš 31 godinu oženjen sam, imam suprugu Vanju 29 godina. U braku smo tri godine, dve godine veze pre brak. Inače sam marketing menadžer u jednoj privatnoj kompaniji, a Vanja radi kao frizerka. Upoznali smo se preko zajednički prijatelja na proslavi nekog rođendana, odmah smo se zbližili i započeli vezu. Vanja je nižeg rasta, oko 170 santimetara, jako lepog lica, duge crne kose i veoma je zgodna sa oblim grudima i guzom. Ja sam visok 185 santimetara, vitak, smeđe kose prosečnog izgleda.

Naš seksualni život je bio na jako visokom nivou, oboje smo imali rana iskustava i znali smo šta želimo. Često smo imali seks, čak po nekad i dva puta dnevno. Vanja je volela i na javnim mestima da se seksamo.

Pre četiri meseca osetio sam da je Vanja nešto neoubičajeno nervozna i kao da želi nešto da mi kaže. Dok smo se seksali bila je mnogo vatrenija nego uobičajeno i željela je više iako ja sam bio dosta izdržljiv. Jedno veče posle vatrenog seksa gde sam joj svršio po licu iako to nije baš volela, ovaj put joj nije bio problem pitao sam je šta se dešava s njom i rekao da može meni sve da otvoreno kaže. Zamišljeno je ćutala neko vreme da bi na kraju rekla:

- Sigurno nećeš da se ljutiš?

- Naravno da neću.

Rekla mi je da joj u salon dolazi jedan momak Igor i koji joj se otvoreno nabacuje. U početku je to bilo uz osmeh samo, ali vremenom je to bilo sve otvorenije i učestalije. Odmah je počela da se pravda kako ništa nije imala s njim i da me nikad ne bi prevarila. Ja sam je poljubio rekao:

- U redu je.

I nastavili smo ponovo da se seksamo, dok je ona sedila na meni i lagano se nabijala na moj dosta dobar kurac od 18 santimetara počeo sam da je zapitkujem za tog Igora, njenog uvarača. Posle par pitanja koje je prećutala počela je da priče i dalje poskakujući na mom kurcu. Igor je počeo dolaziti kao mušterija i tu su se upoznali, veoma je visok, oko 190 santimetara, mršav ali sav mišićav, ima crnu kosu i skoro sav je tetoviran. Priznala mi je da joj se veoma mnogo sviđa ali da nije imala ništa s njim… Na moje pitanje ako bi ja dopustio da li bi se seksala s njim samo je prećutala.

Posle nekoliko dana dok sam bio na poslu poslao sam joj poruku "ima li Igora" na šta je ona odgovorila, "Oooo da i veoma je uporan" poslao sam joj: "pa šta čekaš". Posle nekog vremena odgovorila je "da li si ozbiljan". Odgovorio sam "Naravno". Uveče kad sam došao kući pitao sam Vanju za Igora na šta mi je odgovorila da je otišla s njim danas na kafu, da je bio jako prijatan i zabavan, bilo joj je lepo. 

- Hoćeš li se videti s njim - pitao sam je.

- Nećeš da se ljutiš?

Rekao sam joj:

- Da, želim da se provede malo sa Igorom pre nego što odlučimo se na neke ozbiljnije stvari u životu.

Vanja me samo zagrlila i poljubila. Sledeće veče Vanja se spremala kao da ide u grad iako je bio četvrtak, pitao sam je:

- Negde ideš?

Samo je odgovorila: Igor.

Kada je krenula pogledao sam je i nisam verovao da je to Vanja. Obukla je crvenu haljinicu na bretele koja je jedva pokrivala butine, ispod su bile samo tangice. Samo sam joj rekao:

- Sretno.

Negde pred zoru Vanja se vratila, otišla je odmah pod tuš i legla da spava. Pravio sam se da spavam i da nisam osetio, ujutro smo otišli na posao. Na pauzi sam joj poslao poruku "kako je bilo sinoć". Odmah je odgovorila: "Odlično, i hvala ti na razumevanju". Napisao sam joj da mora sve da mi ispriča na šta je rekla - Može!

Uveče, dok smo legli i gledali film, počeo sam da je zapitkujem i lagano pipkam po guzi. Ubrzo se zapalila i počeli smo da se skidamo a ona da priča kako je bilo sa Igorom. Prošlu veče Igor je došao po nju i odvezao je na večeru gde su razgovarali i gde joj je udelio mnogo komplimenata na izgled i kako bi voleo da je ima, ona mu je samo rekla "večeras sam tvoja". Igor je samo ustao, uzeo je za ruku i poveo u svoj stan. Dok su se vozili do stana Igor joj je mazio butine.

Kada su ušli u stan on ju je podigao sa obe ruke u naručje i odneo do spavaće sobe, gde joj je skinuo haljinu i gaćice, počeo da je ljubi i liže ribicu. Zatim je skinuo košulju na šta je ona ostala iznenađena njegovim mišićima. Pravo iznenađenje je nastalo kada je skinuo gaće iz koji je izašlo pravo čudovište od preko 20 santimetara. 

LEGAO JE PREKO NJE I POČEO LAGANO DA ULAZI U NJENU RIBICU A ZATIM SVE BRŽE I JAČE SVE DOK SE NIJE SAMO ČULO PLJESKANJE I NJENI JAKI UZDASI

Igor je bio u odličnoj fizičkoj kondiciji. Posle dužeg vremena počela je da moli da uspori na šta je Igor samo pojačao ritam i još jače ulazio u nju. Nakon nekog vremena samo ju je okreno i počeo otpozadi da ulazi, čulo se samo Vanjini uzdisaji i Igorovi naleti, uhvatio je s obe ruke za kukove i svom snagom nabijao na svoj ogromni kurac. Vanja je odmah svršila i tresla se, ovo nikada nije doživela.

Igor ju je uhvatio za kosu i spustio na kolena da mu puši, Vanja se u prvi mah ponovo nije snašla kad je videla ogromnu kurčinu ali ga je brzo uzela u ruke i počela da stavlja glavić u usta. Igor je samo uzdisao, jednog momenta je samo ustao, porigao joj nogu i stojeći ušao u nju dok su se ljubili da bi je zatim naslonio na zid i digao obe noge dok je jako nabijao svoj kurac.

U jednom momentu Igor ju je samo spustio na kolena i urilikno drkajući svoju kurčinu i sipajući spermu po Vanjinom licu. Posle nekoliko trenutaka Igor se samo stropoštao pored Vanje na pod i počeli su se ljubiti. Vanja je mislila da je gotovo ali Igor je počeo opet da ulazi u ribicu. Nije mogla da veruje šta je snašlo, to veče Igor ju je tucao četiri puta sve dok Vanja nije počela da plače da je boli nije prestao. Na kraju su otišli pod tuš gde mu je Vanja još jednom popušila, da bi je onda vratio kući. U Vanjino obećanje da se opet moraju videti.

Prošlo je neko vreme i Vanja nije spominjala Igora, ali sam znao da se viđa s njim i da ju je Igor nekoliko puta dobro pojebao. Naš seks je bio i dalje na zavidnom nivou. Leto je došlo a ja sam imao neke problemčiće na poslu i nikako nisam mogao da se organizujem za odlazak na more što se Vanji nikako nije dopadalo. Došla jedno popdne sa posla i rekla da je bila s Igorom na kafi i da ju je pozvao da idu zajedno na more ako se ja slažem. Nekoliko dana sam razmišljao da li da je pustim, odlučio sam da joj ispunim i tu želju i dozvolio sam da ide. Kada sam Vanji to saopštio skočila je od zemlje i okačila mi se oko vrata, dobio sam i vatren poljubac.

Nekoliko dana se spremala za more na kome je trebala da ostane 10 dana sa svojim ljubavnikom Igorom. Kupila je nove stvari za more, seksi gaćice, kratke šorciće, kupaći… Došao je taj petak, crni "audi" se parkirao ispred zgrade, Vanja me poljubila uzela kofer i otišla. Igor je izašao, dočekao Vanju, uzeo joj kofer stavio u gepek, Vanja je sela na suvozačevo mesto i otišli su.

Dok su putovali, Igor je pričao zanimljivosti i stalno je Valju dodirivao i pipkao ali nije prelazio u akciju što je kod Vanje podizalo tenziju. Stali su u jedan restoran da malo odmore i nešto jedu. Vanja je očekivala akciju od Igora ali on je bio suzdržan, pričao joj je kako je seksi i kako je neka dva momka pohotno gledaju, počeo je da je zapitkuje da li bi probala seks sa dvojicom, što je Vanju dovodilo do ludila, ribica joj je gorela.

Posle nekoliko sati stigli su na odredište gde je Igor zakupio apartman, dočekala ih je gazdarica i otvorila. Čim su se smestila Vanja je skinula se gola i otišla pod tuš, posle nekoliko minuta Igor se takođe skinuo i ušao za Vanjom.

KADA GA JE UGLEDA ODMAH JOJ JE UPALO U OČI IGOROV OGROMNI KURAC KOJI SE PROTEZAO DO TREĆINE BUTINE, SAMO SE VRAGOLASTO NASMEJALA. ZNALA JE ŠTA JE ČEKA

Igor ju je okreno prema zidu, uzeo kurac u ruku, i jako ušao otpozadi na šta je Vanja samo vrisnula:

- Ahhhh, polako manijače, baš je veliki.

Igor je nastavio iz sve snage ga ulazi ne obazirujuči se na Vanjine krike, samo joj je rekao:

- Navikni se, ovih 10 dana ću te pocepati.

Nakon 15 minuta uzeo je za ruku Vanju i odveo u sobu gde je Vanja legla na leđa, Igor joj je skupio noge nageo se preko nje i ušao kurčinom u njenu pičkicu, na šta je Vanja samo uzdanula. Odmah je jak ritam nametnuo. Čulo se jako udaranje njegovog tela od Vanjine guzove i Vanja kako uzdiše:

- A Tooo, obožavam da me tucaš...

Igor je nakon nekog vremena samo ustao, pomerio se do Vanjine glave i svršio joj po licu, zatim se stropoštao pored nje, neko vreme su samo ležali… Nakon nekog vremena ustali su spremili se i otišli u diskoteku na plaži, ne trebam da vam pričam da je Vanja obukla se krajnje provokativno, uski kratki šorc, ispod tangice a grudi su bile slobodne ispod majice koja je više pokazivala nego što je pokrivala….

U diskoteci je gostovao neki poznati muzičar. Atmosfera je bila vrela, što je uticalo na Vanju da malo više popije i da popuste sve kočnice. Igor joj je mazio butane, pikao grudi, u jednom momentu je zavukao ruku ispod majice i jako stiskao bradavice. Pred kraj večeri, Igor je samo rekao Vanji:

- Idemo da te tucam.

Ona je odmah skočila i krenula. Čim su izašli iz diskoteke, Igor je počeo da je udara po dupetu:

- Večeras ću da te tucam u dupe….

Stigavši u sobu, Vanja je odma počela da mu puši kurac, koji je bio iponzantne veličine od čega je ludila, Igoru se kurac ukrutio kao nikad do tad. Spustio je Vanji šorc samo do kolena i ona se naguzila prema Igoru očekivala je da će ući u ribicu. Naslonio je svoj kurac na guzu i počeo da ulazi, Vanja se trznula:

- UHHH nemoj tooo... Igoreee!

Ni ova put se nije obaziro nastavio je da ulazi, kada je ušao do pola počeo je da ga vadi i ponovo ulazi, Vanji su počele da klecaju kolena. Od velikog uzbuđenja posle nekog vremena je Igor svršio Vanji u dupe. Te večeri seks je trajao puna 3 sata, tucali su se u razni pozama, Vanja je svršila čak 4 puta. Zastali su nekada pred zoru.

Ujutru za doručkom Igor je saopštio Vanji da u blizinu stiže njegov ortak na more i da mora da ga upozna sa Vanjom.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti