5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MUŽ ME PRODAO ŠEFU: Izvela sam striptiz, a on je izvukao svoje debelo svrdlo i ludački nabijao

Odmah posle nove godine, a pre Božića krenuli smo za selo moga muža kod mog svekra i svekrve, a njegovih roditelja. Muž je bio nervozan što uopšte mora ići, jer nije voleo selo, pogotovo one koji bi ga podsećali odakle ustvari potiče, jer toliko dugo je radio na tome da bude kakav gospodin, mada dugo godina bio je jedan običan radnik na gradjevini, sve dok nije ušao u stranku, a onda sirovina kakva jeste dobijao da radi poslove obezbedjenja, a nakon toga i mesto kordinatora u vladajućoj stranci, pa se samim tim naše finansijsko stanje popravljalo, a on sve više uživao, praveći se važnim pred drugima.

Stalno je mene i ćerku vucarao pa raznim skupovima, otvaranjima, mitinzima, upoznavao nas sa nekim bitnim ljudima. Meni je uistinu svo to njegovo ponašanje bilo odvratno, jer dok bi u kući ili kraju izigravao kakvu veličinu, pred njima je bio mali kao kakav miš i radio bi sve što su od njega tražili. Jednom nas je tako poveo na otvaranju jednog hotela kraj Niša i nakon svečanog otvaranja imali smo večeru u restoranu.

BOŽE MOJ, POCEPAO MI JE ŽENICU Ona je bila nežna, ali je on skroz razbucao pa je sada prevelika za mene

Kraj mene je sedeo jedan jako debeo čovek, ćelave glave sa velikim podgusnjakom i ulepljene košulje od znoja. Pričali smo nešto neobavezno, kada je rekao mom mužu da se pobrine za neke goste i odveze ih na aerodrom. Predhodno sam terala muža da nas odveze kući, jer se našoj Mini, ćerki, jako spavalo, da sam je držala u krilo,a ona mi dremala glavom na ramenu. To nije hteo ni da čuje, govoreći da moramo da ostanemo.

Ali zato kada mu je ovaj debeli to naredio, on je odmah ustao, bez da nas pogleda i izašao negde napolju. Bila sam ljuta i besna, ćerka onako dremnjiva, terala me je da idemo pričajući kako joj se spava. Tad je debeli pored mene rekao da ima sobu na spratu i da mogu da je odvedem, pa tamo da spava. Ne razmišljajući sam ga odbila, ali onda je primakao glavu do mog uveta i šapnuo mi:

ŠEFICA JE BILA MOJA CELU NOĆ Primila ga je na Adi, onda me je odvela u hotel na dalju obradu!

- Nisam ovu tvoju budalu, ovog potrčka džabe poslao da vozi. Kurac mi se digao čim sam te video. Hajdemo u sobu, platiću ti dobro, ovaj tvoj neće skoro. 

Kako je to rekao, spustio je svoju debelu šaku meni na nogu i krenuo duž svilenih čarapa rukom meni pod tesno pripijenom suknjicom uz butine. U glavi su mi se vrtele njegove reči „muž-budala-potrčko, njegov dignuti kurac, platiće mi dobro“ a uz te njegove reči, njegova šaka koja mi je povlačila pod stolom suknjicu na gore, činila je da osetim trnce kako mi putuju, duž butina i čine da moja pičkica počinje da vlaži.

SKINULI SU MI NAJLONKE I GAĆICE I REDALJKA JE POČELA: Jedan po jedan, brzo, jako, sve je pucalo!

Pogledala sam ga otvorenih usta, glava mu je bila tik uz moju, osećao se na alkohol i znoj pomešanim s parfemom. Poželela sam ga onako debelog i zadriglog, a onda sam ja spustila ruku pod stolom njemu na šlic i čvrsto ga uhvatila za kurac preko pantalona. Bio je čvrst, pulsirao mi je u ruci, činio se debelim. Rekla sam mu, hajde, podigla malenu, uzela je za ruku i pratila ga.

Mrmljao je i uzdisao, a zatim se pomerio, skinuo onu zalepljenu košulju sebi sa leđa, dok mu ja šakom mesila kurac preko pantalona i jedva čekala da ga izvadim iz njegovih gaća

Dok sam je spuštala u krevet, nameštajući joj jastuk, osetila sam njegovu ruku od pozadi pod suknjom, njegov prst gurao mi je gaćice u pičkicu. Zatvorili smo vrata sobe u kojoj je ostala da spava i počeli smo da se ljubimo, dok su mi njegove ruke snažno mesile guzicu. Potom je spustio glavu i počeo mi je ljubiti sise koje su virile iz dekoltea. Tad je iz pantalona izvadio svežanj novčanica, stavio ih na sto, odgurnuo me rukom i zavalio se u kožnoj fotelji. 

- Hajde, kurvo, igraj i skidaj se. Hoću da gledam te tvoje debele sise kako ispadaju. Hoću da te gledam pičko. 

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

Rekao je, a zatim otkopčao šlic i izvadio ga. Uh, kako debeo kurac, pomislila sam u sebi. Nije bio nešto dugačak, ali je zato bio jako debeo, ravnomerno se sužavajući ka glavićem, koji je nekako štrčao na vrhu onako debeo. Počela sam da mešam guzicom, da povlačim bratele na dole, mešam i vadim svoje velike sise. Samo je vikao to, to, dok ga drkao i gledao me znojeći se. Moje sise su konačno ispale pred njim, a ja se sagla, tako mešajući i stavila mu ruke na kolena, gledajući ga u oči.

Sise su mi se tresle pred njim, kad je on pustio svoj kurac i počeo da ih šamara s jedne pa sa druge strane, tako da su odskakivale odbijajući se jedna od drugu. Htela sam da se kleknem i stavim taj njegov debeli kurac među sise, ali mi je rekao da nastavim da se skidam. Podigla sam sam se, nastavila da mešam, otkopčala suknjicu, dok je on skidao svoje pantalone i nastavio tako go da me gleda.

ISPOVEST SEKSUALNE ZAVISNICE: Ostvarila sam najperverznije fantazije!

Konačno, gotovo potpuno gola, sa svilenim čarapicama, halterima i štiklama na nogama, nagla sam se pred njim, nudeći mu svoju guzicu, jer iskreno,jedva sam čekala da mi taj debeli čovek, stavi svoj debeli kurac i izjebe ženu svom potrčku. No, on je tad ustao, uhvatio me za glavu i spustio na kolena. Imala sam osećaj da će mi razjebati usta onim njegovim svrdlom. Međutim on se tad pognuo nad stolom, a meni gurnuo glavu između njegovih debelih guzova i ojeđenih butina. 

- Sisaj mi čmak kurvo, liži ga - glasno je naređivao, dok sam ja boreći se za vazduh palacala jezikom između njegovih guzova i gurala svoj jezik njemu u dupe što sam dublje mogla. 

TAKVOM POŽELJNOM TELU FALILA JE BATINA Jaukala je, mešala i razrađivala svoje rupice

Nije me brinulo što je glasan, jer odozdo iz restorana dopirala je muzika, a i ćera mi je spavala, tako da sam i ja uživala dok mi je natiskivao glavu sebi u dupe. Tada je svojom ogromnom guzicom krenuo unazad i ja sam polegla na leđa, a njegova guzica zabila mi je glavu u patos.

Onako debeo, ogroman trljao je guzicu od moje lice, bukvalno me davio njom, dok mi je snažno mesio sise, šamarao mi pičku i gurao prste u njoj

Bila sam tako napaljena, tako gladna da mi ga konačno stavi, ali on je još uvek uživao tako dok su njegova muda upadala meni u usta, dok se nabijao guzicom meni na lice, a moje teme lupalo o patosu. Onda se okrenuo i dok sam ja još uvek ležala nabio mi taj debeli kurac u usta dok se njegov debeo stomak razlio po mom licu, bukvalno mi prekrivao glavu. I dok ga je ludački nabijao, uspevala sam nekako da dolazim do daha između trzaja. Na trenutak je zastao, izvadio ga, uzeo onu njegovu košulju i pocepao joj rukav, dok sam ja i dalje palacala jezikom po njegovim jajima. Tada mi je vezao oči, i okrenuo me da klečim nagužena preko fotelje i konačno je ušao u meni.

RAZDEVIČIO ME I ŠUTNUO: Bio je jako debeo, a dužina... pitala sam se da li ima kraja

Osetila sam kako me prožima toplina tog kurca koji mi širi usmine i uvlači se u mojoj pički, prodire i čini me srećnom. Jahao me je jako, muški dok bi mi guzica pucala pod naletima njegovog velikog stomaka. Dok me jebao pitao me jesam li kurva, jesam li drolja, za šta služim. Pričala sam u transu da jesam, da sam kurvetina, da sam droljetina, da služim za jebanje, da služim da istresu kurčeve, da sam zato stvorena, da zato postojim i da me jebe, da ne prestaje da me jebe. I jebao je, stvarno jebao muški.

Potom me je podigao na sto, podigao mi noge i nabijao ga da su moje teške sise letele na gore na dole, dok sam osećala kako njegov znoj kaplje po mom stomaku i razliva se, a njegova pljuvačka po sisama i licu, a ja svršavala u naletima njegovog kurca. Tad me je spustio na kolena, zašao mi od pozadi, mlatio je moje guzove, pa me uhvatio za kukove i nabio mi ga u guzicu da sam jauknula.

Jebao je, deljao mi guzicu, jako i dugo, ponovo sam svršavala ne verujući kakvu snagu moj debeli jebač ima

Zamislila sam da može da me vidi muž, kako se nabijam njegovom šefu na kurac i kako me on jebe kako moj muž nikada nije. I tako dok me je ludački jebao od pozadi, odjednom mi je skinuo povez koji sam imala na oči i u mom prvom pogledu videla sam na par metara od mene ćerku koja me je gledala širom otvorenih očiju, potpuno nema, poluotvorenih usta. Refleksno sam htela da se otmem, ali me je debeljan čvrsto obgrlio rukama oko struka, bukvalno legnuvši preko mene, nastavljujući da me jebe i vice:

- Gledaj kako ti karam mamu, gledaj kako ti karam mamu. 

Tad me je uhvatio za kosu i podigao mi glavu ka mojoj Mini:

- Kaži ćerki, šta si ti moja, kaži za šta joj mama služi, sve ti jebem po familiji što imaš. 

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

Gotovo da je vikao dok mi čupao kosu i ja sam tad rekla:

- Tvoja sam tvoja kurva, kurvetina.

- Njoj kaži sve ti jebem, ne meni - viknuo je ponovo. 

- Majka ti je kurva Mina, majka ti je kurveštija. Tvoja mama služi da je jebu, svi da je jebu - pričala sam, gotovo sva izgubljena i u transu, gledajući svoju ćerku dok gleda kako joj neki nepoznati čika jebe majku. 

Kažem, izgubljena, jer kao da nisam bila tu i kao da nisam bila to ja, dok sam osećala kako me taj debeli čovek guzi i razbija, a ja ponovo svršavam gledajući svoje dete. Konačno osetila sam ga gde me puni, njegovu spermu koja se razliva u meni, dok on viče jedno dugačko aaaaaaa.

PODELILA SAM MOG PASTUVA SA RASPUŠTENICOM Jedan mali, ali debeli bio je dovoljan za nas dve

- Idi Mina u sobu, sad će mama da dođe - rekla sam joj kad je konačno ovaj debeljan ustao i obrisao svoju patku meni od kosu. 

Pošla sam ka kupatilu da se umijem, kad me je on uzeo za ruku i rekao da nema umijanja, da odem kod njegovog potrčka sa njegovim mirisima. Obukla sam je i uzela svežanj sa stola. On me je šljapnuo preko guze, rekao mi da uzmem malu i da se gubim. što sam i učinila. Dole u restoranskom kupatilu sam se umila koliko toliko i rekla Mini kako se mama igrala sa ovim čikom, ali da ne kaže tati a ja ću joj kupiti sve što poželi, što sam naravno kasnije i učinila.

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Kada smo stigli kući muž je izvadio dvesta evra i rekao mi da sam budala što sam htela da idem, da sad ne bi imali dvesta evra. Po prvi put složila sam se sa njim, držeći u ruke torbicu koja je puna s novčanicama. Ipak, nisam mogla a da ne pomislim koliko je glup i jadan, potrčko, koji ni za godinu dana neće zaraditi kao ja za par sati. 

- Da, budala. Prava si budala - pomislila sam.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti