5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TAKO JE LEPO MEŠALA NA TUĐOJ BATINI: Moja žena je odradila druga, pa puna sokova došla i kod mene

Moju ženu sam upoznao kada sam imao 25 godina, ona je imala 20. Zgodna crnka, srednje visine i naravno dobrog tela, ali pored lepote više me zavelo kod nje zato što je bila baš mirna i sramežljiva osoba, a malo i naivna. Pre mene je imala dva dečka sa kojima ništa više od ispijanje kafe nije imala, tako da sam se baš pomučio, gotovo dve godine, dok sam ušao između njenih nogu. Da i to se desilo pošto je bila sigurna da smo stvarno ozbiljni u vezi. Pošto sam studirao malo dalje od kuće posle studija ostao sam da radim u tom gradu, samački život mi se baš i nije dopao pa sam se ubrzo oženio i doveo je u gradu gde radim.

Pošto sam samo ja radio, bilo je dosta naporno. Stan, računi, odeća, izlasci, jer je baš volela izlaske, tražili smo posao svuda u njenoj struci ali nikakvog pomaka nije bilo. I tako jednog dana, dok smo sedeli ispred kuće, u poseti je bio Nenad, moj jedini drug iz tog grada gde sam studirao. Dok smo prepričava muke o poslu, on odjednom predloži:

- A što ne bi probali kod mene u firmi. Znam da nije njena struka, ali možda bi mogli iskombinovati nešto. Mogla bi biti u početku moja sekretarica, a dok ne savlada, pa onda mi može biti pomoćnica u poslu. Jer moja pomoćnica je već stara i dugo je u poslu, a njoj će da daju unapređenje u samostalno radnika.

MACO, UĐI, ČEKA TE TATICA: Bolja si od keve, sada ću te napuniti

Posle par dana zove nas Nenad na piće u gradu i da potpišemo ugovor. Sve je bilo perfekt, oboje smo bili srećni, izgurao joj je dobru platu, čak kao da ima radno iskustvo.

I tako žena je počela raditi i posle prvih mesec dana počela mi je biti sumnjiva. Nikad nije dolazila više u isto vreme sa posla, ugradila je spiralu, sve se više i više atraktivnije oblacima, čak šta više svlačila, i ranije se razgolićavala ali samo kada bi izlazili u provod, svoje telo je dovelo do savršenstva. Svako veče je trenirala svoju guzu i noge, želela je što veću guzu, seks je postao puno bolji. Sve se u seksu promenio, apetit za seks je bio ogroman, non-stop me je napadala i uvek je mogla više. Počeo sam je proveravati ali nikad ništa nisam mogao naći u telefonu.

BOŽE MOJ, POCEPAO MI JE ŽENICU Ona je bila nežna, ali je on skroz razbucao pa je sada prevelika za mene

Nisam mogao ništa skontati o čemu se radi. Telefon je bio skroz prazan, sve do jednog jutra kada je zaboravila da izbriše poruku, ustao sam prvi i vidim da lampica svetli na njenom telefonu. Otvorio sam vidim poruka od Nenada: „Ej danas smo sigurno sami, danas nećemo ništa radit samo ćemo uživati“. Na prvi pogled nista strašno ne piše ali me zainteresovani, jer Nenad mi je bio baš dobar drug. Ali i on se u zadnje vreme promenio, češće je dolazio, zvao, ali nikad se ne bi duže od 10 minuta zadržavao kod nas.

Rekao sam sebi "e danas neću ići na posao ali ću malo ispratiti situaciju, spremio sam se kao za posao, seo u auto i parkirao se u prvu ulicicu, ona je u jutru išla stalno sa taksijem. Vidim Nenadovo auto prolazi i ubrzo se vraćaju njih dvoje u automobilu, poslao sam poruku da vidim šta će mi reći, rekla je da je u taksiju, odmah sam video da nije nešto OK. Pošto sam znao kada je velika pauza za ručak odvezao sam do njene firme. Naravno rekla mi je da ide sa koleginicom nešto da kupi, sve što sam video je Nenad kako nosi dve pice.

ISPOVEST SEKSUALNE ZAVISNICE: Ostvarila sam najperverznije fantazije!

I to veče je kasnila, čak dva sata, kao puno posla. Ja sam isto rekao da ću kasniti a bio sam pored njene firme. Na parkingu nikog nije imalo osim auta od Nenada, kada su izašli, pričali su nešto i smejali se, meni je naravno rekla da mora zvati taksi jer je kasno. Kada je dovezao blizu kuće, naravno ostavio je ulicu pre, malo su se zadržali u autu, bio je mrak a ja dosta udaljen nisam mogao ništa videti. Kada sam ušao posle nje u stanu već je bila u kupatilu, po izlasku odmah me spopala, vratila u kupatilo gde smo imali strastveni seks.

Par dana sam razmišljao o čemu se tu radi. I kako bi mogao šta saznati više, čak sam sebi govorio da umišljam, a onda skujem plan kako bi više bio sa Nenadom i mojom ženom u nekoj opuštenoj atmosferi i tako pokušao da shvatim ima li čega među njima ili umišljam. Dogovorio sam izlazak da malo popijemo, i pošto kao ima razlog za pijanku, malo sam više popio ali se i pravio da sam se oblesao.

Žena, naravno, pošto je jun mesec, baš se sredila, štiklice, gole noge premazane bodi uljem, uska haljinica koja je prekrila jedva guzu, bez brusa samo silikonske navlake da joj se ne ucrtavaju gole sise na uskoj haljinici

Pošto sam se ponašao kao da sam koma, morali su mi do auta pomoći da hodam. Kada su me stavili na zadnje sedište oni su ostali napolju da Nenad zapali cigaretu. Brzo su seli, Nenad je vozio a ja sam već ležao pozadi i pravio se da spavam. Do kuće smo imali nekih 20 minuta. Po izlasku iz grada i manjka rasvete, primetio sam da je Nenad ova ruka često išla na strani ka mojoj ženi, a onda se počeo tu zadržavati. U jednom trenutku sam primetio da se moja žena počela nametati, naslonila se na vrata dok je jedna noga bila ka Nenadu, video sam da se počela uvijati i u jednom trenutku čak joj je uzdah izleti. Nenad se trznuo, pogledao me i kroz smeh joj rekao:

- Pssstt!

TAKVOM POŽELJNOM TELU FALILA JE BATINA Jaukala je, mešala i razrađivala svoje rupice

Brzo su prestali, hteo sam videti šta ide dalje. Pravio sam se mrtav, nepomičan, stigli smo kući. Faktički su me uneli u kuću i ostavili u spavaću sobu. Žena me je raskomotila i ostavila dok je on već bio u dnevnoj sobi. Žena je polako izašla, ja sam ustao i odmah krenuo na vrh prstiju za njom. Lagano sam otvorio vrata, video sam da su u dnevnoj sobi...

Dopuzao sam do ulaza u dnevnoj sobi, inače, ne postoje vrata u dnevnoj sobi, kuhinja je levo a ogromna dnevna soba levo, žena je već išla ka njemu sa flašom vina i rekla:

- Mogli bi još koju popiti.

RAZDEVIČIO ME I ŠUTNUO: Bio je jako debeo, a dužina... pitala sam se da li ima kraja

Svetlost od TV-a je bila dovoljna da mogu sve videti. Dok je on sedeo, stajala je ispred njega sa flašom vina. Uzeo joj je vino iz ruku i čaše, i odjednom zario ruke na njenu guzu. Ljubi joj butine, ubrzo mu je glava bila između njenih nogu, ruke su mu završile ispod haljinice. Ubrzo se nagnula, i videle se crne tange, koje je on polako spuštao. Ustao je i brzo sebe otkopčao, spale su mu pantole, pribio se uz nju ljubio je po vratu, prelazeći prstima kroz kosu da je drugom rukom stiskao i nabijao na sebe.

A onda je okrenuo, a njegov ogromni kurac se mogao videti. Bila je to ogromna kurčina, nikad do tada nisam video nešto toliko, već je bio na maksimum. Spustio se na kolena i počeo joj ljubiti i lizati guzu, a onda je seo a ona se spustila na kolena i počela mu ga pušiti. Lizala je tu ogromnu kurčinu od vrha do dna, dok je on drži za glavu, hteo sam skočiti i izmlatiti oboje. Ali osećaj mi je drugačije govorio. Kurac mi je bio u najvećoj erekciji, pulsirao je kao da se sva krv slila u njega od napaljenosti, stomak mi se grčio od napaljenosti.

Onda je ustala i opkoračila ga, dok se on zarivao u njene sise. Drugom rukom je pripremala njegovu kurčinu da se nabije na njega

Bila je tako seksi, njena preplanuli guza iz solarijuma, još namazana uljem, uska haljinica, jedva sam čekao da vidim koliko joj treba da uđe ta velika kurčina u njenu usku pičkicu. Počela se nabijati, treći put kada se nabila već je bio do kraja u njoj. Počela se lagano nabijati a uzdahe je gutala u sebe, pokušavala se suzdržavati da ne vrisne od te ogromne kurčine koja ulazi u nju. Nekad bi joj izašao piskavi uzdah, znoj me oblio od napaljenosti. Kurac mi je pucao od priliva krvi.

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

Počela se uvijati na njemu tako očaravajuće. Sa njenom dugom crnom kosom se uvijala oko njegovog vrata, a onda je stinuo tako jako za guzu, mislio sam da će joj pocepati guzu. Piskavi je vrisnula, a onda je počeo tako žestoko nabijati, totalno su zaboravili da bi mene mogli probuditi, čula se njena vlažna pičkica kako se nabija. Nabijao je tako jako, kao da je želi poderati. Vrisnula je tako jako da je morao stati, stavio joj je ruku na usta i rekao:

- Psstt, malo budi tiša, znaš da ga možemo probuditi.

Onako zadihano i napaljeno mu je rekla:

- Jebi me, molim te ne prestaje.

PODELILA SAM MOG PASTUVA SA RASPUŠTENICOM Jedan mali, ali debeli bio je dovoljan za nas dve

Glas joj je drhtao. Počeo je opet lagano nabijati. Drhtavi uzdasi su izlazili iz nje. Okrenuo je i spustio na leđa, jednu nogu joj je digao a drugu sklonio na stranu. Kurac mu je bio tako krut da nije morao da ga pridržava. Ulazio je i izlazio iz nje, dok ga ona nije uhvatila za košulju povukla na sebe i rekla drhtavim glasom:

- Jebi me jače, jebi me svršiću!

Počeo je tako jako da se nabija u nju. Njene noge su bile oko njega, od jednom je počela da se izbija i da cvili, stavio joj je ruku na usta i počeo još jače i brze da je jebe. Kroz njegovu ruku su se čili prigušeni vrisci. Kad se prestala tresti ustao je i naguzio preko jastuka i naslanjača. Njena guza je bila tako dobar prizor u toj pozi, zabio ga je i nastavio je jako jebati, zabila je glavu u jastuk i cvilela. A njegov kurac je tako dobro razvaljivao tu usku pičkicu.

Bio je ogroman, a onda je opet počela se tresti i svršavati. Seo je, a ona se vratila na njega i počela sama žestoko nabijati

Počeo je i on uzdisati. Tad je ona počela ubrzavati i vrteti njenom okruglom guzom na njemu. Počeo se uvijati, odjednom je stisnuo sa obe ruke za guzu i nabio ga do kraja, uzdah je tako bio dug i dubok, znao sam da je počeo da svršavati u njenu pičkicu. Onda je nastavio da se trza i svakim trzajem je jače i jače navlači na kurac. U tom trenutku je meni krenula reka sperme, jednostavno je sam počeo svršavati od napaljenosti, a onda je nastala tišina. Sedela je tako nepomičan na njemu, dok je kurac bio u njoj. Posle par minuta odahnula je:

- Uuu, ovo je bilo najbolje do sada!

Sela je pored njega, vratila sise u haljinice i pokrila koliko je mogla. Gledali su se jedno vreme dok je mazio po nogama, onda je počeo i on:

- Joj Laro tako se dobro jebeš, noćas je bilo savršeno, a tako si me palila celo veče, dobro je što se napio, inače, bih pukao od napaljenosti. Aa Laro jel istina da je i Igor ušao u moj posed - rekao je kroz blagi smeh.

TOOOOO DEVERE DAJ MI GA: Lupaj me, razvaljuj, ja sam tvoja čupava kobila

Odgovorila je:

- Aha! A kao da ga ti nisi poslao? Znam da si mu ti rekao da me spopadne.

- Jesam morao sam. Kad sam video koliko se pali na tebe, svaku tvoju sliku sa Instagrama je skinuo na telefonu.

Mazio je dok su pričali i drkao svoj kurac, a onda se ona savila i opet mu počela pušit kurac, zalegao je i namestio se. Dok je uvlačila njegov kurac preliven sokovima koje su oboje izlučili, počeo je skidati košulju. Kurac mu je opet počeo da rasti. Ustala je, skinula je i haljinicu pa su sad oboje bili goli. Sad mu je rekla:

- Znaš kad se do sad nije probudio neće ni od sad, mogli bi sad malo jače.

Njena guza je udarala u njegova jaja i butina, lupalo je tako jako.

- Mmm Laro tako si dobra kurvica, do sada nisam imao bolju jebačicu!

- Joj Nenade ti si jedini kojeg sam imala osim mojeg muža - nasmejao se i rekao:

- A Igor?

- Pa da Igor, i on sada. Ali ti si nešto drugo.

Dok su pričali nabijala se lagano, priča je usporavala, a onda je rekao:

- Znaš u ponedeljak ima da te ja i Igor zajedno jebemo, idemo negde u hotel.

Kurac mi se opet ukrutio, iz nje je izašlo dug uzdisaj:

- Mmmmm to će biti dobar seks, jedva čekam.

SKINULI SU MI NAJLONKE I GAĆICE I REDALJKA JE POČELA: Jedan po jedan, brzo, jako, sve je pucalo!

Onda je počela ga strasno ljubi i nabija se. Priča je prestala, samo se čula vlažna pičkica. Opet je počela se trese na njemu, a onda je pala i legla na njega. Tako su ostali jednu 5-6 minuta, a onda je on rekao:

- Znaš mogao bih ići, a i telefon mi je 100 puta vibrirao. Sigurno ona moja, moram joj pisati.

Ja sam se brzo pokupio i otišao u sobu. Još jedno 10 minuta je prošlo dok nisam čuo vrata, a onda dugo tuširanje i eto je, ulazi gola u sobu. Lagano me otkriva, počinje me ljubiti i buditi, počeo sam se kao buditi... Već je bila na meni, osetila je da mi je već tvrd i lagano je prelazila pičkicom preko njega. Kroz glavu mi je prolazilo kako se nabijala na ogromnu kurčinu od Nenada.

Izvadio sam ga i odmah ubacio, bila je tako vrela i vlažna, bila je puna sperme

Osetio sam gustu masu od Nenada, još više me napalilo. Počeo sam mumlati:

- Mmmm, kako ti je vrela i vlažna. Čak i natečena unutra! Mmmm, zašto ti je vrela, ovako puna nečega.

Ćutala je i uzdisala, počeo sam je jako nabijati.

- Mmmm... Joj kakva ti je, kao da je neko već dobro pojebao, je li te ovo Nenad izjebao.

Samo je ćutala i jače uzdisala, osetio sam da joj puls na 200. Asprema od Nenada je počela izlaziti sa njenim sokovima...

- Mmmmm... Znaš, noćas sam sve video i tako si me napalilo kada sam video kako se jebeš sa njim.

PRIVELI SMO DEVOJČURAK SA MASKOM ANĐELA Halapljiva mala, prošla je dva kruga, i nije stala

Počela me ljubiti tako strasno po vratu i nabijati se, rekla je:

- Mmmm joj ne smeta ti?

- Ne jer se tako dobro jebete…

- Znaš od kada me je jebao ne mogu bez seksa…

- Kako te je dobro napunio spremom.

- Joj jebi me...

A onda sam počeo da je nabijam, počela je vrištati a ja sam joj stavio ruku i rekao:

- Ovako ti je on zapušavao usta. Više mi se sviđa tvoj prigušeni glasić.

ŽENU SAM PRETVORIO U PRAVU KUJICU Dvojica su se je razbijala, pa sam došao i ja na red

Počela je mumlati:

- Joj svršiću! Mmmm, svršiću, napuni me i ti, aa...

Onda smo počeli oboje svršavati. Legla je na mene i gledala me tim sjajnim ogromnim očima i uzdisala, a onda sam rekao:

- Moram te pripremiti za ponedeljak ipak ćeš morati sa dvojicom.

- Neće ti smetati - pitala je.

- Posle ovoga večeras naravno da ne, želim da vidim kako ćeš se provesti sa dva kurca, da mi ispričaš detalje kako si se zadovoljavala sa dva kurca, naračito sa Nenadovim….

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti