18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

TETA MIRA JE PRAVA MESINA: Nestašni dečače, ala se ukrutio, počni, molim te!

Imao sam 10 godina. Drugarica iz osnovne škole, Dunja, slavila je rođendan. Živeo sam sa roditeljima kod babe i dede u kući. Dunja je živela dve ulice dalje od mene. Bio je to vreli julski dan.

Dunja je bila devojčica u koju su svi bili potajno zaljubljeni. Moram priznati da ni ja nisam bio imun na njeno prisustvo. Sedeli smo u dvorištu njene kuće. Posle 10-tak minuta, pojavila se Dunjina majka, Mirjana. Nosila je grickalice i sokove da posluži goste na ćerkinom rođendanu. Mirjana je bila visoka 170 santimetara, nosila je kraću crnu kosu. Nosila je treger majicu sa velikim izrezom oko vrata i kratku letnju suknju. Bila je u kućnom izdanju. Nije bila našminkana.

Sedeli smo na baštenskim stolicama. Ispred nas je bio baštenski sto. Mirjana je nosila poslužavnik sa pićem. Sagla se da spusti posluženje na sto. Gledao sam u nju kao hipnotisan. Bio je to dečiji, naivan pogled. Druga deca su skakala i igrala se. Savila se u želji da poslužavnik spusti na sto. U trenutku su se kroz izrezanu majicu ukazale njene velike grudi. Nije nosila brus. Bile su to prirodne, čvrste, jake četvorke. Ukazale su se u svojoj punoj veličini. Primetila je da je posmatram. Nije preduzela ništa da se pokrije u datom trenutku. Samo me je pogledala i nasmešila se.

KAKAV KOMAD SAM BRZINSKI PROBALA Seljačina me je navukao na parkingu, grubo odradio i pobegao u mrak

Bio je to prvi put u životu da vidim gole grudi neke žene uzivo. Mirjana je tada imala 34 godine. Ja sam bio još klinac, ali sam razumeo u potpunosti šta sam video. Te tri sekunde pogleda na njene grudi su mi kasnije pružile nepresušnu inspiraciju za mnogobrojne masturbacije u kojima sam uživao. Zamišljao sam Mirjanu, majku moje drugarice i komšinice. Od tog momenta, ona je postala za mene ideal privlačnosti i čežnje. Njene obline su bile prelepe, odmerene. Bila je jako skladno građena. Posle dve godine sam se odselio iz tog dela grada. Sa Dunjom sam posle nekog vremena izgubio svaki kontakt. Mirjana je i dalje povremeno bila u mojim maštanjima. Godine su prolazile, bio sam sa priličnim brojem devojaka, a sećanje na Mirjanu je polako bledilo.

Napunio sam 24 godine. Došao sam kod babe i dede da ih obiđem. Otišao sam do prodavnice da im kupim neke namirnice.

SVINGERSKA ŽURKA KRAJ BAZENA Devojka je obrađivala profesora, a ja tek punoletnu devojčicu

- Ivaneee....jesi li to ti?

Okrenuo sam se po malo začuđeno. Odmah sam je poznao. Bila je to Mirjana. Videlo se da je 14 godina starija, ali i dalje je izgledala dobro. Iskreno sam joj se obradovao.

- Ja sam teta Miro... kako ste?

- Ma dobro sam... Čoveče al si ti porastao, razvio se, promenio, jedva sam te prepoznala.

- I ja sam vas odmah prepoznao, niste si ni malo promenili.

FANTAZIJE SU SE OSTVARILE: Kakav osećaj, dva nabrekla monstuma u uskoj rupici

Lagao sam, Mirjana je vidno ostarila, ali i dalje je zračila nekom nevidljivom privlačnošću. Telo joj se držalo dosta dobro. Nosila je nešto dužu suknju i sako. Garderoba nije mnogo toga otkrivala, ali naslućivala se i dalje zanosna figura. Frizura joj je i dalje bila slična kao pre... kratka crna kosa.

- Jaooo, laskavče, nije samo da si porastao, nego si postao namazan... gde se nisam promenila hahahaha ćuti tu...

- Ma ozbiljan sam. Hahahaha.

Malo smo se šalili na taj račun.

- Šta vam radi Dunja, nisam je video ni čuo više od 10 godina.

- Dunja se udala i odselila u Australiju.

- Uuuu, pa baš lepo, baš bih voleo da je vidim i čujem.

- Pa retko ona dolazi, ali ako imaš vremena, svrati do mene, da ti pokažem slike sa venčanja i da vidiš gde je sad... vi ste bili nerazdvojni kao deca...

PREDAO SAM ŽENU MLADOM UDVARAČU: Nije se skidao, njegova ogromna batina razorila je sve njene rupice

Iskreno, nije me bilo puno briga za Dunju, ali video sam da je njoj značilo da mi pokaže te slike. Pretpostavio sam da joj se ćerka udala za nekog bogataša, pa sad ona želi da pokaže u kakvom izobilju živi.

- Pa može, baš ću da dođem.

- Ajde ako nemaš nekih obaveza, kad završiš u prodavnici, svrati..

- Važi, dolazim.

Odneo sam babi i dedi stvari koje sam kupio i odmah produžio do Mirjane. Prošlo je pola sata od našeg susreta. Mirjana se presvukla. Nosila je letnju haljinu svetlog dezena. Sedela je u dvorištu. Haljina je imala veći izrez oko vrata. Njene grudi su mi se učinile veće nego ranije. Ipak, godine su prošle, Mirjana se ugojila nekoliko kilograma. Nije bila debela, ali na visinu od 170 santimetara, njenih 70 kilograma su bile neka gornja granica. Obline su joj bile veće nego ikad. Seo sam preko puta nje. Noge su joj bile prekrštene. Ipak, na njenim butinama su se mogli nazreti tragovi "pomorandžine kore". Bez obzira na očigledne tragove celulita, ona je i dalje bila privlačna. Za svojih 48 godina, jebozovnim licem i raskošnim oblinama, bila je pravi trofej. Ćaskali smo 15-tak minuta. Spuštala se noć. Komarci su postali jako aktivni. Ušli smo u kuću.

JOOOOJ TO MI NIKO NIJE RADIO: Bila sam nezasita, celu noć me jahao, a do jutru je skroz bila modra

- Gde vam je čika Peđa?

- Pa ti ne znaš, ja i Peđa smo se razišli pre četiri godine.

- Sad mi je malo neprijatno što sam pitao...

- Ma nema razloga... sve je to normalno. Bolje je ovako za sve.

KOLEGA, NEMA VAĐENJA Stavio sam ga celog, polako klizio, a onda je ona pustila prigušeni vrisak

Sedela je na trosedu pored mene i pokazivala mi slike. Mirisala je prelepo. Osećala se na neki jak ženski parfem. Gledao sam krijući u njena gola kolena i listove. Nosila je papuče sa malom štiklom. Ipak, njeni listovi su bili predivni. Stalno mi je kroz glavu prolazila misao "jbt kako li je izgledala pre 15-20 godina ako je sad ovako privlačna".

Listala je album sa slikama. Njene šake su bile beskrajno jebozovne. Ruke su joj bile blago isprepletane venama. Imala je duge prste i nokte. Bila je to ruka kao stvorena za drkanje. Nesvesno... osećao sam strasnu privlačnost prema toj ženi. Kurac mi je bio na pola dignut. Nisam mogao da se skoncentrisem na gledanje slika. Završili smo sa gledanjem posle 20-tak min. Želeo sam što pre da idem kući. Bio sam pod velikim pritiskom.

BACILI SMO JE NA HAUBU I IGRA JE POČELA: Gurnuo sam joj u usta, a taksista je nabijao otpozadi

- A ti Ivane? Devojka neka?

- Pa ništa za sad...

- Kako ništa, takav momak, to je nemoguće...

Izbegavao sam temu. Ona kao da je to osetila i pomalo me podbadala.

- Jaoooo... pa nisam te poslužila, šta ćeš da piješ?

- Ma neka teta Miro, neću ništa, treba da idem kući...

- Koja bre teta... nisam ti teta hahahaha

- Izvinite, nisam hteo da vas uvredim...

- Ma šalim se bre, opusti se čoveče... i nemoj to teto molim te hehehe

- Važi... Miro!

- E to... hahahaha.

Došla je iz kuhinje. Sagla se da spusti poslužavnik na sto u dnevnoj sobi.

UPAO SAM GROTLO POHOTNE MILFARE Doktorka ga nije skoro imala pa sam je skroz resetovao

- Ne vredi... Sada imam brus.

Nasmešila se. Ostao sam zaleđen.

- Ili ti možda sad nije interesantno jer sam sada starija?

- Dobra si ti i sad!

Odgovorio sam kao iz topa. Sve kočnice su popustile.

- Jesi siguran u to? - zavodljivo me je pitala.

- Apsolutno, dokazaću ti...

TRIJANGL O KOME SAM SANJALA: Uzimam ih obojicu u ruke, ližem, pripremam za proboj

Ustao sam i levom rukom sam je ščepao za vrat. Drugom rukom sam je uhvatio oko struka i privukao uz sebe. Preko garderobe je mogla da oseti moj potpuno dignuti kurac.

- Uhhhh mali... pa ti si opasan... nestašan dečak

- Nemaš pojma koliko sam ovo želeo...

Uhvatila me je rukama za dupe.

- Uhhh kakva guzaaa.

Ljubili smo se. Jezici su nam se isprepletali. Prelepo se ljubila. Imala je prelepe, meke usne. Lizala me je oko usta, po bradi. Uzvraćao sam joj.

- Kako me pališ... aaaaahhhh...

PERVERZNI GAZDA JE DOŠAO PO KIRUJU Svaka mu čast, uspeo je ceo da stane i dva dana nije vadio

Moje ruke su letele po njenom telu. Stezao sam njeno mesnato dupe, struk, butine, velike sise. Uvijala se kao najveća kurva pod mojim snažnim dodirima. Bili smo ludački napaljeni. Cepao sam haljinu sa njenog kurvastog tela. Mirjana je disala ubrzano. Stenjala je kao napaljena kobila. Dodirivala me je po telu i svlačila pod naletima strasti. Osećao sam njene duge nokte po mom telu. Zabijala se u mene i grebala me. Svukao sam je celu.

Ispred mene je bila gola, sisata matorka, željna mog kurca. Sise su joj bile baš velike, po malo su visile. Imala je malo više kože oko struka. Jebao sam zgodnije devojke i žene od nje, ali ona je bila moja želja i čežnja iz detinstva. Bila je beskrajno jebozovna. Svaki njen pokret je odisao divljom privlačnošću. Ludeo sam od njenog dodira.

ZGRABILA GA JE I POČELA DA GUTA: Kako je lep, daj mi ga, DAJ!

- Jebi me dečače... Želim te...

Ošamario sam je po sisama i pljunuo joj u lice. Gurnuo sam je na trosed. Srušila se na njega. Bila je u neverici. Nije očekivala takav tretman i toliku napaljenost od mene. Instinktivno je raširila noge. Njena sveže podšišana pička je mamila na seks. Gurnuo sam joj dva prsta u pičku. Bila je potpuno vlažna i spremna. Jednom rukom sam je držao za vrat i davio je, a drugom sam prodirao u njenu pičku i trljao joj klitoris. Radio sam to jako i intenzivno. Vrištala je:

- Aaaahhhh toooo...

- Jel voliš ovo kurvetino matora?

- Volim ali jebi meeee... molim te... želim te celog.

Lizao sam joj lice i drkao pičku. Želeo sam da je gledam dok pati iščekujući moj kurac. Svršila je neverovatno brzo.

DOŠLA JE TIHO ŽELEĆI MESO PRED BRAK Plovio sam, kidao je, osetila ga je do poslednjeg milimetra

- Aaaaaaahhhh uuuuuuhhhh toooo nisi normalannn aaahhhh

Brzo sam joj zabio kurac u pičku i krenuo da je tucam. Bio sam jako grub. Jebao sam je kao najveću kurvu. Bio sam neizmerno napaljen. Jebao sam ženu koja je godinama bila moja najskrivena i najdublja fantazija. Satirao sam je od kurca.

- Ivooo moj... obožavam te... aaahhh

Muda su lupala po njenoj pički. Znoj nas je oblivao, klizili smo jedno sa drugog. Kurac mi je bio čvrst kao stena. Tempo je bio strahovit. Svršavala je u talasima, uvijala se, drhtala, stenjala. Menjali smo poze. Tucao sam je od pozadi. Pogled na njeno lepo oblikovano, veliko dupe je teško opisati rečima. Njene sise su se njihale i tresle. Nisam je štedeo ni malo. Rukama sam istraživao svaki milimetar njenog tela. Želeo sam da je osetim, da uživam u njenom telu i njenim dodirima.

POSTAVIO SAM JE PRED OGLEDALO I ZABIO: Ispuni je, volim da gledam kako nestaje u meni

Svršio sam joj po stomaku. Istog momenta sam nastavio da je jebem. Bila je iznenađena mojom izdržljivošću. Nisam posustajao. Svršio sam još dva puta. Srušio sam se pored nje. Bio sam obliven znojem i umazan u naše telesne tečnosti. Trebao mi je mali predah. Ležala je pored mene i milovala moje golo telo. Prelepo me je dodirivala. Šaputala mi je na uvo koliko je privlačim i koliko me želi. Bio je to prelep osećaj.

Neprimetno se spustila i počela da puši moj polu dignuti kurac. Posle 3-4 sekunde se ponovo digao. Pušila ga je profesionalno. Izluđivala me je. Gledala me je pravo u oči svojim prodornim očima. Uzjahala me je.

RAZDEVIČIO ME I ŠUTNUO: Bio je jako debeo, a dužina... pitala sam se da li ima kraja

- E sad malo ja da preuzmem igru...

Uhvatio sam je za njeno veliko, mesnato dupe. Nabijala se sve brže i jače na moj kurac. Vrištala je u strastvenom zanosu. Užvao sam u pogledu na njeno graciozno telo. Bila je živa vatra u seksu. Želeo sam je sve više. Znao sam da će to biti duga noć. Ona je želela da nadoknadi trenutke samoće, a ja da nadoknadim godine želje i patnje za teta Mirjaninim telom.

Te noći je postala u potpunosti samo moja.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti