19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

UH! KAKVA DAMA SA VELIKIM OBLINAMA: Cepao sam je otpozadi i bila je umazana sokovima, sve se slivalo

Mi smo par srednjih godina, jako dobrog izgleda u svakom pogledu inače, moj seksualni život je fenomenalan sa osobom/partnerkom koja ima iste karektaristike u našem seksualnom pogledu, a i perverzije koje volimo. Inače, otvoreni smo jedno prema drugom pa tako da u našim seksualnim igrarijama pristupamo svemu bez ikakvog ustezanja ili straha, a to je najbitnije i garancija za jedan divlji seks! Pa tako da želim da podelim naša iskustva sa vama, a iskreno rečeno moja partnerka voli da i drugi pročitaju njene sposobnosti.

Bila je noć, oko 22 časa, ona je došla u posetu meni a ja sam iznajmio sobu u hotelu u kojem ćemo osedati i raditi ono šta smo samo maštali pišući mesecima preko poruka u kojima su bile slike, poze, svršavanja i mastrubiranja do besvesti! Obukla je najbolie mogući erotski donji veš koji sam, inače, obožavao koje se sastojale od čizmica preko kolena, jarko crvenim karminom na usnama, halteri i čarapice do vrh butina koje su pravile prizor jedne rasne jebačice koja želi da bude rasturana…

KAKAV KOMAD SAM BRZINSKI PROBALA Seljačina me je navukao na parkingu, grubo odradio i pobegao u mrak

Već smo bili pripiti, a ja sam sa fotoaparatom je slikao u svim mogućim pozama što je ona to obožavala dok je menjala poze a usput zabijala dildo u već mokru pičkicu a ponekad i u guzu, pičkicu i u usta istovremeno, dok sam je slikao. Slike su davale očaravajuće rezultate tako sređene dame sa velikim sisama i guzovima koja je sa karminom ostavljala trag na velikom dildu kojeg je zabijala u usta, koji ima pumpicu za izbacivanje neke tečnosti u obliku sperme. Pa, tako da je često volela da joj svo lice bude belo i umazano kao i da se cedi sa lica, usta, kose ta sperma, odnosno tečnost, dok sam je ja slikao što je izgledalo baš jebački i kurvanski…

BACILI SMO JE NA HAUBU I IGRA JE POČELA: Gurnuo sam joj u usta, a taksista je nabijao otpozadi

Dok je gurala taj veliki dildo u usta pa sve do grla, volela je u isto vreme da se nabija i meša na druga dva dilda zabijena u pičkicu i guzu koji su bili zalepljeni na pod a ona je mogla komotno sedati na njih pošto su bili onako poveći u stvari ogromni i vidno je uživala kada je popunjena sa svih strana!

Ja sam bio u odelu i kravati dok sam slikao sa izbačenim kurcem iz pantalona koji sam lagano drkao dok sam je slikao. To je nju još više napalilo znajući da će ta komadina celu noć da se istresa na nju…

Izvadila je dildo iz tesne pičkice i raširila noge, ja slikam izebanu rupetinu i oblizujem svoje usne od požude i prizora želeći da joj poližem tu lepo sređenu mačkicu iz koje su curili obilni sokovi!

Ostavio sam fotoaparat, a uključio sam video-kameru da snima a onda sam prišao, uhvatio je za butine i počeo lagano jezikom da oblizujem sokove sa pičkice. Sisao sam joj usne, osećao sam u ustima predivan ukus dok sam počeo sve jače zabijati jezik što dublje u pičkicu, pokušavajući da joj pičkicu jebem sa jezikom i očekujući njeno svršavanje na mom jeziku. To sam iskreno obožavao!

Dok sam tako slatko i strastveno lizao, a često i sisao klituris pokušavajući da ga što više i dublje usisam u usta, polako sam zabijao i prste u pičkicu. Otvorio sam usta i stavio ih otvorena tačno na pičkicu dok je jezikom jebem unutrašnost te slatke i mokre pičkice. Držala me je za glavu i mešala ko luda, a pičkica je bila tačno na ustima…

POSTALA SAM OBRIJANA POHOTNICA Dečko me je razvalio u kadi, a onda i tata sa svojom batinom

Mesala je sve luđe i luđe pokušavajući mi napuniti usta dok je dildo trpala u usta, a drugom rukom mi nabijala glavu na pičkicu dok su njeno mumlanje, dahtanje i jauci ispunili sobu, nisam prestajao u lizanju. Ona je ubrzala ritam i dok su moja usta bila otvorena na njenoj pičkici a jezik neumorno oblizivao pičkicu iznutra, ona je u sve većim mumlanjem i dahtanjem nekontrolisano počela da trza. Tako jako i divljački dok istovremeno stiskajući mi glavu jače na njenu pičkicu a onda sam osetio neku tečnost u ogromnoj količini u ustima. Tako slatko, a toliko puno. Osetio sam prskanje tačno u usta i do grla. Gutao sam sa uživanjem dok mi punila usta. Nisam želeo ni jednu kap van pičkice. Usta su mi bila umazana, kao i lice. Podigao sam glavu i rekao joj:

- Izgleda da si dobro svršila.

Ona je nešto nerazumljivo mumlala sa dildom izmedju sisurina, a ogromni glavić dilda u ustima. Nastavio sam da joj prstima mazim pičkicu i strastveno da sisam klituris, bukvalno gutajući ga dok sam često pljuvao po pičkici a onda oblizivao

Često sam je i šamarao, a ona je strasno mešala. Zabijo sam dva prsta u tu mokru i razrađenu pičkicu i pitam je:

- Voliš li ovo bezobraznice?

A ona je sve više meša i kaže mi:

- Stavi još jedan prst!

To me je jako palilo, ta njena perverzija. Polako ulazi i treći prst dok ona još luđe meša i govori:

- Zabij još jedan prst! Ttreba mi!

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

Uzmimam lubrikant i mažem ga po prstima i polako guram četvrti prst dok ona mumla, meša, jauče a u pičkici već četiri prsta. Klizaju lagano napred-nazad šireći joj tu strastvenu i mokru rupicu dok prsti ulaze u obliku koplja. Sastavio sam palac sa prstima i pitao je:

- Hoćeš i peti?

Dok je ona na tu reč - poludela.

- Želim da probam fisting!

E tu sam se jako napalilo. Uhvatila me je za ruku i polako gledajući u mene počela je ludački da meša na prstima pokušavajući da ruka uđe u pičkicu. Moja kurčina je bila kao kamen. Mislio sma da ću svršiti od tog prizora dok je ona ludački mešala i ko zna koliko puta svršila dok je pokušavala se nabiti na sve prste. Sve vreme kamera je snimala taj predivan prizor. Dama u tako seksi vešu sa svim prstima u pičkici, nabijajući se tako i mešajući sve brže osećam kako ruka ulazi u pičkicu. Odjednom prođoše prsti i ruka dok ona samo izusti:

- Ahhhhhhh mmmmmmm toooo ljubavi….

POSTAVIO SAM JE PRED OGLEDALO I ZABIO: Ispuni je, volim da gledam kako nestaje u meni

Trzala se nekontrolisano svršavajući na ruku u pičkici i mešajući dok je mene dovodila do ludila. Nabijala se na ruku govoreći nešto nerazumljivo dok su sokovi curili iz pičkice po butinama. Bila je sva mokra, dok sam je ja lagano sa rukom jebao i svašta bezobrazno pričao, a drugom rukom mazio malu rupicu na guzi!

Podigao sam joj malo guzove i zabio jezik u čmar i počeo ludački da ližem dok je ona mešala. Sva soba se već osećala na jebačinu, a na TV koji je spojen na laptopu stalno perverzni pornići gde više njih jebe jednu kurvicu sa svih strana kupajući je obilnim količinama sperme, a uz jauke sa TV stvarali su predivan ambijent mešajući se sa njenim jaucima i dahćanjem! Izvadio sam lagano ruku iz njene pičkice a uzeo fotoaparat slikajući je tako mokru i rasturenu. Ona je bila izbezumljena od svršavanja, uhvati me za ruku i prozborila:

- Jebi me u guzu a trpaj dildo u pičku. Želim da sam napunjena ko ona na porniću!

Mene je to izbezumilo. Namestio sam glavić na već vlažni čmar i sjurio ga unutra.

- Aaaahhhh! Jače… Kazni me ko bezobraznicu! Rasturi mi guzu! Želim da sam rasturena ko kurva!

ZGRABILA GA JE I POČELA DA GUTA: Kako je lep, daj mi ga, DAJ!

Trpao sam u guzu nemilosrdno dok veliki dildo jebe pičkicu i to u istom ritmu kao i kurčina guzu. Ona je jaukala i njeni jauci su se mešali sa jaucima sa porno filma što je još više dočaravalo toj perverziji i uživanju! Uzela je dva dilda i oba počela da puši i guta tako žestoko da bi mogla svaku kurčinu bukvalno da proguta! Nabijam u guzu, govoreći svašta...

- Evo ti bezobraznice! Sada ću ti guzu razvaliti!

- Daaa rasturi je, to želim! Nemoj je žaliti!

- Koliko bi sada sperme volela po sebi.

- Ahhhh nekoliko kurčina oko mene i da svi svršavaju po meni, da se istresaju po licu, ustima, kosi, leđima... Da budem sva bela i ulepljena.

Na te reći ja samo još jače počeo da je nabijam, ne štedeći joj velike guzove koje sam šamarao i koji su crveni od nabijanja i šamranja. Guzovi se drmaju pri svakom zabijanju, a kurčina klizi u tu rupicu bez milosti, dok velika i puna jaja strastveno udaraju po guzovima a sise letaju ko lude! Guza joj prima ko i pičkica dok ona meša ko luda a kamera sve to snima. Snima je tako oznojanu i sa svih strana napunjenu. Osećam već da ću se uskoro kupati u sokovima.

PERVERZNI GAZDA JE DOŠAO PO KIRUJU Svaka mu čast, uspeo je ceo da stane i dva dana nije vadio

- Kako želiš kupanje bezobraznice i nevaljalice? - pitam je, a sve vreme se čuju udarci kurca u guzu.

- Aahhhh! Želim da sedam na dva dilda, a dva ću zalepiti na zid da ih drkam, dok me ti u usta jebeš bezobrazno.

- Voliš pet komada? - pitam uz osmeh.

- Daaaaa, da sam sva zauzeta sa komadinama i da svi me prskaju i kupaju.

Hvatam je za kosu.

- Dođi ovamo nevaljalice.

TRIJANGL O KOME SAM SANJALA: Uzimam ih obojicu u ruke, ližem, pripremam za proboj

Dva velika dilda stavljam na pod, a druga dva ogromna dilda lepim na zid. Ona lagano namešta dildoe na guzu i pičku i sede nabijajući se. Druga dva na zidu uhvatila je tako pohotno drkajući ih.

- Jebi ova usta koja vole kurčine.

Tu sam poludeo! Hvatam je za kosu i jebem je tako snažno da grca stalno dok joj suze teku niz lice.

Ona mumla i drka dildoe i nabija se ludački i meša na druga dva tako snažno da bi njoj i deset kurčina bilo malo

Dok ja nabijam i govorim "evo ti kurvo u usta" držeći je čvrsto za glavu dok ona mumla i sa dildosima sa zida prska sebi po licu spermu, lice joj svo belo i umazanao sa šminkom koja se cedi niz lice. A ona ne prestaje da guta već naprotiv još divlje drka i puši… Osećam da ću da svršim obilno sa puno sperme. Zabijam joj glavu na kurčinu do grla i govorim:

- Gutajjjjjj kurvo, gutaj sve!

UPAO SAM GROTLO POHOTNE MILFARE Doktorka ga nije skoro imala pa sam je skroz resetovao

Dok osećam guste mlazeve kako spricaju grlo sve do stomaka, a ona guta što je više moguće. Tako divljački da je još jedan dildo zabila u usta pored kurca i oba guta… Lice joj je svo umazano sa znojem, šminkom i spermom baš onako kako ona voli, dok grca i guta i mumla sa kurčinom i spermom u ustima. Osećam da sam sva jaja istresao u njeno grlo. Vadim kurčinu iz usta i popuštam stisak njene glave na kurčini dok ona sva zadovoljna i umazana kaže:

- Ovo mi trebalo - i oblizuje kurčinu i dildo.

BACILI SMO JE NA HAUBU I IGRA JE POČELA: Gurnuo sam joj u usta, a taksista je nabijao otpozadi

Gleda me u oči, sklapajući prstima spermu sa lica, vraća je u usta i oblizuje prste! Seo sam zadovoljan na stolicu, uzeo piće i kažem:

- Ljubavi ajde da nazdravimo.

- Ljubavi, može mmmmm….

- Nego šta je sledeće na našem repertoaru? - pitam je sa smeškom.

- Paaaa pošto sam sada bila bezobrazna, onda želim da me kažnjavaš ko nevaljalu kurvicu i da mi radiš sve šta poželiš.

- U redu! A sada, uzdravlje!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti