19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NE PRODOR, NEGO RAZVALJIVANJE DVE SESTRE Navlačio sam ih, razbijao rupice, samo su molile da ih prskam

Evo jedne priče kako sam pojebao dve sestre koje su, inače, velike kurvetine, odnosno nisu one kurvetine da se jebu sa svima i slično ali su mnogo željne kurca. Često se i međusobno zadovoljavaju.

Jednu sestru od te dve sam već jebao ranije. Ona se zove Milica i 1987. godište, a ova druga sestra je njena sestra od tetke koja živi u zgradi do moje i zove se Nevena, ona je 1988. Njih dve studiraju isti faks tako da je često njih dve uče zajedno... I jedna i druga su ekstra ribe ali stvarno su vrh vrhova a i mnogo su perverzne. To sam primetio po pričama koje čujem, po vešu koje nose, po vibratoru koji su nedavno kupile. I uostalom Milicu sam već jebao pa samim tim znam koliko je perverzna, jebozovna i željna kurca. Često smo se jebali, odnsono skoro stalno kad moji keva i ćale nisu bili kući i to smo se naravno dogovorili da niko ne sazna.

KOLEGA, NEMA VAĐENJA Stavio sam ga celog, polako klizio, a onda je ona pustila prigušeni vrisak

Međutim, jednom prilikom sam čuo kako Milica priča Neni kako sam je jebao više puta i kako sam mnogo dobar jebač. Za trenutak sam se uplašio kada sam čuo da joj to priča, ipak, može svašta da pomisli kad to čuje. Kad na moje iznenađenje Nevena joj odgovara:

- Jao blago tebi. Ja sam dosta puta sanjala kako me Miloš razvaljuje od kurca, a i sama pomisao na to me još više pali.

Ja to kad sam čuo otkinuo sam. Kurac mi je skočio kad strela, došlo mi da uđem u sobu i da ih izjebem obe u isto vreme. Ali, gajba nije bila prazna tako da ništa nisam mogao da uradim. Posle toga primetio sam da Nevena dolazi malo više provokativno obučena i stalno mi se nešto trti. Kad god pričamo nešto ona se trudi da mi bude što bliža i ja sam provalio da i ona želi isto što i ja ali nikako da budemo sami ili bar sa Milicom. Stalno je bio tu neko od matorih ja sam ludeo... Nevena je došla tog dana do mene da joj pozajmim fotoaparat pošto kaže da je bedak što samo ona nema svoje neke lepe slike jer valjda htela je da pravi Facebook pa su joj trebale slike i naravno dao sam joj. Pre toga sam joj rekao:

- Pa moraš da zaslužiš.

JOOOOJ TO MI NIKO NIJE RADIO: Bila sam nezasita, celu noć me jahao, a do jutru je skroz bila modra

Nasmešio sam se, a ona je na sebi imala neke pantalone uske a gore majčicu sa ogromnim dekolteom, ali baš baš ogromnim. Ispod toga nije imala brus tako da kad god bi se nagla malo odozgo sam joj mogao videti sise koje su bile skoro pa savršene (kada je dosla imala je duksić preko majice, da ne pomislite da ulicom šeta tako obučena). Onda me je pitala:

- A šta trebam da uradim da bih ga zaslužila?

- Pa hajde prvo me poljubi u obraz.

Nasmešio sam se, a ona se sagla da bi me poljubila pošto sam ja sedeo. Kada se sagnula mogao sam joj videti skoro cele sise. Odlepio sam, ali opet ništa nisam mogao da uradim pošto nismo bili sami u kući i umesto da me poljubi u obraz ona me na blic poljubi u usta i kaže:

- Je li, jel to dovoljno?

PREDAO SAM ŽENU MLADOM UDVARAČU: Nije se skidao, njegova ogromna batina razorila je sve njene rupice

Nasmejao sam se i kažem:

- Naravno da nije!

Ustanem i približim joj se maksimalno. Tu smo počeli da se ljubimo strasno, divlje, ludo... Dok smo se ljubili zavukao sam joj desnu ruku pod majicu i vaćario za sisu, a levom rukom joj stezao za dupe odvojila se i rekla to bi trebalo da je dovoljno uz smešak.

- Ma možemo mi i bolje - rekoh i poljubih je još jednom.

Ispratio sam je kući kad sam se vratio u sobu nisam mogao da se povratim. Kurac mi je bio tvrd kao kamen. Majka viče iz kuhinje kako ide kod neke koleginice i kaže mi da je ručak u rerni. Ma jebe mi se za ručak, mislim u seb. Samo čekam da Milica dođe što pre da je otkinem od kurca. Otišao sam do kupatila i krenuo da ga drkam. Ubrzo sam svršio i isprskao pola kupatila. Ne sećam se kad sam zadnji put onoliko svršio, kako sam svršio čujem otključavaju se vrata...

BACILI SMO JE NA HAUBU I IGRA JE POČELA: Gurnuo sam joj u usta, a taksista je nabijao otpozadi

Milica je došla... Ulazim u dnevnu sobu sasvim go, sa i dalje dignutom karom. Ona gleda i smeši se.

- Ijao kako me lepo dočekuješ.

- Za tebe sve najbolje.

Nasmešim se i priđem joj. Podignem je i krenem da je nosim u sobu a ona kaže:

- Moraš da me razvališ. Željna sam kurca više nego ikad.

Spustio sam je na krevet i odmah joj zabio kurčinu u usta. Krenula je da mi puši a onda sam ja počeo da je jebem u usta. Prilično jako i brzo čuo sam kako krklja. Reko, ma neću više da je mučim. Odmah ću da je punim u pičku.

UPAO SAM GROTLO POHOTNE MILFARE Doktorka ga nije skoro imala pa sam je skroz resetovao

- Šta te je toliko napalio? Samo što sam ušla, a ti napaljen kao da sam ti ga pušila dva sata.

Ja se nasmejem i kazem:

- Nena me je napalila! Odvaliću je od kurca prvom prilikom kada budemo bili sami.

- Opa, pa to mi se sviđa. Samo da znaš da sam ljubomorna malo...

- Ne brini, sad ću tebe da razvalim!

Dok smo to pričali ona se u međuvremenu skinula. Podigao sam je i stavio da sedne na sto dok sam ja stajao. Namestio sam joj kurac na ulaz u pičke, pogledao je za trenutak u oči i počeo da je razvaljujem. Nije bilo polakog ulaženja, to se više može reći kao prodor već - razvaljivanje. Gledali smo se u oči. To nas je najviše palilo. Ona me je obuhvatila oko vrata i vukla me ka sebi, kao da je želela još jače da je jebem. Stenjala je jako, skoro da je vrištala da bih je ućutkao. Počeo sam da je ljubim pošto je jebanje bilo veoma strašno i jako nisam mogao više da izdržim. Izvadio sam ga iz nje i istog trenutkao počeo da je prskam...

TRIJANGL O KOME SAM SANJALA: Uzimam ih obojicu u ruke, ližem, pripremam za proboj

Isprskao sam je po stomaku i sisama. Pošto sam video da ona još nije svršila krenuo sam da je ljubim i u isto vreme da joj jako guram dva prsta u pičku. Karao sam je prstima jače nego kurcem. Zabolela me je ruka. Ubrzo nakon toga svršila je. Ljubili smo se još malo. Otišli smo da se tuširamo, ali ne u isto vreme pošto je majka mogla da naiđe svakog trenutka... Kasnije sam otišao kod drugara da gledamo neki film.

Kada sam došao kući video sam fotoaparat na stolu i u tom trenutku mi kaže majka da je dolazila Nena da mi vrati aparat. Bio sam pomalo razočaran što nisam bio kući da nastavimo ono što smo počeli. Uključio sam fotoaparat i počeo da gledam slike. Kad sam video slike zinuo sam kao tele. Svaka slika je bila maksimalno perverzna - Nevena se slikala jedno 30 puta prvo obučena, maksimalno perverzno. Neki ultra kratak minić samo što joj se ne vidi pička iznad minića je virila tračica od tange a gore je imala neku žutu majčicu ispod koje je bila gola. Od blica se kroz majčicu videle sise. Kako sam listao redom slike sve je bila manje i manje obučena i na kraju njene gole pozerske slike.

PERVERZNI GAZDA JE DOŠAO PO KIRUJU Svaka mu čast, uspeo je ceo da stane i dva dana nije vadio

Otkinuo sam. Drkao sam ga na te slike par puta za redom. Odlučio sam da ne čekam više i otišao do nje kući. Tu joj je bila majka. Pozdravio sam se sa njom i ona mi reče:

- Nena je u sobi ako si kod nje došao?

- Aham, da je pitam nešto.

Ušao sam u njenu sobu baš u tom trenutku kada se ona presvlačila. Nasmejala se i kaže:

- Jel ti se sviđaju slike?

Samo sam zaključao vrata i bez progovorene reči nasrnuo na nju. Bila je polugola tako da nije bilo potrebno neko mučenje oko skidanja. Ja sam skinuo šorc i majicu i rekao:

- Sad ću da te otkinem od kurca.

- Daj jebote, dal si normalan. Pa tu mi je keva.

- Jebe mi se za nju. Zaključao sam, ne brini, mnogo sam napaljen ne mogu više da čekam. 

Kreno sam da je ljubim pa sam posle prešao da joj ližem bradavice. Nisam mogao da se odvojim od njih bile su prelepe. A ona se sve vreme otimala nesto kao...

- Jebote, dal si normalan? Znaš šta će da bude ako nas provali keva?

ZGRABILA GA JE I POČELA DA GUTA: Kako je lep, daj mi ga, DAJ!

Nisam u tom trenutku mario za to. Samo sam je halapljivo lizao i vaćario svuda po telu. Ubrzo se i ona ekstra napalila i nije više obraćala paznju na to što joj je keva kod kuće. Počela je da mi puši i bila je pravi profesionalac u pušenju. Oduševila me je. Bolje mi ga je pušila od Milice što je bilo skoro nemoguće. Gurnuo sam joj kurčinu do jaja skroz i zadržao joj u ustima jedno desetak sekundi a rukama sam joj stegao glavu i u isto vreme je navlačio na moj kurac. Kad sam video da je počela da gubi vazduh izvadio sam ga, pustio da se nadiše malo i opet ga još jače zabio i isto tako joj navlačio glavu na njega iako je ušao ceo. I dalje sam gurao i navlačio glavu svom snagom i tako je držao jedno 10 sekundi. Onda sam ga izvadio, prešao sa njim po njenoj faci.

To me je ekstra palilo. Lego sam pored nje na pod i zabio joj u pičku. Dok sam je jebao ona je žmurela i tiho stenjala. Uz osmeh na licu jebao sam je dugo ona je za to vreme već svršila a ja nisam mogao s obzirom da sam već svršavao tog dana jedno 5-6 puta. Izvadio sam ga, pokupio sok sa pičke i namazao joj čmar sa njim. Ona se samo trgla i rekla:

- Nemoj. Tu sam nevina.

- Ma, opušteno. Biću nežan a i uostalom sad se moram ja zadovoljiti.

ODRALI SU ME Sve je sjurio u mene, da bi me posle razvlačili u sendviču

Polako sam ušao u nju a ona je gotovo urliknula da nas ne bi čula njena keva stavio sam joj ruku na usta i počeo jako da je karam u čmar. Video sam da je boli, ali me je to još više palilo i još jače sam počeo da je jebem. Nije mogla mirno da leži. Vrpoljila se levo-desno, gore-dole, kao da je htela da pobegne. Krenula je da mi skloni ruku sa njenih ustiju ali ja sam je još jače stegao i nastavio da je jebem. Nekoliko trenutaka nakon toga sam joj svršio u čmar. Sklonio joj ruku sa ustiju i legao preko nje da dođem do daha.

- Pa jebem ti mater. Nisi morao tako jako. Znaš kako me boli!

Poljubio sam je.

- Ma opušteno. Prvi put mora da boli i Milicu je ali joj je sada to omiljeno...

Obukli smo se i otključali vrata, legli na krevet i pravili se da gledamo film. I onda nismo mogli da izdržimo i dok smo gledali film vaćarili smo se međusobno. Kasnije je ušla njena keva da nas ponudi kolačima i rekla:

- Aau, bre, deco al vam je zagušljivo ovde. Otvorite malo prozore.

RAZDEVIČIO ME I ŠUTNUO: Bio je jako debeo, a dužina... pitala sam se da li ima kraja

Čim je izašla mi smo nastavili da se ljubimo i vaćarimo.

- Nisam očekivao da si tako dobra jebulja, a pogotovo ne da tako dobro pušiš.

- Eeeee, kad bi ti znao koliko sam ja kurčeva popusila...

Stegao sam je jako za vilicu, okrenuo joj glavu prema meni i rekao:

- Od sad pušiš samo meni!

POSTALA SAM OBRIJANA POHOTNICA Dečko me je razvalio u kadi, a onda i tata sa svojom batinom

Poljubio je i nastaviop:

- Moram sad da palim, ponovićemo ovo što pre to bolje... Odlicna si...

Poljubili se i otišao sam posle toga kući. Te noći nisam mogao da zaspim sve vreme sam razmišljao kakav sam ja srećnik što imam tako dobre ribe, i koje su toliko željne kurca, a vape za mojim.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti