19°C

Beograd

Photo: HappyBSC

Izvor: HappyBSC

ČEKAJ MALI DA TI TETA ĐURĐA OLAKŠA NAPETOST Ubaci ga, uhvati me za bokove i - udri!

Završio sam za pekara sad sam počeo da radim u jednoj velikoj pekari, noćni rad, ali i dobra plata, pa se nisam nešto ni bunio. Još sam izlazio po klubovima, što nije bilo ni čudo, jer sam imao samo 20 godina i pun energije, ali sam zato znao koji put i zakunjati pri kraju smene.

Bio sam najmlađi u celom pogonu, a kako mi se činilo i najneiskusniji u svemu, pa tako i u seksu. Nikad se nisam baš palio na starije žene, a to su za mene bile već one od trideset godina. Međutim, ubrzo sam otkrio da od takvih mogu puno naučiti baš po pitanju seksa. Trenutno sam pokušavao zbariti jednu studenkinju koja je bila na drugoj godini prava, ali se držala kao da joj je pica od zlata, pa ju moj kurac nije smeo ni dotaći. I tako sam bio isfrustriran, što bi rekli "sperma mu udarila iz jaja u glavu", pa se to ogledalo i na koncentraciju na poslu. Radio sam takve greške da je to bilo nemoguće gledati.

ORGIJE SU MOGLE DA POČNU: Ona je bila mesnata, raširena, spremna za sedam komada

Tada me pod svoje uzela Đurđa, žena od 37 godina, majka troje dece, ali bujnih oblina, niža od mene za glavu, te me počela driblati. Te ovo ovako, te ono onako, te donesi ovo, ono, ma dobro da nisam morao i auto joj točiti i prati pre nego bi išla kući. Trajalo je to dobra dva meseca, pa sam već pomalo počeo mrziti posao koji sam radio.

Đurđa je, međutim, to smatrala dobrom distancom od bludnih misli jer jednostavno nisam stigao misliti na seks i mlade studentkinje. Nasuprot tome, sve sam češće zamišljao kako bih sad Đurđu iz osvete dobro naguzio na onoj klupi za valjnje testa. Ne znam kako je to funkcionisalo, ali sam imao osećaj da te starije žene ili kako smo ih zvali milfare, imaju neko posebno osetilo da nanjuše kad neko ima pik na njih.

MOJA KEVA JE POSTALA POMAMLJENA KUJA Ostala je u štiklama, a klinac je ritmički počeo da je punio

Možda je moj ukručeni kurac dao njoj do znanja dok sam mesio one okruglice testa od kojih su nastajali hleb i razna peciva, pa sam zamišljao kako mesim njene sise, a kurac je ocrtavao moje misli, te je Đurđa sa zanimanjem posmatrala nabreknuće na mojim pantalonama. Bio sam napet narednih sat vremena dok me nije poslala na pauzu, pa sam otišao do garderobe kako bi se olakšao u WC-u. Nisam ni zatvorio vrata kad su se otvorila vrata i ušla je Đurđa:

- Čekaj mali, da ti teta Đurđa pomogne - nisam stigao ništa da kažem, a Đurđa se već ugurala samnom u WC, pa se odmah uhvatila za nabreklinu na mojim pantalonama.

- Uuuuuu... Baš je tvrd... Mmmmm... Sad će tebi teta Đurđa olakšati napetost.

NEKA POČNE DIVLJANJE, DAJ MALA TE NAPALJENE RUPE Sve je bilo modro i crveno, ujutru je jedva hodala

Ja sam stajao kao kip i nisam ništa rekao, a nisam se ni pomakao, dok je Đurđa sela na WC šolju i otkopčala mi pantalone. Spustila ih je, da bi mi oslobodila kurac i još je povukla i gaće niz noge. A onda, lagano je krenula usnama i jezikom uz kurac do glavića, dok je rukama lagano stiskala jaja. Nisam više gledao što radi, ali sam samo osetio toplinu na svom nabreklom kurcu i znao sam da mi je kurac duboko u njenim ustima.

Čuo sam kako ga usisava i kako grglja dok ga je gutala do kraja, a tada sam eksplodirao i zalio joj grlo spermom. Zagrcnula se i pustila mi kurac, tako da su zadnji mlazevi sperme završili na njenom licu, a ona je samo uspela zažmuriti. Kad sam prestao špricati uzela je papir i obrisala je svoje lice, a kad je videla da mi kurac i dalje stoji uspravno samo se nasmešila i oblizala mi glavić, pa se uspravila i rekla:

KONAČNO SAM SE NABILA NA CRNU AŽDAJU Tvrd kao kamen, ogroman, pulsirao je i meni i dovodio me do ludila

- Mali moj, vidim ja da ti možeš još, pa mi možeš lepo i pičkicu napunil sa svojim tvrdim kurcem - tu se okrenula i skinula pantalone i gaćice, te se naguzila prema meni.

Ugledao sam široko dupe sa ne baš dlakavom picom koja je već bila sa poluraširenim usminama spremna za moj napeti kurac. Polako sam se malo sagnuo i namestio glavić između usmina i polako gurnuo. Ušao je bez problema do pola, a onda sam se uhvatio za njene bokove i počeo sam ga zabijati.

Dahtala je i poskakivala svaki put kad bi moja jaja udarila u njenu picu, a ja sam ga zabijao baš kao iz osvete

Stenjala je sve glasnije, pa sam pomislio da bi neko mogao i naići, ali srećom nije bilo baš puno muških, pa smo bili nekako sigurni. Jebao sam je zdušno dobrih petnaestak minuta dok nisam počeo svršavati. Nisam ga ni vadio, već sam se praznio duboko u njenu picu, nabijajući je na svoj kurac do jaja.

Đurđa je lagano vrisnula kad sam se zabio i do kraja u nju i zabio joj prste u bokove, ali se nije bunila. Kad smo se malo smirili i razdvojili kurac mi je bio opušten, a sve retke dlake oko njega slepljene od njenih i mojih sokova, pa sam uzeo peškir i otišao do lavaboa i obrisao sve oko jaja i kurca.

MUŽ ME PRODAO ŠEFU: Izvela sam striptiz, a on je izvukao svoje debelo svrdlo i ludački nabijao

Đurđa se samo obukla, oprala ruke, poljubila me i izašla rekavši mi da požurim. Došao sam nakon nekih pet minuta, a sad su mi Jelica i Katarina, žene koje su radile sa nama samo namignule i nakesile se, pa sam shvatio da im je Đurđa rekla šta je bilo. Zacrvenio sam se isti tren, ali sam sad gledao na njih malo drugačije. S obzirom da su sve bile nekako istih godina, osim Katarine koja je imala 42 godine.

Sve su bile iskusne žene, pa sam ih sad ispod oko zagledao i konačno zapazio da sve imaju bujne sise i lepe guzove. Jedino je Jelica bila moje visine, a Katarina i Đurđa su bile niže. Izgleda da su znale o čemu razmišljam, jer me je Jelica pozvala da joj pomognem mesiti testo, a kad sam došao i stao kraj nje, rekla je:

- Ne tako - pokazala mi je da stanem iza nje i primila moje ruke, pa ih stavila na svoje sise i rekla.- E sad uhvati moj ritam i mesi.

POLAKO DEČKO, ISCEPAĆEŠ ME: Toliko komad mesa je prvo namazao uljem, pa ga zabio! DO KRAJA!

Bogami sam ih mesio, a kako se naginjala napred-nazad, tako se i moj kurac trljao o njenu guzu, pa nije trebalo dugo da mi se digne i postane tvrd, što je Jelica itekako osetila, baš kao i ja njene tvrde bradavice. Nije trebalo dugo da Jelica prekine posao, a Đurđa uskoči na njeno mesto dok me je ona vodila prema garderobi.

VIOLETA JE PALA U STUDENJAKU Sjurila mi se sva krv i onda sam je danima pumpao

Ponovo sam se našao u onom istom WC-u i ponovo ona ista situacija. Jedino što se Jelica nije mučila sa pušenjem mog kurca već se odmah skinula i naguzila se prema meni. Ona je imala potpuno izbrijanu picu i mesnatiju picu za razliku od Đurđine. Kao i kod Đurđe i u Jeličinu picu mi je kurac samo skliznuo, jedino što je ona htela da je nastavim držati za sise umesto za bokove, pa sam je sad tako jebao. Jebali smo se nešto manje od pet minuta kad smo oboje počeli da svršavamo.

Punio sam joj picu svojom spermom dok su se njeni sokovi slivali niz moja jaja i noge, a bradavice su joj bile poput kamena tvrde i napete. Okrenula se i poljubila me direktno u usta, a onda se brzo spremila i izašla, dok sam se ja polako oblačio sećajući se nekako iskorišteno. Ali opet, bilo mi je i drago, a kako sam kasnije čuo od devojaka to je bio samo početak, jer mi je Katarina na odlasku rekla da se dobro odmorim za sutra, jer je ona nezasitna po tom pitanju. Koliko je nezasitna, to sam otkrio već naredno veče...

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti