18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

POKIDALA SU ME NJIH PETORICA Polako su me širili, ali me je dokrajčio peti sa velikim i debelim buzdovanom

Vraćam se dan ranije od majke koja je bila bolesna i kod koje sam provela nekoliko dana negujući je. Jedva čekam da vidim mog dečka s kojim sam živela već par godina. Jedino seks nas je držao zajedno. Inače, sva druga interesovanja su nam bila drugačija. Kako smo se u seksu opuštali, priznao mi je da oduvek mašta o seksu u troje, da ga izluđuje ideja da gleda dok neko drugi rastura mačkicu njegove partnerke i da je onda na kraju i on “izjebe” do bola.

Bila sam šokirana njegovom prljavom maštom, ali kako je vreme prolazilo, sve smo češće pričali o tome, on se palio do ludila i posle takvih priča, tucao me milion puta lepše i duže nego bez te stimulacije. Uzbuđivala me njegova uzbuđenost, pa sam mu često izmišljala, lažući ga da sam to sanjala. Njegov kurac bi se udvostručavao, glavić bi mu postajao tamnoljubičast od navale krvi u njega. Tada bi me tucao tako brutalno i dugo, kidao bi mi utrobu udarcima, probijajući duboko u matericu. Volela sam taj slatki bol koji samo kurac može da izazove.

Svršavao je u mene i ne vadeći ga nastavljao da me jebe bez milosti. Kao što rekoh, bol od manijačkog udaranja kurca u moju unutrašnost me izluđivala. Mora da sam bila poprilično mazohistički nastrojena. Volela sam da me grize po grudima, po vratu, uživala sam u muškoj nadmoći. Nije me palilo ponižavanje, ali me muška nadmoć izluđivala. Palila me uspaljenost muškarca. Predivan je osećaj kad ženi do svesti dopre misao da je njena zasluga što ta ogromna kurćina tako glatko uklizava u njenu unutrašnjost. Zato smo se ja i Igor dobro slagali.

GRUPNA SEANSA POSLE KAFANE Pulsirala je i primala, a onda sam ja dohvatio prijateljicu

Sećam se, prve svađe, kada smo već počeli da živimo zajedno. Nešto smo se "pokockali" i nakon tuširanja, dignutog nosa, u spavaćici i gačicama sam otišla u krevet. Inače smo spavali goli. Osetila sam Igorov bes kad mi se primakao po dolasku u krevet. Rekao mi je škrgućući zubima:

- Skidaj to sranje sa sebe!

Nakezila sam mu se besno u lice i odgovorila:

- Obučena ili ne, ništa od seksa!

Besno je kleknuo na krevet tik uz mene. Na slepoočnicama su mu žile kucale, njegove vilice su se grčile, a kurac mu je bio ogroman, činilo se kako su vene kojima je prošaran udvostručile debljinom, a glavić je postao tamnoljubičast. Usne su mi se osušile dok sam posmatrala njegov kurac tako predivno ukrućen i ljubičast…ubojit.

Negde u podsvesti sam prekoravala sebe što sam ga odbila kad mi pica sva pulsira pri pogledu na njegov predivni kurac, ali moja tvrdoglavost je bila jača od svega. Osetila sam kako mi iz pice cure sokovi, a gaćice su natopljene

- Jesi li sigurna? - upitao me je promiklim pretećim glasom.

- Da! - prkosno sam mu rekla pokušavajući se okrenuti od njega.

Njegove ruke su me zgrabile za mišiće, strašno grubo, gurnuo me na leđa i počeo da zadiže moju čipkastu, ciklama mini spavaćicu, koju je on nazivao "kurvanjski roze spavaćica", i domogavši se mojih gaćica, pokidao ih je sa mene jednim potezom. Užasan bes mi je dao abnormalnu snagu. Ošamarila sam ga. Trenutak je gledao u mene širom otvorenih usta, a zatim počeo da mi diže spavaćicu. Otimala sam se, grebala ga, grizla, sva sam bila znojna od borbe, ali za samo nekoliko trenutaka, bila sam skroz gola, Igor je sedio na meni zakoračivši me dok je svojim rukama držao moje ruke prikovane za krevet, razapevši me kao Isusa. Oboje smo disali isprekidano.

MLADI PASTUV JE BIO I TE KAKO NADAREN Gorela sam kad je sjurio u mene 25 santimetara

Počeo je da spušta glavu prema mojim grudima. Moje bradavice su se ukrutile, ali sam to pravdala besom. Kada sam osetila da mu je stisak na mojim rukama popustio dok se spuštao usnama prema mojoj bradavici, izvukla sam ruke i udarila ga ponovo posred lica. Ponovo smo se bacali po krevetu, ponovo sam ga grebala i grizla, ležao je na meni pokušavajući da me savlada. U jednom trenu sam osetila prodiranje kurca u moju potpuno mokru pičku.

Njegove ruke su me držale prikovanu za krevet, a zatim je spustio glavu i počeo da mi grize vrat i grudi. Ujedi isto kao i udarci kurcem u moju unutrašnjost su bili grubi i nasilni. Otimala sam se shvativši da me Igor siluje. Šokirano sam shvatila da uživam u načinu na koji su njegovi zubi ostavljali tragove na mojim grudima i vratu, da uživam u načinu na koji njegov, nikada tako čvrsta i debela kurčina prodire u mene skroz do materice, u načinu na koji se nabio tako duboko u mene i počeo da kruži šireći mi picu koja je od slasti počela da pulsira.

- Kučko! Uživaš u silovanju! - govorio mi je zadihano dok me protresao prvi u nizu orgazama.

Nisam se više otimala, ali on je nastavio da me jebe bez milosti, bacao me po krevetu, mjenjao položaje, pljeskao me po guzi. I kad god bi i sam svršio, vadio bi ga iz mene i onako mokroga zabijao u moja usta i “forsirao” da ga obližem zajedno sa jajima, pa mu se svaki put za trenutak ponovo ukrutio.

Tad bi nastavio da mi zabija kurčinu i da me grize dok sam mu ga žvakala uspaljenom pičkom. Što me je više jebao, ja sam bila sve uspaljenija

Kad više nije mogao da mu se digne, nabio bi mi dildo za naduvavanje i nabijao ga sa obe ruke da pojača udar. Svako malo bi zastao, kružio njime u meni, svako malo bi ga naduvao još malo i učinio moju picu tesnu za taj debeli komad gume u meni. Onda bi ga vadio i gurao prste u mene. Tako smo se palili na pomisao da me pojebe šakom, ali nam to nije polazilo za rukom nikada ranije. Uvek je nakon dobrog seksa mogao da mi uvuče četiri prsta, ali nikad mi šaka nije mogla proći. Uspaljeno sam mislila da će mi ovog puta nabiti šaku.

Nabio je po četiri prsta svake ruke dok sam ležala na leđima, s nogama oslonjenim na njegova ramena. Najednom je počeo da mi razvlači sluzavu, razvaljenu pičku još više, povlačeći prstima svake ruke u suprotnim pravcima, a zatim nabio kurčinu u sredinu. Udarao je žestoko. Podigla sam se na laktove i uspaljeno gledala kako me jebe. Obožavala sam da gledam i osećam u isto vreme kako mi pička prima tu divnu Igorovu kurčinu. Svršila sam kao nikada do tada. Od tog dana, volela sam da naljutim Igora jer bi me jebanje s njim i obavezno silovanje nakon moje tvrdoglavosti raspamećivalo. Često sam mislila o tome kako nisam normalna, ali bilo mi je lepo u mojoj koži i mome ludilu.

ČEKAJ MALI DA TI TETA ĐURĐA OLAKŠA NAPETOST Ubaci ga, uhvati me za bokove i - udri!

Kao što rekoh, vraćala sam se od mame i bila željna tog perverznog seksa i svoga dečka. NIsam čak ni dildo nosila kod mame jer ona voli da “zaviri” svugde, pa da je onako bolesnu ne bi “šlogiralo” kad vidi koliku komadinu njena ćerkica može da primi, odnosno kad iz moje torbice izvadi “zeta” sa 5-10 brzina. Pre ove veze, svi moji muškarci su mi govorili kako sam “jako uska” dok su me tucali, bolelo me često tokom seksa, ali sa Igorom sam sve to nadoknadila. Isprobavali smo sve, forsirali smo sve, njegov kurac mi je bio prevelik neko vreme, ali sam uporno tražila da mi ga nabija čitavoga, usprkos bolu koji se očitovao na meni.

KAKO SI DEČKO UKUSAN Njene usne su klizile niz butinu, igrala se i dovela me do vrhunca! Morao sam da uzvratim!

Zato je Igor i uživao jer je znao da neću odustati od ni jedne ideje. Kupili smo dildo veličine njegovog standardno velikog kurca, pa ubrzo nakon toga, malo veći, pa još veći i deblji, pa onda jedan na naduvavanje. Igor je najviše voleo taj. Stavljao bi mi ga u picu a zatim naduvavao i tucao me njime, pa ga opet naduvavao do te mere da je deblji nego što moja pica može da podnese. Kad bi ga pustio, dildo bi, pod pritiskom usmina moje pice, izletao napolje. Tada bi ga nabijao u mene obema rukama.

Nikad mi nije stao celi, ali meni dužina kurca ili dilda i nije bila tako bitna koliko me debljina izluđivala, ali Igor se palio na celi paket, želeo je da primim sve u sebe. Takođe se nosio idejom da me tuca šakom. Nakon tog dilda za naduvavanje, nabijao bi mi svoja četiri prsta šake i tucao bi me jako, kružio bi u mojoj pici njima, i pokušavao da me otvori još više kako bi mi mogao proći i petim prstom i čitavom šakom. Sve češće sam se znala podići na laktove i gledati kako se usmine moje pice istanjuju do neviđenih razmera dok me tako jebe ovim ogromnim dildom.

Gledao je i osećao kako mi dildo razbija usmine mace, koje su razvučene do te mere da sam mislila da bi mi pica sva popucala ako bi on nastavio da forsirajući ulazi u nju

Došla sam pred naša vrata. Čujem muziku i neku buku, smeh, stenjanje… nikad nisam pomislila da me Igor vara, a ovo što sam čula, zvučalo je kao divlji seks dvoje ljudi. Sa srcem u petama otvaram naša vrata i posmatram scenu ne znajući da li da plačem, da se smejem, da vrištim, da odem i sakrijem se. Prvo što sam ugledala ušavši u predsoblje, bio je TV u dnevnoj sobi i vruće scene sa pornića. Uzdasi su dolazili sa zvučnika. Moj dragi sa još dvojicom drugara za stolom se kartao, samo u gaćama i potkošulji. Druga dvojica su bili izvaljeni na sofi, gledajući pornić i drkajući svoje povelike buzdovane. Jedan od njih ne samo da je bio velik, nego i abnormalno debeo. Prvo što sam pomislila je bilo: Uh, nikad nisam imala u sebi ovoliki kurac, mora da je to poseban užitak.

Nesvesno sam oblizala suve usne. Niko od njih me nije primetio. Stajala sam tako u predsobolji i gledala ne znajući šta da učinim. Ipak, grč u mom stomaku i pulsiranje moje pice su učinili da se odvažim i zakucam na vrata, prethodno se povukavši dalje od vrata. Ona dvojica su odmah strpali svoje buzdovane u gaće, misleći da ih nisam gledala. Igor je bio iznenađen. Počeo je da muca:

- Srećo, jao, pa kako ti? Jao, pa što nisi javila da ćeš doći?

MISLILA SAM DA SANJAM: Samo sam osetila kako ulazi polako, vadi, zatim ulazi dublje, vadi...

Prilazila sam mu smešeći se i rekla:

- Pa, dušo, zar nije lepo da te nekad i iznenadim.

Prišla sam mu i sagnula se ljubeći mu usne, dok sam rukom prešla preko njegovih prepona, upitavši:

- Zar ti nisam nedostajala?

Njegov kurac je bio napola probuđen, verovatno od pornića, a moj dodir je učinio da se potpuno probudi. Momci su počeli da se dižu u nameri da idu, ali sam ih zamolila da ostanu i da nastave da kartaju i rade što god ih čini zadovoljnim u tom trenutku jer ću ja ionako da se samo istuširam i da odem da odmorim. Naručila sam im picu i otišla da se tuširam. Taman sam završila. Brisala sam se lenjo peškirom, kad se oglasilo zvono na vratima. Samo sam zagrnula svileni ogrtač i otvorila vrata, preuzela sam picu i ušla u dnevnu sobu noseći tri ogromne kutije sa picama govoreći:

- Pica je ovde! Napravite mi mesto gde da stavim!

OBORIO SAM JE NA POD I RAŠIRIO JOJ NOGE: Moj se harpun zabijao do kraja, do balčaka

Tek kada je jedan od Igorovih drugara pokazao rukama na svoje krilo i rekao cerekajući se:

- Evo, možeš ovde.

Shvatila sam da su se moje reči mogle tumačiti dvosmileno. Nasmešila sam se i pokazala na sto gde su se kartali:

- Bacajte karte i hvatajte se pice!

Spustila sam kutije na sto. Igor je odmah zavukao ruku pod moj ogrtač i iznenadio se kad je osetio da nemam gaćice. Odmah mi je zavukao dva prsta u macu komentarišući:

- Duso, pa ti si gola!

Poljubila sam ga, primakla se bliže, zamešala kukovima i rekla:

- Aha! I vrela!

UNIŠTIO ME JE, POCEPAO BRE! Sva sam bridela u iščekivanju tolike komadine, nikada nisam videla veću

Odmah sam se pomakla prema nazad i Igorovi prsti su ispali iz mene. Povukao je ruku i oblizao svoje prste, zatim ustao, zagrlio me i podigao. Noseći me prema sobi govorio je:

- Momci, uzivajte u pici, a ja odoh da uzivam u mojoj! Brzo ću ja! Ostavite malo i meni od svoje!

- Samo ako i ti ostaviš malo nama od svoje! - rekao je onaj njegov drug sa debelim kurcem.

Svi su prasnuli u smeh. Igor me doneo u sobu, spustio na pod pored zida i odmah mi razvezao ogrtač, grizao mi je grudi, bradavice su se ukrutile i skočile od uzbuđenja. Odmah je skinuo svoje bokserice i usmerio svoj kurac prema meni.

- Srećo, ne možemo sada! Čekaj dok oni odu! - govorila sam mu.

- Ne! Odmah sada ljubavi! Pa znaju oni šta su potrebe! Zar me ne želiš? - rekao je uzbuđeno.

Uhvatila sam njegov kurac u šaku, već je bio sav sluzav i krenula sam da se sagnem i malo mu pušim, ali me Igor povukao i rekao:

- Ne ljubavi! Hoću da te jebem odmah! Spremni smo oboje!

Dok je to govorio, podigao mi je nogu, pritiskajući me na zid i kada mi ga je nabio, svojim telom me pritisnuo na zid, podvukao svoju ruku pod moju drugu nogu na kojoj sam stajala, i podigao me od poda tako nabijenu na njegov kurac. Iako me pridržavao svojim telom uz zid, osećala sam da visim na kurcu, bio je zabijen u mene do korena.

Stezala sam njegov kurac mišićima moje pice pokazujući mu koliko uzivam. Počeo je da me jebe strahovitom brzinom, svaki put se zabijajući skroz do kraja

Vrištala sam! Tako zabijen u mene, okrenuo se i napravio par koraka do kreveta i bacio se na njega. Od udara tokom pada, njegov kurac je propao u mene, zarivši se duboko u matericu. Bol i slast u isto vreme su me raspametili. Ostao je zabijen u mene. Samo je počeo da kruži kukovima. Još mi je otvarao matericu. Počela sam glasno da svršavam zaboravljajući da imamo goste u kući. Znao je da to volim i to ga je stimulisalo da me jebe izvlačeći ga skroz do glavića i nabijajući ga nazad tako žestoko da mi je svaki put probijao do materice.

Zaboravila sam na Igorovo društvo u dnevnoj sobi, zaboravila sam na sve osim nas dvoje, vrištala sam od slasti. Igor je počeo da me jebe još brže a kurac mu se udvostručio. Znala sam da će uskoro da svrši. Zabio mi ga je opet duboko i osetila sam trzaj, a odmah zatim, topla sperma mi je punila utrobu. Samo što je svršio, naglo ga je izvukao. Kurac mu je bio sav sluzav, sa njega su se cedili naši sokovi. Okrenula sam se na kolena, i tako klečeći ispred njega, sa raskrečenim nogama, još uvek otvorene mace, primila sam njegov kurac u usta i počela da ližem svaku kap sa njega.

UH! KAKVA DAMA SA VELIKIM OBLINAMA: Cepao sam je otpozadi i bila je umazana sokovima, sve se slivalo

Zatvorila sam oči kao u transu i uživala ližući Igorovu batinu koja nije imala priliku ni da se spusti jer sam je počela stimulisati usnama, jezikom i zubima čim mi ga je izvadio. Bio je čvrst kao kost, samo mnogo ukusniji od kosti. Stavio mi je ruke na kukove i počeo da mi ga uvlači u macu. Čim je bio ceo u meni, zaokružio je kukovima tako zabijen u mene. Onda je počeo da me jebe kao nikada do tada, takovom silinom, bez milosti i svaki put je nabio do dna, izazivajući bol kad bi mi udario u matericu. Imala sam osećaj da je kurcem prodro duboko u matericu.

Uživala sam u ovom zverskom seksu dok sam halapljivo pušila Igorov kurac. Najednom, onim milionitim delom moga mozga koji je u ovoj situaciji još na neki način reagovao, realizovala sam da klečim ispred Igora raskrečena u “doggy” položaju i pušim njegov predivni kurac. Onda on nije taj koji mi ovako divlje razvaljuje pičku. Kurac mi je ispao iz usta, progledala sam i pokušala da se pomerim, da se skinem sa tog kurca, ali su me ruke na mojim kukovima još jače navlačile na njega.

- Igore! Igore, jeste li normalni? Kako možeš! Prestanite!

Kurac je i dalje predivno rasturao moju picu, čvrste muške ruke nisu dozovoljavale da se odvojim od njega. Igor se spustio, počeo da mi gladi lice i briše suze koje su od nemoći krenule niz moje lice, ljubio mi je usne i oči i govorio:

- Srećo, opusti se i uživaj! On je ionako već u tvojoj predivnoj maci. Da li te je jebao dva minuta ili te rasturao čitavu noć, nikome nije bitno. On je već u tvojoj maci, koja uživa i ako se opustiš, veruj mi najdraža, uživaćeš još više.

NE PRODOR, NEGO RAZVALJIVANJE DVE SESTRE Navlačio sam ih, razbijao rupice, samo su molile da ih prskam

Osećaj je bio predivan, ali drugo je bilo samo pričati i maštati o dva kurca koji mi rasturaju picu, a drugo je biti jebana na ovakav način.

- Bože, pa ovaj Igor je od mene napravio pravu droljicu koja uživa abnormalno u seksu i koja želi da je ova dva kurca rasturaju! Uh, možda i ostali iz dnevne sobe! - pohotno sam razmišljala.

Osećala sam kako pička počinje da mi se ponovo opušta i kako ova ogromna kurčina lako uklizava u nju. Igor je seo u fotelju i natezao svoj kurac polako, i posmatrao nas. Željko, Igorov drug koji je krivac za ovo pulsiranje moje pičke, izvadio ga je iz mene i bacio me na leđa, zgrabivši moje noge i podižući ih sebi na ramena.

Sjurio se nazad u vlažnost moje pičke. Digla sam se na laktove i gledala kako taj ogromni kurac širi moju pičku pri svakom ubodu

Usmine su joj bile tako tanke. Mislila sam da mu je kurac bio u obimu samo milimetar deblji da bi mi pička popucala. Bio je sav prošaran debelim žilama. Dok je ulazio u mene, ovoca moje pice se uvrtala unutra, da bi je on na kurcu skoro izvraćao naopako dok se povlačio iz nje. Pička mi je pulsirala, ja sam se tresla kao u transu pred tim prizorom. Slasti nije bilo kraja, osećala sam to rastezanje usmina, i gledala to sva u transu. Uzbuđeno me pitao:

- Voliš li to što vidiš?

- Ah, volim što vidim i što osećam! Veliki ti je, jako veliki! Oh! - uspaljeno sam stenjala.

Željko je zavukao prste i počeo da masira ulaz u moju picu dok me jebe, a onda sam osetila da je pored kurca u nju zabio i prst. Razvlačio ju je prstom masirajući njime iznutra oko kurca, a zatim je nabio i prst druge ruke. Vrištala sam od slasti i svršavala. Kurcem je probio ponovo do materice, izvukavši prste iz moje pičke. Pala sam nazad na leđa i još podigla kukove, svršavajući zajedno sa Željkom.

ŠOK! HAPŠENJE ROMANE

PEVAČICA PLJAČKALA PO AUSTRALIJI! Uhapšena ROMANA!

PEVAČICA SA OZBILJNIM KRIMINALNIM STAŽOM: Ovo je policijski dosije Romane! (FOTO, VIDEO)

Od užitka i usmerena samo na taj veliki kurac i moju pičku, nisam ni videla da su svi momci iz dnevne sobe preselili k nama u spavaću. Alen je legao na leđa, bio je obdaren, kurac mu je bio obrezan, glavić debeo, mnogo masivniji od samog, ionako povelikog kurca. Oduvek sam razmišljala ima li razlike jebati se s nekim kome je kurac obrezan, i bila sam u situaciji da to okusim. Imala sam želju da mu najpre pušim. Puno puta sam imala seksualne fantazije kako me neki dominantni muškarac sa obrezanom povećom kurčinom jebe u usta, kako ga gutam i kako mi divno klizi u grlo, a zatim mi rastura pičku do te mere da najpre osećam strašan bol koji se pod njegovim naletima pretvori u bolesno uživanje.

Uzela sam ga u usta dok me on uhvatio za kosu i počeo da se zabija u moja usta. Lizala sam mu jaja, grizla ih, a Alen je ponovo naciljao kurcem i počeo da mi razvaljuje vilice. Za to vreme je Vuk uterao svoj sluzavi kurac u moju guzu i počeo da me jebe. Njih su dvojica tako sinhronizovano punili moje dve ekstremne rupe, moju guzu i moja usta. Vuk me onako nabijenu privukao k sebi čvrsto i okrenuo nas na leđa, tako da smo oboje bili na leđima s njegovim kurcem u meni. Željko se odmah namestio i zabio mi kurac u pičku. Vrištala sam ne mogavši se kontrolisati od ludila.

Dugo su me tako rasturali. Aki, onaj muškarac sa debelim kurcem od početka priče za kojeg sam se pitala kako bi bilo s njim čim sam videla taj debeli buzdovan, prišao mi je drkajući i pokušao da mi ga nabije u usta. Njegov kurac je bio toliko debeo da mi nije mogao ući u usta. Na kraju je ipak uz mnogo truda, taj veliki glavić bio u meni. Tri kurca su me jebala u istom trenutku. Kad mi je ta misao konačno prerađena u mozgu, počela sam da svršavam. Nije dugo trebalo da i ona dvojica napune moju picu i guzu. Samo što su izvadili iz mene svoje buzdovane, Aki je učinio isto. Povukao je svoju batinu iz mojih usta.

PROČITAJTE JOŠ

RUSI O SUSRETU PUTIN-VUČIĆ Ovo nije dobila ni Angela Merkel

PAO PEDOFIL IZ KARLOVACA Silovao rođaka (9) na žurci

HITNO! Đurić poslao zahtev za Srbe na Kosovu i Metohiji!

Nikad nisam mislila da sam ovoliko jebozovna, ali kad su tri kurca izašla iz mene, osećala sam se ružno, moje telo je tražilo još. To nezadovoljstvo je trajalo samo trenutak, jer me Aki samo okrenuo na stomak i zadigao mi guzu. Svojim ogromnom kurčinom je počeo da prodire u moju uspaljenu picu iz koje se cedila sperma njegovih prethodnika. Moja pica je bila jako tesna za njegovu grdosiju ali je sluzava sperma bila od velike koristi.

Usmine moje pice su pretile da popucaju, ali je Aki manijački navaljivao, trljao je glavićem po mojoj pički, po ulazu, po mom klitorisu, a zatim bi opet počeo da ga gura u mene. Konačno je njegov ogromni glavić kao najveća pecurka, propao u mene. Osećala sam se kao kučka koja se pari sa psom i u koju je zaglavljen njegov veliki čvornovati kurac. Vrisnula sam kad je probio u mene, što od bola što od slasti. Pička mi je bila ispunjena, mislila sam da se Aki neće moći pomeriti u meni koliko sam tesna, ali je on polako počeo samo da kruži kukovima. Bol je jenjavao i pretvarao se u slast. Osetio je to i počeo da ga pomera polako unutra-napolje, samo par centimetara. Stenjala sam uživajući. Aki je počeo da ga izvlači skroz do glavića i zatim da ga nabija nazad, svakim udarom sve dublje. Osećala sam da gubi kontrlou.

Njegova glomazna kurčina me trgala iznutra, njegovi udarci su bili tako žestoki, brutalni. Bol je prelazio u slast. Pica je počela da pulsira

Igor je za sve vreme sedio i natezao i gnječio svoj kurac. Sad nam je prišao i rekao da hoće da me obojica jebu u pičku. Aki mi je bez pogovora nabio kurac još dublje u picu, povukao me tako nabijenu na njemu i okrenuo nas na leđa.

- Bože, pa neću ovo izdržati! Do nedavno mi je kurac standardne veličine bio prevelik, a danas sam primila u sebe nekoliko kuraca, od kojih jedan toliko veliki i debeo da takav nisam videla nikada u životu, i sada bi trebala da pored njega primim i Igorv, nimalo mali kurac!

Tako sam grozničavo razmišljala, ali moj mozak je mislio jedno, ali pica je počela pulsirati i žvakati tako veliki debeli kurac u njoj prećutno dajući pristanak da želi biti pokidana. Lezala sam na leđima na Akiju, njegove ruke su bile ispod mojih kolena kojima mi je raskrečio noge. Podigla sam glavu i pokušavala da vidim kako sve izgleda.

- Uh, kakva debela kvrgava kurćina! - mislila sam pohotno.

OVO MORATE ZNATI

Dr Darija Kisić najavljuje ZATVARANJE NOĆNIH klubova: Ovo se mora

BESAN KAO RIS! Veljku Ražnatoviću pretukli druga i sad Milu šalje brutalnu poruku! (FOTO)

PONIŠTENO! Ponovo glasanje u Šapcu

NOVA PRAVILA ZA SRBE! Hoćete u Hrvatsku, onda morate da prođete sve ovo!

Igor je prišao i počeo da mi trlja klitoris i ulaz u picu svojim glavićem sa kojega je obilato curila sluzava tečnost. Pokušavao je da ga ugura ali nije uspevao. Najednom, Aki se pomerio, izvadio kurčinu iz mene, bacio me na leđa, podigao mi noge, podvukao ruke pod njih i nabio kurac nazad u moju pičku, a zatim se počeo podizati. Stajao je tako na sred sobe sa svojom kurčinom zarivenom u mojoj pički. Okrenuo se prema toaletnom stolicu. Videvši kako sam nabijena na tu ogromnu kurčinu u celoj njegovoj lepoti, počela sam svršavati. Igor nam je prišao i počeo ponovo da ga trlja oko Akijevog kurca, i zatim sam osetila bol, kao da mi pica puca.

Na trenutak su ostali tako nabijeni ne pomerajući se, a zatim je Aki ponovo počeo da ga nabija, pa se i Igor pridružio njegovom tempu. Kada ga je Aki izvlačio, Igor bi ga zabijao. Iz mene se cedilo što od mojih sokova što od prethodnika ove dvojice koji su svršili u mene. Igor mi je grizao vrat i uspaljeno me pitao uživam li.

- Oh, oh, oh, daaaa! Nabijte mi ih u isto vreme! - vrištala sam.

Zastali su. Igor je prvi počeo da nabija a onda je Aki promenio tempo usklađujući svoje ubode s Igorovim. Jebali su me zajedno. Moji orgazmi su se ređali jedan za drugim. Neposredno pred treći orgazam, Igor je rekao:

- Ja ne mogu više! Svršićuuuuu!

Rekavši to, njegov kurac je postao još deblji. Osetila sam kako je počeo da se prazni, topla tečnost je počela da se izliva u mene, a zatim je i Akijeva kurčina počela da se nekontrolisano trza i prazni što je izavalo moj treći orgazam. Dok su me spuštali na krevet, bacila sam pogled na scenu u sobi. Vuk, Željko i Alen su nadrkavali svoje alatke. Bili su im napeti i predivni. Bilo je fantasticno, ali moja pica je kroz sat i po primila 5 kuraca i bila je sva bolno rasturena.

SAZNAJTE I OVO

NOLETU POŽELELI SMRT! U Splitu osvanuo JEZIV GRAFIT sa MORBIDNOM porukom (FOTO)

Komšije TUGUJU za bračnim parom Bogojević! "Ćerki su rekli da ne DOLAZI PO NJIH, BIĆE SVE U REDU!"

STIŽE PRAVO LETO! Evo kakve nas VREMENSKE PRILIKE očekuju u narednim danima!

KLINT VILIJAMSON O ZLOČINIMA TAČIJA: Kakva sloboda, to je bio brutalan napad na Srbe

Šapnula sam Igoru da ne mogu više. Ispratio je svoje drugare. Bila sam već pod tušem kada se vratio i pridružio mi se. Dok se voda slevala niz moje telo, Igor je kleknuo ispred mene i počeo da mi liže razbucanu picu i da mi sisa klitoris. Okrenuo me od sebe i svojim čvrstim tamnoljubičastim glavićem počeo da trlja po ulazu u moju guzu.

Razvukla sam guzove dlanovima i omogućila mu da lakše prodre u mene. Trljao mi je klitoris rukom. Od silnog nadražaja, moj klit je bio super osetljiv i nije mi trebalo dugo da počnem svršavati. Igor je takođe jako brzo ispraznio svoja jaja u mene. Završili smo tuširanje i igor me odneo do spavaće sobe i spustio na fotelju dok je on menjao posteljinu koja je bila natopljena ljubavnim sokovima.

Što se njegovih drugara tiče, bilo me je sramota zbog svega što se desilo I izbegavala sam svaki mogući susret sa bilo kim od njih, tim više što sam sa svakim ponaosob kurvanjski uživala. Igor se stalno šalio govoreći:

- Kasno se jebenome kajati! - tvrdeći da bi rado to sve ponovio kao i svaki od njegovih prijatelja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti