5°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

NEZASITA I POHOTNA ANA NIJE ZNALA DA STANE: Dajte obijica, stavite ga u rupicu, otpozadi!

Svaka žena ima svoj miris. A mnoge svojim mirisom pozivaju na seks. Kao mlade, žestoke zveri, njihova tela ispuštaju nepogrešiv zov, pune muške nosnice svojom strasti, željom za tvrdim kurcem. 

One druge žene, iz porodice - majka, sestra, baka - one mirišu nekako tupo. Pa čak i kada malo dete vidi svoju mladu majku potpuno golu, ne uzbuđuje se, jer ona miriše drugačije, nimalo privlačno. Tako sam oduvek mislio.  A onda je došla ona. Anja iz Austrije. Porodična prijateljica.

Bili smo u Sloveniji, na skijanju. Delio sam sobu s njom. Bila je to relativno mlada žena, u ranim četrdesetima... Ali savršena. Vitka, dugih nogu. Blede puti. Duga, crvena kosa spuštala joj se do oblih guzova, preko velikih, ali čvrstih grudi. Imala je napućene, pune usne, kojima kao da je uvek pozivala na poljubac. Velike, tamne oči, s dugim trepavicama, i oštre obrve...

Kada sam bio djčak, video sam, slučajno, kako je moj stariji brat jebe u gostinjskoj sobi. Gledao sam, iz prikrajka, dok je on širio njene butine i zakucavao svoj napet ud duboko u njenu mokru pičku. Nije mi bilo jasno zašto to rade - pa, bože, ona nam dođe kao rod. Ali sada, sada sam počeo da shvatam. Nakon napornog dana na snegu, povukli smo se u svoje sobe, ona i ja zajedno. Legao sam na kreveti i upalio televiziju. Ona je pošla pod tuš. Vratila se potpuno gola. Ostao sam zaprepašten. 

- Neće te biti sramota, zar ne? - dobacila mi je sa smeškom, i sela na svoj krevet, nasuprot mojem. 

Gledao sam opčinjeno u njene otvrdle bradavice i široke, skoro krvavo crvene kolutove oko njih. Nehajno se češljala. Bio sam se već svukao u uske bokserice, i moja nabreklina među nogama postajala je sve očiglednija. Pogledala je prema meni, i nasmešila se:

- Hej! Pa, digao ti se!

Poželio sam da se zemlja otvori i proguta me. Krv je prštala u mojim obrazima i mislio sam da ću umreti od neprijatnosti, a Ana je mirisala kao mlada ždrebica željna prljavog, grubog seksa. 

- Nestaško! - uzviknula je.

Ostao sam nepokretan. Ustala je i prišla mi. 

- Ja sam kriva, zar ne? - prošaptala je.- Ja sam ga ovako uznemirila, nisam li?

Nisam znao što bih rekao. 

- Sada kada sam ovo učinila, nema mi povratka... - nastavila je, pa kleknula pred mene.

Veštim prstima povukla je moje bokserice naniže i svukla mi ih do kolena. 

- U... - promrmljao sam.

- Ćuti - prekinula me blagim glasom, pa uzela moj tvrd kurac u ruku. 

Zadrhtao sam, a moj ud se propeo među njenim grudima. Osmehnula se i lagano ga prodrkala. Mirisala je kao kurva. 

- Pa, mali - pogledala me prodorno.- da ti ga izdrkam, ili da ti pušim?

Žutao sam i zurio u svoj napet kurac stisnut u njenoj šaci. 

- Da ti drkam? - ponovno je pitala. 

Zažmirio sam i prošaptao:

- Puši.

Nasmejala se glasno.

- Šta si rekao, da ti drkam?

Duboko sam udahnuo, pa ponovio glasnije:

- Puši.

Smejala se nekoliko sekundi, pa naglo pognula glavu i progutala moj kurac u jednom zalogaju. Osetio sam kako se njen nosić utrljava u moja znojna jaja, dok je žustro oblizivala penis svojim vrućim jezikom. Pomislio sam da ću eksplodirati. Lizala je divlje, kao kakva zver puštena s lanca. Nesvesno, uhvatio sam njenu glavu otpozadi i privukao je još bliže sebi, trpajući pohlepno ud duboko u njena usta. Mrmljala je nerazgovetno i nekontrolisano pušila, sisala, lizala. Uplašio sam se da je to sve, pa sam je povukao za kosu i oslobodio svoj kurac njenih pohotnih ustiju. Povukao sam je na krevet, licem pema dole, i podigao njene guzove visoko prema gore. 

- Oho, mali je izrastao u jebača! - podrugljivo je primetila. 

- Raširi guzove - naredio sam, pun tek otkrivenog samopouzdanja. 

To joj se svidelo i razmakla je polutke stražnjice, otkrivajući mom pogledu uzak, mokar čmar i potpuno ovlaženu, rascvetalu pičku. Taj prizor potpuno me raspomamio. Prislonio sam glavić na njenu picu, pa je naglo privukao sebi, prodirući žestoko u njeno nezasitno grotlo. Jauknula je i glasno se nasmejala. To je već postajalo lagano iritantno, taj njen nadmoćan smeh, pa sam navalio grubo razarati njenu pičku.

Udarao sam stomakom u njene guzove, dok je moj kurac brutalnom oštrinom provaljivao sve dublje. Vrpoljila se na krevetu, vrtela kukovima i usisavala ud duboko u sebe

- Mmmmmmh... Tako, daj, nahrani me, popuni me, navali, trpaj to u mene, rasturi me! - vrištala je. 

Uplašio sam se da će nas neko čuti, ali televizija je bila dovoljno glasna. Jebao sam, ali njoj nije bilo dosta.

- Da, daj, jebi mali, jebi, jebi, daj mi ga do jaja, trpaj, trpaj!

Kakva jebačica. Neumoljivo je zahtevala još, više, više i više. Ševio sam koliko sam mogao, a zatim ga naglo izvukao i prosuo svoje užareno seme po njenim leđima. Skočila je na noge i pljusnula me. 

- Koji ti je!? - viknula je dok joj se pičkin sok cedio niz butine.- Misliš da je to to, da mi je dosta? Ti bi se malo umočio, pa svršio i zaspao? Zaboravi! Ima da me jebeš dok ne svršim. 

Pljusnula me ponovo, pa legla na krevet i izbacila guzove prema meni. Savladavši iznenađenje, ponovo sam prislonio kurac na njenu picu, pa pogledao kako se moja sperma s glavića razmazuje po njenim usminama. 

- Oprosti - izvinuo sam se.- Ali ne mogu ti ga uvaliti ovako svog punog sperme.

- Onda me jebi u šupak - kratko je odgovorila. 

Od toga mi se digao kao nikad ranije. Podigao sam ga i ugura joj ga u čmar. Ulazio je polako, s mukom. Njen anus širio se sporo, cvetao je oko mog uda, uvlačeći ga milimetar po milimetar, sve dok glavić nije sasvim prodro. Neljudski je zarežala i trznula dupe unazad, i kurac je kliznuo duboko, sve dok mi se jaja nisu priepila uz njene mokre prepone. Režala je i ritala se, vrtela je guzovima oko mog penisa, kosa poskakivala je po znojnim joj leđima.

Kružila je guzicom kao komad mesa na ražnju, a ja sam se zabijao što sam jače mogao. Ta je žena bila sam vrag. Čmar joj se potpuno rascvetao, ječala je, gurala si prste u čmar pokraj mog kurca...

Vrtelo mi se u glavi, slepoočnice su mi bubnjale, vid mi se maglio. Zver. Konačno, poskočila je, glasno vrisnula i survala se na čaršav. Gledao sam kako znojna drhti na krevetu i ponovo svršio, po njenim guzovima, leđima i vatrenoj kosi. Umirila se, a kao iz najgore noćne more, neko je pokucao na vratima. Čuo sam bratov glas, i sledio se. 

- Hej, vi! Tiše malo.

Ostao sam ukočen.

- Ako već gledaš porniće s malim, bar stišajte ton - dodao je brat, a ja sam odahnuo.

Ana se glasno nasmijala, pa dobacila:

- Hoćeš li da gledaš s nama?

Ponovo me obuzela nervoza, jer brat je ušao. Kada nas je video gole i oznojene na krevetu ostao je ukočen, bez teksta.

- Što se mrgodiš? - slegla je ramenima Ana.- Kada si me ti prcao, nije ti bilo krivo. Sada je došao njegov red.

Brat me pogledao prekorno, ali ona je nastavila:

- Daj, ne seri. Dovuci dupe ovamo, i ukrcaj svoj tvrdi kurac u moju pičku. Baš sam željna dvostruke ševe.

On je još neko vreme oklevao, ali kada je Ana zadigla guzu i zanjihala njome u znak poziva, samo je opsovao i svukao se. Ana me polegla, i uzjahala. Oprezno je namestila moj glavić na svoju pičku i kliznula prema dole, gutajući pohotno kurac. Naslonila se sisama na moje lice i počeo sam divlje da ližem njene napete bradavice. Kada se naglo trgnula i zarežala, znao sam da je brat zabio kitu u njen projeban, ovlažen čmar. Uhvatila me za kosu i privukla moju glavu među znojne sise. Vrdala je guzicom, levo desno, gore dolje, a moj kurac je bujao u nazastinoj pički. Osećao sam kako se sudaraju moja i bratova jaja, dok smo gasili manijakalnu žeđ naše lude prijateljice. Nerazgovetno je mrmljala, dahtala i stenjala. Između neartikuliranih brbljarija, shvatio sam jasnu naredbu:

- Oba... Oba u... Čmar... Jebem vas blesave... Oba u čmar... Oba u čmar!

Poslušao sam i izvukao ud iz njene pičke. I brat je razumeo, pa je stao. Njegov penis mirovao je u njenoj guzi, a ja sam svojeg pokušao da uguram pokraj njegovog

Pokušao sam joj uguram kitu dok je brat čekao sa kitom u čmaru. Nije išlo. Iz šupka joj je tekla gusta sluz, mešavina znoja i sperme. Gubio sam strpljenje i sve sam žešće gurao, a njeni prsti raširili su guzove do krajnjih granica. Čmar joj se polako širio, i ona je nervozno gurala guzicu prema meni. Konačno, u neverici sam osetio kako moj kurac klizi unutra, gurajući se s bratovim, koji je spokojno mirovao unutra te neverovatne, beskrajno pohlepne stražnjice. 

Oduševljeno je ciknula, i počela mahnito vrteti guzovima. Naši kurci su se trljali jedan o drugog, a njen anus se čvrsto stezao oko njih. Nisam mogao verovati da se to događa. Kakva kurva, luda, bolesna, nastrana kurva. Uzbuđivala me njena pohlepa, njena večita žeđ za jebanjem i dao sam sve od sebe da ga zabijem što dublje, dok je znoj klizio s nje u potocima. Nakon nekoliko dugih minuta, svršio sam, a i ona je ubrzo pokleknula, i drhtala u snažnom orgazmu. Napunili smo njen šupak spermom, pa se konačno zaustavili. Srušila se na krevet. Kada smo izvukli svoje alatke iz njene guze, znatiželjno sam je posmatrao. Njen čmar ostao je širok - crna, mokra rupa u koju bi bez poteškoća ponovo uskočila dva jebača. 

- Sviđa ti se? - upitala je umorno.

- Da - odgovorio sam.

Brat se obukao, dobacio joj da je bolesna, i otišao. Ovoga puta joj je stvarno dosta, pomislio sam, ali dođavalo. 

- Drkaj - rekla je.

- Molim?

- Drkaj.

- Zašto? - upitao sam ne verujući da još uvek mislio o seksu.

- Volim da gledam mlade dečke dok drkaju - odgovorila je mirno. 

Uzeo sam ga u ruku i počeo natezati gore dolje. Gledala je opčinjeno kako moj kurac ponovo raste, još uvek okupan spermom i njenim sokovima. Prišla mi je i uzela ga u usta. Tresao sam se od iscrpljenosti dok je sisala, spretno i predano. Pušila je i zadovoljno me posmatrala, a ja sam se molio da će odustati, da će se konačno umoriti i zaspati. Nije. Kada sam joj, naravno vrlo oskudno, svršio u usta, nasmejala se i legla kraj mene. Pustila je da joj sperma klizi niz bradu. 

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti