11°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

OSLOBODILA JE ZVER Bio je kao kamen, ubacio sam ga u užareno polje i ispunio ga erupcijom

Konačno je došla i ta dugo željena kućna kafa. S gospođicom sam doduše već popio dve kafe u kafiću, pažljivo je slušao i otkrivao njen poveći apetit. Čvrsto sam odlučio da proverim svoj, nadam se, dobar nos. Moram priznati da se nisam prevario. Pozvonio sam i čekao. Nakon par trenutaka otvorila mi je vrata. Smešak na njenom licu, rukovanje i poljubac u obraz. Lepo se sredila.

Kosa joj je bila podignuta, svetlo smeđa i talasasta. Imala je na sebi crnu suknju, onako malo iznad kolena koju je ukrašavao maleni prorez, ispod crne čarape. Grudi su joj se isticale, dugmići na bluzi bili su malo - knap. Pozivale su na gozbu. Kroz glavu mi je prošla samo jedna misao. Želim je, o da, gospođica će danas biti moja. Dok sam ja tako sedio ona je kuvala kafu a ja otvorio flašu crnog vina koju sam doneo. Seli smo na udobnu ugaonu garnituru, razgovarali, ispijali vino i kafu. Njen osmeh koji obara i smešak govorili su sve.

Natočio sam još jednu čašicu a ona mi se sve više približavala, nehotično mi stavljala ruke na noge. U jednom trenutku pogledi su nam se sreli, okice su joj zasijale. Opustila se i naslonila na ugaonu garnituru, u nekakav poluležeći položaj. Znao sam da je to pravi trenutak. Suknja joj se malo povukla prema gore. Lepe noge naprosto su me mamile. Tako lepe noge dugo nisam video, rekoh joj. Ne mogu odoleti a da ih bar malo ne osetim.

SVE O KORONI

TEHNIČKI PROBLEMI U TORLAKU, NE PRIMA UZORKE VEĆ 24 SATA: Sreća, nije bilo testiranja, čeka se rešenje

PREMINUO EPISKOP VALJEVSKI MILUTIN! Bio je zaražen korona virusom

NEĆE BITI DOVOLJNO MESTA: Nove privremene bolnice i u Areni, Pioniru, Pinkiju...

VLADA CRNE GORE MOLI NATO ZA POMOĆ: Nestašica sanitetskog materijala

ZARAŽENA DOKTORKA IZ VRNJAČKE BANJE: Služba u samoizolaciji

Nisam ni završio rečenicu a moja ruka je bila na njenom kolenu. Ni reč nije rekla, samo mi je približila svoje usne. Strastveno sam počeo da je ljubim, tela su nam se skroz približila. Ljubio sam joj vrat, medene usne. Obasipao sam je poljupcima. Moja prsti desne ruke postali su nestašni.

Jednostavno se nisu mogli zaustaviti. Napredovali su onako s unutrašnje strane nogu, gurali suknju prema gore. U tom trenu se podigla sa garniture. Stajala je ispred mene. Dok sam sedeo polako sam joj skidao hulahopke milujući ih pritom. Podigao sam suknju skroz gore. Držala je tako suknju dok sam prstima i dlanom milovao njenu toplo međunožje. Gaćice su počele da vlaže. Upitala me:

- Zar njih nećeš da skineš?

Stekao sam utisak da je pomalo nestrpljiva. Skidanje gaćica je za mene poseban doživljaj. Uzmem ih nežno a onda polako, ali sigurno sam oslobađao njen uzavreli izvor. Dok sam to radio gledala me i smeškala se. Gaćice su završile na tepihu sobe. Gospođica se spustila na kolena i navalila na moje nabrekle pantalone.

Uživao sam u svakom njenom pokretu. Raskopčala mi je šlic i oslobodila zver okova. Uzela ga u ruke i mazila. Gledala je moju reakciju i samo se smeškala.

- Dugo ga nisam osetila, stvarno ti je veliki i tvrd. Želim ga duboko u sebi - rekla je. 

Odmaknuo sam je i do kraja skinuo pantalone. Doslovno je bacih na garnituru. Želela je da skine suknju ali nisam joj to dozvolio. Nekako me je posebno uzbuđivala. Ugurao sam glavu pod njenu zadignutu suknju. Kako li je je samo bilo vruće na izvoru?

PROČITAJTE JOŠ

ŽIVOJINOVIĆI SLAVE U VANREDNOM STANJU: Viktor napunio 22, a Brena mu ovako čestitala! HIT SNIMAK!

LUKSUZ U DOBA KORONE: Pogledajte gde je Stoja u izolaciji! (FOTO)

INTERESANTNO: Posetite Beogradsku tvrđavu preko aplikacije Cultural Place!

FILMSKA VOŽNJA: Nije mogla da dobije Hitnu, a porođaj počinje!

PESAK SA ISTOKA ZAGADIO BEOGRAD: Novo objašnjenje zašto je prestonica pre tri dana bila najzageđeniji grad na svetu

Sokovi su naprosto navirali. Bila je jako uzbuđena. Uzdisala je prvo polako a onda sve jače. To me je dodatno izluđivalo. Moj jezik radio je čuda. Osetio sam da malo fali da ne eksplodira ali nisam joj dao. Odmaknuo sam glavu iz njenog užarenog polja. Hteo sam ga malo ohladiti. Ponovno me je primila za moju uzbuđenost. Ovaj puta ga je pohotno uzela u usta. Mislio sam da neću dugo izdržati. Ipak onda je shvatila da sam i ja blizu erupcije. Samo se nasmejala. Pustila ga je da malo predahne.

Ponovno smo se ljubili, konačno sam joj skinuo bluzu i grudnjak. Bradavice su se uzdigle i jedva dočekale moja paljenja. O kako li sam ih samo grickao. Čvrsto sam ih stisnuo rukama i ugurao svog kamenog među njih. Dok je tako ležala kameni je klizio između dve lubenice a ona bi povremeno isplazila jezik i dodatno ga palila. Nismo više mogli da čekamo.

Poželela je da svrši meni u krilu. Zadigla je ponovno suknju i sela mi u krilo. Uzela ga je u ruku i sama si ga stavila u vreli otvor. Počeo je čaroban ples njenog tela. Telo joj je naprosto divljalo, izvijalo se, osetio sam njeno ubrzano disanje, lupanje srca. Znao sam da nećemo dugo izdržati. Bili smo toliko napaljeni da je bilo pitanje vremena kada ćemo eksplodirati. Nije trebalo dugo čekati. Lava se uskomešala, tražila je put ka izlazu, osetio sam kako mi njeni vaginalni mišići stežu glavu. Bio je nemoćan pred navalama strasti i požude. Erupcija je bila neminovna. Pokleknuli smo zajedno, predali se jednom novom svetu uživanja, svetu strasti i požude.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti