12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

RAZBIJAČINA SA DVE RASNE ŽENE Nisam ga vadio po cele dane, jedna, pa druga i - obrnuto!

Ja sam sportski tip skoro 60 godina. Visok malo preko 170 i 78 kilograma, a moja Slavica 170 i 69 kilograma, srednjih sisa i dobre guze. Ja i moja žena Slavica smo više od mesec dana maštali kako ćemo na more već sam rezervisao apartman i samo smo još brojali dane.

Nedelju dana pre polaska ona sedne na kauč pored mene, zagrli me i upita:

- Da li bi imao nešto protiv da i moja sestra Milojka ide s nama?

Njena sestra je malo viša od nje i ima veče grudi i malo okrugla, ali ne previše. Malo sam kolebao jer sam pomislio na to, da neće biti slobodnog ponašanja u apartmanu i za seks će bit kriza ali kad me zagrli i kaže:

- Daj, molim te, znaš da sad nema nikoga sa kime bi išla na odmor.

Šta ću, složio sam se sa njom. Došao taj dugo očekivani dan i krenusmo kolima punim prtljaga, moja sedi napred i nešto pričamo onako bez veze a Milojka pozadi spava, legla je preko zadnjeg sedišta, skupila noge i meni pružila lep pogled u retrovizor. Haljina joj je skliznula gore i otkrila lepe butine i bele gaćice. Bio sam odmah napaljen i posegnem rukom Slavici na butinu i prema gore, uhvati mi ona ruku i skloni je.

- Sestra je pozad - upozori me.

Tako nam prođe put do apartmana. Prvog dana nije bilo ništa neobičnog, ja sam virio gde sam mogao uhvatiti bilo koju od njih dve, malo više svučene samo ništa se nije dogodilo. Jedino sam morao da krijem da sam već veoma napaljen, sve vreme mi je bio tvrd ali sam ga dobro krio. Noć je prošla, a meni Slavica nije dala da je diram.

- Milojka je tu i ona ima lagan san - opet novi izgovor.

Već sam mislio kako neće biti ništa od lepog odmora, jer kakav je to odmor bez seksa. Drugi dan se sve počelo okretati na bolje. Ujutro sam, svakom pored kafe, sipao po jednu travaricu i ponovio još jednom. I vidi đavola, odmah je bilo bolje. Ponašanje je bilo slobodnije, konačno sam posle toliko vremena zagrlio Slavicu, pa i Milojku. Otišle one na plažu, a ja u nabavku za roštilj.

SVE O KORONI

TEHNIČKI PROBLEMI U TORLAKU, NE PRIMA UZORKE VEĆ 24 SATA: Sreća, nije bilo testiranja, čeka se rešenje

PREMINUO EPISKOP VALJEVSKI MILUTIN! Bio je zaražen korona virusom

NEĆE BITI DOVOLJNO MESTA: Nove privremene bolnice i u Areni, Pioniru, Pinkiju...

VLADA CRNE GORE MOLI NATO ZA POMOĆ: Nestašica sanitetskog materijala

ZARAŽENA DOKTORKA IZ VRNJAČKE BANJE: Služba u samoizolaciji

Kad su se vratile već je sve mirisalo od prženog mesa. Završili smo hranom i ja iznesem flašu plavca. Sipam svakom po jednu čašu i slušam kako bilo na plaži. Posle još jedne ture, Slavica kaže da je mažem sa kremom i legne na terasu. Polagano sam joj trljao kremu i skinuo gornji deo kupaćeg jer mi smetao. Nije se bunila. Iskoristio sam situaciju i ruke su pobegle i na ivicu sisa. I to je dobro prošlo. Moja samo malo uzdahnula a meni tvrd ko kamen. Krio sam to, ali je zapazila Milojka i samo mi se nasmešila. Kod mazanja nogu mi prsti pobegoše ovlaš preko mačkice, a Slavica samo malo širi noge. Spustio sam gaće na pola guzice i malo namazao i pomazio usput. Milojka je sve krišom posmatrala i mog što se ocrtavao ispod kupaćeg.

Odjednom Slavica kaže da mažem i Milojku. I ona prostre još jedan peškir pored Slavice i legne. Kad sam je počeo mazati skoro sam svršio. Toliko sam bio napaljen! I ponovim radnju i kod Milojke i njoj sam svukao kupaći do pola guzice (uff kakav pogled). Moja žena kaže da natočim još po čašu vina. Dobro što sam nabavio više jer sam sad morao i drugu flašu da otvorim. Kad su pile, morale su se malo izdići i meni su pale u oči sise koje su me jako napalile. Valjda su to primetile a samo su se smejale. Slavica mi kaže:

- Možeš me i napred - i leže na leđa.

Isto to uradi i Milojka.

- Devojke, moglo bi biti opasno - upozorim ih ja.

- Ma sve ostaje i tako u familiji - odgovori Slavica.

A Milojka gleda u moj nabreknuti kurac što se uveliko ocrtavao preko kupaćeg. Prvo mažem Slavicu i kad dođem do sisa vidim da su utvrdnule.

Znam da je napaljena, namažem joj stomak i idem ispod kupaćeg do dlačica

- Daj i Milojku namaži - kaže mi Slavica.

Milojka je sve to posmatrala i njene malo veće sise su več utvrdnule. Kod nje nisam toliko čekao već odmah počnem kod sisa, pa preko stomaka. Kad zavučem prste ispod kupaćeg osetim ruku u mom kupaćem! Ona me hvata za tvrdi kurac. Ali, to je bila Slavica. Ja samo zavučem ruku dublje među noge Milojki i osetim da je sasvim mokra. Uvučem i prst, a ona uzdahnu i uhvati me ispod Slavičine ruke za jaja i kaže:

- Bolje da uđemo unutra jer to nije za sve oči.

Još dok smo prolazili kroz vrata sam ih uhvatio za guzice na što su samo malo zamrdale i nasmejale se. Čim smo ušli svukli smo jedan drugog i tako nije bilo puno za svući. Bacile su me na krevet i Milojka kaže:

- Ti si prva, tvoj je!

Slavica se nasmeja i stane na krevet iznad mene i polako se spušta. Milojka me uhvati za kurac i stavi ga u njenu pičkicu

Slavica se miče gore-dole, a Milojka liže moj kurac i jaja koliko može dohvatiti. Nisam više izdržao svršio sam puno i Slavica je zadrhtala i stisnula ga sa njenom rupicom. Malo me zabolelo. Onda je polako sišla i kaže Milojki da me sada prepušta njoj.

- Ne može tek tako. Pa ti si dobila svoje moraš mi pomoći da ga pripremim - reče Milojka.

- Pa sestrica imaš pravo. Ajmo na posao - i počne da ga sise.

Milojka mi zadiže noge i naredi da tako ostanem i poče da liže guzicu sve do jaja. Počela je da zavlači jezik i u anus i meni se počinje ponovo dizati. Milojka onda odgurne Slavicu, uhvati me za kurac i lagano se nasadi. Sasvim glatko joj je ušao jer se cedilo iz nje koliko je bila napaljena. Počela je da se pomera gore-dole i u krug, tako da mi je sasvim otvrdnuo. Nisam ni osetio kad je Slavica otišla, odjednom se našla opet i naredila jebi je zguza.

PROČITAJTE JOŠ

ŽIVOJINOVIĆI SLAVE U VANREDNOM STANJU: Viktor napunio 22, a Brena mu ovako čestitala! HIT SNIMAK!

LUKSUZ U DOBA KORONE: Pogledajte gde je Stoja u izolaciji! (FOTO)

INTERESANTNO: Posetite Beogradsku tvrđavu preko aplikacije Cultural Place!

FILMSKA VOŽNJA: Nije mogla da dobije Hitnu, a porođaj počinje!

PESAK SA ISTOKA ZAGADIO BEOGRAD: Novo objašnjenje zašto je prestonica pre tri dana bila najzageđeniji grad na svetu

Promenili smo pozu i pošli zguza. Milojka je već jecala a ja joj ga duboko guram, gledam i Slavicu koja je donela vibrator i gura ga malo u pičić i malo u guzu. Uopšte nisam znao kad je guzicu namazala i to me je dodatno napalilo. Uzmem malo lubikanta i namažem Milojkinu guzicu. Guram jo prste i onda ga vadim i polako po guram u guzu, dok nije čitav unutra. Osetio sam, kako me Slavica mazi po guzici i liže jaja i rupicu i opet sam počeo da svršavam sada u Milojinu guzicu. Tad joj Slavi stavi još vibrator u pičić i ona svršava u talasima.

Malo umorni smo polegli na krevetu. Gledam kako Milojki curi sperma iz guzice a moja opuštena leži pored nas. Od tada je sve bilo opušteno. Upola goli smo šetali po apartmanu jedino za napolje smo oblačili odeću i svaki dan sam bio napadnut od njih dve što se mi veoma sviđalo. E to ti je bio odmor za peticu. Milojka se udala i svake toliko vremena dolazi kod nas i kad je bez Tomija (tako je ime mužu )se malo slobodnije ponašamo. Ali otkad je udata nema seksa sa njom.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti