18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

UZELA JE VIBRATOR I ZAGREVALA SE ZA PRIJATELJA Pomamljena, ocedila ga je do kraja

Normalan sam muškarac 40-tih godina. Pre nego što sam ušao u bračne vode, sigurno za sebe mogu reći da sam imao dosta devojaka i prošao dosta seksa. Moje seksualne mogućnosti su, mislim, normalne. Kurac mi je normalne veličine, a tako i izdržljivost. Ako mi se žena prepusti mogu učiniti cuda.

Živim sa svojom ženom. Ona je lepa, pametna, šarmantna i volim je. Naš seksualni život je savim solidan, uzimajući u obzir vreme u kojem živimo, te stresne situacije kojima smo izloženi svakodnevno. Možda da malo bolje pojasnim, ne jebemo se više kao zečevi što smo činili u početku naše veze, ali seks je ostao kvalitetan i oboje uživamo u njemu.

Ali… ali uvek ima neko - ali. Stalno zamišljam kao moju dragu neko jebe. Želim da je neko jebe i da ja to gledam. Ne samo da gledam, nekad i učestvujem ili zamišljam razne varijacije na tu temu. Kako je naš odnos onakav kakav smatram da treba biti, ona zna za moju maštu. Često smo maštali zajedno, zamišljali njenog jebača, jebačev kurac i tako dalje. Proveli smo dosta takvih lepih trenutaka. Za početak sam joj predložio da u nekom seksi šopu preko interneta odabere jedan vibrator i da ga naručimo. Predloženo je odmah prihvatila i odabrala jednog od 22 santimera/4 do 5 santimetra debelog. Nakon dva dana "prijatelj" nam je došao u naš krevet.

Naš seks ne da se poboljšao nego više od toga i svaki put ga upotrebljavamo i to na način da pre uzme prijatelja i dok ga lickam po klitiću njega sama zabije sve do jaja, a onda nastaje prava eksplozija strasti, odmah posle njega uzme mog ”mališana” u odnosu na prijatelja i onda ga ocedi do zadnje kapi. Savršenstvo.

Naravno, došlo je i vreme kada sam počeo sa predlažem da to učinimo i u stvarnosti. Nije bilo lako. Protivila se. Nije htela nikog drugog već mene, a maštu je smatrala samo kao maštu. Malo smo "švrljali" po oglasima, ali to nije bilo ono što ona može prihvatiti. I u pozitivnom raspoloženju, nije mogla da nađe nekog s kim bi se samo pojeba i zadovoljila moju maštu.

Ali od svega ovoga, što je ona htela da ostane samo naša mašta, našli smo malu svetlost i put ka našem (mom) cilju. Povremeno, na zabavama i u društvu, možda ples ili kakva proslava u kafiću, našao bi se neki tip koji bi se nabacivao mojoj ženi, a mi bi zasijali, uživajući zajedno u igrici zavođenja. Ja bih puno puta omogućio i kakvu drugu opciju. Na primer: s nekim drugim ja bih pričao o bezveznoj temi, tako da on može pričati s njom i uživao u našim povremenim pogledima, koje smo razumeli samo mi. Kad bi došli kući, prepičavala bi mi njihove razgovore i "nemoralne ponude". Uživali smo u tome, i naravno u takvom raspoloženju i pojebali. Bilo je lepo. Sada bi nas "ljubavnik" imao ime i izgled.

Tako je to povremeno išlo, dok se jednog dana nije pojavio jedan, nazovimo ga A. Znali smo ga od pre, ali nekim slučajem postao je član našeg šireg društva. Njihovo udvaranje dugo je trajalo. On i ja postali smo bliski prijatelji, i često smo bili zajedno. Moja draga i ja prepričavali smo razgovore koje smo vodili s njim. Bilo nam je lepo, bili smo konstantno napeti i napaljeni. Nije bilo nikavih tajni među nama. A u našem krevetu, u mašti, bio je stalno prisutan. Jednom, nakon neke zabave otišli smo na noćno kupanje. Naravno, kupali smo se goli. Zezali se, oboje, kao slučajno, dodirivali moju ženu i uživali. Kad smo izašli iz mora, a imali samo dva peškira, ja sam se malo odvojio i obrisao se peškirom sam, dok su njih dvoje brisali jedan druga sa onim jednim. Bilo je to nešto najuzbudljivije što sam video. Znao sam i pre da želim da budu zajedno, ali sada sam to znao 200 odsto.

SVE O KORONI

PREDSEDNIK SE NE OSEĆA DOBRO, OBRATIĆE SE U NAREDNA DVA DANA

PREDRAG KON: Ne možemo sve da držimo pod kontrolom, ali sam optimista

DANAS JE NAJGORI DAN ZA SRBIJU: JOŠ 7 MRTVIH! (VIDEO)

NAJAVA MINISTRA FINANSIJA: Država će svakom građaninu uplatiti 100 evra!

HUMANI VOLONTERI GRADA BEOGRADA ZA HAPPY BSC: Ništa nam nije teško! (FOTO)

PRVA IZJAVA ZARAŽENOG DOKTORA SA SAJMA: Nadam se brzom oporavku i aktivnoj pomoći građanima

I kod moje žene se nešto promenilo, odednom je i ona bila za. Jedno veče, već je bila kasna jesen, rekla mi je da se dogovorila sa A. da izađu na veceru. Naše oči su svetlucale. Sećam da smo se zagrlili i dugo tako zagrljeni osećali i uživali jedan u drugome. Ovaj put je nisam pitao hoće li to učiniti. Znao sam da hoće. Istuširala se, a ja sam je nežno namazao kremom za telo. Primetio sam da je i podšišala pičkicu. Uzbuđenje je bilo ogromno, lepo, predivno. Pomogao sam joj i da se obuče, možda i nisam bio puno od pomoći, ali bilo je to predivno gledati i biti prisutan.

Srce mi je htelo iskočiti kad je otišla. Bio sam u nekom opijenom stanju, a da nisam ni kapi alkohola popio. Sedeo sam u fotelji buljeći u TV i misleći samo na nju. Bilo je predivno osećati ushićenje, zamišljati kako možda upravo čine ono što želim, osećati ljubomoru i bliskost i otvorenost sa svojom voljenom. Nema tog alkohola koji može tako opiti, (za droge ne znam jer ih nisam probao, ali mislim isto).

Vratila se ujutro u 4. Čuo sam auto kako dolazi pred našu kuću. Zagrlili smo se. Mada je bila obučena, osećao sam celo njeno telo kao da smo goli. Zavukao sam joj ruku u gaćice i našao ono što sam tražio. Toplu, mokru, izjebanu pičkicu. U njenim poljupcima osećao sam nju, njega, sebe. Ne mogu se setiti koliko puta smo se jebali, koliko puta mi je pričala šta su radili, gde, kako, ali se sećam da niti sa zorom nismo ugasili glad jedno za drugim i da se uzbuđenje proteglo na celi dan, pa na noć i nije nam smetalo što nismo spavali.

Naše druženje smo nastavili. Oni bi povremeno otišli na piće sami, ali nisu se jebali. Bilo je malo dodiram među njima, ali ništa konkretno

A. se šokirao kad mu je rekla da ja znam da su se jebali. Rekla mu je da među nama nema tajni i da je to normalno. Bilo je interesantno slušati njegove komentare, kako me sad ne može pogledati u oči. A i ja to nismo nikad spominjali. Negde oko Božića, neka zezancija napolju sa društvom, dobra atmosfera, dosta, dosta alkohola i nađemo se mi kod nas kući, kao na još jedno piće. Lagana muzika u dnevnom boravku, prigušeno svetlo i pada dogovor kako bi ja mogao da spremim škampe na "onaj način koji samo ja znam". Uhvatio sam se posla u kuhinji i ostavio njih same. Slušao sam njihov tihi razgovor pomešan sa muzikom i spremao škampe. Bilo mi je jasno da se ljube kad je razgovor utihnuo.

Nakon nekog vremena, kad sam ponovno čuo njihov razgovor, zamolio sam svoju voljenu da dođe u kuhinju. Poljubili smo se. Osetio sam uzbuđenje. Uživao sam u njenim vrućim poljupcima i usnama koje su se ljubili sa drugim pre par sekundi. Pitala je_

- Šta ćemo?-

- Slažem se sa svime što odlučiš ili uradiš.

Klimnula je glavom. Pojeli smo škampe i popili flašu vina. Vratili smo se u dnevni boravak. Skoro sam iskočio iz kože kad je A rekao da ide kući. Moja voljena ga je zaustavila izjavom:

- Pričekaj, tek sad smo počeli da uživamo.


Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.


Ja sam polako tonuo u fotelji glumeći da mi se spava, dok su oni šaputali. Digao sam se i izvinu kao da idem u sobu malo da prilegnem pravdajući se alkoholom koji sam popio. Krenula je zamnom, te po putu do sobe ponovno me pitala da li to zaista želim. Znala je odgovor. Poljubili smo se i dogovorili da ostanem u sobi, a ako proceni situaciju povoljnu, da će doći po mene.

Osluškivao sam zvukove. Muzika je stala, valjda je trebalo promeniti CD, ali nisu primećivali. Došunjao sam se do vrata dnevnog boravka, strahujući da me ne primete. Glupog li i lepog osećaja plašiti se da te ne ulovi žena tok se jebe s drugim. Čuo sam zvukove ljubljenja, meškoljanja po trosedu, laganih uzdaha uživanja, čestih promena položaja tela, a najjači zvuk je bio zvuk mog srca kako lupa od uzbuđenja.

Od meškoljanja po krevetu tačno sam prepoznao trenutak kad je ušao kurcem u nju

Potvrda da sam u pravu i da je ušao u nju bili su zvukovi sudaranja dva tela, lagani jecaji moje žene i sada ne više tako tiho škripanje troseda. U tom trenutku odlučio sam da rizikujem i provirim u dnvevni boravak, nadajući se da je jebe u misinarskom položaju, pa me neće primetiti. Video sam svoju dragu raskrečenu, sa nogama u vazduhu. Njene ruke koje klizu po njegovim leđima i njegovu guzicu kako se zabada u nju. Neopisivo sam poželeo prići svojoj dragoj i držati je za ruku dok je on jebe. Čini mi se da sam već i korak bio napravio, ali sam odustao i otišao u sobu.

Nakon nekog vremena, pošto su zvukovi skroz zamrli iz njihovog smera, čuo sam ponovno njihov nerazgovetan razgovor. Čuo sam njene bose noge kako idu prema sobi i njega kako odlazi u kupatilo. Kad je ušla u sobu, strastveno smo se poljubili, a njene reči necu nikad zaboraviti:

- Ljubavi, potpuno smo ludi i volim te puno, puno.

Takve reči često čujem od nje, bez onoga "ludi", ali ovaj put bilo je to nešto posebno. Hteo sam je još ljubiti, držati zagrljenu, prelazaiti preko njenih vrućih grudi, držati je za pičku iz koje cede vrući ljubavni sokovi, ali izmigoljila mi se iz zagrljaja, dala mi još jedan poljubac i rekla neka još malo pričekam i ovaj put neka ne dolazim. Brrrr... smrzao sam se. Bio sam siguan da me nije videla.

PROČITAJTE JOŠ

KORONAVIRUS: SA SAJMA OTPUŠTENO 18 PACIJENATA!

Prvi kontigent pomoći Srbije prešao u Republiku Srpsku, noćas stiže u Banjaluku!

ITALIJA U POSLEDNJA 24 ČASA: 837 PREMINULIH, NOVOZARAŽENIH 4.053

PREDSEDNIK PRIVREDNE KOMORE: Čak 595 kompanija redukovalo ili obustavilo rad!

PRIVREDI VIŠE OD PET MILIJARDI EVRA: Evo šta dobijaju velike kompanije a šta paušalci

NIŠKI ČAIR SPREMAN: Sve gotovo u privremenoj bolnici za zaražene koronom

Opet se čuo razgovor, a onda tisina. Čuo sam ih na vratima kako se pozdravljaju, i nakon što su se zatvorila vrata za njim, potrčala ka meni u sobu. Ljubili smo se, lizali, jebali kao da nam je zadnje. Lizao sam joj pičku natopljenu njegovom spermom. Pričala mi je svaki detalj. Pričala mi je kako mu je pušila kurac drugi put kad su bili u sobi. Pričala mi je kako je svršavala znajući da sam ja u sobi, da ih slušam kako se jebu. Pričala mi je kako mu je jedva ponovno digla kurac i morala je zato da mu ga puši jer se bio prestravio kad je rekla da ne spavam, već čekam nju. Bilo je nezaboravno.

Filmovi ovog događaja držali su nas mesecima. Oboje smo uživali u našoj otkačenoj igrici. Često smo se sećali detalja iz ove noći. Bio sam srećan i što je moja voljena prihvatila ove igrice, za koje sam mislio da će ostati samo naša mašta. Bili smo strasno povezani i neizmerno se voleli. Svakog trenutka želeli smo jedan drugoga.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti