0°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

U MOJ OTVOR JE ULETELA GRDOSIJA Nemoj više, nemoj molim te, popucaću

Jutro je već uveliko. Sunce na nebu probija oblake spremamo se, umivamo, na kratko doručak i užurbano sklanjamo iza sebe razbacane stvari. Počeli smo da se razilazimo, domaćini su nas ponovo pozvali a posebno mene i rekli da ponovo dođem jer sam im simpatična i izuzetno privlačna a ako nekad dođem da mogu dovesti i muža ako je zainteresoban. Pozdravili smo se i ja, sestra i svakoko krećemo ka njihovom stanu.

Nismo puno pričali, šuo od umora a meni je malo i neprijatno jer me svako predhodne noći jebao pred sestrom pa imam negde malo neprijatnosti. Stižemo u stan i svako odlazi na posao, a ja i sestra ostajemo kod kuće. Ja sam sa njom izašla u grad da nešto kupim jer sutra uveče bi trebalo da idem kuć,i pa da nešto ponesem iz Nemačke. Po povratku čula sam se sa mužem i rekla mu kad dolazim kao i da mi je lepo i da sam puna utisaka koje mu moram do detalja ispričati. Rekao je da jedva čeka i da se opustim, jer brzo se vidimo.

Uz kafu, sestra mi reče da joj je muž rekao da sam izuzetna žena i da je uživao dok me jebao. Preneo joj je da bi želeo da me ima kad god samo u prilici jer se fenomenalno oseća kad je među mojim nogama. Malo sam se nasmejala i rekla da mi je malo neprijatno, što je tako ispalo jer on je ipak njen muž a ona me privlači i ljubi:

- Pa lutko ja sam srećna što ste se tako spojili, drago mi je da ludi i za mojom rođenom sestrom i da nema ništa protiv da se pojebemo kad god poželimo. A ako bi se i meni ukazala prilika ne bi se ustručavala da zadovolji muža. Naravno kad bi on to želeo!

- Ne znam ni kako će ovo prihvatiti - govorim joj uz osmeh.

Tako dovršavamo našu kaficu a ona mi reče da želi večeras da posle odmora od onih orgija ja i ona zadovoljimo njenog muža i da me on natanane uzme kako mu je drago. To mu je neopisiva želja i veruje da će nam noć biti fantastična i neka to bude oproštajna noć pred put. Nisam imala kud, nasmešila sam se i rekla pa:

- Pa kako god vi organizujete. Ja sam samo gost.

NAJNOVIJE VESTI O KORONI

PRVA SMRT U VLADI SRBIJE ZBOG KORANA VIRUSA! Preminuo jedan od osnivača SNS

POČEO TEST SAMOPROCENE NA COVID-19 Brnabić: Cilj je da smanjimo gužve i ubrzamo lečenja!

ON JE NAJMLAĐI PACIJENT NA SAJMU: Ima 10 godina i nije hteo da se odvaja od majke!

OVAKO JE ĆUPRIJA POSTALA ŽARIŠTE KORONE Dva nulta pacijenta, a šta je sa obolelim lekarima, zaštitom i vodom

- Ne boj se ti. On će biti prepušten tebi a ja ću pozvati svog prijatelja, koji se sa nama druži, da i ja ne ostanem suve pičke i svi ćemo se zabavljati. Ali prioritet ste vas dvoje. Želim da ispunim želju mužu koji odavno ludi za mojim telom. Jest te jebao na brzake jebao ali te nije istražio kako bi želeo. Pa pošto ima dosta toga da otkriva iznenadićemo ga večeras - rekla mi je sestra.

Naravno, odmah je telefonom nazvala svog prijatelja koji je rekao da će doći uveče, a mužu je javila da ranije dođe sa posla jer je organizovala svečanu večeru povodom mog odlaska. Tad smo se malo pripremale - kupanje, toaleta, izazovna garderoba i sve što sledi za jedan opušteni provod u četvoro. Brzo se čuje zvono na vratima, sestra prima cveće i čuje se poljubac. U stan ulazi izuzetno visok muškarac preko dva metra, krupne sportske građe, na prvi pogled pravi bilder.

Bio je u farmerkama i na sebi je imao majicu koja mu je ocrtavala svaki mišić na njegovim grudima, brzo dolazi do dnevnog boravka, pružam mu ruku a on je ljubi i kaže da je srećan što me upoznao. Odmah i njemu ide piće, a sestra kao priprema neko meze. Opušteno sedimo, pijuckamo i onda stiže i meze. Sestra seda do svog prijatelja a ja sa šakom preko puta na trosedu. Kreće priča i opuštanje atmosfere, naravno upoznavaju me sa pridošlicom i tako nas zbližavaju a ujedno se polako opušta atmosfera za ono što sledi. Često nazdravljaju da bi sestra u jednom momentu počela konkretno sa igrom.

Privlači prijatelja kojeg blago ljubi a onda se spajaju i tako jednostavno počinju da se ljube, iako smo ovde i ja i njen muž

Brzo su ušli u zagrljaj, a onda su počeli i sa milovanjem intimnih delova tela. Svako se nasmeja, nazdravi mi sa čašom i kad smo ispili vino pogleda me u oči i onako kao kopljem probode i reče:

- Želim te tako si mi dobra, nedostaješ mi.

Ništa nisam mogla, bila sam već u transu od dubine njegovog pogleda, tako se u mene usmerio kao da mi je istog trena zavukao kurac među noge. Onako nonšalantno i strasno smo počeli i mi da se ljubimo i sve jače i jače. I strasti prelazi u želju. Mesio mi je grudi i ujedno skidao moju majicu i ostajem samo sa grudnjakom i, dok sam se snašla, njegove ruke su brzo završile među mojim nogama. Atmosfera je uzavrela. Prijatelj je glavom klizao po stomaku sestri i rastezao joj telo preko ležaja i išao ka njenoj pički koja ga spremno čekala.

Ta scena me palila, a svakako mi je oslobodi moje grudi i počinje da gricka moje bradavice i da ih sisa kao malo dete što me izvijalo kao jegulju na ležaju. Sestrine gaće su brzo završile na leđima njenog muža dok je ona sa uzdahom dočekala lice prijatelja u njenoj vreloj pički. Sve se više širila a ovaj kao da želi glavom da uđe u nju.

PROČITAJTE JOŠ

BEBA ROĐENA U FRONTU DANAS IDE KUĆI: Majka iz Valjeva zaražena je koronom i biće u kućnoj izolaciji!

NESTALA DOKTORKA IZ VUHANA, KOJA UPOZORILA NA COVID-19: Dala intervju, pa joj se gubi svaki trag

PRIVOĐENJE ZBOG LAŽNIH VESTI Na Tviteru širio paniku o potpunoj zabrani kretanja!

PRESUDA DONETA!15 meseci zatvora zbog kršenja samoizolacije

MONSTRUM VEČNO U ZATVORU: Malčanski berberin za otmicu i mučenje maloletnice napisana optužnica!

Ja sam drhtala pod rukama njenog muža i on me brzo baci na leđa i blago mi prilazi. Pomakao mi gaćice i jezikom oblizao jedan krug oko moje pičkice. Uzdahnula sam i izvila telo kao znak požute i poziva sočne pičke da ga želim. On onako napaljen brzo kida moje gaćice i ostajem gola pred njegovim očima. Polako me širi i počinje sa obradom. Drhtim, stenjem i ječim, a on iskusno obrađuje svaki deo pičkice a i sestra ne zaostaje sa prijateljem.

Opuštena sam i srećna sam što me ovako iskusno uzima muškarac koji zna šta traži. Fantastično mi je, izvijam se na sve strane, ječim i nabijam mu se na lice. Sestra na trenutak zastaje sa svojim prijateljom i dok on stoji ona mu slobađa kaiš iz pantalona i skida ih a onda brzo svlači njegove gaće. Iz gaća je iskočio pravi kapitalac ne manji od 20 santimetra, ali ne suviše debeo. Zapazila sam jednu neobičnu stvar što me dodatno uzbudilo. Njen prijatelj je imao vrh kurca neobičan, glava na vrhu je bila izuzetno šira u odnosu na donji deo i odmah sam se zapitala u sebi kako li ovaj može prodreti u pičku. Ali misli brzo razbijaju strasti koje naviru iz mog međunožja.

Sestra je brzo u pozi 69 i jedno drugom puše. Pogledom vidim da sestra ima problema da ga obuhvati svojum ustima ali nastavljaju dalje. Moj svakako brzo ostaje bez svoje oskudne garderobe i brzo mi nudi svoj kurac na pušenje. Prihvatam i brzo mi puni moja usta, nabija mi ga do jaja tako da me pravo puni a ja stenjem i borim se sa tim žilavim komadom mesa. Dugo smo se tako pripremali a tada sestra, prilazi mužu, i prinosi mu pičku dok on kleči i govori pripremi je za jebačinu na što on poče da je oblizuje celim jezikom po njenom otvoru.

Sestra se uvija kao zmija i stenje a za to vreme ja dobijam čast da je zamenim na njenoj pozi i dok sam ležala na leđima njen prijatelj me opkorači prinese mi kurac licu a on se zari u moju pičku sa licem

Grickao me,lizao,nabijao jezik rukama širio otvor ja stenjem i uzdišem i nastojim da makar malo da pušim njegovu kurčinu. Ali teško. Vrh prilazi kroz usta toliko je širok na vrhu, više sam mu lizala vrh i jaja nego što sam mogla da ga pušim. Odmah sam došla do zaključka da moram pokušati i ovo da proteram kroz pičku ali nekad kasnije dok sestrinu muž odradi i skine, kako mi kažemo, kajmak i paučinu. Nakon nekoliko minuta sestra dolazi. Traži da ustanem i da idem svom muškarcu a ona polako opkoračuje prijatelja i polagano prilazi pičkom na njegov vrh.

Interesovalo me kako će to ići. Blago se spuštala po nekoliko milimetara, pa diže a on joj je drži grudi i tako pomaže prilikom podizanja. I moj jebač je video šta gledam pa me nije prekidao, samo me savio u struku prišao mi sa leđa. Rukama mi je raširio moju guzi i počeo svojim vrhom da traži otvor u moje carstvo. Polako ga je nameštao sve dok mi nije vrhom naslonio kurac na otvor a onda blago klizi ka unutrašnjosti. Brzo je stigao do kraja, jer sam bila vlažna i puna čežnje da što pre prodre. Počeo je da hvata ritam a sestra je uz bolno stanjanje prima kitu, ali vidim da mu vrh nije prodro skroz.

Nakom nekoliko trenutaka, njen prijatelj pušta ruke sa njenih gudi a ona kompletna skliznu niz kurčinu. Sa još bolnim grimasama na licu, polaku počinju ubrzavati ali ne vadi ga mnogo. Sve se događa unutra, nakon nekoliko minuta uhvatili su ritam i vidim kako celi kurac prodire ali glavu ne vadi napolje zbog širine. Moj jebač se igra sa mojim grudima i njiše ih napred-nazad a ja se u ritmu nabijanja na njegovog kurca. Stenjem i krupno dišem.

Brzo sam se namestila u omiljenu pozu. Mene i njenog muža i tražim da me tako nabije. Njemu se svidelo naravno nisam mu rekla da je to naša poza ali mi je bilo fantastično. Bukvalno me rasturao, brzo me doveo do vrhunca i svršavala sam na njegovom kurcu, drhtala i dahćala a on je divljački zabijao svoje vrelo koplje. Seks je bio fantastičan a na drugoj strani sestra leže na leđa a onaj njen širi joj noge i zatim polako zabija onu komadinu mesa u nju a onda zadiže noge na ramena i počinje je bukvalno da je razvaljuje.

Ona stenje, jeca, cvili, u istom momentu i gura i navlači sa sebe, pravo uživa ali deluje na prvi pogled kao da je siluje...

Sestra toliko stenje i cvili, samo je u jednom trenutku rekla:

- Nemoj više. Molim te! Popucaću...

A onda...

- To ljubavi, udri jače! To, to!

Ovo je sa strane opasno i gledati, a kamo li biti pod ovakvim kurcem: Ali, eto, razvaljuju se njih dvoje. U sebi razmišljam da svakako moram i njega probati i prepostavljam da će trajati duže nego sa sestrom jer će mu to biti drugo svršavanje pa će mu trebati duže. Da li smem taj kurac da pustim u sebe jer do sad nisam tako široko nikad probala. Dugo razmišljam a moja pička sve više gori a moj jebač sve jače zabija. Privlači me, ljubi i govor da neće moći još dugo, da pokušamo da usaglasimo vrhunac što i radimo. Nakon nekoliko trenutaka osećam njegove dublje ali sitnije ubode u moju dubinu i dok se koči sa zaustavljanjem u mojoj dubini u meni sve puca.

Prava eksplozija. Stišćem ga, čupam po leđima i vrištim. Gorim a on me gasi, svršavam. Tresem se a on sve više svoja jaja nabija ka meni i onda vatra. Vrela sperma me lepi po utrobi, svršavamo, zagrljeni, srećni i ispunjeni sa svim strastima. Iz nas izleće sav naboj i stvoreni elektricitet. Ostajemo tako spojeni još neko vreme. Puna sam sperme, zadovoljila sam svako njegovo čulo a on moje.

Nismo dugo čekali a i sestra i njen prijatelj počeše da se grče. Ona više nema snage ni da stenje, nego samo jeca i drhtajem njenih nogu na njegovim ramenima može se videtio da svršava a on svojom guzom nabija i zadnji atom snage u nju. Istresa i zadnju kap spereme u tu razvaljenu pičku. Odmor, piće, meze i razgovor. Nekih dva do tri sata odmora i razgovora. Pao je i dogovor da nastavljamo, ali sad menjamo uloge - ja sa prijateljem a sestra sa mužem.

Kroz smeh govorim da možda to nije ni pametno jer sutra idem kući a kakav je kurac u prjatelja moga bi me pocepati pa kako mužu da objasnim da mu je poderana pička. Svi se smeju i u šali govore kako će me prijatelj još malo raširiti i obraditi za mog mužića. Naravno ja i sestra smo naizmenično išle na tuširanje da speremo spermu i malo znoj, a onda i njih dvoijica na brzake. I nije trajalo dugo.

Pčeli su ponovo da nas maze i pripremaju za seks. Predigra je trajala duže, naizmenično smo se zadovoljavali, pušili, lizali, trljali i ostalo. Nakon izvesnog vremena, kurčevi su im bili uspravni i tvrdi kao kamenje. Sestra i njen muž su brzo počeli sa jebačinom a ja sam ovog postepeno pripremala. Mislila sam da malo mogu da ga umirim. Naprotiv on je na moju pičku toliko upalio baterije da je bio još jači i čvršći a imala sam osečaj i deblji.

U sebi sam se plašila jer sam znala da je ogroman i nisam mogla predvideti kako širinom može bez bola da prodre a usto je i izuzetno dug i sama sam se nameštala kako da ga primim i odlučila sam da legnem na leđa da se raširim i postepeno da mi priđe

Raširio mi je ulaz, sagnuo se poljubio ga i rekao da imam divnu pičku. Vidi da sam malo uža pa će pažljivo da pruzme, postepeno će ga uvlačiti kako mi šapuće. Sve mi je jasno ali me je strah a on me opušta i govorim da mu verujem. Raširio je rukama moj otvor i krenuo ka meni. Svojom rukom sam obuhvatila njegov kurac i bojažljivo ga usmerila ka centru otvora. Brzo sam osetila vreli vrh kurca koji se naslanja na moju pičkicu. On se nageo na mene, počeo me ljubiti i strasno stenjati tako da me još više palio a dole je postepeno milimetar po milimetar steyao.

Pička mi je potpuno mokra od mojih sokova i spremno sam ga čekala. Osećala sam kako me polako sve više širi ali svaki naredni milimetar je bolnije ali postepeno guranje to prilagođava sa strastima. Osećam da me još nije ni do pola otvorio a gotovo da nije ni počeo da prodire. Opuštena sam ali i zabrinuta i na uvo mu govorim samo polako dok ne vidim može li sve proći. Pun razumevanja sluša me i ljubi povremeno ali ne popušta.

Polako ga nabija kao bušilica. Uvijala sam se, nameštala pičku samo da lakše prodre ali sve je bolnije. Nemam ni vremena da gledam sestru koja se jebe. Ispred mog otvora je grdosija koja me želi pocepati. Brzo sam polela da stenjem i cvilim i molim da stane da dalje ne može ali malo bi zastao, protrljao moje grudi, poljubio me. Nije popuštao kurac i onda bi ponovo nekoliko milimetara nastavio. Već sam bila izmučena i od bolova i od strasti i najradije bi sve prekinula.

- Mislim da ne mogu, da je prenaporno - rekao sam.

A on me ljubi i reče mi:

- Malo još izdrži, samo nekoliko milimetara i biće u tebi.

Nisam verovala jer nisam imala osećaj ni koliko me već raširio od bola a onda, ponovo poljubac. Čvrsto stiskanje mojih grudi i kao da je malo povukao i onda jači pritisak i onda ogroman bol. Moj vrisak, cvilenje ali ujedno i olakšanje. Osetila sam da je kliznuo dublje i da je vrh prošao. Sad je počeo u ritmu da ga povlači i nabija ali nije više toliko bolno jer je u unutrašnjosti i sve više me pali. Osećam da mi u mojoj utrobu šlii sve kanale i tačno sečam kako češe o unutarašnje zidove ali mi je sad prjatnije. Iz moje vrele pičke su počeli da se liju potoci mojih velih sokova koji su sve omekšali, postepeno mi diže noge i završavaju na njegovim ramenima a pička je puna kao nikad do sada.

Povlačio ga je napolje, ali nikad nije vadio samo bi ga pomerao napred-nazad. Tad nisam znala gde sam. Bila sam u transu, u bunilu, gubila sam se na tom kurcu. Bukvalno - razvaljivao me kao niko do sada. Ovo je za mene doživljaj koji ću večno pamtiti.

Dugo me nabijao onako ustaljenim tempom, nekoliko puta sam došla do vrhunca na njegovim ramenima, ni sama ne znam koliko je trajalo

Onda sam samo razumela kad me poljubio i rekao ljutko sad ću da te napunim i da te zapečatim svojim semenom. Odmah je počeo da ubzava, onako nemoćna pokušavala sam ga gurati sa sebe na grudi ali nije pomagalo. On je sve jače i jače, srećna sam, rastura me ali bojim se da ne padnem u nesvest od prevelikog uzbuđenje i bola. Dugo nije došao do vrhunca jer mu je to bilo drugo svršavanje, i onda i on počinje da stenje i jače diše

Stiska me sve jače, ja onako u transu prepuštena njemu još po malo vrdam kako bi ublažila to koplje. Onda jako izvijanje i nesnosni bol. Nabija se svom silinom i počinje da se grči. Puni me spermom, nemoćno gledam - moja sestra i njen muž su već ranije završili i posmatraju nas. Sestra zabrinuto pita:

- Jesi li dobro?

- Fantastično!

Brzo se odvojio od mene, sad dosta lakše, jer se malo stanjio posle svršavanja i ja onako raširena još malo iscrpljena ležim. Sestra me ljubi i onda kroz smeh kaže:

- Eto nisi pocepana, ali si propisno izjebana.

Smem se i ja i govorim da je ovo nešto što se ne doživljava, bilo mi je fantastično ali sam se i sama bojala jer znam da sam malo uža pa mi je ovo bio izazov. Sestra me hrabri i govori da zna šta je jer ona ovo pravo voli jer je to nešto što se pamti i ona je zato dobar prijatelj sa ovim dasom koji ima ovakav alat. Još jednom sam ga poljubila i zahvalila na nežnosti i fantastičnom provodu a on se smeje i kaže:

- Kad god poželiš možemo ponoviti.

Naravno to nikad neću propustiti kad dođem kod sestre, te noći sam završila moje gostovanje kod sestre a više je to bio seksi odmor nego ostalo ali bilo mi je fantastično. Puna sam utisaka i imam mužu dosta toga da pričam.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti