12°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ČIPKA I EROTSKI VEŠ SU PRESUDILI Namazao sam je kremom i razbucao!

Kao svakog normalnog muškarca privlače me devojke sa veliki grudima, dugim nogama, izazovnog izgleda. Imam devojku koja veoma lepo izgleda, ali ipak veoma često mi se dešava da se napalim na neku drugu. Nekad se to desi u gradu, u nekom kafiću, nekad na letovanju, nekad na zimovanju, nekad neka dobra riba dođe kod mene u firmu. Inače, obožavam erotski donji veš i prilično sam perverzan. 

Nažalost, moja devojka nije u toj meri slobodna tako da stalno maštam o tome kako bi bilo da probam neku drugu, čisto da vidim kako bi bilo. Radim kao turistički vodič i dosta sam putovao. Najčešće se putuje autobusom, a kako su putovanja duga imate izuzetnu priliku da sretnete najrazličitije ljude. Imate one koji su pošli samo kako bi sutra mogli da kažu da su bili u Parizu, ima onih koji idu da bi obilazili muzeje i galerije, a ima i onih koji idu da bi kupovali markiranu robu po poznatim buticima.

Prošle godine vodio sam grupu za Francusku ali smo imali usputno stajanje u Veneciji. Venecija, grad koji je poznat po mnogo čemu, između ostalog i po čipci. Pošto smo završili razgledanje grada rešio sam da se malo prošetam, onako za svoju dušu. Rekoh da svojoj devojci kupim nešto od čipke i obilazio sam butike u potrazi za kvalitetnom i lepom šipkom. 

NAJNOVIJE VESTI O KORONA VIRUSU

Mapa poslušnih i bahatih gradova: Ova žarišta su najviše kršila mere tokom najdužeg policijskog časa!

Vučić ispraćen iz Pazara sa zeljanicom!

DAČIĆ U "DOBRO JUTRO, SRBIJO" : Vrednosti Evropske unije su pale na testu! (VIDEO)

U KIKINDI NOVE PREKRŠAJNE PRIJAVE: 17 kažnjeno zbog kršenja zabrane kretanja

POLICIJSKI ČAS U VRANJU PREKRŠILO NJIH 19: Smederevci krenuli na sahranu i uhapšeni kod Bujanovca

KRIZNI ŠTAB: 2200 ZARAŽENIH, 7 NOVIH SMRTNIH SLUČAJEVA! (VIDEO)

Naravno, stalno sam opipavao one stvarčice kako bih proverio kvalitet. Dok sam u jednom od boljih butika ispipavao jedan kompletić koji je bio izuzetno seksi, nisam ni primetio pored velike gužve u samom butiku da jedna devojka iz moje grupe stoji iza mene i posmatra me.

- Sigurna sam da će se osobi kojoj je namenjen svideti. Verovatno kupuješ devojci? - reče neki ženski glas.

Malo sam bio zbunjen što mi se neko usred Venecije na srpskom jeziku obraća, i to u butiku donjeg veša. Okrenuo sam se i spazio Gabrijelu, devojku iz autobusa. Gledala me je i smešila se. Ja sam je odmerio od glave do pete i nisam mogao da verujem da je nisam ranije primetio. Bila je crnka sa neverovatno zgodnim telom. Nisam znao da li pre da gledam u prelepo lice, duge noge, grudi ili da se skoncentrišem na izvajane usne. Malo sam bio zatečen ali se nisam dao iznenaditi.

- Ne, planiram da ovo poklonim majci za 58. rođendan - našalio sam se. 

Video sam da ona već drži u rukama kesu sa oznakom butika u kome se nalazimo pa sam pretpostavio da je ona već nešto kupila.

- Vidim da si i ti planirala da obraduješ svoju majku.

- A, ne. Ovo je samo za mene i nekog posebnog - reče kroz neverovatan osmeh.

Razgovor smo nastavili dok smo šetali uskim ulicicama nekada glavnog grada Mletačke republike. Imala je odlično plaćen posao u Nišu, ali ne voli preterano da putuje. Na ovaj put odlučila se samo zbog kupovine čipke u Veneciji, i parfema u Kanu. Ne, nije bila snob, samo su joj to bile opsesije. Ponudila je da me časti pićem na trgu Svetog Marka. Izgubio sam potpuno osećaj o prostoru i vremenu. Uživao sam u njenom društvu. To veče proveli smo šetajući se po Veneciji, a zatim smo brodićem otišli do mesta koje se zove Lido Di Jesolo, gde se nalazio hotel u kome smo bili smešteni. 

- Baš bih volela da probam taj model, ako nije problem - mislila je na ono čipku koju sam kupio.

- Ajmo do moje sobe, samo se nadam da niko neće viriti kroz prozor.

Ja nisam mogao da verujem. Pošao sam za njom kao hipnotisan. Ušli smo u sobu i ona odmah reče da ide da se istušira, a da meni ne bi bilo dosadno mogu slobodno da pogledam šta je ona danas kupila i da joj kažem šta mislim o tome. Jasno mi je bilo kuda vodi cela priča. Ma niko neće saznati, mislio sam u sebi. Počeo sam da otvaram kese i napalio sam se do krajnjih granica. Riba je sigurno potrosila 1.000 evra na ove stvarčice. Bilo je tu svega i svačega, od tangi do korseta. Odškrinula je vrata od kupatila i zamolila me je da joj dodam onaj komplet koji sam ja kupio, sa napomenom da ne virim kroz vrata dok joj dodajem. Uff.. jedva sam disao. Dodao sam joj šta je tražila, a kada je izašla malo je falilo da se ne onesvestim. Obukla je neke svoje čarape, i onaj komplet - tange, haltere, korset. Izgledala je kao boginja seksa.

- Kako izgledam? - pitala me je dok se okretala da je bolje vidim.

Nisam joj odgovorio. Gledao sam je nemo i čak nisam mogao ni da razmišljam ni o čemu. Lagano mi je prilazila. Ja sam sedeo na krevetu i kao hipnotisana žaba i čekao sam da me pojede zmija.

- Dala bih i ja tebi nešto da vidim kako ti stoji ali mislim da bi mnogo bolje izgledao bez odeće - dobaci. 

Ja, i dalje hipnotisan, slušao sam sve što mi je govorila bez pogovora. Za trenutak sam bio samo u boksericama, ali se izbočina na mojim gaćama videla iz aviona. Prišla mi je, klekla ispred kreveta (i ispred mene) i lagano povukla moje gaće na dole. Moj ponos je izleteo i mislio sam da će je udariti u lice koliko je bio napet.

- Opusti se - reče lagano.

Uzela ga je u usta i počela lagano da ga puši.

Rukom mi je za to vreme masirala butine. Majstorski ga je pušila. Imao sam utisak da ću svršiti svakog trenutka

Prišla mi je i počela da me ljubi. Joooj... uživao sam svakim delom svoga tela. Gnječio sam joj sise, mazio joj butine. Stenjala je kao da doživljava orgazam, pa sam na trenutak pomislio da se možda ne pretvara, ali kada sam zavukao ruku u njene gaće bio sam siguran da se ne pretvara jer su joj gaće bile pune sokova iz njene mačkice. Tada mi se film prekida. Svestan sam bio samo da ja ležim na leđima a da se ona nasadila na moj kurac i da vrišti od zadovoljstva. Ljubila me je po licu dok je dupetom mešala kao da meša beton. Iz susedne sobe su nam već lupali u zid da bi bili malo tiši, ali ona kao da to nije čula. 

Vrtela bi još jače i još jače i vrištala. Posle nekog vremena ustade i naguzi se. Prišao sam joj i gledajući najdivnije dupence koje sam ikada video sa te razdaljine i gurnuo joj ga u picu. Navlačio sam je krvnički. Sada nije vrištala, sada se drala iz sveg glasa. Uživao sam u pogledu. Njena soba imala je pogled na more, a u daljini su se videla i svetla Venecije. Ispred sebe sam imao naguženo žensko stvorenje željno kurca, u seksi vešu, a na radiju neki žestoki bluz. Izvadio sam ga iz njene pice i prislonio ga na njen anus. Okrenula se prema meni i zamolila me samo da iskoristim Niveu, iz njene torbice. Namazao sam joj anus, a ona je zatrazila da ona namaže i moj kurac. Seo sam na krevet i ona poče lagano da maže moj kurac kremom pripremajući ga za svoju guzu. Kada je završila sa podmazivanjem pogledala me je u oči i vrlo oštro mi se obratila.

- Pazi, niko još mene nije karao u guzu a da kasnije nisam ja njega!

Pogledao sam je zbunjeno. Tada je ustala i iz kofera izvadila veštački kurac sa remenom. Dok sam je ja zbunjeno posmatrao ona mi priđe, prinese onog veštaka mom vršnjaku i prokomentarisa da je razlika neznatna (naravno, u korist veštaka). Međutim, zatim se okrenu, postavi se na laktove i kolena, glavu spusti na jastuk a guzu visoko podignu u vis. Kada sam video prizor rekoh sebi "kud pukne nek pukne". Lagano sam joj ga ubacivao. Grebala je po krevetu dok je ulazio. Vrlo brzo se navikla na to prodiranje i poče sama da se navlači. Nije mi trebalo puno. Počeo sam da svršavam i da joj punim debelo crevo spermom. 

Izvadio sam ga a iz njenog poluotvorenog čmara curila je sperma i slivala joj se niz butinu

Odmah je ustala, rukom pokupila spermu koja je curila i reče mi da sam ja na redu. Nisam imao kud. I ja zauzeh isti položaj kao ona do maločas. Naguzio sam se a ona poče da mi onom spermom maže čmar.

- Znaš, sperma je mnogo bolja nego bilo koja krema. Ne brini ništa biće ti lepo - reče mi na uvo. 

Ali, ispalo je da se samo šalila i proveravala mene. Odmah je rukom uhvatila moju kitu i počela da je drka. Osetila je da ću da svršim i reče mi da želi da joj svršim u usta i po licu. Kleknula je ispred mene i ja joj zalih lice svojom tekućinom. Gutala ju je i oblizivala se od užitka. Legao sam na krevet a ona ode da se istušira. Probudio sam se ujutru a na stočiću pored sebe zatekao sam fotografije (polaroid) sebe kako me ona jase i kako je ja guzim. Ona se samo smejala dok sam ja zbunjen gledao one fotografije. Posle mi je objasnila da je već bila u tom hotelu godinu dana ranije i da je upoznala nekog radnika sa kojim se tada kresnula a da ga je sada zamolila za uslugu. 

Tip nas je slikao sa terase. Sa Gabrijelom se i dan danas povremeno sastanem i malo izmorim, ali ni danas, posle godinu dana mi nije jasno kako nas je tip fotografisao a da ja nisam video blic! 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar