18°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

SVINGERSKI RAJ UZ OBRIJANO MEĐUNOŽJE Prava mala Sremica samo je volela da ga primi, u svim pozama

Brankica je živela u Valjevu ali je rođena Sremica, tipična mala bucmasta, guzata, sisata ali izuzetno umiljatog lica i glasa, unosi raspoloženje u osobu sa kojom komunicira. Ona i muž nisu započeli grupni seks na osnovu prevare jednog od partnera. Evo njihove priče... 

NAJNOVIJE O KORONAVIRUSU

KRIZNI ŠTAB: JOŠ 247 OBOLELIH, TROJE PREMINULIH! (VIDEO)

Dr Kon:Ako bude 24-časovni policijski čas za uskršnje praznike, onda samo u Beogradu!

SZO: Ne ukidajte mere prerano!

Italija: Broj preminulih porastao za 604, na ukupno 17.127

UN: Kriza COVID-19 mogla bi biti praćena krizom gladi

Bilo je leto i Brankica se u kostimu promolila kroz prozor prvog sprata da se popriča sa komšijama, takođe bračnim parom, koji se sunčao u susednom dvorištu. Dvorište je imalo ogradu, pa su ih jedino oni mogli videti sa prozora. Mlada i lepa, komšinica se sunčala u toplesu, a komšija u minimalnim gaćama. 

Usred razgovora sa komšilukom, Milovan je banuo u sobu i video Brankicu naguženu na prozor. Bila je provučena ispod zavese. Ne dižući zavesu provirio je kroz nju i ugledao razlivene i puštene iz okova komšiničine grudi. Odmah mu je jebačina pala na pamet. Čučnuo je pored Brankice i ne pomerajući je, skinuo joj donji deo kostima. Gledao je u komšinicu, a držao ženu za guzu. Brankica je i dalje pričala, čak i kad joj je Milorad zavukao kurac i počeo da je jebe. Strašno se uzbudila što je posmatraju dok se tuca, a ipak ne znaju da to čini. Verovatno je komšinica pomislila da se Brankica samo klati preko prozora, kada joj je Milovan nabijao kurac u prednji položaj, jer se on nije video od zavese. Posle je priznala da je i ona zamišljala lepog i polugolog komšiju da se nalazi iza njenih leđa.

Sa zavučenim kurcem u njenu pičketinu. i pred samo svršavanje, povukla se iza zavese, pa su se spustili na krevet i jebali se kao nikad do tada

Tada su shvatili da ih prisustvo drugih osoba, dok se jebu uzbuđuje, a da ih ne bi drugi put zamišljali hteli su da ih obezbede uživo, pa su se javili na nas oglas za seksualno druženje. I sa njima smo se pojebali odvojeno, ali samo prvi put, a posle smo pravili fine grupnjake. 

Brankici je ovo bila prva pomisao na drugog muškarca, a čak je i u brak ušla nevina, pa je relativno dugo studirala oblik i veličinu mog kurca. Čudila se ogromnim jajcima i naravno sve to više puta proturila kroz ruke. Volela je da sama namešta svojim rukama moj kurac u njenu pizdu, samo da bi imala što više razloga da ga oseti i u ruci. 

PROČITAJTE I OVO

DNEVNIK SRPSKOG KAMIONDŽIJE Ovako krstarim svojim šleperom u vreme korone

POLJOPRIVREDNICI, VAŽNO! Pošta Srbije besplatno isporučuje seme za prolećnu setvu

Kakva je budućnost onlajn prodaje hrane?

Zaštitnik upozorio na nemogućnost obrazovanja romske dece

CEO SVET U SUZAMA SLUŠA! Pesma posvećena žrtvama koronavirusa (VIDEO)

Večeras ćemo moći da vidimo ružičasti "supermesec"

Volela je da se fotografše gola, pa sam joj napravio desetak snimaka, a Milorad je jednom slikao nas dvoje, naravno gole u zagrljaju. Ja moje kopije još čuvam, a njene joj je nažalost pobacala majka u vatru. Jebali smo se za dve godine ukupno osam puta zajedno, Goca i Milovan na nekom njihovom službenom putu, gde je vodio Gocu, a jednom Brankica i ja nasamo kod nje. Bio sam poslom u Valjevu i svratio na kratko. Kada me je videla obradovala se i saopštila da je Milorad ponovo na nekom službenom putu, da je željna kurca i da joj sinčić za 15 minuta dolazi iz škole. Brzo mi je skinula sako izuo sam se sam, uzela me za ruku i povela u spavaću sobu, u trku je skinula gaćice i bacila ih u kraj, zadigla suknju, legla na krevet, raširila noge i rekla: 

- Jebi! 

Nasmejao sam se situaciji, otkopčao pantalone, svukao gaće do kolena, pokazao mlitav kurac i pitao: 

- Čime?! 

Shvatila je u brzini da ja nemam kurac na dugme, pridigla se sela na ivicu kreveta, uzela mi kitu u usta i počela da ga mazi, malo rukom a malo ustima. Naravno, brzo se digao, legla je i zabio sam joj ga u nedavno obrijanu pičketinu. Imala je ređe dlake oko pizde u odnosu na moju čupavu Gocu, pa se obrijala misleći da će joj biti gušće. Taman sam joj svršio u pičketinu, kada su se čula vrata. Ustala je, pustila suknju da padne preko, uzela gaće u ruke i otišla u kupatilo pozdravljajući se sa sinčićem. Ja sam ostao u sobi da zakopčavam pantalone. 

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti