23°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

KOMŠIJA, MOŽEŠ DA POČNEŠ SA OBRADOM! Popela se na stolicu i naredila da je rascepam

U kuću do moje uselila se četvoročlana porodica. Bili su bogati jer se u komšiluku znalo da su kuću platili jako skupo, mirisali su na pare. On je u svojim 50-im godinama, mnogo je odsutan od kuće odlazi ujutru, vraća se uveče. A ona, ona je moja tema, moja komšinica. Ima oko 40 godina, vitka i visoka, crnomanjasta mršavica sa crnom ravnom kosom koja joj pada niz leđa, lepe crte lica krasile su azijatske oči.

Bila je domaćica i retko je odlazila od kuće, uglavnom je radila u bašti oko cveća. Voleo sam da je posmatram sa terase, palilo me njeno vitko telo i bila je često plod moje mašte.

Tog dana je na tersi presađivala cveće u saksijama na ogradi terase, imala je na sebi tanku , skoro providnu kratku belu haljinicu sa bretelama. Gledao sam njena ramena, vrat, grudi, butine koje je milovao rub njene bele haljinice... U jednom trenutku se okrenula i sagla da nešto dohvati, sevnule su bele gaćice koje su joj se uvukle u guzu, digao mi se...

Bio je tvrd kao kamen, izvadio sam ga i počeo sam da drkam dok sam zamišljao kako mi ga ona puši, kako je guzim...

Morao sam da ga izdrkam. U tri minuta dok sam drkao promenili smo sve moguće poze u mojoj glavi. Gledao sam je kao životinja dok sam se zadovoljavao, nisam razmišljao da li me neko vidi, svršio sam tako obilno a sperma je letela do njene ograde. Kasnije tog dana neko mi je zazvonio na vrata, otvorio sam, kad ono komšinica. Bio sam iznenađen i zbunjen toliko da sam zamucao kada sam rekao dobar dan.

- Komšija da li mogu da vas zamolim da mi pomognete da pomerim žardinjeru u dvorištu - muž mi je na poslu a deca u školi pa nema ko - reče mi komšinica.

Odmah sam joj bez razmišljanja odgovorio da mogu, nazuo sam papuče i krenuo za njom. Ušli smo u dvorište, prošli smo kroz baštu do zadnjeg dvorišta koje je bilo sakriveno visokim zidovima. Kratka ošišana trava i cveće na sve strane, ličilo je na raj, a komšinica na anđela u toj beloj haljinici... Pokazala mi je žardinjeru koju treba da pomerimo, rekla:

- Pomerimo je do ovog zidića.

Sagnula se komšinica da uhvati žardinjeru sa kontra strane, u tom trenutku su joj ispale sise iz haljinice. Nije marila za to bila je skroz opuštena. Dok smo vukli žardinjeru nisam skidao oči sa njenih sisa, primetila je to i nije joj bilo neprijatno. Uspravila se i uzdahnula zbog zamora a to me je dodatno napalilo.

- Jesi za hladnu limunadu - pitala je.

- Može - odgovorih.

Otišla je u kuću a ja sam je pratio pogledom dok sam sedao za sto u bašti. Brzo se vratila noseći bokal i čaše, izgledala je tako vrelo i seksi dok se haljinica vijorila na njoj. Sipala je limunadu uz osmeh je rekla:

- Da nazdravimo za uspešan posao.

Uzeo sam čašu ispio pola čaše na eks i spustio je na sto. Ona je još uvek pila sporo je uzimala male gutljaje limunade a sa strane je malo prosula po grudima.

- Kako sam nespretna - rekla je i spustila čašu.

Prstima druge ruke je pokupila kapi limunade sa grudi i stavila je kažiprst na usne i liznula limunadu sa prsta. Ustao sam da krenem prema njoj, ustala je i ona i krenula ka meni, klekla je i svukla mi šorc, izleteo je kao raketa onako nabrekao i okrznuo je po usni, gurnula me je nazad u stolicu uhvatila ga rukom i stavila sebi u usta.

Nabrekao mi je kurac kao da će da pukne, to se i videlo preko šorca

Svo vreme dok mi je pušila jednom rukom ga je masirala, a prstima druge ruke mi je masirala deo izmedju jaja i čmara. Trudila se da što više stane u usta, gutala ga je moja komšinica celog onako nabreklog i tvrdog, ispuštala je uzdahe koji su me još više uzbudili. Ustala je i popela se kolenima na drugu stolicu i naguzila se uz reči:

- Razvali me od kurca.

Prišao sam joj i svukao gaćice koje su otkrile, slatku malecku već vlažnu picu. Kleknuo sam i počeo da je ližem, gurao sam joj jezik što sam dublje mogao a prstima sam masirao njen klitoris. Njena slatka tečnost je bila po mojim ustima i bradi, uzdisla je dok se uvijala i nabadala na moj jezik, što mi je otežavalo rad. Ustao sam, podigao sam jednu nogu na stolicu i gurnuo sam kurčinu naglo i bez najave Jauknula je i jecavim glasom rekla:

- Tooo razvali me me tim tvojim tvrdim kurcem.

Jebao sam je divlje i životinjski, bila je tesna a dodatno me je palilo i to što je povremeno grčila mišiće što je dodatno stezalo moj kurac. Uzbuđenje je bilo veliko kod oboje. Gurnula me je od sebe ustala i rekla lezi dok me je držala za ramena u gurala na dole. Bio sam na leđima na travi, brzim pokretom je skinula haljinu preko glave i klekla preko mene, uzela ga je u ruku namestila ga i sela na njega. Nabijala se brzim ritmom gore dole dok su joj slatke male sise skakutale.

Uhvatio sam je za sise i trljao ih dok je ona skakala na mom kurcu i uzdisala kao životinja

Rekao sam da ću da svršim rekla je:

- Sačekaj još malo - okrenula se i nastavila da se nabada meni okrenuta leđima.

Kako sam zario svoju debelu kurčinu u tesnu pičkicu ćerkine drugarice, pročitajte ovde. Stavio sam joj palac u dupe, ispustila je takav zvuk da sam se naježio od uzbuđenja. Jebao sam je palcem u dupe dok se ona nabadala na moj kurac... Viknula je:

- Svršaaavaam!

Svršio sam i ja u istom trenutku, svršavali smo zajedno uz trzaje tela i uzdahe. Komšinica je samo ustala uz reči:

- Popij limunadu, nemoj da mi ostavljaš maler u kući, i idi uskoro mi deca dolaze iz škole.

Osmehnula se i otišla je u kuću kao da se ništa nije desilo. Ja sam ispio ostatak limunade i sa osmehom na licu otišao kući. Neki ljudi imaju problem sa komšilukom, mi nemamo. Komšinica i ja imamo dobar i redovan komšijski odnos.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti