19°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

MALA JE BILA OČUVANA, GOTOVO DA NEKORIŠĆENA Morao sam polako da je razrađujem, pa onda sve jače i dublje da nabijam

Bio je prelep dan i odlučio sam da odem na bazen. Pošto većinom svuda idem sam, tako sam otišao sam i na bazene. Obukao sam kupaće i na to navukao pantalone i majicu, peškir sam stavio u ruksak i uzeo kacigu. Zatim sam otišao napolje i seo na motor pa došao do bazena.

Odmah sam stvari stavio u hladovinu i počeo sam da se skidam. Kada sam skinuo majicu i pantalone niko me nije ni zapazio, ali čim sam izašao na sunce i krenio u bazen pogledi devojaka su se samo lepili po meni. Otplivao sam par krugova u olimpijskom bazenu, a zatim i legao pored njega da se osunčam malo. Kako su sunčevi zraci padali po meni, moji dobro izvajani trbušnjaci su se još više ocrtavali. Shvatio sam da devojke pričaju o meni, ali nisam ništa hteo da kažem. Otišao sam po svoj ruksak i iz njega izvadio sok koji sam sam napravio pre puta. Kad sam se vratio do bazena, ušao sam u njega i opet malo otplivao. Nakon plivanja, naslonio sam se na ivicu bazena i uživao u vodi.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PATRIJARH I PREDSEDNIK SE OBRATILI NACIJI Đukanović ima plan da nema više SPC u Crnoj Gori! (VIDEO)

VLADIKA JOANIKIJE ODGOVORIO MILU: Zar nije dosta bruke!

MALI VUJADIN OSTAO BEZ IČEGA Grad mi je sve uništio, nemam gde da spavam (FOTO)

BIBLIJSKI POTOP Ovo su slike Srbije posle neviđenog majskog nevremena (GALERIJA, VIDEO)

BOGDANOVIĆ USPEŠNO OPERISAN Hvala na podršci, vraćam se na teren!

Ubrzo sam primetio jednu djevojku, nije kao da ih nisam već sve odmerio, ali ova je očigledno tek došla jer nju nisam video do sada. Devojka je bila preslatka, imala je lepo telo, kosu dugačku zlatne boje, oči boje plavog neba, a njen divni osmeh osmeh mi je privukao pažnju. Rekao sam da ni jedna druga devojka nije imala takav uticaj na mene, ali ona, ona je nešto posebno. Nisam se dugo nećkao, odmah sam joj prišao. Bila je s prijateljicama i prvo nije htela da me pogleda, čuo sam reakcije njenih prijateljica.

- Ne budi blesava, pa pogledaj ga samo, još je prišao baš tebi od svih onih devojaka - govorile su joj.

Nakon par minuta nećkanja odlučila je da me pogleda i dala mi je priliku da popričamo. Odvojili smo se od njenih prijateljica i rekao sam joj kako mi se jako sviđa. Nakon kratke priče, vratili smo se njenim prijateljicama i otišli da se kupamo. Bilo je vreme da pođemo kući, ali ja nisam hteo da sa taj dan već završi pa sam pitao njene prijateljice da li im je mogu uzeti, na što su rekle da imam odobrenje. Pitao sam nju da li želi da ide samnom negde. Prvo se dvoumila i gledala prijateljice, a one su joj rekle neka ide. Otišli smo zajedno do mog motora i izvadio sam dodatnu kacigu koju čuvam uvek u ruksaku. Seli smo na motor i krenuli do grada. Na samom ulazu u grad rekla mi je da vozim kod mene, našta sam joj odgovorio da to i planiram.

Stigli smo kod mene, ponudio sam je odmah pićem. Otišao sam po čaše i doneo najfinije vino koje sam imao. Bilo je to domaće vino iz 1996. Popili smo par čaša i pričali o svemu. Opustili smo se jako brzo pa je razgovor postao još zanimljiviji. Kada smo bili vidno opijeni pustio sam nam laganu muziku kako bi mogli da plešemo. Dok smo plesali, gledao sam je pravo u oči i nisam mogao da odolim da je ne poljubim. Poljubio sam je i zatim se odmakao i odmah se izvinuo, ali rekla je da je u redu što sam je poljubio i uzvratila poljupcem. Plesali smo još neko vreme, a zatim mi je šapnula kako nije bila s muškarcem već godinu dana, mislio sam kako je to nemoguće jer je prelepa devojka. Objasnila mi je da je to zbog toga što stalno radi i izlazi s prijateljicama pa većinom odbija muškarce koji joj priđu.

- Želiš li možda to da promeniš? - pitao sam je.

A ona je odgovorila: 

- Rado. 

Počeo sam da je ljubim strastveno i dugo. Mazio sam je po celom telu rukama. Skinuo sam majicu s nje i nosila je crni čipkasti grudnjak

Pre nego što sam nastavio zastao sam na tren.

- Nešto nije uredu? - upitala me je.

Odgovorio sam da je sve u redu, ali sam morao da zastanem da bi se divim njenom telu. Bila je prezgodna, iako sam je već video na bazenima, i dalje mi je bila prezgodna. Zatim sam joj otkopčao grudnjak i njene gole grudi su bile ravno ispred mojih očiju. Počeo sam da je ljubim po vratu, ramenima, grudima... Lizao sam joj bradavicu kao i celu areolu. Počeo sam da joj sisam bradavicu i slušam kako počinje da stenje. Zatim sam se podigao opet do njenih usana i poljubio je.

Odveo sam je do kreveta. Gurnuo sam je na krevet i ona je legla. Skinuo sam košulju sa sebe i legao iznad nje. Počeo sam da joj opet ljubim grudi, a zatim se spuštao sve niže i niže. Ljubio sam je po stomaku i došao do njenih pantalona. Otkopčao sam joj pantalone i skinuo ih s nje. Zatim sam gledao njene gaćice i ono što skrivaju. Slatka tajna koja jedva čeka da bude otkrivena. Počeo sam rukom da joj prelazim preko gaćica i osetio sam da je već vlažna. Nasmejao sam se i pogledao je u oči, a ona je samo nevino gledala u mene sa prstom na usnama i uzvratila osmehom.

Napokon sam svukao i gaćice s nje i njena pica je bila slobodna. Pica joj je bila lepa, usnice joj nisu bile prevelike niti premale, videlo se da nije puno korištena. Spustio sam glavu dolje i poljubio je. Počeo sam da je ližem, lizao sam usnice i sisao ih. Jezikom sam ušao par puta u nju i osetio njen fini nektar. Bila je jako ukusna dole. Popeo sam se malo do klitorisa i posvetio sam njemu pažnju koju treba.

Sisao sam klitoris i vrteo jezikom po njemu i video da je počela da se trese od užitka

Polizao sam prste i počeo joj trljati picu rukom. Zatim sam gurnuo prste u nju i počeo sam da joj zabijam sve jače i dublje. Pokušavao sam pogoditi sve njene erogene zone, a u isto vreme sam joj lizao klitoris. Hteo sam da me zapamti pa sam se i potrudio da se to i ostvari. Gurajući prste u nju pogađao sam sva područja koja joj odgovoraju, ali kad sam izvadio prste i polizao ih to je napalilo još više i ubrzo je počela da svršava, nisam očekivao to, ali pošpricala mi je facu svojim finim nektarom, osećao sam se blagoslovljeno.

Devojka se odmah izvinjavala, ali ja sam joj rekao da je sve uredu, i da su njeni sokovi jako ukusni. Ustao sam se s nje i skinuo pantalone. Moj kurac se ocrtao na boksericama. Pitao sam je da li je spremna na drugu rundu. Pogledala me i rekla - Da! Skinuo sam bokserice i moj kurac je stajao uspravno, bio sam već jako napaljen od lizanja njene pice. Stao sam ispred nje, malo je privukao ivici kreveta i namestio kurac na njenu picu. Počeo sam da trljam kurac o njenu vlažnu picu pre nego što sam ga gurnuo unutra.

- Samo polako, molim te - rekla je.

Normalno, poslušao sam je. Kada sam ulazio u nju ulazio sam polako, osetio sam da je uža nego druge s kojima sam spavao. Dok sam ulazio u nju gledao sam direktno u oči. Ušao sam pola i zastao na tren zatim nastavio. Kad sam ušao dovoljno počeo sam da ga polako i izvlačim iz nje. Počeo sam lagano da je jebem i ovaj put sam gledao kako moj kurac ulazi u njenu predivnu picu. Bilo je lako da je jebem jer je bila dobro podmazana. Njena pica je obavijala moj kurac i tada su usne njene pice savršeno stajale na mom kurcu. Lagano sam je jebao i onda sam se nagnuo prema njoj pa sam počeo da je ljubim.

- Jel ti odgovora? - pitao sam je.

- Mmmm... Ah... Daa... Mmmm... jako. 

Nastavio sam tako polagano da je jebem i da je povremeno poljubim. Dok sam tako bio na njoj pitala me: 

- Da li mogu ja da budem gore?

Normalno da sam joj dopustio da se sedne na moj debeli kurac, volim i kad devojka sama određuje tempo

Ustao sam se polako s nje i poljubio je još jednom, zatim sam legao na krevet, a ona me opkoračila, sela mi na lice i nagnula se napred te počela da mi puši kurac. Počeo sam i ja njoj opet da ližem picu, sad još više sočniju. Nakon dobrog pušenja, sela je na moj kurac okrenuta guzom prema meni i počela da se nabija. Polagano se dizala i spuštala na mom kurcu, a ja sam samo gledao njenu guzu kako se zatrese svaki put kad se spusti. Nakon nekog vremena i takvog jebanja, okrenula se i nastavila da se spušta na moj kurac okrenuta licem prema meni. Sada sam gledao kako njene grudi poskakuju gore dole dok se nabija na moj kurac.

I dalje nije ubrzavala puno, ali njena pica je bila božanstvena. Stenjala je glasno i davala mi do znanja da joj odgovora. Počeo sam da joj mešam grudi dok se tako nabijala na mene. Zatim se ustala, kleknula pored mene i počela je da mi puši kurac. Ovaj put se potrudila da ga dobro očisti od sokova. Nije mogla duboko da ga puši, ali to nije bilo ni bitno toliko, trudila se, a video sam da i njoj odgovora.

Kada mi je popušila kurac opet je legla na leđa i ja sam digao njene noge na svoja ramena i tako sam počeo da je jebem. Na taj način bio sam bliži njoj a mogao sam i dublje da uđem u nju. Čim sam počeo tako da je jebem odmah je počela glasnije da stenje. Izjebao sam je tako dok nisam video da se opet grči i doživljava orgazam. Ja nisam stajao, nastavio sam da ulazim u nju i dok se tresla od užitka, osetio sam kako tečnost curi po mom kurcu i po mojoj nozi se sliva na pod. Malo sam sada ubrzao jer je pica bila već dovoljno opuštena. Sada su joj se grudi još više tresle zbog jačeg nabijanja.

OVO MORATE ZNATI

USPELI SU! Posle 32 godine agonije našli otetog sina! (VIDEO)

HIT DIJETA! Kačamakom za četiri dana skinite kilograme i popravite krvnu sliku! Pogledajte kako!

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

- Možemo sada u doggy style? Stvarno želim da gledam tu guzu dok te jebem - rekao sam joj.

Normalno, pristala je, ali je ovako zvučalo puno romantičnije jer sam pitao. Izvukao sam ga iz nje i ona je samo stala na sve četiri i digla guzu u visine. 

- Eto ti je pa ti sad izvoli - rekla je. 

Stavio sam ga odmah unutra i počeo da je jebem. Raširio sam njene guzove i gledao kako moj kurac ulazi u njenu vrelu, sočnu picu. Prelep prizor, njena druga rupica izgledala je jednako primamljiva kao i pica, ali to ćemo ostaviti za drugi put. Uhvatio sam je za bokove i počeo opet brže da je jebem i jače nabijam, bio sam pri kraju i ona je to osetila. Ubrzo sam izvadio iz nje i počeo obilno da svršavam po njenoj guzi. Kad sam svršio onako umorni smo legli na krevet i kroz uzdisaje sam je pitao da li joj je bilo dobro našto je odgovorila - Da, da. Ubrzo joj je telefon zazvonio i kad se javila bile su to njene prijateljice, pre nego je išta uspela da kaže uzeo sam mobilni telefon iz ruke i rekao im da je živa i zdrava i da je imala noć koju će pamtiti. Nakon toga zaspali smo zagrljeni.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti