22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

UŽELELA SAM SE TVOJE DIVNE MRCINE Polako, polako, vidi koliki je, duplo veći nego kod mog muža

Prošlo su tri meseca od našeg zadnjeg susreta. Doduše, sretali smo se gotovo svaki dan na netu, pisali, pričali mobilnim ili više telefonom na njenom radnom mestu. Nismo se nikada čuli poslepodne jer se plašila. Sećali smo se predivnih trenutaka koje smo proveli zajedno i čekali reprizu.

A onda, iznenada jednog dana, napisala mi je da sledeće nedelje poslovno dolazi u moj grad. Dolazi sa kolegicom ali to mi se nije učinilo kao da je neki problem. Nagovorio sam je da odsednu u jednom malom hotelu, koji je bio u vlasništvu mog prijatelja i kada su idući dan rezervisali dve sobe znao sam da će iduća nedelja doneti sreću za nas dvoje.

Nedelja se vuklo a onda je došao i taj dan. Čekao sam da završe posao i oko 20 sat, stigla je poruka da je sama u sobi. Celog dana sam bio uzbuđen a sada nisam mogao da dočekam da zagrlim moju Dunju. Doduše nije bila moja ali noćas će biti i to nisam mogao da dočam. Nisam hteo da kucam nego sam je nazvao da sam stigao a ona je odgovorila da je otključano i da samo uđem. Tako je i bilo. Ušuljao sam se u sobu, okrenuo bravu i pogledom potražio Dunju. Sedela je u stolici a onda je ustala. Mislio sam da ću dobiti srčani kada sam je ugledao u nekom belom kompletiću. Grudnjak, čipkaste bokse i čarape i visoka peta. Ma moj kurac je isti čas počeo da se diže. Ona je bila zarobljena u pantalonicama.

PROČITAJTE JOŠ I OVO

PATRIJARH I PREDSEDNIK SE OBRATILI NACIJI Đukanović ima plan da nema više SPC u Crnoj Gori! (VIDEO)

VLADIKA JOANIKIJE ODGOVORIO MILU: Zar nije dosta bruke

MALI VUJADIN OSTAO BEZ IČEGA Grad mi je sve uništio, nemam gde da spavam (FOTO)

PREDSEDNIK VUČIĆ U TOPLIČKOM OKRUGU: Lepota i bogatstvo Srbije u jednom pogledu!

NOVO UPOZORENJE! Grmljavina i obilne padavine u Srbiji

Dolepšala je do mene. Zagrlila me i poljubila sa toliko zanosa da sam se sav rastopio. Krenuo sam da je ljubim po vratu i grickati uvo a onda je rekla...

- Pusti mene, ne mogu da dočekam.

Kleknula je ispred mene, raširila mi noge i počela da otkopčava šlic na pantalonama. Dok je jednom rukom povlačila šlic, drugom rukom je otkopčavala dugmad na mojoj košulji, pa dlanom prešla preko mojih prstiju. Naslonio sam se i zatvorio oči, prepuštajući se njenim dodirima. Niko bolje od nje ne zna da miluje muškarca. Povukla si mi je pantalone naniže, oslobodivši tako moju zarobljenu kurčinu, koja se propinjala i uzdigla. Drhtao sam od iščekivanja. Osetio sam njen vrući dah na svojim jajima i pretrnuo kad ih je njen vlažni jezik prvi puta liznuo. Palcima i kažiprstima obe ruke obuhvatila me ispod jaja i oko korena. Pretvarajući sve to u cvet. Njen nežni, ali čvrsti stisak napeo je moja jaja i izazvao još veću nabreklost kurca i iskakanje žila. Stavila ga je u usta, glavić i onoliko što je u njih stalo.

Pušila ga je fantastično. Ali ja sam hteo drugo, hteo sam nju, hteo sam da se zabijem u nju. Hteo sam da je jebem!

Ustao sam se. Stao iza nje. Malo protrljao njenu pičkicu. Osećajući kako je vlažna, osećajući njenu želju. Namestio sam je i gurnuo joj guzu u vazduh, a onda sam je pogledao. Bila je spremna, sigurna u sebe, željna... Uhvatio sam je za tvrdu guzu, raširio je, prislonio joj svoju nabreklu kurčinu na ulaz pičkice i gurnuo ga unutra. Glavić je napravio svoje mesto, razmakao usmine i ukliznio unutra. Sačekao sam trenutak a onda je čvrsto uhvatio za kukove i jednim snažnim trzajem zabio joj svu svoju muškost duboko u pičkicu. Vrisnula je! Da li od boli ili od užitka. Mene to nije brinulo jer sve što sam u tom trenutku želeo je to da je ispunim, da je imam, da je moja.

Brzim ubodima sam nastavio da je jebem, a istovremeno joj levom rukom gnječeći sise, a desnom trljao klitoris. Uskoro je prevladala bol ili je nije ni bilo i počela je da uživa. Na svaki moj ubod odgovarala je nabijajući se na moj kurac još jače i divlje a jednom rukom je došla do jaja i čvrsto ih zgrabila. Onda me je čvrsto stegnula i vrisnula u orgazmu:

- Jebi svoju Dunju! Razvali me! Uživam.

Kratko nakon toga osećao sam da sam i ja na kraju. Ubrzao sam kretanje i gotovo rokčući svršio duboko u njoj, puneći joj matericu mojom spermom. Spustila se a ja sam pao na nju i polako dolazio sebi. Trgao sam se u trenu. Uh, jebem ti, zaspao sam. Ona nije, gledala me i smejala se.

- Kako si sladak i bespomoćan dok spavaš - prošaputala je.

Ma, bilo mi je žao što sam zaspao ali desilo se. Poljubio sam je i milovao. Uostalom priroda je tražila svoje. Ona se spusatila i uzela ga u svoje predivne usne. Odmah je počeo da raste. Nisam verovao što ta žene može od mene. Izluđivala me. Uskoro je bio speman za nju. Okrenuo sam je na bok, postavio se iza nje i polako ušao u nju. Treperila je ali videlo se da joj jako prija. Počela je plesati guzom koliko je mogla a onda sam je okrenuo na stomak i nastavio da je jebem ne izlazeći iz nje. Skupila je noge i osećaj je bio fenomenalan. Bio sam duboko u njoj. Istrćila je guzu ali nisam mogao previše jer ga je stisla i uzdisala. Malo sam se izdigao, pogledao je i video da se iznad našeg spoja rozi još jedna lepa rupica.

Stavio sam srednji prst u usta, dobro sam ga navlažio i stavio na ulaz u čmar. Trgla se

- Što radiš? Tu sam gotovo devica. Onaj moj me jebao više puta u guzu. Ali to je samo, samo bolelo a on nema niti pola tvoje mrcine. Niti u dužini, niti u širini - kazala mi je.

Pogodila me u žicu. Njen komliment ga je još "produžio", nastavio sam da joj guram prste a onda sam pokušao da stavim još jedan prst. Nije išlo a osećao sam da skuplja mišiće. Izašao sam iz nje, što joj se baš i nije svidelo. Spustio se i počeo sam da ližem njenu lepoticu a zatim i čmar.

- Nemoj - govorila je neuverivo a ja sam nastavio.

Kraj moje ruke, bila je njena torba. Dohvatio sam je i doslovno je izvrnuo. Ispalo je štošta ali i jedna krema, koju sam pokupio, otvorio jednom rukom i umočio prste u nju. Izvukao sa, prst iz nje i nastavio drugom rukom. Srednjak je upao u nju. A nakon nekog vremena i kažiprst.

Mrdala je guzom i uzdisala a ja sam znao da je moja i da hoće to kao i ja. Nakon kratkog vremena izvukao sam prste iz nje i lagamo prislonio glavić, prethodno ga namazavši. Gurao sam ga polako a guza se još polaganije otvarala. Ulazio sam a to nije bilo lako. Ipak, uskoro je celi glavić bio u njoj. Stenjala je i škripala zubima. Ali nije protestvovala i kad sam ga još malo zabio, jauknula je i vikala.

- Vadi ga! Boli!

Nije mi to bila navika. Stao sam. Ljubio je po vratu a prsti su pronašli njen klitoris. Uskoro je bila vlažna još kako i polako je pridigla guzu. Više nisam razmišljao. Stisnuo sam je u zabio se.

OVO MORATE ZNATI

SMEH DO SUZA! Englezi proglasili "jugo" najgorim automobilom, a onda im je Vranjanac Saša odgovorio!

Ukinuta kućna izolacija za građane koji uđu u Srpsku

POČEO RAT! Novim oružjem napadnute američke ambasade! POGLEDAJTE! (VIDEO)

OVAKO JE NASTALA NAJČUVENIJA SEVDALINKA Bila je hit u staroj Jugi, ali su Austrijanci poludeli za njom (VIDEO)

PONOSNI JUNAK MAJKE RUSIJE Malo poznata biografija najčuvenijeg snajperiste Drugog svetskog rata (GALERIJA)

- Jesi li normalan? Vadi ga! - vrisnula je.

Ja sam se smirio ali nisam ga izvadio ni milimetar. Moja jajca su dirala njene butine a moj prst je klizio po klitorisu.

- Molim te, molim te - pričala je za sebe. 

Ali nije poduzimala ništa. Ja sam čekao, mirovao, ljubio je gde sam god mogao u tom položaju i onda nakon nekoliko minuta polako se pokrenuo. Uzdisala je ali nije ustuknula. Uskoro sam je navlačio svom snagom. Bila je neverojatno uska i pored prethodnih događanja ja nisam mogao dugo. Za kratko vreme osetio sam da dolazim i napunio joj guzu spermom. Tada je sve postalo još lakše ali i moj ponos je bio sve manji i iskliznuo sam iz nje. Ljubila me Dunja i gotovo šaputala:

- Htela sam ovo i nadala sam se. Ali tako sam se plašila bola i strah me je paralizovao. Ali srećom tu si ti. Moj muškarac. Nežan ali nezaustavljiv. Obožavam te ljubavi i želim svim telom.

Uh, kako je ovo bilo lepo čuti.

Poštovani čitaoci, Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti ovde za ANDROID i iPHONE.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti