24°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

IZREĐALI SE NA NJOJ Došla je iz Rijeke DA OSETI BEOGRADSKA KOPLJA

Mama voli da se jebe, a ja nemam ništa protiv. Ali, bilo i škakljivih situacija. Upravo u Beogradu, inače ne putujem puno sa majkom. Jednom, ne tako davno, bili smo na par dana u Beogradu. Malo da vidimo grad, pa uveče u provod. Provod k’o provod, nigde nije loše. Inače u Rijeci znamo dva, tri lokala, klubovi, uvek se nešto nađe. Pogotovo za maznuti. Majka na svoju stranu, ja na svoju. Uglavnom idemo tamo gde nema klinaca.

Beograd je posebna priča. Kroz dan vukli smo se po gradu. Stara, ko stara, sve bi htela da vidi, prodavnice, šoping, restorane… Meni je već malo dosadilo. Zezam je da ću joj naći nekog jebača pa nek je vodi. Njon ne treba puno da se zapali, odmah se smeška, misli u sebi – ne daj Bog dugog čekanja. Još mi iz glave nisu išle slike iz poslednje njene jebačine (koju sam ja gledao, a mislim da ne zna za to). Obično izađe sama, mislim bez mene. Često se vrati kasnije kući, međutim, to ne znaći da je dobila po pički, nije svaki dan nedelja, he he. Volimo dobre provode, pa ako je sve nabijeno seksom, super.

Tako šetkamo, a stara, dobra koka, i ne primećuje muške poglede za njom. Ja se koji put, iz dosade, naslonim na njena leđe, tek da osetim te njene guzove, široke guzove. Tako mi jednom ruka sklizne po njenoj suknji, po crti njenih guzova, gotovo do pičke, dok je ona razgledavala izlog. Nije bilo loše. Kako da sam malo osetio, pod prstima, pičku. Uh, dobra stara, nema što. Popismo piće u kafiću, i ja onako iz dosade, pitam je kuda idemo večeras.

- U lov - kaže ona i smeška se.

OK, super, mislim, konačno nešto napeto. Dođosmo do hotela, naše sobe, večera, odmor, pa spremanje za izlazak. Uh, konačno. Majka prebire po koferu, vadi stvari, vidim, pažljivo bira, znaći biće nešto.

- Molim te, samo bez gaćica - kažem joj.

Nije me poslušala. Drži u ruci neke svilenkaste gaće minijaturne doduše, ali ipak gaćice. Skida se i odlazi u kupatilo. Iz kupatila, druga slika. Stara opet u minjaku s prorezom, kao neka kratka haljinica, ne znam kako da to nazovem, a gore poluprovidna tamna bluza. Ispod bluze sise, nema ništa, hvala Bogu. Sise se naziru, ali ne vide se skroz, tek malo bradavice provire. Izlazimo, prvi lokal je naš. Cuga, jedna, druga, ništa zanimljivo. Kao da se nikome ne jebe. Uh, ne volim takve komorne atmosfere. Zabadava staroj kratka minica, zabadava se ja namirisao.

- Aj’mo kući - kažem i dižemo se sa stolice.

Izlazimo na ulicu, pogledom tražimo taksi, nek nas odvede na neko mjesto gde ima života. Slaže se i stara, pitaćemo taksistu gde je najbolje. U kratkom vremenu, stiže taksi, kao da čekao da se mi pojavimo. ‘Ajde, bar nešto dobro.

Gledam staru gde će da sedne, taksista otvara stražnja vrata staroj, a mene postavlja do njega. OK, malo neobično, ali ništa čudno. Vozimo se par minuta, gotovo u tišini, taman da pitam gde je dobar provod, kad se taksi zaustavi uz put, malo pričeka, koju sekundu. U tom momentu, neočekivano za nas, dolaze još dvojica putnika. Sedaju svaki sa jedne strane, a stara ostaje u sredini, gotovo kao po nekom dogovoru. Pogledam staru, ona još uvek u ležernom položaju, gleda me upitno, gotovo da joj je neugodno. Uh – pomislim – ne miriše ne dobro. Taksista vozi, ja brže-bolje pitam:

- Gde je najbliži pab?

Taksista se nasmeši te mi odgovori da i oni idu tamo. OK, vozimo se do nekog proplanka, gotovo do nakakvog parka, ko bi znao. Mrak je, oko 10 sati uveče. Pozadi muk, stara se gotovo i ne pomera, kao i oni tipovi. Činilo mi se da su gotovo stisli staru, sasvim su bili blizu nje, naslanjajući se na nju. Sise se lagano pomeraju u krivini što nije promaklo likovima do nje. Eh, gde je sada grudnjak, verojatno je to i stara mislila. Mislio sam da će je svaki čas uloviti za golu nogu, golu butinu, koja je ostala nepokrivena, a minjak se još i malo otvorio po sredini, tako da se pri svetlu nazirala unutrašnjost butina. Mislio sam u sebi – biće šta će biti, nekad treba platiti ceh jebozovnosti. Ako žele da je jebu, neka je jebu. Više sam se brinuo za sebe, šta ja tu radim, kao da sam suvišan. Kažem taksisti da zaustavi, idem se radije malo da prošetam. Taksista uspori i pre nego što je stao majka progovori.

- Daj ostani tu - kaže.

Taksist me pogleda, kažem da važi. Vozili smo se celu viječnost, kao da idemo u krug. Napetost sve veća. Likovi iza mene, još su se više približili staroj, bar mi se tako činilo. Jasno je bilo i meni i njoj da ona neće moći samo tako izaći iz auta. Ovi trojica u auto, taksista i tipovi iza nas, kao da su igrali na kartu strpljenja. Nije se vredilo ni igrati, da ne krene na gore i gore. Gotovo da sam rekao – stani, stara skidaj se. Jasno mi je bilo da hoće da je jebu.

U tom momentu, taksista se zaustavi u mrkom mraku. Ulična lampa negde daleko. Okrenem se prema staroj, ona gotovo uplašena, ne diše. Pogledam je prema sisama i međunožju, bila je u potpunom strahu. Ja se malo nasmešim, tek da razbijem strah, mada mi do smeha nije bilo. Sedimo u mraku, verovatno očekujući moju reakciju. Shvatio sam to, i pomislim, bolje da ne kažem ništa. Tad se taksista okrene prema mojoj staroj, meni kaže:

- Izađi!

Ja izlazim, a on pali svetlo u autu. Ponovo se okreće prema mojoj staroj, hvata je za gole noge ispod kolena, diže joj noge, te je povlači i širi noge u kolenu, tako da joj sad noge vise preko naslonjača prednjih sedišta. Minić joj ostao oko pojasa, međunožje se ukazalo, a minijaturne gaćice sakrivaju napetu pičku moje mame.

Mislio sam – sva sreća da su tu gaćice, a rekao sam joj da ide bez njih. Stara gotovo leži na zadnjem sedištu, ne može da se pomakne od one dvojice pozadi koji uživaju u prizoru polugole moje mame. Predivne duge noge, okrugle butine, sad su na jasnom svetlu. Posmatraju to sva trojica, verovatno im se magli pred očima. Jedan od one dvojice izvlaći mali nož, skakavac, iz džepa, te prereže kod starinog kuka mali deo gaćica, te pomeri gaćice u stranu. Ukaza se pička moje stare, frizirana, ne obrijana do kraja.

Tipovi s divljenjem i pohotom gledaju taj prizor, pičku moje stare, raširenu, gotovo ponuđenu. Stara nije ni trepnula, pogotovo kad je videla nož. Leži tako raširena na zadnjem sedištu, između dva tipa, ponuđena. Tip, koji je prezao gaćice, stavlja ruku na pičku moje stare, malo prođe po njoj, pa naglo gurne srednjak u rupu moje stare.

Stara uzdahne, celi srednjak je propao u ne malu pičku moje stare. Tip napravi nekoliko pokreta s rukom, unutra-napolje, gotovo da je ševi rukom i srednjakom, čeka reakciju moje stare. Stara se teško suzdržava, onaj drugi lik hvata je za dude, shvati da nema grudnjaka, pa ih malo jače, grubo zamesi, te pocepa bluzu moje stare po dugmićima.

Na svetlo izlaze gole sise moje stare, tip ih besomučno hvata, a ko ne bi. Sad je obrađuju obojica, a i vozač pruža ruku po butinama moje stare. Stara se dobro obrađuje, ovaj sve jače mesi sise, dok je ovaj dobro ševi sa srednjakom. Ni butine joj nisu pošteđene. Stara više ne može da se suzdržava, počinje da uzdiše sve jače. Imam osećaj da joj se i pička navlažila.

Vozač ne može više da gleda kako je ova dvojica obrađuju, pomera sedište na kojem sam ja sedeo, prema napred, i prilazi mojoj staroj od spreda. Gura glavu u njeno međunožje, onaj pomera ruku, a vozač je grize za pičku kao kakav dobar komad mesa. Stara uzdahne, otvori usta i zažmuri. Vozač znalački gricka i liže je duboko u unutrašnjost, jebe je jezikom. Staroj podrhtavaju butine, vozač, osetivši reakciju stare, gura jezik još dublje u unutrašnjost moje stare, gricka joj sikilj. Onaj besomučno trlja sise, a treći uživa u prizoru.

Dugo su je tako obrađivali, čekajući da se stara potpuno preda. Nisu trebali dugo čekati, stara je opustila butine, raširivši ih još više, ovaj puta sama. Jeca, nemoćna da bilo šta spreči. Vozač podiže glavu, pogleda staru u lice, vidi joj grč uzbuđenja, ponovo pogleda predivnu pičku moje stare i predivne okrugle butine. Uspravi se, otkopčava šlic i vadi debeli masni kurac. U tom momentu i stara otvara oči, pogleda ga u taj debeli, masni kurac, koji joj se, ovako u klečećem položaju približava. Gleda kako se približava njenoj otvorenoj, vlažnoj pički.

Vozač, ne čekajujući, gurne svoju kurčinu u rupu moje stare do kraja. Stara to nije mogla da izdrži, glasno uzdahne, a vozač žestoko nastavi da je jebe, ljuljajući celi auto. Ova dvojica prasnu u smeh, vozač jebe kao lud, ne da joj da dođe do vazduha, hvata je za cice s masnim šakama i jebe žestoko. Jebao je dobrih deset i više minuta žastoko. Stara je jecala, uzdisala, želeći pustiti što manje glasa, ali nije joj uspevalo. Kad bi počela da se suzdržava, vozač bi počeo jače da je udara, a pička joj se pretvorila u pravu jamu, nije mogla da sprči da curi iz nje.

- Jebote, daj je malo nama - kaže jedan od one dvojice, koji su uživali u nesvakidašnjoj jebačini.

Vozač svrši u pičku moje stare, i polako izvuče kurčinu iz nje. Nakon njega, pička je ostala otvorena, gotovo se mogla videti unutrašnjost moje stare, bila je dobro pojebana. Crvena u licu, tražila je moj pogled. Videvši me, ja joj namignem i nasmešim joj se. Ohrabrena i osokoljena mojim odobravanjem i osmehom, nasmeši se i ona. Nije više bila tako uplašena. Pička joj raširena i puna sperme.

- ’Ajde digni se - kažem joj.

Ona se lagano uspravi i sedne. Za to vreme, ona dvojica skinuše pantalone do kolena, jedan prihvati moju staru oko pazuha i podigne je tako da je kleknula na zadnje sedište, pokazujući dobre, okrugle guzove onom drugom i meni. Stara me ponovo pogleda, ja joj kimnem glavom. Ona se odvaži i opkorači ovog do nje, naslanjajući se na njega rukom.

- Vidi, vidi - kaže ovaj, iznenađen što se stara, sad sama ponudila.

Uspravi svoj kurac, ne tako debeo kao od vozača, ali potpuno zakrivljen i dugačak kao glista, te nabi moju staru na kurac, zarivši joj ga duboko u utrobu. Stara se uspravi, jaukne, tip je uhvati za kukove i počne je pomerati napred-nazad, levo-desno. Stara me ponovo pogleda, ja joj opet klimnem glavom, a ona se tada posveti tipu koji je jebe i sama počne da vrti kukovima, napred-nazad, gore-dole. Žestoko su se jebali, kao da se takmiče ko će koga pojebati, ona njega ili on nju.

- U jebote, koja jebačica - kaže ovaj treći, koji još nije probao moju staru.

Priđe rukom do guzova moje stare i nekako potraži njenu rupu, jedva je pogodi i gurne joj, onako u pokretu, srednjak u guzu do kraja, grubo, odjednom. Meni je bilo dosta, okrenem se i odšetam da se malo odmorim od prizora. Vratim se nakon dvadesetak minuta. Stara sedi u otvorenom autu, a tipovi se odmaraju, šetajući oko auta. Sedosmo, kao da se ništa nije dogodilo, samo što je stara bila rumena u licu. Jedan predloži da idemo na cugu kod njega u stan. Meni je bilo svejedno, i kažem da može. Dođosmo do stana, stara jedva hoda, golih sisa, pocepane bluze. Haljinica joj zgužavana. Sedosmo na trosed, popismo cugu, jednu, drugu.

- Koji si ti? - pita me jedan.

- Prijatelj - odgovaram.

Stara izjebana, ne može doći k sebi. Još je uplašena.

- Šta se bojiš? - pita je jedan, podigne je iz troseda i raširi joj bluzu.

Sise joj ispadnu, ovaj joj pocepa minić i stara gola stoji pred njima. Raširenih nogu, razjebane pičke i guze. Gledaju je pohotno. Pa neće valjda opet – pomislim. Stara ima liniju za bogove – pomislim – to joj je sada mana. Nisu izdržali, ovaj joj skine i bluzu, uhvati je za pičku, grubo uđe u nju. Pokušali su ponovo da je pojebu, ali kurčevi su ostali mlitavi. Tako da se ovaj samo zadovoljio rukom, rasturajući joj pičku i dupe. Stara je klecala, ali joj je bilo svejedno. Ionako su sva trojica svršila u nju. Bila je dobro podmazana.

Kad su bili gotovi, stara obuče ostatke bluze i minića, te krenusmo na ulicu, bez pozdrava. Hodali smo u rano jutro, po mraku do hotela. Stara je stiskala bluzu, skrivajući sise. Bez gaćica je ionako odavno ostala. Uđosmo u hotel, te u našu sobu. Jedva sam odahnuo. Stara ode pod tuš. Izađe i zavuče se gola u krevet. Ja u drugi, te joj kažem:

- Svaka čast, dobra si!

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti