33°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

Takvo UZBUĐENJE nikada nisam osetila! Pamtiću tih 25 cm!

Kiša je padala kao luda, žurila sam kući sa autobuske stanice. Opšta gužva, nervoza na petak posle podne.

Onako nakvasena ili bolje reći mokra od kiše odjurila sam u kupatilo, nisam stigla ni  da zaključam  vrata, skinula sam mokru odeću i krenula pod tuš.

Posle tuširanja obukla sam neke suve stvari  i krenula da napravim večeru. Umorna zaspala sam kao mrtva, ali u neko doba noći začula sam nešto što me probudilo iz sna. Ustala sam da vidim, prigušena svetlost koja je dolazila iza skoro zatvorenih vrata sobe, vukla me znatiželja, čuli su se uzdisaji.

Provirila sam polako, ugledala sam scenu koju nikada neću zaboraviti. Dvoje mladih se jebalo, poza odpozadi.

Mlada devojka stenjala je i primala kurac u sebe, ne znam zašto, ali ostala sam da gledam. Jebao ju je sve snažnije. 

U jednom trenutku zanesen ugledao me da gledam, nije prestajao, nastavio je da nju jebe, a mene gleda. Ne znam zašto, ali i ja sam njega gledala, usporio je, polako je gurao svoj kurac u nju, osećala sam da odugovlači zato što ja gledam.

Srce mi je jako lupalo, počela sam da vlažim, te sam u jednom trenutku poželela da i mene onako jako pojebe. Ali to je ludost, brzo sam dosla sebi i otišla u sobu. Za nekoliko trenutaka, uz vrisak zadovoljstva sve je utihnulo.

Dodirnula sam svoju pičku, bila je jako mokra i ljigava, počela sam da ju mazim i stavljam prst u nju, taj ritam me totalno uzbudio, ubrzo sam svršila.

Zaspala sam umorna, i sa pomalo grizom savesti sta sam gledala.

Ujutru sam se probudila sa dozom srama. Ustala sam i krenula u kupatilo, kasnije onako sa stidljivim iščekivanjem otišla da skuvam kafu.

Posle podne kad se probudio, očekivala sam da će biti nekih malih svađa, ali ništa se nije dogodilo, niko ništa nije ni spomenuo što mi je jako odgovaralo. Jer nije bilo fer od mene, iako imam 42 godine i ako je to moja kuća, nije bilo lepo gledati mlade kako se jebu. Mlade 18-godišnjake kako prave svoje prve seksualne korake.

 U subotu naveče izašla sam sa svojim prijateljem (dečkom). Obukla sam se izazovnije onako kako mi i ne dolikuje, ali još izgledam dobro, onako milfs kako kažu za žene u mojim godinama. Primećivala sam da me mlađi muškarci naprosto gutaju očima.

Moja čvrsta guza i veće sise upadale su odmah u oči, jer sam uvek imala dublji dekolte tako da se dovoljno vidi.

Kasno navečer dovezao me kući, povela sam ga unutra da se pojebemo, baš sam poželela dobar seks, a pomalo i u nadi da će i nas neko gledati. Skinuli smo se brzo, odmah sam uzela njegov kurac u ruku i polako ga drkala, kad se nadigao do maksimale stavila sam ga u usta i počela da sisam kao lizalicu. 

Topila se njegova kita među mojim debelim usnama. Tako sam ga strasno sisala, pička mi je bila sva ljigava kad sam je dodirnula, kao da je u njoj pulsiralo

Zatim sam legla na leđa, a on je počeo da mi ljubi i lize pičku i guzu. Kako lepo mirišeš rekao je i nastavio da mi liže obe genitalije. Stenjala sam jako, daj mi ga unutra, odma ga je stavio, nije bio velik, ali dovoljan da me umiri.

Znao je da jebe, imao je iskustva, jebao me onako kako baš ja volim, ali sve me nekako i nešto golicalo iznutra, te sam više puta pogledala prema oškrinutim vratima. Okrenula sam se odpozadi, kad je ušao u mene izgledao je veći.  Ušao je ceo, zastenjala sam jako, toplim dlanovima uzeo je moje sise, milovao ih i u isto vreme ispunjavao moje požude, sve je izgledalo super osim onog iščekivanja u meni.

- Još, još, tako me jebi! - zavapila sam zadovoljna.

Zanesena u jebanju zatvorila sam oči i mešala.  Pička mi je bila tako sočna, sokovi su curili iz nje, jebao me u stilu. Mešala sam zadovoljno, kad sam otvorila oči ugledala sam ono što sam čekala. Dok me je moj prijatelj jebao odpozadi on me gledao u oči, nastavila sam da mešam sve vreme ga posmatrajući.

Osetila sam nešto što nikada u životu nisam. U grudima mi je bio veliki pritisak i neka toplina, a u pički je bio vulkan koji će eksplodirati svaki čas. Pritvorio je malo vrata i nastavio da gleda, a ja sam se na granici eksplozije tako jako nabijala na kurac. Počelo je da kulminira sve.  On je špricao u mene, a ja svršavala dok je onaj gledao, svo troje smo na neki način bili zadovoljni. Pogledala sam na vrata, nije ga više bilo. Posle nekoliko sati moj prijatelj je otišao, a ja sam onako zadovoljna posle dobrog seksa ležala i gledala neki program na tv.

Bilo je oko 4 ujutro, nedelja. Ustala sam da donesem nešto za piće, jer sam bila žedna posle vina i seksa. Samo u providnoj spavaćici bez gaćica jer sam se nadala da on spava.

Posle sam u kuhinju, prolazeći kraj njegovih vrata, ona ista znatiželja, ali da zatvorim prozor, pomislim ovakva u providnoj spavaćici nema svrhe, ali svejedno spava.

Ušla sam u sobu, spavao je na leđima pokriven do pola, polako sam prošla kraj njega i zatvorila tiho prozor, kad sam se vraćala spavao je i dalje ali je bio otkriven i go.

Kurac mu je bio uzdignut i jako velik, začuđeno sam ga gledala.

Uzela sam čaršaf da ga pokrijem, polako sam ga navlačila do onog dela ali taj prizor i tako veliki kurac nikada nisam videla

Kad je jebao onu malu bio je više unutra u njoj pa ga nisam videla celog. Osetila sam da diše malo drukčije, dublje. Ne znam zašto ali uzela sam kurac u ruku i odmah ga stavila u usta i počela da ga sisam, tako polako i nežno, žmurio je i stenjao lagano. Osetila sam kako mi rukom polako miluje bedra i ide sve dublje prema mojoj pički koja je već spremna i mokra čekala dalji ishod događaja. Nastavila sam da ga sisam i dalje, bio je tvrd i velik, ne znam sada u mere ali mislim da je to kurac jako velik,  možda 25 centimetara. Milovao mi je mokru pičku, a ja sam i dalje sisala taj tvrdi mladi kurac.

Podigla sam se i skinula spavaćicu, i dalje je žmurio, polako sam sela na tu opasnu mašinu koja je popunjavala sve u meni, zastenjala sam jako kad je ušao ceo. Polako sam se nabijala, uh kako je to bilo super.

Otvorio je oči, iz usta mu je izlazio krik zadovoljstva, jebala sam se na najvećem kurcu ikada. Nisam ni sanjala da tako mlad momak može imati tako veliki kurac. Stani malo zamolio me, te iz ladice izvadio kurton, brzo ga je nabio na kurac pomalo smešno je izgledalo kurton skoro do pola kurca samo.

Legao je među moje noge i stavio ga unutra celog, zaplovili smo u bludne radnje, jebali smo se niko nas nije gledao. Najžešće je bio odpozadi kad je uvalio tu kurčinu u mene. Sva sam se stresla ali sam ga primila jer sam želela. Nastavio je da me jebe, ubzo je zastenjao i jako ga nabijao. Svršio je taj mladi pastuv, ali nije stajao. Nastavio je da me jebe, malo se spustio u meni ali sam lagano zamešala.  Brzo se dizao u meni. Mali je jebao tako nežno i lepo, a ja sam primala taj kurac, stenjala i uživala. Uz jači prodor kurca u mene vrisnula sam koji put,  što ga je činilo još zanosnijim. Svršila sam baš lepo.  Svršavala sam,  a on je i dalje jebao kao iz snova. Zastao je na trenutak.

- Nikada nisam polizao pičku koja je svršila - rekao je i počeo da mi liže, taj osećaj je bio vrhunac bludne radnje.

Ponovo ga zavukao u mene. Neumoran je bio, stvarno me rasturio, pre samo nekoliko sati izjebao me prijatelj, a sada me rastura ovaj kurati mladić. Umoran, legao je na leđa, a ja sam ponovo sela i nabila se na tu seks mašinu. 

Jebala sam se onako kako sam htela- sporije pa brže, nabijala sam se jako želeći da svrši, da bude zadovoljan.  Zastenjao je jako, punio je kurton spermom, sve je gorelo u mojoj pički.  Legli smo umorni, za nekoliko trenutaka izašla sam napolje i zatvorila vrata. Niko više nije virio, sve se dogodilo tako brzo i svi učesnici ove priče bili su zadovoljni, a nas dvoje najviše i još uvek traju bludne radnje.

Komentari korisnika (0)


Ostavite komentar

Povezane vesti