32°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

Odveo je na izlet u prirodi PA JE IZROŠTILJAO!

Pozdrav svima vama koji budete ovo čitali. Znajte da je ovo zaista istina. Jebao sam je.

Sve je počelo igrom slučaja, kada sam je upoznao preko jedne naše zajedničke prijateljice. Pogledi su nam se sreli, a samo rukovanje je zamenilo hiljade reči. Nakon toga smo počeli često da se dopisujemo.

Jedne večeri smo odlučili da sutradan krenemo na izlet. Dogovorili smo se šta će ko da ponese.

Jutro je osvanulo izuzetno lepo, plavo, mirno i tiho. Krenuli smo. U samom našem pogledu se videlo da želimo jedno drugo. Dok smo hodali, sklapali smo plan i program provoda kad stignemo na odredište. Stigli smo za nekih pola sata.

Ja sam se odmah bacio na spremanje roštilja, a ona na spremanje svega ostalog. Dok se roštilj raspaljivao, gledao sam je, onako iz daleka. Na sebi je imala tanku, skoro prozirnu pink suknjicu, koja se od nadmorske visine i vetra lagano treperila. Gore je imala majicu na bretele koja joj je do detalja ocrtavala sise. Bila je jako privlačna.

Prišao sam i poljubio je u vrat. Pogledala me je onako jebozovnim pogledom, uzdigla se i počela da me ljubi.

Spustio sam je na travu i nežno je ljubio svuda, dok je ona uživala i pričala mi da ne prestajem. Naravno da ne bih prestao.

Polako je spustila ruku i uhvatila me za guzu, stegla je i jače privukla ka sebi. Moja ruka se nežno podvukla pod njenu majicu i napipala jako čvrste grudi i nabrekle bradavice.

Počeo sam da je skidam ljubeći je nežno. Uskoro je ostala bez ičega na sebi. Polako sam se okrenuo i legao na leđa.

Ljubila me je po vratu i ramenima i spuštala se sve niže. Svukla mi je šorts, ispod koga je stajao već polu nadignut i tvrd kurac.

Počela je da prelazi preko gaćica jezikom, a to me je dodatno napalilo.

Lizala ga je preko, a onda svukla gaćice i počela ga uvlači u svoja usta. Lizala ga je tako sočno, da sam je brzo povukao gore i prepustio joj dalje da radi šta hoće sa mnom.

Sela je i počela da se nabada. Skakala je na njemu i sve se jače nabijala. Počela je da vrišti.

Sreća naša što nikog nije bilo tog dana tu, inače… Promenili smo pozu. Jebao sam je zguza stojeći.

Jebao sam je dugo, dok nije počela da svršava. Sokovi su joj izlazili i padali na svežu utabanu travu. Jebao sam je sve žešće. Kada se primakao i moj vrhunac izvadio sam ga i nabio joj u usta.

Počeo sam da svršavam nakon par njenih pokreta usana i jezika. Tako sam joj napunio grlo, da se na kratko zagrcnula. Progutala je sve i oblizala se jezikom.

Nakon toga smo sve ponovili još nekoliko puta i dogovorili se da češće idemo na izlete u prirodi.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti