22°C

Beograd

Photo: arhiva

Izvor: HappyBSC

ISPUNILA SAM SVOJE FANTAZIJE Ja vezana, a njih trojica! Igra je mogla da počne

Bio je to vreo letnji dan… Dosadno, na TV-u ništa, klima se pokvarila, a vreme sporo prolazi… Trebalo mi je nešto da razbije monotoniju. A i bila sam prilično napaljena, jer nisam imala seks već nedeljama.

U sred mog razmišljanja, prekide me zvono mobilnog-moj ex, ostao je bez benzina treba mu pomoć, pa je mene našao. Uh, ali što se mora mora se. Uzela sam kanister benzina i krenula ka njemu, iako nisam tačno znala gde je jer je krenuo u lov u obližnju šumu. Navodio me mobilnim kako da dođem do njega, i nakon polučasovne potrage evo ga. Prišla sam mu i počela da vičem kako je nemaran, kreće na put bez benzina. A on me samo posmatrao, tačnije skidao pogledom. Bila sam u kratkom šorcu, uskoj majici na bretele, koja je isticala moje malo veće grudi. Od njegovog pogleda sam osetila vrelinu po celom telu i slabost u donjem delu stomaka. Bila sam strašno napaljena! I pod hitno mi je trebao kurac! Ponudio mi je da ostanem kod njega u sumskoj kucici.

- Nije neki komfor, ali će ti odgovarati - reče i nasmeši se zavodljivo.

- Što da ne, ionako se dosađujem - rekoh, uz nista manje zavodljiv osmeh.

Ušli smo u kuću, ali nije bila prazna, 2 druga su ga čekala, došli su dan ranije tu. ”HM ovo će biti uzbudljivo” i dalje nisam odustajala od ideje da dobijem kurac, a možda i više njih. Jednog sam jako dobro poznavala, bio je najbolji drug mog bivšeg, a ovog drugog samo iz viđenja, ali pouzdano znam da su se obojica palili na mene, dok sam bila sa Peđom (bivšim). Ali izgleda da su i oni imali slične stvari na umu.

- Pogledajte koga vam dovodim - rece Peđa.- Možemo malo da se zabavimo ako Sanja nema ništa protiv.

Nisam uspela ni da odgovorim, već je prešao na stvar. Stajala sam na sred prostorije, Peđa je počeo da me polako skida, dok su njih dvojica sedeli za stolom i trljali svoje već nabrekle kurčeve. Uhvatio me je za grudi i počeo da ih mesi i dahće mi na uvo.

- Kako me pale tvoje sise, prava si mala kurvica! Ah!

Osećala sam njegov vreli dah na vratu. Otkopčala sam mu farmerke i izvadila kurčinu iz gaća, imao je jako veliki kurac koji sam obožavala da pušim. Spustila sam se na kolena i počela da ga ližem, prvo sporije a onda sam ga gutala sve više i više, zatim mi je uzeo glavu i počeo da me nabija na svoju kurčinu. Za to vreme ova dvojica su se primakla nama i dalje drkajuci svoje kurčeve. Moja pičkica je bila vlažna kao nikad u životu. Peđa je počeo da svršava, a ja sam gutala njegovu vrelu spermu, mmm. Ova dvojica su odmah zatim počela da svršavaju po mom licu, tako da sam bila ubrzo okupana spermom. Osećala sam se kao droljica i volela sam taj osecaj, palio me je. Želela sam još.

- Nezasita kurvice, hoćeš li još?

Samo sam uspela da klimnem glavom kad me uzeše i odneše na improvizovani krevet. Sa nekim kajišem vezaše mi ruke za naslon. Nisam mogla da verujem šta se dešava, pa to je bilo ispunjenje mojih fantazija. Dvojica drugova počeše da me ližu. Jedan sise, a drugi picu.

- Mmmm kako je dobrooo! Samo nastavite! Izluđujete me.

Grickao mi je bradavice, lizao ih i uvrtao, ja sam vrištala od užitka, a drugi je jezikom masirao moj klitoris, nežno a zatim sve jače i jače, zatim je gurnuo srednjaka u moju vrelu picu. Ahhhh, i jebao me prstima. Kad sam počela da svršavam oni nisu prestajali. Molila sam za još!

- Kurvice, e sad ćeš da primiš sva 3 kurca - reče jedan.

Malo se uplaših jer nisam znala kako ću to da izdržim. Odvezaše me i postaviše na stomak, podigoše mi guzu i u isto vreme mi zabise svoje kurčine Peđa i drug. Jedan u pičku, a drugi u guzu, malo je zabolelo ali su onda počeli da me pumpaju i dovode do ludila! Treći je došao i nabio mi svog do grla skoro, malo sam se zagrcnula ali sam brzo uskladila tempo sa pumpanjem ove dvojice. Jebali su me kao životinje, uživala sam, pomešali su se bol i zadovoljstvo i uzdasi nas četvoro.

- Kurvo dobra si jebačica, jebaćemo te stalno ovako.

Nisam mogla da odgovorim jer su mi usta bila puna od kurca druga, a onda sam ga izvadila i uzela mu jaja i požela da ih ližem, a zatim i gutam. I posle par sekundi drug mi ih je izvadio iz usta nabio mi kurac do grla i počeo da svršava. Ubrzo nakon toga Peđa je punio moju razjebanu guzu, a drugi drug moju zapaljenu pičku, a ja sam svršala po ko zna koji put te noći, tresući se kao u transu.

Nastavite čitanje

Komentari korisnika


Ostavite prvi komentar

Povezane vesti